Translate

петък, 21 юни 2019 г.

Две сестри 5

Галя стоеше права в средата на стаята. Или поне предполагаше, че е стая, докато мъжът я водеше за ръка, токчетата и чаткаха по мозайката в коридора, а после краката и потънаха в нещо меко, вероятно килим. Превръзката на очите и даваше храна на всички кошмари от въображението и, сигурно стърчеше така от часове! Всъщност едва ли бяха минали и няколко минути, но за Галя бяха цяла вечност, в съзнанието и лавинообразно се трупаха картини на ужасно насилие, тя се задъха, гърлото и беше толкова сухо, че не можеше да преглътне. Искаше да се обърне и да побегне, но краката и трепереха, бяха като направени от гума и не я слушаха. Къде беше сега онова умно гласче в главата и? Нямаше ли някой мъдър съвет? „Да. Не бива да плачеш. Изобщо не му показвай емоция.“. „Лесно ти е да го кажеш.“, отвърна му Галя и брадичката и затрепера, а една сълза затрепка по миглите и и се отрони надолу под превръзката. „Ама, че глупачка се оказах! Господарка... мадам... няма що.“
- Съблечи роклята. – Галя подскочи, когато плътният мъжки глас накрая наруши тишината. – Ако ме накараш да повтарям, ще съжаляваш.
Повярва му. Не го каза, като заплаха, а като нещо тривиално очевидно. Протегна ръце зад гърба си с обичайната женска грация и хвана ципа на роклята, а големите и гърди изхвръкнаха предизвикателно напред. Откопча копчето между плешките си и дръпна надолу, роклята се отлепи от тялото и и късите ръкави се плъзнаха по раменете, щом Галя отпусна ръце надолу. За момент тялото и се стегна, опита се да задържи падащата рокля, сякаш тънкият плат и даваше някаква защита срещу непознатия мъж. Момичето изхълца задавено и остави роклята да се свлече в краката и. Стоеше пред мъжа само по бельо, черното ластично боди и чорапите, стиснали сочните и бедра със силиконовите си ленти. Плътта, набъбнала, леко преливаше над канта на чорапа, а чувствените извивки на тялото и опъваха черното боди. Беше от абитуриентската и, след завършването никога не беше обръщала внимание на бельото отвъд практичността му. Няколко години по-късно формите и бяха наедрели, коремчето и леко изпъкваше, издувайки черната материя в мека преливка, преди да се спусне към слабините и. Гърдите и направо преливаха отвън, тясното бельо ги беше притиснало силно една в друга и те, излезли навън, се разделяха само от една тънка черта.
- Обърни се, бавно. – гласът беше станал с една октава по-дрезгав и плътен.
Галя се завъртя бавно, токчето на едната и обувка се закачи в роклята и момичето леко залитна. Едрите бузи на дупето и без това бяха прелели от бодито, се разтресоха примамливо. Погледната в гръб Галя беше самото изкушение, кръстчето и беше тънко и макар да имаше малко повече плът по него, очертаваше спираща дъха преливка с ханша и. Момичето се стресна от докосването, мъжът се беше приближил зад нея тихо, като котка. Върховете на пръстите му се задържаха за миг на раменете и, а после с бавно наслаждение се спуснаха надолу по ръцете и. Буцата заседнала в гърлото и стана болезнена, тялото и потрепера, а фините косъмчета настръхнаха по врата и. Мъжът смъкна презрамките на бодито, дръпна предницата му леко надолу и големите и гърди за момент се задържаха вътре, а после подскочиха навън. Хладният въздух в стаята ги погали на голо и големите им зърна се втвърдиха и надигнаха. Мъжът протегна ръце и внимателно хвана гърдите и изотзад, масажираше ги бавно, както човек се наслаждава на рядък деликатес. Дишането на Галя се учести, докосването на топлите силни длани беше приятно и момичето потръпна. А когато накрая пръстите му намериха зърната и ги притиснаха на границата на болката, тя простена неволно. „Я се стегни!“, опита се да се скара сама на себе си, нямаше да му достави удоволствието да изпитва възбуда. Можеше да я чука, но щеше да получи само едно безразлично тяло, ама ха! Мъжът хвана ръцете и, вдигна ги и я накара да сложи длани на гърдите си.
- Милвай ги. – гласът му беше дрезгав, а дъхът му горещ в ухото и.
Без да се замисли Галя леко стисна циците си и простена. Мъжът се пресегна и с учудваща ловкост разкопча бодито между краката и. До сега не си беше дала сметка, но от нея беше протекла влага и пръстът му се плъзна с лекота по протежение на процепа и. Движеше се влудяващо бавно между чувствените срамни устни, без да прониква в нея, като разтриваше клитора и с цялата си дължина. Галя разтвори крака, приканвайки го в себе си и замачка гърдите си още по-силно. Мъжът я натисна по рамото, карайки я да коленичи, а после я наведе напред, докато момичето легна на нещо. Легло? Фотьойл? Пръстът му продължаваше бавното си изтезание между краката и, но сега се плъзгаше още по-нагоре, към стегнатата точка на ануса. Омазваше тъмното кръгче със собствените и сокове, а после пак слизаше към разлигавеното влагалище.
- Разтвори си дупето. – Галя се поколеба и той нетърпеливо дръпна ръцете и назад, накара я да хване и разтвори полукълбата на задника си.
Момичето се почувства много унизително, все едно сама му се предлагаше, като някаква уличница. Пръстът му натисна и проникна в стегнатия анус, Галя изохка от болка, въпреки обилното овлажняване.
- Много си тясна тук... за разлика от путката. Оня спекулум само в дупето на сестра ти ли разширява, не влиза ли и в твоето?
„Не.“, помисли си Галя, „Там нищо не влиза.“ До сега само двама бяха се престрашили да си поискат да я опънат в дупето, но го направиха толкова непохватно и плахо, че тя ти отряза. Шамарът изплющя по сочния и задник, като камшик.
- Попитах те нещо! – в гласът сега имаше металически нотки.
Галя стисна зъби и преглътна изскочилите сълзи. Пръстът на мъжа се завъртя по стегнатия мускул на ануса. Натискаше леко навътре и се отдръпваше.
- Ти до сега чукала ли си се отзад? – този път в гласа имаше любопитство и като че изненада.
Галя завъртя глава.
- Отнемането на аналната ти девственост, ще е изключително удоволствие. – този път гласът напомняше на мъркащ котарак.
Без предупреждение в подутите и от възбуда срамни устни се опря горещ, корав мъжки член. Галя се беше разтворила сама и твърдият кур с лекота се плъзна в подгизналата и от сок праскова. Потрепваше в нея, като жив, изгаряше я отвътре и я разтваряше, както плугът разравя земята. Беше си голям, не колкото на Еверест, но я изпълваше точно толкова, колкото да не и причинява дискомфорт. Голя простена, устата и се беше отворила и слюнката и се стече по брадичката, целият ужас от деня се изпари, като по магия. Не, нямаше да я убият! Чувството за облекчение беше толкова екзалтиращо, че в коктейл с горещия корав кур в нея я изстреля в умопомрачителен оргазъм. Цялото напрежение, трупано от сутринта, се изля от момичето с мощен рев. Галя крещеше, а влагалището и стискаше неканения си похитител, мъжът я тласкаше към всяка следваща тръпка с дълбоки, жвакащи прониквания. Галя пусна полукълбата на задника си, подпря длани на леглото и се наби назад, нанизвайки се болезнено чак до шийката на матката. Болката, съчетана с еуфоричното изригване, отключи още една серия от сладострастни спазми, с интензитета на електрически удари.
Мъжът остана неподвижен в нея, наслаждавайки се на потръпващото около члена му тяло, проснато на леглото. После излезе внимателно от момичето, подхвана я под мишниците и с лекота я качи изцяло на леглото, полагайки я по гръб. Галя се почувства, като играчка в ръцете му, практическия я беше изнасилил, но защо тогава се чувстваше толкова приятно? „От облекчение“, обади се саркастичното гласче. „О, я се разкарай!“, изплези му се мислено Галя. Момчетата, с които беше се чукала до сега, не че бяха много, се отличаваха с непохватност. Както и с несигурност, винаги тя трябваше да прави първата крачка, големите мачовци така се бояха от отхвърляне, че чак беше смешно. А този похитител изобщо не се церемонеше, вземаше, каквото поиска, все едно му се полага. „Да, не носиш отговорност. Каквото и да ти се случи, ти си просто неговата жертва и няма нужда да се срамуваш, че си леко момиче.“. Този път Галя не отвърна нищо на гласчето, беше право, най-после, може би за първи път в живота си, тя не контролираше и не носеше отговорност за събитията. Чувството беше невероятно облекчаващо. Мъжът разтвори краката и, прихвана ги под коленете  и тежкият му член я тупна по коремчето, омазвайки го със собствените и сокове. Хвана едната и ръка, дръпна я в страни и около китката и се закопча кожен ремък. Преди да осъзнае какво става, с още замъгленото си съзнание, закопча така и другата и ръка. После дръпна нещо и ръцете и се опънаха настрани. Членът му се отърка о свръх чувствителната и женственост и тя подскочи, беше подута и претрита до болка. Той се спусна още надолу, коравият му орган опря в ануса и и тя инстинктивно се стегна. Мъжът се засмя тихичко и натисна напред, без да влиза, колкото да напъне халката и. Започна да натиска и да се отдръпва, масажирайки ануса и с члена си. Усещането в никакъв случай не беше неприятно и Галя отрони нежен стон. Беше свършила толкова обилно, че дупето, задния и отвор и члена на мъжа бяха доволно мокри. Сега усети отново познатото гъделичкане в слабините, омекналите зърна на гърдите и пак се стегнаха, големи и чувствени. Мъжът хвана едното между пръстите си, стисна го и го завъртя, карайки тялото под него да потръпне.
- А-ах! Ау! – извика Галя, когато той защипа зърното и и опъна нагоре.
Започна да си играе така, като през цялото време притискаше и отдръпваше дебелия, корав пенис.
- Ах! М, мхм, ох! – пръстът му се докосна до устните и и тя без колебание ги засмука. Пъшкаше тихо, докато езикът и се въртеше около тях.
Като ги овлажни добре, мъжът ги извади от устата и и пак погали щръкналите зърна на гърдите и. Сега усещането беше още по-приятно! С разпънати настрани ръце, тя надигаше отчаяно гърди, за да получи още от ласките му. Членът усили натиска си в ануса и, разтваряше я, задържаше така и се отдръпваше. Или да влезе, или да излезе, така беше влудяващо! На поредното влизане Галя го посрещна и се натисна, нанизвайки аналния си отвор на дебелия член. Момичето простена високо от болка, когато насилената и халка се принуди да пропусне коравия прът. Двамата застинаха така, аналният пръстен безнадеждно се свиваше  в конвулсии, за да избута навън нашественика, а над Галя мъжът задиша тежко през зъби. Постепенно анусът и се призна за победен и се поотпусна около ствола на члена. Още беше влудяващо тясна и той се задвижи трудно, проправяйки си път в червата и.
- А! А-а-а, ах, а! – Галя пъшкаше от напрежение при всеки тласък. Болеше, но по някакъв особен начин беше приятно.
Накрая членът потъна до край в дупето и, притискайки я чак високо в коремчето, а мъжът се опря в подутите до полуда слабини на момичето. С дълбок стон тя уви крака около кръста му, притисна в себе си и се замята поде него в сладка агония. Това свари мъжа напълно неподготвен и без да може да се удържа повече  с мощни контракции започна да изхвърля семето си дълбоко в дупето и. С треперещи ръце той и разкопча кожените белезници и излезе от нея, анусът и го освободи с мляскащ звук. Мъжът я дръпна да слезе от леглото.
- На колене. – Галя се отпусна на колене между краката му.
Той поднесе омекналия си член към устата и.
- Почисти го. – ако вчера и бяха казали, че ще лапа току що извадения от задника си кур, щеше да изсумти от погнуса.
Сега обаче дори не се поколеба, изглеждаше толкова естествено да го почисти с устни. Членът макар и отпуснат си беше дебел, ноздрите и се изпълниха с тежката миризма на задника и и тя изплези език и го прокара по нежната кожа на главичката. Облизваше го старателно, в устата и се смесиха соления вкус на спермата и дупето и. Усети, че се възбужда отново, налапа цялата главичка и засмуквайки я завъртя език около нея. Мъжът изсумтя доволно и Галя извади започналия пак да се издува пенис от устата си и вкара върха на езика под ръба на главичката. Облиза го старателно, а с ръка бавно помпаше ствола. Скоро пенисът щръкна отново, тя го хвана в основата и го налапа, доколкото можа. Смучеше го и въртеше език, докато мъжа със стон не изригна в устата и и Галя запреглъща топлата сперма.
- Мога ли да махна превръзката... искам да те видя.
- Следващия път.

Следва

Дядо Торбалан

6 коментара:

  1. Лелее, много готино!
    Тази ситуация е абсолютен сексуален тригер. Прочетох я няколко пъти, да си призная, понеже съм сама тази вечер, достави ми голямо удоволствие :)

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Удоволствието е мое! Мога само да пожелая на мъжа ти да се прибере, докато си още под влияние на разказа и аз, какно и всички читатели благородно ще му завидим.
      А ти беше обещала да довършиш разказа си...

      Изтриване
  2. :)
    Готово е продължението, но нещо не ми се пуска, май така ще си остане.

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трагична вест за и без друго бедното на качествена еротика интернет пространство. Климатът в сексслучки ли те отблъсква или разказът е станал твърде личен? Аз навремето не пуснах продължението на "Заблудената туристка", защото стана твърде извратено.

      Изтриване
  3. Наистина сексслучки не ми харесват напоследък, но не това е причината. Може би стана твърде лична, твърде разкриваща последната част.
    За Заблудената туристка ми е интересно какво ли е твърде извратено за теб...

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Продължението на Туристката беше един много по-хардкор вариант на Златната верига. Героинята беше продадена за играчка в общество на хора, преминали отвъд всякакви граници на нормалност. Завърши с групова оргия, в която, след като всички и се изредиха по няколко пъти, туристката беше сложена на четири крака и я качи и заклещи едно огромно куче. И нямаше хепи енд.

      Изтриване