Translate

неделя, 11 февруари 2024 г.

Откриване на себе си I

 Клетката




От отчаяние Младен се съгласи на това, което смяташе за пълна глупост, загуба на време и пари. Семейна консултация с терапевт. Откъде-накъде някакъв шарлатанин ще знае по-добре от него какви са проблемите в брака му, че и как да ги реши? Поля беше прекомерно ревнива и правеше от мухата слон. Това е. От наглед съвсем невинни отрязъци си изграждаше някакъв сценарии, за който на Младен и през ум не беше минало. И колкото повече той се опитваше да я успокои с логични доводи, толкова по-лошо ставаше! Ей го, на, чат с някаква колежка. Уточняваха разни детайли по презентацията и накрая той и пожела “сладки сънища”. Е какво да ѝ каже, беше вече към 23.00? Поля “случайно” зърнала чата. И като се почна... Младен имал афера с колежката си. Да си признаел, то без друго било ясно. Да, напълно е сигурно, дори най0добрата ѝ приятелка смятала така. Тук Младен не издържа и каза какво мисли за най-добрата ѝ приятелка, както и защо мъжът ѝ се изнесе да живее с някакво непълнолетно курве. Това беше грешка, Поля изпадна в транс от ревност и еуфория, че Младен, ето, си е признал! Ми да, щом оправдава...

Преди това пък бяха някакви тъпи коментари във фейсбук. Една парясница беше написала нещо под негова снимка, той отговори. Съвсем възпитано! Е, може би само мъ-ъ-ъничко повече от възпитано, но в никакъв случай не беше флиртувал с нея! Не! Това кой, какво си е въобразил и писал откровения след това не беше по вина на Младен. Нали?

И още по-преди това. На плажа, дамата която имаше нужда от помощ. Дори не беше искал да се докосва до нея! Вината не беше у Младен, просто си беше сладур. Е, изпитваше удоволствие от вниманието и се дуеше, като паун, но кой ли не би се зарадвал, че го харесват?!

Всички такива незначителни случки се картотекираха в някакъв регистър в главата на Поля, надграждаха се от въображението ѝ и периодично (все по-често) се изваждаха, като аргумент при семейните спорове. В безсилието си Младен се съгласи да се запишат на консултация със семеен терапевт, въпреки вроденото си недоверие към такива измишльотини. Фактът, че терапевтът се оказа жена на около четиридесетте окончателно го убеди, че не става. Какво ли разбира тази лелка?! Отгоре на всичко, против волята си я намираше за смущаващо привлекателна. Цялото ѝ излъчване го караше да слюноотделя, като кучето на оня руснак от учебника по биология.

Доктор Благоева беше прибрала косата си в опашка, гримът ѝ съвсем пестелив. Закопчаната до горе риза не можеше да скрие, че под нея има внушителен бюст, така, както тясната, дълга до коленете пола, не можеше да скрие пищния ханш. Младен употреби цялото усилие на волята си, да възпира блуждаещия си поглед, да не лази по обутите в черен чорапогащник крака или да каца върху масивната гръд на терапевтката. Говорът на седналата до него Поля беше като монотонно жужене, познатите безпочвени обвинения. Когато дойде неговия ред все пак успя да формулира нещо логично, като страстно отстояваше железния факт, че никога не изневерявал на Поля и всички “улики” са косвени предположения.

Терапевтът спокойно изслуша двамата млади съпрузи, зададе няколко въпроса и назначи следващия сеанс. На третия път излезе с предложение, от което ченето на Младен накрая висна. От всичко чуто до сега Поля наистина нямала основание да се съмнява във верността на съпруга си. Младен изду гордо гърди, както се полага на еманацията на съпружеската вярност. Обаче той също трябвало да прояви разбиране, живеем във все по-несигурен свят. Добре, разбирането не струваше нищо и Младен можеше да бъде щедър с него. Би могъл да ѝ даде допълнителна сигурност, като ѝ остави да контролира това, което я изпълва с несигурност. М, че тя си контролираше семейния им живот така или иначе, Младен отново нямаше възражения. Така тя щяла да бъде напълно сигурна, че той няма да ѝ изневери. Чудесно, най-сетне! Устройството било напълно безопасно, нямало да причини никакви увреждания и незначителния дискомфорт в началото, щял да е малка цена за хармоничните и безоблачни съпружески отношения.

Това беше моментът, когато ченето на Младен за малко да разбие гръдния му кош. Доктор Благоева спокойно държеше в ръце цилиндрично устройство, изработено от някакъв тип силикон. То се надявало на пениса и заключвало за тестисите, така че той да не може да еректира. Щял да го носи само извън къщи, когато Поля се опасява, че може да бъде с друга.

– Макар, че много двойки откриват... – Младен можеше да се закълне, че по сериозното лице на терапевта прибягна не до там професионална усмивка. – Много двойки откриват, че нямат нищо против да свалят клетката, само когато използват члена, било за удоволствие, било по хигиенни съображения.

– Девствен пояс. – успя да намери гласа си Младен. – Т’ва е шибан девствен пояс! Да не сме във времето на кръстоносните походи!

Той се изсмя истерично, а доктор Благоева недоволно повдигна вежда от ненавременното прекъсване. Поля пък зяпаше от удивление и като че ли се забавляваше.

– Мило! –тя хвана ръката му и я стисна. – Хайде да опитаме! Само да пробваме, ако нещо ти убива или... веднага я махаме.

Притиснат от една страна от логичните доводи на терапевта, че щом не изневерява, така или иначе не губи нищо, а от друга от чаровния ентусиазъм на жена си, Младен капитулира. Е, помънка за достойнство, прежулване, как щял да ходи на фитнес така, но накрая клекна. Наистина беше готов на всичко, само мир да има и да види Поля щастлива. Все пак твърдо отказа да влезе в магазин и да купи такова нещо. За щастие доктор Благоева имаше не разопакована бройка в кабинета.

На път за дома Поля подскачаше, като дете, нетърпеливо да разопакова новия си подарък. Макар че, по-скоро щеше да го опакова, както жлъчно отбеляза на ум Младен.

Терапевтът ги беше посъветвала да обезкосмят областта, за да избегнат скубване на косъмчета, прещипани в рамката. Мъжът се затвори в банята, първо се подстрига ниско с машинката, а после с въздишка напръска слабините си с пяна за бръснене. Тъкмо посягаше към самобръсначката, когато Поля се вмъкна при него с блеснали очи.

– Ей, дай да видя!

– Какво ще гледаш, не стига че се унижавам... –опитваше се да звучи сърдито, но близостта на топлото ѝ тяло го накара да се усмихне. – Не, де! Не ме бутай, ще направим някоя беля. Какво правиш сега?

– Дай на мен...

– Как на теб, не знаеш как, ще ме порежеш...

– Как да не знам, не си ли бръсна краката? Пък и между тях... –усмивката ѝ освен дяволита беше станала и лъстива. – Дай де, дай!

Младен седна на ръба на ваната и разтвори крака, членът му започна да се изправя и се подаде пакостливо сред облака бяла пяна. Поля се изкикоти и игриво млясна една бърза целувка по оголващата се пред погледа ѝ главичка на члена. Той ѝ отвърна светкавично, подскочи така, че за малко да я перне по лицето. Младен изпъшка и затвори очи, ташаците му се присвиха в очакване на предстоящото удоволствие. Вместо това Поля започна внимателно да плъзга самобръсначката по нежната кожа на слабините му.

Пенисът на Младен подскачаше при всяко преминаване на ножчетата, за мъжа това беше интересна и възбуждаща амалгама от страх и приятно физическо усещане. Коленичилата пред него Поля много внимателно избръсна топките. Докато го правеше ги държеше и опъваше кожата нежно, така че мъжът с мъка удържаше семето си в тях.

– Дай да ти избръсна и дупето! Айде, де! И без това сме почнали, хигиенично и приятно е, от опит ти го казвам.

Доведен до върха на възбудата си, Младен даже нямаше сили да се съпротивлява и вдигна единия си крак на ръба на ваната и се намести, за да даде на Поля достъп до тази интимна част от себе си. Плъзването на самобръсначката от скротума до ануса му изстреля тръпка на удоволствие, която тръгна от там и продължи нагоре по гръбнака, за да се пръсне в приятен гъдел по цялото му тяло. Когато съпругата му започна да обикаля около аналния му отвор, членът на Младен отдели тлъста, прозрачна капка, която се проточи мазна и дълга надолу. Дишането на Поля се беше учестило и тя импулсивно мушна глава между бедрата на мъжа си и нежно го целуна по прясно избръснатото място между топките и ануса му. Той изпъшка шумно, но не се възпротиви и тя добила смелост изплези езиче и след още миг колебание докосна отвора му. Младен беше затворил очи и отпуснал глава назад, възбудата му беше толкова силна, че съзнанието му се замъти, като че беше пиян.

Поля изучаващо мина с върха на езика си по изключително нежната плът, после повтори и дори натисна лекичко навътре. После вдигна глава и дрезгаво прошепна:

– Ако искаме да сложим клетката, ще трябва да направим нещо за размера... Така няма да влезе вътре...

Отвори уста и налапа члена на мъжа си. Обви малко под главичката с устни и върхът на езика ѝ обиколи под ръбчето ѝ. Стенанията на мъжа ѝ я накараха да протече между краката и тя сръчно събу памучните си бикини. Изплю члена му, за да съблече и домашната си тениска и като погледна нагоре, преднамерено бавно го пое отново в устните си. Младен беше отворил очи при краткото прекъсване и сега двамата не откъсваха очи един от друг. О, господи! Колко перверзно изглеждаше та, коленичила, с кур в устата! Съвсем различна от благоприличната съпруга. Като... курва, само като си го помисли и полудя.

Хвана я за косата и грубо изтегли члена си от устата ѝ. Твърдият орган я плесна по бузата и остави следа от собствената ѝ лига. Поля го гледаше с помътен поглед и изплезен език. Мъжът и вкара отново хуя си в устата ѝ, но не ѝ даде време да реагира, а замушка невъздържано. Поля се мъчеше да го поеме, но започна да се дави, закашля се и от ъгълчетата на устните ѝ покапа лига покрай разчекващия ги член. За първи път мъжа ѝ се държеше така и това я накара да протече между краката си.

Загубил търпение, той я хвана за косата, изправи я и я накара да се наведе и хване за мивката. Поря пръскащия се от възбуда член до налетите ѝ с кръв срамни устни и с едно движение се плъзна в жена си. Двамата изпъшкаха в синхрон при сливането си, тя го стисна в изгаряща от жега прегръдка, а той я разпъна до непознати до сега размери. През пелената на възбудата, Поля си помисли, че ще чуе как пукат ставите на таза ѝ. Мъжът ѝ я чукаше с резки, дълбоки тласъци. Коравият му член се забиваше в меката прегръдка на влагалището и злобно, като че да отмъщаваше за преглътнатите и предстоящи унижения. Младен беше увил около китката си косата на Поля, стискаше я в юмрук и при всеки тласък я опъваше назад. Жена му завика невъздържано, кокалчетата на ръцете ѝ бяха побелели от стискане на мивката, а краката ѝ така се разтрепераха, че ако не беше набучена на коравия член на мъжа си, щеше да падне на пода. Вълните на удоволствието избухваха в съзнанието ѝ като мигове на кома, ескалираха така, че на Поля ѝ причерня и тя загуби представа за действителността. Тялото ѝ се тресеше в болезнени конвулсии, та Младен даже се постресна. Продължи да я обладава по-внимателно, като със затихването на оргазма ѝ почти спря, за да ѝ даде момент да се съвземе.

Поля се върна от света на екстаза, приятно полюшвана от нанизалия я член. Остави се на ленивото следоргазмено усещане, усети как членът на мъжа и започна да се напряга и потръпва и това я разбуди съвсем.

– Не, не! Не вътре, опасно е! –опита се да се изниже.

Младен веднага го изкара, усещайки, че губи контрол и Поля се приготви да усети откосите на семето му по голата си кожа. Вместо това той го постави между полукълбата на дупето ѝ, на входа на малкото ѝ стегнато отворче. Тя се опита да се откопчи.

– Не, недей... чакай, не съм се подготвила...

Обаче мъжът и с ръмжене натисна и благодарение на обилните ѝ телесни течности по члена му, проникна в ануса. Поля беше отпусната след оргазма си, но все пак усети слаба пареща болка, когато твърдият орган я прониза и разпъна. Веднага след това, влязъл само с главичката си, започна да пулсира, изпомпвайки в нея семето си. Поля можеше да се закълне, че чувства как откосите я шибат отвътре, изпълвайки ректума ѝ с гъста бяла течност. Мъжът ѝ свърши и с доволно ръмжене се изниза от насиленото ѝ дупе, от него веднага потече сперма, която се стече надолу по бедрата на Поля. Младата жена усети внезапен спазъм и едва свари да седне на тоалетната чиния, когато ректумът и шумно изхвърли раздразнилата го субстанция.

Гледаха се, тя малко ядосано, той с глупава усмивка и накрая се разсмяха в един глас.

– Сега, дай да те изплакна. – Поля стана от тоалетната. – давай го тука под душа, точно така, да те изплакна навсякъде.

Младен се остави на нежните ѝ ласки, беше укротен след мощното си изпразване и не се възпротиви, когато Поля отново го накара да седне. Беше прочела инструкцията и делово надяна на омекналия пенис силиконовия пръстен. Отне ѝ известно време да промуши през него първо единия, а после и другия тестис. Младен пъшкаше, повече доволно, отколкото от болка и накрая пръстенът обхвана члена и топките му в основата. Поля постави пениса в цилиндричната част, захвана я за пръстена и с явно задоволство ги заключи с малко катинарче.

Щрак! Резкият металически звук накара мъжа да отвори очи, отрезвявайки го на момента.

Коленичила между краката му, Поля се ухили пакостливо:

– Мой! Само мой...

Между краката му, членът му висеше стегнат в тесния си силиконов затвор.

Следва... може би.



Дядо Торбалан



Като за финал имам една неприятна новина. Това е последният разказ, който пускам по този начин. Имам изградени още поне четири-пет части за Младен и Поля, като идеи. Имам и мерак да ги напиша, но дълго трупано негодувание, както и някои скорошни събития ме накараха да взема дълго отлагано решение. От години, направо десетилетие и кусур, съм радетел за безплатни секс разкази. Тук трябва да разгледаме понятието “безплатно”. То е оксиморон, няма нищо безплатно, защото за всичко все някой е платил цена. Когато някой пише безплатен разказ, той го предплаща с вложеното време и емоции. Смея да твърдя, надявайки се отплата с изразено чувство от читателите. Обичайно отговорът е изключително потискащо мълчание. Когато си отделил четири часа (или повече) и видиш, че разказът ти е прочетен стотици пъти, а пет души са си направили труда да напишат коментар, те обзема депресия. Та взех едно решение, читателите, които искат и харесват мои разкази, ще споделят цената, която плащам. Могат да ме черпят кафе или бира, за да покажат, че оценяват труда и старанието ми. Направих акаунт в Патреон. Абонирайте се, евтино е. Ако видя, че си струва да открадна няколко часа от работа или от времето ми за почивка и общуване с близките ми, мога да гарантирам, че скромният ви абонамент ще си струва. Познавате ме, знаете какво качество да очаквате от мен.

Знам, че почти всички ще поискат да подминат такива призиви. Обикновено хората си казват “Защо аз, има толкова други...”. Няма. Вие сте другите. Ако нивото на останалите разкази ви задоволява, не ми остава нищо друго, освен да вдигна рамене. Ако искате поне три-четири разказа от мен всеки месец - абонирайте се. Както ще видите, сумите са символични. Приемете, че сте ми взели нещо за пиене, докато пиша.

Пуснал съм анкета, която ви моля да попълните, за да се ориентирам във вкусовете ви.

Веднъж финансиран и написан, ВСЕКИ РАЗКАЗ ЩЕ БЪДЕ ПУСКАН ЗА БЕЗПЛАТНО ЧЕТЕНЕ! Тук, в блога ми, а и във фейсбук страницата на разказите ми. Да, безплатно. Заедно ще направим възможно и сигурно писането на качествени безплатни разкази за всички. Зависи колкото от мен, толкова и от вас!



Дядо Торбалан

Патреон:

https://www.patreon.com/DjadoTorbalan



Блог:

https://eroticstorybg.blogspot.com/



Фейсбук:

https://www.facebook.com/eroticni.razkazi

Няма коментари:

Публикуване на коментар