Translate

понеделник, 3 юни 2019 г.

Сестринска грижа

Галя беше на 17, леко пълничко, вечно засмяно и слънчево момиче. Без да е дебела, просто дупето и си беше като маминото, големи бузки и пълни бедра. Но Галя спортуваше и плътта и не беше мазно и отпусната, а тънкото и кръстче създаваше изкусителни извивки с чувствения и ханш. Момчетата я заглеждаха и вече беше имала палави моменти с един свой съученик. Не стигнаха до края, но взаимно си доставиха удоволствие, първо с пръсти, после и с устни. Галя изчакваше 12 годишната си сестричка, Катерина да заспи и тихо се милваше в тъмното, стискайки устни и с мъка сподавяки стенанията си. Когато получеше желаното облекчение лежеше изпотена и запъхтяна, потънала в онзи разтегнат до безкрайност миг на пълно отпускане. Беше решила да запази девствеността си поне до завършване на гимназията, като изпитание към себе си. Голямото момиче често помагаше на майка си в домакинската работа, баща и пътуваше, а мама беше медицинска сестра и Галя пое ролята на настойник на Катя. Малката сестра беше буйно дете, слабо и пълно с енергия, като жребче. Един ден Катерина беше необичайно раздразнителна и потисната, жизненото момиченце се мръщеше и често се присвиваше. Галя заключи, че сестричката и се превръща в жена и побърза да каже на майка им, едновременно горда и засрамена. След проведения майчин разпит причината се оказа значително по-прозаична и далеч не толкова знаменателна. Катя не беше ходила по голяма нужда от три дни и коремчето и беше подуто. Госпожа Маринова, опитна медицинска сестра, вкара малката в банята и извика Галя да и помогне. Голямото момиче не знаеше какво е намислила майка му, но нещо в цялата ситуация я накара да потръпне и страните и пламнаха, дали от срам, дали от нещо друго. В голямата баня имаше масажна маса и двете помогнаха на Катя да се покатери с пъшкане на нея. Докато Галя събличаше сестра си, майка им делово напълни кофа с топла вода и настърга малко сапун в нея. Разбърка и когато реши, че пенестата смес е готова, извади гумено балонче с дълъг накрайник, като много дебела игла. Галя беше виждала уреда в банята, но до сега ги беше подминавала, без да попита за какво е. Мама Люси стисна гумения балон, натопи иглата в сапунената вода и изсмука известно количество. Накара Катя да се обърне:
- Разтвори и дупето. – Галя изпълни без да се мае, предчувствайки къде ще влезе пластмасовата игла.
Катя се размрънка, но на опитната медицинска сестра такива не и минаваха. Плесна леко дъщеря си по дупето, намаза ануса и с вазелин и внимателно вкара вътре накрайника на крушата. Момичето първо изпъшка облекчено, когато топлата вода започна да я изпълва, но после подскочи, щом сапунът я защипа по деликатните вътрешности.
- Стискай, колкото можеш! – нареди Людмила с нетърпящия възражения глас, всяващ ужас в пациентите на Окръжна болница. – Гале, разтривай и леко коремчето.
Галя изпълни нареждането, опитвайки се да облекчи страданията на проплакващата Катя. Когато слабичкото тяло започна да се гърчи Людмила и Галя я вдигнаха и бързо я сложиха на тоалетната чиния. И трите сбърчиха нос, когато Катя изхвърли всичко от себе си, с изражение на безкрайно облекчение. Майка и обаче настоя да направят още две промивки, като последната беше само с чиста вода. Накрая Галя едва се удържаше, онова чувствително топче между краката и беше набъбнало сигурно колкото лешник и от нея се стичаха капки възбуда надолу по бедрата и. Нещо в цялата ситуация я караше да се задъхва от възбуда и срам. Когато приключиха, тя излетя от къщи, едва измърморвайки някаква лъжа и слезе в мазето. Там се заключи при бурканите със зимнина и яростно мастурбира до пълно изтощение.

Тази случка, както и професията на мама накараха Галя да избере най-кошмарното следване, медицина. Тя беше умно и ученолюбиво момиче и я приеха, при това държавна поръчка. Годините минаваха, малката кльощава Катя порасна стройно, атлетично момиче, влюбено в спорта. „Момчето на татко“, както я наричаха понякога. За разлика от сестра си даде да я отворят още на 15 и от тогава сексуалният и апетит само растеше.
Лятната сесия беше завършила и Галя уморено четеше някакъв роман в леглото си, наслаждавайки се на краткия период на мързел, преди да започне поредния семестър. В нея тлееше сексуална неудовлетвореност, следствие на стреса от сесията, желанията на младото тяло и неумелото, траещо по-малко от минута съвкупление с неин колега. Галя искаше бавено удоволствие, което да нагнети напрежението, да я докара до влудяваща нужда от удовлетворени, от безкрайно отдалечаване на мига, а момчетата и мъжете, доколкото можеха да се нарекат така студентите, бързаха, все едно, че гонеха норматив. В книгата героинята и възлюбеният и си разменяха двусмислени реплики и блуждаеха между нормите на пуританското общество и греховната си страст. Обречена битка, която щеше да завърши в спалнята. Галя несъзнателно беше спуснал длан между краката си и бавно се милваше. Пъхна я в шортите си и пръстът и намери едрия, чувствен клитор. Момичето затвори очи, потрепервайки в предчувствие на първото докосване и изпъшка тихичко. Само след миг подскочи, измъквайки виновно ръка от гащите си, когато външната врата де отвори с трясък. Така се връщаше в къщи само Катя. Почервеняла, Галя се оправи набързо, преди сестричката и да влети в „детската“ стая.
- О-о-о, како! Пак ли четеш? – незлобливо де заяде Катя. – Сякаш не ти стига в университета!
- Компенсирам и за теб, глупаче. – усмихна се Галя. Ако сестра и не обичаше нещо, то беше да чете. – Как бяха тренировките?
- Никак. – сбърчи нос малката. – Изобщо не тренирах. Подута съм, като плажна топка.
Галя въпросително вдигна вежди.
- Запекла съм се, като панел! – обясни Катя. – С „Хилти“ трябва да ме разбивате.
Момичето се захили на ученическата си шега. Галя завъртя очи театрално, сестра и имаше належаща нужда от урок по маниери.
- Хапни нещо разслабващо, кисело мляко, „Активия“...
- От два дена друго не ям! – малката се замисли за момент. – Слушай, помниш ли, като бях на 12?
- Кое? То едно ли е за помнене, когато беше на 12!
- Как с мама ми... такова, помогнахте? Нали учиш за това, не можеш ли и сега...
- Аз не уча за медицинска сестра! – възмутено развеселена отвърна Галя.
- Нищо де, то нали е същото? Моля те, бе како-о. – голямото момиче махна с ръка, къде ти да обяснява разликата между доктор и мед. Сестра...
Същевременно отпъдената преди минути възбуда пак пролази в слабините и, когато се съживи спомена за надупената и сестричка и пронизалия лъщящия от вазелин анус пластмасов накрайник. Изражението на напрежение и болка у Катя обляха тялото и с гореща вълна.
- Кате... не знам. Не можеш ли сама, вече си голяма!
- Айде, бе-е-е. Моля ти се, откъде да знам как?
Галя се остави да я увещаят и след малко двете момичета бяха в банята. Катя се съблече и сестра и мислено се възхити на стегнатото и, мускулесто тяло, докато приготвяше сместа за клизма. За разлика от майка си не сложи варварски сапун, а добави към топлата вода сол и сок от лимон. Катя се беше покатерила на старата масажна маса и чакаше на четири крака.
- Не така, легни на една страна. – каза Галя и и помогна да се намести, свивайки горния и крак в коляното.
Голямото момиче изцеди щедра доза вазелин на показалеца си и започна да го втрива в твърдия, стегнат анус на сестра си. Още щом я докосна, усети как самата тя се подмокря между краката. Имаше нещо толкова привлекателно в проникването в човешкото тяло, та нали именно тази тръпка я беше накарала да тръгне по пътя на медицината? Усети се, че от поне минута разтрива халката на ануса на Катя, а по-малкото момиче вече дишаше учестено и фините косъмчета по ръката и бяха настръхнали, като таралежови бодлички. Изчервена Галя грабна балона за клизма и опря накрайника в дупето на сестра си.
- Отпусни се и дишай дълбоко. – посъветва я тя.
После натисна внимателно, изчаквайки сфинктерния мускул да се отвори под напрежението и плъзна тънкия накрайник навътре. Катя изохка тихичко, по-скоро от изненада, отколкото от болка и усети топлото изпълване. Изпитваше едновременно тежест и някакво удовлетворително чувство. Без сапуна я нямаше раздиращата червата болка. Катя затвори очи и изпъшка отново. Топлата, мека длан на сестра и се притисна към леко подутото и коремче и започна да го масажира с бавни кръгови движения. Беше много приятно и ако я нямаше тежестта в червата... кой знае.
- Обърни се по гръб. – гласът на Галя беше дрезгав и непознат, дори малко плашещ. – Легни така, спокойно-о-о. Така, отпусни се.
Ръцете на Галя разтриваха коремчето на Катя, сякаш случайно слизаха надолу и докосваха с върховете на пръстите си пубисното окосмяване.
- Хайде сега, на другата страна.
В банята се чуваше само тежкото дишане на двете момичета. Катя едва се сдържаше, нуждата да освободи червата си се беше преплела с пожар в слабините и това усукваше тялото и в непоносим възел.
- Не мога повече! – проплака тя и кака и и помогна да се изправи и да седне на тоалетната чиния.
Момичето се отпусна, усещайки как по тялото му се разлива моментално облекчение, но и мъничко разочарование. Срещна погледа на Галя и забеляза, че очите и искряха със странен трескав блясък. Голямата и сестра я накара да легне отново и започна да я пълни отново, този път само с топла вода. Повториха го няколко пъти, докато водата, която Катя изхвърляше не стана чиста. Галя вече беше така протекла, че на шортите и беше избило мокро петно, а едрите зърна на гърдите и се бяха втвърдили и болезнено се триеха в тениската и, очертавайки се отдолу.
- Дай сега да те прегледам, за всеки случай. – хрипливо каза Галя, след като изплакна сестра си за последно. – Легни по гръб и си разтвори краката.
Катя се подчини без да мисли, обзета от възбуда, сви крака в коленете си и ги хвана за бедрата. Листенцата на влагалището и се разтвориха, лъснали от сласт, а леко набъбналата халка на ануса и изпъкна навън. Галя клекна пред масата и изстиска вазелин от тубичката. Започна да го втрива в ануса на момичето с бавни въртеливи движения, докато той не го пропусна сам навътре. Катя изохка и задиша тежко, затворила очи. Пред лицето на Галя клиторът на момичето се показа изпод шапчицата си, а срамните устни набъбнаха още, откривайки входа към женствеността и, както се отваря екзотична орхидея. Пръстът в дупето и потъна мазно навътре и застина, когато влезе целия. Галя облиза устни, устата и се беше напълнила със слюнка. Леко размърда пръста си в изгарящия заден отвор на сестра си и тя и отвърна с тихо стенание. С професионално умение Галя намери втория пръстен и го притисна нежно. Легналото момиче потрепери. Голямата сестра задвижи пръстчето си бавно, като го завърташе леко, като свределче. Катя извика и задиша тежко, издаваше умолителни стенания и Галя не издържа. Със сърце биещо до пръсване и глава замаяна от похот и чувство за вина, приближи лице до алените долни устни на сестра си и се впи в тях в отчаяна целувка. Катя пусна бедра, сграбчи кака си за косата и я притисна между краката си, викайки невъздържано. Соковете и струяха от нея и Галя ги пиеше настървено, с ръмжене. Налапа клитора на сестра си и го засмука жадно, докато движеше пръста си в ануса и все по-бързо. Свободната и ръка бръкна в шортите и с два пръста защипа големия изхвръкнал клитор, завъртайки го до агонизиращо удоволствие. Галя беше засмукала в устата си буквално цялата путка на сестра си и ожесточено въртеше езика си около клитора и. Измъкна пръст от ануса и, притисна показалеца и средния си и проникна през халката на Катя. Новото разтягане разтърси момичето и то изпъна гръб в дъга, а когато пръстите в нея притиснаха Г-точката и през червата, устата и се разтвори в безмълвен вик. Тя уви бедра около главата на Галя и с мощни конвулсии започна да се освобождава, пълнейки устата на сестра си с вкусните си сокове. По-голямото момиче усети, че главата му се замайва, все едно преглъщаше силен опиат. Защипа клитора си с всичка сила и се предаде на удоволствието. След няколко минути Галя стана и поглеждайки сестра си с разфокусиран поглед и каза:
- Готова си, нищо ти няма.
И излезе от банята.
Разказът е базиран на история, която ми разказа действителната Галя. Като първата част предавам едно към едно, а втората е плод на моето въображение, базирана на недомлъвки от страна на източника. Изкушавам се да продължа историята, навлизайки изцяло в дебрите на фантазията. Отдавна имаше искания за инцест история и макар, че те бяха повече за сексуалната любов между майка и син, се надявам донякъде да съм ги удовлетворил.

Дядо Торбалан

2 коментара:

  1. Чудесно начало, според мен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Май наистина ще опитам да напиша още нещо по темата. Разбира се, оттук нататък всичко ще е плод на фантазията ми.

      Изтриване