Translate

събота, 27 април 2019 г.

Курва за една нощ

Историята е по фантазия на моя читателка. Надявам се, че съм успял да те накарам, да се почувстваш, каквато не си :).
- Скучна съм била! – изсъска през зъби Елена. – Пак аз съм виновна!
Вчера с мъжа си отново направиха неуспешен опит за секс. Завърши, както и повечето пъти през последната година, преди да започне. Пенисът на Андрей така и не се втвърди и той си го изкара на жена си. Как можел да се възбуди, като тя стояла, като дърво?! Защо сексът не бил, както когато се запознаха в университета, преди десет години? Елена критично се огледа в голямото огледало, вярно, че беше качила някое килце, но от това формите и изглеждаха още по-съблазнителни. Дупето и напоследък опъваше панталоните по шевовете и по него, а и по бедрата тук-таме имаше дупчици от целулита. Коремчето и се очертаваше с нежен овал, придавайки на тялото и чувствена мекота, тънкото кръстче само още повече подчертаваше сочните полукълба на задника и. Имаха едно дете и след него гърдите и останаха леко отпуснати, но не грозно изпразнени, а тежки и налети, с големи тъмни ареоли и едри тъмни зърна. „Може пък и да беше прав“, помисли си тя. „Ще му направя изненада!“, премрежи поглед и се усмихна палаво на отражението си. Обади се в службата и си взе един ден отпуск, изчисти апартамента, къпа се, маза се с козметика, пак се къпа, епилира се, уреди майка и да вземе детето и то да гостува на баба и дядо за събота и неделя. Приготви всякакви вкусотии, бутилка Каберне Франк и накрая влезе в банята за трети път. Със самодоволно изражение промърмори „Скучна съм била!“, извади гумена круша и я напълни с разтвор от сапун и топла вода, намаза тънкия накрайник с вазелин и го постави между едрите бузи на дупето си. Потърси стегнатия пръстен на ануса и леко се напъна, докато го вкара в себе си. Усещането беше приятно гъделичкащо, дори възбуждащо, когато топлата вода навлезе в червата и. Май наистина отдавна не беше правила нещо по-специално, залисана в монотонните задължения на семейния живот. Сапунът я накара бързо да седне на тоалетната и да изпразни съдържанието на дупето си. Повтори и потрети процедурата, докато не излезе бистра вода, чувстваше се лека, като перце и тялото и вибрираше в приятни пулсации, тръгващи от слабините и. За малко да се изкуси да си достави удоволствие сама, но се удържа, съхранявайки желанието за любимия си Андрей. Елена се подсуши с топла хавлия и пристъпи към финалните щрихи, чифт дълги до средата на бедрата черни чорапи, които закопча с жартиери за корсета от медения месец. Намъкна се в него с труд и чувствените и форми го изпълниха съблазнително. Взе черни дантелени прашки, но след кратък размисъл ги върна обратно, представяйки си как ще светнат очите на Андрей, като разбере, че е без гащички. Облече черно копринено кимоно, извезано с фини златни фигури и замечтано се завъртя из къщата, представяйки си, колко щастливи ще бъдат със съпруга си тази нощ. Смени няколко места, опитвайки се да намери най-изкусителната поза и нагласи диск с порнографски филм от любимия на мъжа си жанр, който да пусне на плазмата в нужния момент. Разсеяно си играеше с буклите на тежката си коса, с цвят на кована мед, когато телефонът звънна.
- Мило, - беше Андрей. – какво си правиш?
- М-м-м, ни-ищо. – проточи тя. – Нали няма да закъсняваш?
- Абе, точно за това ти се обаждам. От клона във Варна организират тийм билдинг тоя уикенд, забравих да ти кажа.
Думите звучаха безсмислено в слушалката, как така? Нали се беше приготвила, постара се толкова много! Машинално му отговори, че няма проблем и когато той затвори, сълзите затрепкаха по клепачите и. Елена ги изтри ядно и с дълбока въздишка си наля чаша от тежкото червено вино. Втората чаша, изпита на гладно, я замая и жената меланхолично си тананикаше парче на Адел, когато от вцепенението я извади звънеца на вратата. Кой ли пък се беше сетил да дойде точно сега? Елена механично отвори вратата и чакащият отвън младеж шумно си пое въздух. Чувственото тяло, в съблазнителна черна коприна го накара да си глътне езика и да забрави, за какво беше дошъл. Елена го позна, един от студентите, които им помогнаха, когато се нанасяха преди година. Живееше отсреща със свой колега, за да си делят наема и често не оставяха кооперацията да спи с веселото си гуляйджийство.
- Да? – Елена се помъчи да си спомни името на младежа. – Д-димитър?
- А... а-аз... ъ-ъ-ъ, таковата. Телевизорът ни се развали – запелтечи Митко. – Нали имате един в детската, та ако може за тази вечер... пънеже, нали сме се събрали да гледаме мача... пък телевизорът, той се развали.
От несвързаните му обяснения на замаяната от виното Елена най-сетне и стана ясно, че момчетата са се събрали да гледат важен за любимия им отбор мач, но за зла беда, са останали без приемник и сега я молеха да им заеме телевизора в детската.
- Не знам, за него е закачен плейстейшън, не ми се иска да го бутам. – Митко кимна разсеяно, без да може да откъсне очи от деколтето на Елена.
Двамата замълчаха и на жената и стана неудобно, че отказва на човек, който им беше правил услуга.
- Ама ако искаш елате да го гледате със съквартиранта си у нас, няма да ми пречите. – „Поне яденето няма да стане зян.“, добави на ум жената.
- О! О, супер! Яко, много благодаря! – оживи се той. – Ей сега ще ги викна!
В главата на Елена светна лампичка, „ще ГИ викна“? И той не каза ли, „събрали сме се“? Така или иначе вече беше късно да оттегли предложението си, без да изглежда грубо. Само след минута Митко представи Радо, Наско и Сашо. Последният имаше мръснишка мутра и излъчваше смесица от арогантно превъзходство и хищническа заплаха. Момчетата си носеха бира и пакети с чипс и се приготвиха да се разположат на дивана, Елена сбърчи носле, като се представи каква кочина ще направят. Вместо това ги настани на масата, прекъсвайки протестите им.
- Мачът ви ще започне най-рано след половин час, до тогава коментаторите ще дрънкат баналности, които вие знаете по-добре от тях. Седнете и хапнете, като бели хора.
Ястията бяха изтънчени и момчетата непохватно благодариха, докато се тъпчеха с пикантните деликатеси. Само Александър направи елегантен комплимент на домакинята:
- Дори майсторските ви кулинарни умения бледнеят пред красотата ви. – Елена се изчерви, колкото от думите, толкова и от откровено похотливия поглед.
Сашо я изпиваше с поглед открито, а останалите се мъчеха да я оглеждат крадешком, на Елена и стана приятно и кръстоса крака, така че дантелата на чорапа и надникна изпод кимоното. Забавляваше се на младежкото внимание, на непохватното изчервяване, това я накара да се почувства уверена и секси. Скоро играта започна и момчетата се настаниха на дивана.
- Елате да гледате с нас! – ентусиазирано я покани Митко.
- А, не! Нищо не разбирам от футбол...
- Хайде, ще ни бъдете талисман! Мачът е много важен!
Елена се остави да я убедят и кръстоса крака на дивана, а Сашо и подаде пълна чаша вино. Без до иска се увлече от непознатата игра и разпалено викаше насърчавайки играчите с червени фланелки или бурно обиждаше съдията. В края на второто полувреме резултатът все още беше равен и бутилките с бира и чашата с вино час по час се надигаха нервно. При равен резултат „техният“ отбор щеше да отпадне и петимата поглеждаха часовника със свити сърца. Деветдесета минута, деветдесет и първа, втора... коментаторите вече правеха анализ на играта, когато един „червен“ се откъсна с топката и отчаяно шутира почти от центъра, прехвърляйки противниковия вратар е отбелязвайки за два на един в последните секунди на срещата. Момчетата зареваха победно с зяло гърло, а Елена се разпищя щастливо и запляска с ръце. В опиянението от адреналина и силното червено вино, тя импулсивно сграбчи за лицето седящия от ляво Митко и звучно го целуна. Момчетата заподсвиркваха и тя се засмя, тръсвайки красивите си букли.
- Е, не е честно само Митака! – обади се Сашо от другата и страна.
- Охо, и ти ли искаш, лелиното? – подразни го Елена. – Дай да те цункам по бузката!
Александър обаче вместо да даде бузата си, впи устни в нейните и жената се парализира от изненада. Докато успее да реагира и отблъсне наглеца, езикът му разтвори устата и и се завъртя бавно и уверено в нея. Елена опря длани в гърдите на младежа, за да го отблъсне, но той се притисна в нея и дясната му ръка се плъзна по обутия в копринен чорап крак и се скри под кимоното. Пръстите му бяха горещи и цялата и кожа настръхна на иглички, когато я докоснаха на голо и без да губят време стигнаха до нежните и, прясно избръснати, слабини. Когато откри, че жената няма гащички, момчето захапа стръвно устната и, а пръстите му опитно напипаха клитора. Тялото и сякаш се изпълни с течен огън, силата се отече от ръцете и и тя нито можеше, нито искаше да го отблъсне. Затвори очи и дишането и стана тежко, потръпвайки при всяко притискане на клитора. Някой беше изключил телевизора и в хола цареше гробна тишина, нарушавана само от накъсаното дишане на жената и мокрия звук от мачкащите се устни. От тримата зрители пръв се окопити Митко, Елена се беше обърнала с гръб към него и той я обгърна с ръце и развърза колана на копринената дреха. После я смъкна надолу, оголвайки първо раменете и, а после преливащите от стегнатия корсет големи гърди. Елена отпусна ръце, за да му помогне да я съблече и под изцъклените погледи жената остана „облечена“ само с корсета и дългите черни чорапи, предназначени за благоверния и съпруг. Сашо беше заровил ръка между краката и и пръстите му потъваха навътре-навън от течащото влагалище. Митко дръпна надолу и без друго тесния корсет и тежките бели гърди се изтърколиха величествено на свобода. Сашо прекъсна целувката и наведе глава, алчно налапвайки едното и едро зърно. Засмука го стръвно и го стисна със зъби, изтръгвайки вик на болка и страст от устните на жената. Тя изпъчи гърди, давайки ги на младежа, а зад нея Митко отметна буклите и и горещите му устни докоснаха нежната шия. Елена проскимтя и разтвори широко крака, показвайки лъскавата от сокове катеричка. Сашо, без да спира да смуче и хапе големите чувствени зърна на гърдите и, разкопча панталона си и пусна на свобода твърдото си парче. Хвана го и го лъсна няколко пъти, за да го надърви докрай и с ръмжене се стана, вдигна краката на Елена, разтваряйки ги широко и с един тласък проникна в нея. Тя беше обилно овлажнена и хуят му я прониза до дъно от раз. Момчето я заклати енергично, грубо, ръгаше я с бързи, мощни движения, надвесен над нея. Елена легна на дивана, с вдигнати крака и затворила очи се затресе под тласъците. Превъзбуденият Александър не издържа дълго и с грухтене се притисна в нея, изстрелвайки спермата си дълбоко в утробата и, източи се до капка и се отдръпна, изпъшквайки доволно. Мястото му зае Митко, опря члена си в изгарящата от страст вагина и натисна напред, Елена измуча от напрежение и облещи очи. Момчето имаше с какво да се похвали, достойнството му беше със завидна дебелина, повече от осемнадесет сантиметра обиколка и макар и подготвена, Елена имаше чувството, че я разчекват, докато го поемаше. Митко влезе в нея бавно, гледаше я в очите с неприкрито обожание и се задвижи внимателно. Тя го прегърна и придърпа към себе си, допирайки устните му със своите. Момчето затвори очи, а краката и се увиха около кръста му и го заключиха в нея. Целувката им беше бавна и чувствена, като движението в недрата и, в пълен контраст с дивашкото чукане преди малко, Митко се любеше с нея, все едно, че и правеше бебе. Точно тогава на Елена и мина през ум, че тя не гълта хапчета, а момчетата я чукаха на голо, рискът я разтърси и тя с отчаян стон впи устни в неговите и го притисна вътре в себе си. Момчето затрепери, дебелият му член запулсира, заливайки я с горещи бели вълни и тя му отвърна, стискайки го с могъщата нежност на утробата си. Той остана в нея още минута и телата им потръпваха следоргазмено в унисон. След него отгоре и се качи трето момче, Наско или това беше Радо? Той имаше значително по-скромен размер и потъна в разширеното от митьовия топуз влагалище, с шлякащ звук. Заработи я бързо, като заек и големите цици се замятаха, лъснали от пот.
- Ебаси курвата! – изтърси чакащия реда си Радо, докато ожесточено си биеше чекия.
- Мите, така си я разширил, че нищо не усещам! – оплака се Наско. – Все едно съм го турил в кофичка от кисело млеко!
- Ми тури и го в гъза, бе! – ухили се Сашо.
Без да я питат момчетата я завъртяха с лице към облегалката и двама сграбчиха сочните полукълба на задника и ги разчекнаха, колкото можаха. Елена чу как някой шумно се изплю и по ануса и се разтече топла слюнка. Чувстваше се толкова курвенски, чукаха я както и където си поискат, без дори да я питат. В стегнатия и анус се опря натопорчената пишка на Наско и той натисна. Беше неопитен и ако размерът му беше по-голям, сигурно щеше да я нарани, но скромният инструмент потъна в дупето и, улеснен от потта, мъзгата и слюнката, от които лъщеше големия и задник. Елена не беше девствена отзад, но това удоволствие присъстваше рядко в семейното ложе и въпреки, че беше добре смазана, халката и беше стегната. Момчето зарева от кеф и я подкара, като шевна машина и след по-малко от минута изстреля семето си в дебелото дупе. Радо беше с малко по-голям член и определено имаше опит в аналния секс, постави го на ануса и и натисна плавно, не нахлувайки, а карайки дупето да го погълне. После се намести, така че да прониква в посока към корема на жената и тя изстена високо, докато членът се плъзгаше през добре смазания анален пръстен.
- Бе, на тая що и е свободна устата?! – Сашо се качи на дивана и поднесе пред лицето и полутвърдия си хуй.
Елена усети собствения си аромат, смесен с тежкия мускусен мирис на мъж и отвори уста, без дори да се замисли. Сашо я хвана за косата и започна да вкарва в устата и кура си, а от време на време го вадеше и я пляскаше по бузите с него.
- Насе, дай и аз да я порна отзад!
- Чакай, ве! Още не съм свършил.
Сашо изгрухтя недоволно и се смъкна надолу, дърпайки жената да се качи отгоре му. Наско спря да се движи, докато другото момче го нагласи на цъфналото и влагалище и с доволно пъшкане потъна в горещата вагина.
- А-а-а, ебати! Тая е огън отвътре!
Членовете се движеха в нея, търкайки се през тънката, нежна преграда от плът и тримата пъшкаха, стенеха и грухтяха в похотливата потна преса от тела. Елена беше затворила очи, изключила съзнанието си, се отдаваше единствено на физическото усещане. Прииска и се мъжът и да я види сега и тя да го попита, дали смята, че е скучна в леглото. Тази представа я накара да потрепери в перверзна възбуда и отверстията и стиснаха нашествениците в гореща хватка. Момчетата зареваха и започнаха да я ръгат с настървение, когато усетиха, че не могат да се сдържат повече. Трите тела колабираха едно върху друго в отчаяно мъчеща си да си поеме дъх камара. Когато се разплетоха, Елена се облегна изтощена на дивана, цялата беше омазана в пот, слюнка, а от влагалището и ануса и се стичаше гъста бяла сперма. Сашо и поднесе чаша вино, останалите насядаха по пода с бира в ръка. Жената отпи жадно, дълго. Алкохолът накара стаята да се завърти и удави надигащия се глас на съвестта. Елена плъзна ръка по изпъкналото си коремче и я спусна по оформения триъгълник, към разширената от ебане цепка. Срамните устни бяха подути, морави от придошлата кръв и жената се погали между краката. Пръстите и се омазаха в собствените и сокове и семе и тя размаза коктейла по клитора си.
- М-м-мхв, м-мох-х-х. – изгледа ги с премрежен поглед. – Толкова ли можете?
- Ебати! – възкликна Радо. – Тая путка няма насита.
- Какво, да не ти стига момченце? – подигра му се жената. – Ако искаш да ти постеля да спиш в другата стая?
Момчето изръмжа ядосано и скочи отгоре и. От ярост пишката му щръкна в готовност и той я прониза. Сашо, Наско и Радо започнаха да и се изреждат, чукаха я до премала и когато не можеха вече да си поемат дъх, отстъпваха на следващия. Обутите в копринени чорапи крака се мятаха бясно, а двамата свободни стояха от двете и страни и жестоко мачкаха циците и, щипеха и извиваха големите зърна в злобен стремеж да накарат Елена да се моли да спрат. Вместо това я докараха до няколко болезнени оргазма, преди да се капитулират, пълнейки я с младежкото си семе. Тримата се тръшнаха по дивана и фотьойлите, потни, зачервени и изпразнени, а до омазаната в телесни течности жена се приближи Митко.
- Елена... – запъна се той. Погали гърдите и с познатата боготворяща нежност. – Елена, аз... може ли да ви обладая анално?
Досмеша я, колко официално я питаше, но в смущението му имаше и нещо трогващо мило. Елена сложи ръка върху дебелия му орган и го погали възхитено, а той потръпна под ласката и.
- Да, мисля, че може да опитаме да ме обладаеш анално. Легни на пода.
Митко послушно легна, а дебелият му чеп се разклати, вирнат нагоре. Тя стана от дивана и отиде до един шкаф. Докато пресичаше стаята, момчетата я гледаха възхитено, лъщяща от сокове, със зачервени от стискане гърди, изтичаща от влагалището и ануса и сперма, тя беше величествена, като самата майка на сътворението. Елена се върна при момчето с туба лубрикант, изправена над него изстиска в шепата си. Погледна лежащия под нея Митко и се усмихна, с една ръка разтвори едрите полукълба на дупето си и щедро размаза лубриканта по ануса. Клекна и изстиска нова доза в шепата си, хвана дебелия член и започна бавно да движи ръка по могъщия му ствол, карайки го да лъщи, като гланциран от лубриканта. С другата си ръка бавно масажираше топките му и момчето простена блажено. Елена клекна над него и с две ръце отвори дупето си, излагайки на показ изпъкналия, леко подут анус.
- Намести го.
Митко хвана члена си с трепереща ръка и постави напомпаната до пръсване грамадна главичка на халката. Елена започна да се поклаща, притискайки се в колосалния чеп, остави да я притиска, без да прониква, сякаш да убеди дупето си, че неизбежното ще се случи, рано или късно. Малко по малко аналният пръстен поддаваше и се разтваряше под отчаяния напор, Елена прехапа устни и се отпусна надолу, причерня и от болка, когато грамадната главичка преодоля сфинктера и и тя застина, дишайки дълбоко, за да привикне към болезненото разтягане. С тихи стонове, тя се задвижи бавно, нанизвайки се все повече и повече. Митко гледаше невярващ, как дебелото му парче изчезва сантиметър след сантиметър в опънатата до скъсване анална халка, а останалите момчета ожесточено лъскаха пишките си. Сочните бузи на задника и се опряха в корема на момчето и Елена изпъшка, оставяйки се на усещането за мъчително разпъване в ануса, далечен помен за болка високо в корема, където беше пулсиращата морава главичка и невероятното, неописуемо усещане за изпълване. Тя затвори очи и изви тяло в дъга назад и леко се задвижи, потрепервайки при всяко нагоре или надолу. Срамните и устни се бяха разделили, като гладна уста на някакво екзотично животно и соковете и се стичаха по топките на момчето. Радо прилази към тях на четири крака и с трескав поглед заби лице в слабините но Елена. Устните му се впиха в клитора и, езикът му се навря във влагалището и я заблиза, все едно от това зависеше живота на момчето. Удоволствието и се събираше бавно, с всяко мъчително претъркване през пръстена на дупето и, с всяко завъртане на езика в нея, с всяко разбутване на вътрешностите и от дебелия ствол. Когато се отприщи жената запищя и бедрата и затрепераха в стакато, в устата на Радо запръскаха соковете и, а Митко почувства, че червата и буквално изсмукват семето от тестисите му. Дебелият член изригна в могъщи откоси и жената се замята, набучена и осъдена да поеме всяка капка. Телата потреперваха още дълго в горчиво-сладка агония. Накрая Елена се изниза, коленичи на пода за няколко мига и бавно се надигна. Преди да стане, погледна Митко в очите и го попита:
- Скучна ли съм?
Ошашавеното от въроса момче рязко завъртя глава. Елена без да се обръща отиде в банята, хвърли в коша за пране корсета, жартиерите и чорапите, омазани в сперма и влезе под горещия душ. Когато излезе, момчетата си бяха тръгнали и само петната по дивана, напомняха за разигралата се оргия.

Дядо Торбалан

12 коментара:

  1. Много, много благодаря. Честно казано не очаквах, че ще напишеш нещо специално за мен. Преживях го, четейки разказа. Пак си остана фантазия, но сега все едно е била реална.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен беше чест! Няма по-голямо удовлетворение за пишещия, от оценката на читателите. Писах го с огромно удоволствие, а за втората част ще помисля :)

      Изтриване
  2. Знаеш, че съм фен на разказите ти и от време на време ги препрочитам дори. Заинтригува ме мотива за написването му.
    Дамата се чувства нежелана, мечтае си за групов секс или за кур с не често срещани размери.Тя си знае.А може би всичко едновременно, както си го описал.Когато стигнах до обиколка от 18 см си казах, ех и ти ли....След това проверих и вече си мисля, че може би има и такива. Как беше оня порноактьор, при който актрисите изпадаха май в истински оргазми- ШортиМак ли? Както и да е, поздравления за добрия разказ и дано дама превърне в реалност мечтите си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мотива трябва да каже дамата, аз няма да бъда недискретен ;).
      За обиколката, не че искам да съм нескромен, но при мен е между 16-17 на ствола, 18 в основата. Плюс-минус в зависимост от степента на възбудата. 18 си е дебел, но вземи един шивашки метър, свий го на кръгче и ще видиш, че 18 не е ча-а-ак толкова страшно. А съм виждал мъже и с по-дебели керестета от моето :D.
      Радвам се, че разказът ти е харесал. Нямам време да пиша напоследък, ваканция две седмици, после ме емнаха на работа, но като намеря прозорец обещавам да продължавам.

      Изтриване
    2. Помолих за история, която описва мен. Такава, каквато не съм и сигурно никога няма да бъда. Знам, че сега ще ме окуражавате да опитам, но имам твърде много за губене. Историята ми стига... не, лъжа. Не ми стига, но трябва да е достатъчна. Дядо Торбалане, всеки път като я чета, се вживявам отново и отново <3

      Изтриване
  3. Да,разбира се, че дамата! Ако колкото до размера,направих измерване още като прочетох. С такъв кур, сигурно не можеш да се отървеш от почитателки.Дано жена ти не страда от това!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ееех, почитателки имаше, но много отдавна... Колкото и абсурдно да прозвучи, с жена ми имаме стриктно моногамна връзка, въпреки, че съм повдигал темата.

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
  4. Това пък що за коментар е! Май някой се е почерпил повечко!

    ОтговорИзтриване
  5. Както е казал Еклесиаста, Vinum et musica laetificant cor :)!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей до автора как мога да се свържа с теб ако желаеш може да оставиш емейл. Благодаря ти предварително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Използвай формата за контакти, тя е и електронна поща :). Формуляр за връзка, вдясно от текста на разказа.

      Изтриване