Translate

вторник, 18 юни 2019 г.

Две сестри 4

ВНИМАНИЕ! Тази глава е по-дълга и със значително по-малко сексуални сцени и съдържа сцени, които може да се видят отблъскващи на хора, които не харесват доминацията.



Галя, веднъж впуснала се в безумната авантюра, се освобождаваше от табута и задръжки, както дрехите се свличат от тялото на безсрамната развратница. Какво значение имаше, колко голяма е катастрофата, след като така или иначе е сигурна? Да се отдава на интимност със сестра си със сигурност беше ужасяващо скандално, тогава защо не и да го направи с чернокож? А и ако трябваше да е честна пред себе си, хуят си беше хуй, независимо колко хубаво и беше с Катя. И то какъв хуй... Галя премрежи поглед, като си спомни усещането от проникването на тлъстия черен колос. Във фантазията и се мерна картина, как негърът я помпа с дълбоки, плавни  мощни движения, а Стефан невярващо ги гледа и мачка предницата на панталона си. Нямаше да му се отрази зле да види, как се ебе! Момичето жизнерадостно се засмя, като си представи оцъклената, невярваща физиономия на Стефан, който не може да откъсне поглед от чувственото бяло тяло, гънещо се под напора на черния гигант.

В къщи, преди да се изкъпе, прошепна на Катя, че като останат сами я чака нещо ново и доволно се зачете в отдавна отлагана заради университета книга, докато малката и сестра подскачаше наоколо, безрезултатно опитваща се да изкопчи, каква е изненадата. Накрая майка им смъмри Катя да не подскача наоколо и я впрегна да свърши малко домакинска работа „Няма да и навреди“, каза си Галя, малката глезана имаше нужда да се научи на отговорности, докато кака и се радваше на заслужената си почивка. Когато накрая майка им излезе за работа, малката сестра влетя в стаята, като ураган и се хвърли върху Галя.
- Моля ти си, кажи ми! – почна да се катери отгоре и. – Каква е изненадата!
- Ох, бе! Ей, момиченце, ще ме смачкаш! Внимавай, че ще те плесна!
- О-о-о, строга господарка! Супер!
Галя прихна да се смее, но и стана приятно, а Катя се заумилква в нея, като коте.
- И как ще се обръщаш към господарката си, м-м-м? – попита, докато галеше сестра си и я притискаше към гърдите си. – Мадам? Госпожо? Господарке?
- Мадам! – Катя сластно опипа гърдите и. – Мадам звучи много внушително! Каква желае мадам от мен?
Гласът на Катя беше комично раболепен.
- Мадам желае езика ти между краката си. – докато повдигаше сочното си дупе, за да може сестра и да я събуе добави. – За да можеш да опиташ прясно наебаната си сестра.
Очите на Катя се окръглиха, а малките зърна на гърдите и щръкнаха мигновено.
- Хайде, опитай! – нежно, но властно заповяда Галя, отваряйки широко крака. – Беше му толкова дълъг, че съм сигурна, че дори след банята в мен има сперма, колкото от две нормални празнения.
Дали си въобразяваше, но влагалището на кака и и се стори още по-широко. Галя не беше тясна, но сега направо беше цъфнала отдолу. Сочните срамни устни бяха гостоприемно отворени, разкривайки пурпурния пулсиращ тунел. Катя лакомо се нахвърли и езикът и се задвижи, като миксер. Дали наред с аромата на сапун, не усещаше и друга, по-тежка, мускусна миризма? Малката сестра удвои усилията си, заравяйки лице между краката на кака си. Соковете на Галя я омазаха, влизаха в носа и, изпълваха дробовете с влудяващ аромат на секс. „Мадам“ се отпусна назад с доволен стон и остави тялото си да потръпне в блажено доволство. Утробата и се сви и Катя усети в устата си солен вкус. Отдръпна се невярващо. От влагалището на сестра и наистина изтичаше тлъста бяла струйка! До тогава си мислеше, че кака и просто играе, но сега се разтрепера и почти свърши от гледката на осеменената си сестра. След миг езикът и заобира спермата и Катя лакомо загълта. Езикът и се въртеше, колкото може по-навътре, търсейки още и още от солената течност.
- Мадам няма ли и една порция в дупето си? – с хриплив шепот попита Катя.
- М-м-м, единственото дупе тук, в което влиза нещо е твоето. – отвърна и блажено отпуснатата Галя. – И като говорим за това...
Галя протегна ръка, зарови пръсти в косата на сестра си и нежно я разроши. После бутна главата и назад.
- Време е да те изчистим отвътре, защото ни предстои да видим, колко широко може да се отвори въпросното дупе.
Галя се изправи и съблече сестра си, направи го бавно, чувствено, целуваше я по шията, по малките гърди, милваше мускулестите и хълбоци, стегнатото и дупе и нежно спускаше пръст в цепката между краката и. Катя проскимтяваше тихичко, беше като кукла в ръцете на сестра си. В банята се покатери на масажната маса и нетърпеливо зачака сладкото изпълване на топлата вода в червата си. Галя я подготви, омазвайки ануса и с вазелин. Масажираше халката на дупето и настоятелно, карайки я сама да се разтвори за пръстчето. Когато я отпусна достатъчно започна да я смазва и отвътре, плъзгайки показалец през тръпнещия анус. Катя пъшкаше тихичко от удоволствие и въртеше задника си, мъчейки се да поеме нахалния пръст докрай. Сестра и си поигра още малко с нея, но накрая се смили и топлата вода започна да се влива в по-младото момиче. Катя усещаше приятна тежест в коремчето си, както и все по-силно чувство на изпълване. От устата и се откъсна едно „О-о-ох!“ и Галя промърмори нежно:
- Потърпи, потърпи! – дланите и мачкаха стегнатите бузи на дупето. – Още мъничко, миличка!
Галя постави топлата си длан на коремчето на Катя и с плавни кръгове започна да го разтрива. Малката сестра беше затворила очи и проскимтяваше ту от болка и напрежение в червата си, ту от сластната тръпка от нежните ръце на кака си. Накрая с облекчение седна на тоалетната и се отпусна, повториха процедурата, докато не де увериха, че не изтича само чиста вода.
- Да се върнем в спалнята, ще ни е по-удобно. – Галя хвана Котя за ръка и я поведе.
Катя се чувстваше чудно лека след клизмата, а тялото и беше се отпуснало с облекчение. Галя я накара да се надупи на лакти и колене на леглото. Малкото и стегнато дупе щръкна предизвикателно, а сестра и нежно я докосна по вътрешната страна на бедрата, за да я накара да се разкрачи по-широко.
- Легни на гърдите си и разтвори широко дупето. То-очно така!
Катя обхвана бузките на задника си и послушно ги разтвори, анусът и изхвръкна нагоре, леко отпуснат от предходната подготовка. Зад гърба и нещо изтрака металически, а намазаните с вазелин пръсти на Галя започнаха да я милват по отвора на дупето. Беше много приятно, гладкото плъзгане по халката и я накара да мърка със затворени очи.
- Хайде сега, разтвори хубаво! – Катя усети в ануса и да се опира нещо твърдо и хладно. – Няма страшно, отпусни се.
Напрежението отзад се усили, Катя се напъна, все едно че ще ака и през аналния и пръстен нещо гладко се плъзна мазно навътре. Галя намести внимателно спекулума в задника на сестра си, вкарвайки го докрай. По деликатните срамни устни на Катя се появи блестяща капка и „Мадам“ не се сдържа и я близна. Надупеното момиче простена и тялото и откликна с дълбока тръпка и още от сладкия си сок. Галя плъзгаше език от клитора, до отвора на влагалището в бавен ритъм, а от време на време го заравяше дълбоко в нежната женственост на сестра си, извиквайки стон и Катя се притискаше в лицето и, дърпайки бузите на задника си, колкото сила има. Накрая Галя с нежелание се откъсна от нея. Хвана болта на спекулума и внимателно го завъртя. Двете метални лопатки бавно започнаха да се разтварят в Катя, принуждавайки нежната и плът да се разшири. Галя докосна клитора и едва осезаемо с върха на пръста си и продължи да я разтваря с металния инструмент. Напрежението за момичето се увеличаваше бавно, но неумолимо, аналният и пръстен отстъпваше пред натиска, а отвътре се отваряше все повече и повече. Усещаше се уязвима и безпомощна, оставила се на милостта и ласките на сестра си. Когато спекулумът се разтвори максимално и вече нямаше вероятност да излезе, Галя огледа зеещото дупе на сестра си. Пурпурната плът вътре, нежна като коприна, потръпваше от хладния въздух. Галя взе още вазелин на пръста си и внимателно бръкна в малката си сестра.  Още щом докосна нежната плът, тялото на Катя подскочи и тя извика. Пръстът в нея я галеше бавно отвътре, опипваше гладката плът, а с другата си ръка Галя продължаваше едва да разтрива клитора и. Тялото на Катя конвулсираше на ръба на оргазма, но сестра и усещаше и спираше точно преди удоволствието да я залее. В един момент започна да разхлабва болта на спекулума и Катя изпита едновременно облекчение и разочарование. Но вместо да го извади, тя го завъртя и пак го разтвори. Сега имаше достъп до опашната кост и започна да я разтрива и опипва през преградата на червата. Катя зави, като вълчица. Напрежението ставаше непоносимо, тялото и вибрираше болезнено. Тогава Галя докосна с пръст втория пръстен, притисна го и плъзна пръст по него. Катя впи пръсти в мускулестото си дупе и завика с цяло гърло, а тялото и заподскача, като обладано от зъл дух. Мъзгата буквално изпръска между краката и, а през разтворената анална халка Галя можеше да види как се гърчи плътта вътре. Когато вълните на удоволствието започнаха да спадат, голямото момиче внимателно освободи болта и извади спекулума, карайки Катя да потрепери още веднъж. Двете се изкъпаха и легнаха прегърнати, Галя подаде едрата си гърда с голямо, чувствено зърно и като го засмука, Катя отпусна глава на гърдите и и се унесе.
През нощта двете момичета се събудиха и се любиха нежно, първо преплетоха крака, така че срамните им устни да се притиснат и задвижиха хълбоци, а после  Катя се покатери върху сестра си в поза 69 и двете дълго и бавно плъзгаха езици по нежната плът на срамните си устни.

Станаха рано, за да не ги завари така майка им. Катя излезе да бяга в Морската градина, а Галя се отпусна мързеливо в леглото с любимата си книга и чаша горещо кафе. Звънецът на вратата я стресна и тя стана, чудейки се коя ли комшийка се е сетила да звъни толкова рано. Пред вратата нямаше никой.
- Ехо-о-о? – момичето се огледа, стълбището и отвърна с мълчание и Галя промърмори. – Хлапетии.
Точно когато се канеше да затвори, видя на черджето пред прага бял плик. Сбърчи вежди и го вдигна, на него с големи печатни букви пишеше само името и. „Какво по дяволите?“, дали беше шега от колегите и? Като се огледа още веднъж Галя влезе, затвори вратата и превъртя ключа. В плика имаше единствено малка флаш памет. Момичето я повъртя в ръка, а  после женското и любопитство взе връх и тя седна пред лаптопа. Провери флашката за вируси и като се увери, че е чиста погледна какво има вътре. Клипове и снимки, на старият лаптоп му трябваше малко време да зареди изображенията, но след минута на екрана се появиха Катя и Галя, вплели страстно тела. Момичето изстина. Сърцето и сякаш прескочи удар, гърлото и се стегна, а в стомаха и кафето се надигна. Още снимки. С трепереща ръка отвори единия клип, успя да „кликне“ два пъти чак на четвъртия  опит. Катя, нагъзена, широко разтворила с ръце задника си, зеещ от спекулума и Галя, обърнала към обектива красивия си профил. Неспособна да мръдне, дори да мисли, тя гледаше как тялото на сестра и се извива под собствените и ласки. Телефонът иззвъня. Галя го погледна, непознат номер, тя машинално натисна зелената слушалка и долепи устройството до ухото си.
- А-алл-о? – обади се момичето с треперлив глас.
- Добро утро. – гласът отсреща беше дълбок, леко дрезгав. – Преди да ти е хрумнала някоя глупост, това е предплатена карта.
На Галя не и беше хрумнало нищо, нито глупост, нито мъдрост.
- Също записите са качени в облак, дори нещо да се случи с мен, мой приятел ще ги направи публично достояние. Най-вече достояние на родителите ти, колегите ти, преподавателите, учителите и учениците в училището на Галя...
Гласът говореше, а сълзите се стичаха по страните на Галя, думите се сливаха в общ кошмарен фон. Мъжът щеше да съсипе семейството им, бъдещето и на двете момичета беше в ръцете му, въпреки това не беше нужно да го прави. Гласът беше толкова резонен.
- Не искам толкова много. Само ще трябва да се срещнем няколко пъти. – Голя веднага се досети за какви срещи ставаше дума. – Всичко ще си остане между нас. Само не бива да правиш глупости. Ще ти изпратя СМС с адрес, ела там към шест следобед, сама. Ако има някой с теб, сърди се на себе си. А, да, облечи нещо секси. В твой интерес е да не ме разочароваш. Разбра ли?
- Р-раз-брах. – устните и потрепераха.
- Като идваш, донеси ми камерата, прикрепена е от външната страна на прозореца.
Галя излезе бавно на балкона, движеше се, като в транс. Отвън на стъклото имаше малка камера GoPro, прикрепена с лепенка. Да не казва на никого. Да се облече секси. Да отиде сама. Мислите се подреждаха машинално, като от някакъв друг свят. Разбира се, че щеше да отиде. Нямаше да позволи някой да унищожи бъдещето на Катето или да разбие сърцата на мама и татко. От вцепенението я извади отварянето на вратата, майка и! Галя отскубна флашката и тресна капака на лаптопа. Денят мина, като на филм. Катя не можеше да разбере вцепененото поведение на Галя, а майка им беше твърде уморена, за да забележи. Да се облече секси. Изрови от гардероба дългите до средата на бедрото чорапи със силиконова лента, останали от абитуриентската. Черно копринено боди с ликра, Галя беше качила някое и друго килце последните години и бодито се опъна по нея. Секси ли беше? Лятна рокля и обувки на висок ток, едва ходеше с тях. Каза, че излиза с колеги и с пресъхнало гърло тръгна към адреса. По пътя имаше чувството, че всички я гледат, сочат я с пръст и погнусено казват: „Ей тая бърка в гъза на сестра си, пфуй!“. Адресът беше на стара къща до морската градина, олющена стена, застрашително тъмни прозорци. Треперейки от ужас Галя натисна бравата и дървената врата се отвори със скърцане. Стълбището беше тясно, мрачно и хладно в горещия следобед. Всяка крачка нагоре по него беше все по-трудна, сякаш крачеше в петмез. Искаше да се обърне и да изтича навън, на светло, където има хора, но краката и сами правеха крачка след крачка. Ужасът стегна гърлото и и тя сама не знаеше, кога се озова на етажната площадка. Вратата на апартамента беше отворена. На Галя и се доповръща от ужас, но влезе вътре. Заради Катя, и мама, и татко. Пристъпи бавно в коридора на апартамента, когато глас зад нея я накара да подскочи.
- Не се обръщай! Стой така! – момичето стоеше, като парализирано, когато на очите и се преметна превръзка.
Мъжът я стегна, но без да и причинява болка, после я хвана да ръката и я дръпна след себе си. Топлата му, широка длан, изпълни Галя с чувство за облекчение и абсурдна благодарност.
„Стокхолмски синдром, учихте го по психология.“, обади се едно гласче в главата и. „Осъзнаването не е решение на проблемите, каквото и да твърди Фройд“, отвърна му Галя, докато пристъпваше плахо след мъжа.

Следва

Дядо Торбалан

2 коментара:

  1. Аааааа, ти си ебати садиста!!! Нямаш право да го оставяш така :D :D. Сега до другата седмица ще чакаме, да видим какво ще стане! Аз най-много се изкефих точно на това след секса, хаха!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, айде сега! Може и да не е до другата седмица, ако ми остане време ще е тази ;)

      Изтриване