Translate

вторник, 27 август 2019 г.

Усамотение в балкана, въведение.

Утрото нахлу в апартамента на сем. Ковачеви с радостна суетня. Най-сетне двамата съпрузи щяха да останат наистина насаме за цяла една седмица. Семейството, работата, залисията на битовизмите ги бяха превърнали в поредните съквартиранти, които два пъти месечно се наебаваха по целесъобразност. Този път отпуските бяха синхронизирани, децата връчени на баба, а една уютна къща в балкана ти очакваше за луди любовни изживявания. Емилия в истерична радост си пиеше кафето, оглеждаше се за стотен път, дали не са забравили нещо и ръчкаше съпруга си, да натовари приготвените от нея още предната вечер куфари. Той, както всеки истински мъж, се мотаеше мудно, сумтеше, цъкаше на компютъра и вършеше всичко в последния момент. В десет часа ключът се превъртя от външната страна на вратата и двамата потеглиха, надули радиото със стари рокове. Ема игриво закачаше мъжа си, нарочно оголваше коляно и позволяваше на роклята си да разкрива все повече и повече от бедрата и, рискувайки да предизвика някое ПТП, но влагалището и буквално течеше, едновременно от предвкусваната оргия и от предизвикания ефект в панталоните на съпруга и от гледката на изкусителната и плът.  Пристигнаха във Вълчи рид малко след обяд, когато прежурящото слънце вече се беше наканило да се търколи към заник. Село беше силна дума за двадесетината вили, отдалечени на 100-200 метра една от друга, всяка кацнала на своя баир. Хазяинът ги беше предупредил, че магазинът работи само за по няколко часа и то в делнични дни и през повечето време там не се мяркаше жива душа. Усамотението беше само допълнителен бонус и след кратко лутане, хилене и закачки, намериха двуетажната къща. На първия етаж имаше обширен хол с камина и пухкав китеник, всичко беше ремонтирано наскоро и ухаеше с упойващия аромат на пресен бор. Емилия затвори очи, разпери ръце и бавно се завъртя, наслаждавайки се на уюта, докато мъжът и пухтеше с багажа навън.
Разположиха се и тя с нежелание отблъсна съпруга си, когато той похотливо се опита да я сграбчи. Не искаше да разваля вечерта с чукане набързо, напротив, беше планирала всичко, до последната подробност. Щеше да нагнети напрежението до непоносимост, за да взриви и двамата в нечувано удоволствие. Остави мъжа си да се чуди, какво толкова прави една жена цял час в банята и се зае с тайните свещенодействия на депилацията, омекотяващите кремове и клизмата, за да е сигурна, че перфектната им вечер няма да бъде нарушавана от разни досадни дразнители. Само като си напълни дупето с топла вода и не можа да се въздържи и докато чакаше, притвори клепачи и спусна ръка между леко отворените си бедра. Докосна клитора си с влажен от крема пръст и простена глухо. Задвижи го по набъбващото топче съвсем бавно, тялото и искаше облекчение и влагата трескаво изби между краката и, но Ема само прехапа устни и с усилие на волята продължи да се гали в бавен равномерен ритъм. Топлата вода в червата и я караше да се чувства препълнена, с една особена смес от напрежение и нарастващо удоволствие. Със свободната си ръка обхвана едната си гърда и я стисна, карайки тялото си да се извие сладострастно. Отдръпна ръка от клитора си и дланите и се плъзнаха по гладката, нежна кожа на корема. Тялото и беше налято и пухкаво, без да е дебело и отпуснато. Имаше тежки гърди, с тъмнокафяви зърна, които като се възбудеха, се сбръчкваха и щръкваха, големи колкото върха на кутрето и. Коремът и се издигаше леко, придавайки на тялото и изкусителна зрялост и фетишизиран от мъжа и, в ролевите им игри, когато тя му „признаваше“, че е бременна от любовника си. Тънкият и кръст преливаше в пищен ханш, полукълбата на задника и бяха сочни и напращели, осеяни тук-таме с целулитни дупчици. Напрежението в червата и стана нетърпимо и тя побърза да седне на тоалетната, освобождавайки се облекчение. Повтори процедурата, увери се, че нищо повече няма да излиза и премина към онова оръжие, което изпразваше мъжкия мозък от всяка мисъл, освен секс. Бельото. Тази вечер щеше да е във фатално черно, за да подхожда на избраната роля на строга господарка. Черен корсет, който повдигна и притисна гърдите и, карайки ги да прелеят, аха-аха да покажат зърната и подчертаващ кръста и. Опъна по гладките си крака черни чорапи, плъзгайки ги сластно и нагласяйки силиконовата лента около сочните си бедра. Добави и жартиери, само заради ефекта, който предизвикваха у мъжа и и завърши с дантелени черни прашки, които бяха пример, как производителите на бельо пестят от материала. Погледна се в огледалото, коя ли жена би могла да се сдържи? Емилия Ковачева, изкусителна до лудост, игриво завъртя задника си и нацупи устни, като млаките празноглавки, които си правеха по 1 000 селфита на ден.

В хола мъжът и вече си наливаше второ уиски, когато тя се появи с черна вечерна рокля, с цепка току до дантелата на чорапа и и Димитър едва не се задави с бучка лед. Гаврътна го набързо и наля и на двамата по чаша мораво-син Мавруд. Вечерта настъпи неусетно, докато двамата флиртуваха, като ученици, когато ненадейно лампата изгасна и стаята потъна в непрогледен мрак. Има нещо първично плашещо, но и привлекателно неизвестността на нощта и двамата заедно възкликнаха от изненада.
- Сигурно са бушоните, нали хазяинът ни предупреди... – надигна се Митко.
Препъвайки се, намери кутията в коридора, но под мъждивата светлина на телефона си, установи, че всички шалтерчета са вдигнати. Погледна навън, единствено луната и фантастично ярките в небето над балкана звезди, заливаха света с мека, мистична светлина. Обаждането до аварийната група го свърза със сънлива лелка, която троснато му каза, че по-рано от понеделник, няма никакъв шанс до Вълчи рид да пратят екип. През това време Ема вече беше запалила две свещи и люлеещите се пламъчетата ту скриваха формите и в сянка, ту ги окъпваха в светлина, карайки ги да изпъкнат още повече.
- Остави телефона и седни! – гласът и беше дрезгав и натежал от грях.
Митко се отпусна, без да може да каже гък, в креслото. Ема бръкна в чантата и с метално потракване измъкна два чифт белезници, които разклати на показалеца си. В магазина я бяха уверили, че това не са евтините играчки, които могат да се отворят от заключения. Митко тежко преглътна и панталоните му се издуха отпред. Жена му се приближи преднамерено бавно, като полюшваше бедра на всяка крачка и се надвеси над него, опарвайки лицето му с дъха си. Докато го целуваше, металът изщрака около едната му китка, а после около облегалката за ръката. Процедурата се повтори и с другата ръка и тънките пръсти на Емилия ловко разкопчаха катарамата на колана му, а после издърпаха панталоните, заедно с боксерките. Членът подскочи, като на пружина и щръкна екзалтирано нагоре, а Ема тихичко се изкиска. Без да сваля поглед от изхвръкналите от възбуда очи на мъжа си, преднамерено бавно събра слюнка в устата си и шумно я изплю в шепата си. Размаза горещата лига по тръпнещия член и като го стисна направи няколко бавни движения, от върха на заплашващата да се пръсне лилава глава, до основата. Митко измуча и жена му внезапно го пусна и със смях го шляпна по ташаците, карайки го да подскочи. Завъртя се с гръб към него и разкопча роклята, първо оголвайки гърба си, а после я остави да се плъзне по чувствените извивки на тялото и, докато накрая се свлече в краката и.
- Как беше онази твоя натрапчива фантазия... – проточи тя, докато бъркаше в чантата. – а-а-а, да! Да гледаш как ме чука негър с огромен член! Като този ли?
Ема размаха пред лицето на мъжа си грамадна силиконова играчка. Рекламираха я, като отливка на члена на известен порно актьор, 24 сантиметра дълга, 18 сантиметра обиколка, релефна до най-малкия детайл. Тъмното парче застрашително се заклати, сякаш заканвайки се с моравата си главичка. Ема изхлузи прашките си, седна на фотьойла срещу мъжа си и се разкрачи широко, откривайки пред очите му, блестящата си от изтичащи сокове, путка. Големите срамни устни лъщяха под подскачащите пламъчета на свещите.
- Готов ли си, да гледаш, как негърът ще опъне жена ти? – тя плъзна играчката по протежение на влажната си цепка. – Само че, къде?
Тежкото дишане на Димитър и твърдият му член говореха достатъчно.
- Негрите много обичат да чукат бели съпруги в задника. Дори тези, които не са девствени там, са много тесни. – Ема изцеди щедра доза лубрикант върху играчката. – И как иначе? Мъжете им ли да ги разширят, с тези малки пишки...
Емилия вдигна крака, за да може анусът и да изпъкне достъпен и опря върха на дилдото в него. Натисна, колкото да разтвори леко халката си, но без да прониква. Напрежението почти я накара да забрави сценария и да плъзне целия дебел ствол в дупето си, но се удържа и го отдръпна.
- Този негър обаче може и да има нещо друго на ум... – проточи тя, докато с един пръст разнасяше по путката си изобилната мъзга. – Понеже сега овулирам... май, че ще иска да ми направи бебе...
При тези думи тя отвори още по-широко крака и простена, притискайки дебелия силиконов член в себе си. Изпъшка, докато той си проправи път навътре в нея няколко сантиметра и спря, за да привикне с размера. Мъжът и преглъщаше дълбоко, гледаше без да мигне, от страх да не изпусне нещо, а по члена му беше избила влага и блестеше на светлината на пламъчетата.
- Влиза в мен! О-ох-х-х-х, то-олкова е дебел... нима ще то оставиш да свърши в мен?! – гласът и беше умолително-сластен. – Мите... ще ми направи бебе, няма ли да го спреш?!
Митето нито можеше, нито би спрял хипотетичния негър в този момент. Нагонът му така беше ударил тавана, че с готовност би пуснал жена си, да я осеменят цяло племе негри и да и надуят корема с поне три бебета!
- Опа-а-а, ко ста‘а тука, ва?! – дрезгавият дебел глас накара двамата съпрузи да подскочат. – Асене-е-е, Асенкаааа!
Гошо Нереза и Тънкия Асен бяха се специализирали във взломните кражби по вилите и селата. Огледаха къщите във Вълчи рид и им се стори, че всички са мъртвешки тъмни, а колата на Ковачеви беше прибрана в гаража. Намъкнаха се, с мисълта да приберат всичко по-ценно, да се наядат и напият, ако имат късмет хладилника да е зареден и като се наспят, да се изнесат тихомълком. Гошо прати Асен да огледа на втория етаж. Асен беше почти слабоумен, движеха го единствено първични нужди и се водеше, като куче след Гошо. Нерезът беше нисък, набит мъж с шкембе, дълги, като на маймуна ръце и дваж по-космат. Физическата му сила беше легендарна, а и интелектуално минаваше направо за академик и бандитските среди, със завършена гимназия. Сега направо зяпна, като завари двамата съпрузи в такъв интимен момент. Първата му мисъл беше, да изчезват, защото имаше стриктно правило, да не се забъркват, ако къщата не е празна. После обаче огледа Ема и всичките му принципи отидоха по дяволите. Чувствените и, налети форми, повече открити, отколкото прикрити от бельото и затъкнатия между краката грамаден силиконов член, накара собствения му хуй да подскочи. Емилия отвори уста, за да запищи, но той направи две бързи крачки и запуши устата и с огромната си длан.
- И да пискаш, файда нема. Селото е празно, ама че ме йедосаш, ич не обичам да ми врещат! Трай сега!
- Ко, бате Гошо? – Асен влезе и направо зяпна. – А-ъ-а?
- Асенка, виж го тоа, дали е закопчан хубу. – Асен послушно провери Димитър.
- Слушайте, момчета... – облиза пресъхналите си устни Митко. – Имам пари, можем да се споразумеем. Дайте да не правим глупости, а?
Гошо не го слушаше, похотливо оглеждаше ужасената Емилия, от нея още се подаваше наполовина пъхнатото дилдо и подскачаше от учестеното и дишане.
- Ко, на мъжо ти не ти ли стига? – той хвана силиконовата играчка и я натисна навътре.
Ема изпъшка и в този момент корсетът не издържа на напрежението и пусна гърдите и навън. Те се разклатиха, бели, като сняг на светлината на свещите, а набъбналите зърна стърчаха в рязък контраст с бледата кожа. Гошо изръмжа, хвана Ема за косата и като стана я изправи да седне, нанизвайки се до дъно на черните 24 сантиметра, а лицето и се озова срещу чатала му. Тя извика при рязкото проникване в утробата си и веднага получи шамар.
- Казах ли ти, да не врещиш, ма?! – докато я държеше за косата, разкопча колана на панталона си и със сумтене издърпа чепа си на свобода. – Лапай, сега!
Пред лицето на Емилия се разклати орган, който по право би трябвало де е на кон или най-малкото на магаре. Беше още полу-мек, но внушително дебел, по чупения на две места ствол, застрашително изпъкваха тъмно сини вени, дебели, колкото малкото и пръстче. Главата му беше с размера на голяма синя слива и така вонеше на пръч, че жената извърна отвратено лице. Гошо се захили, стисна я за косата и притисна кура си в устните и.
- Лапай, чи да не заменим това в пичката ти с песника ми?! – очите и угасено се разшириха, когато той сви грамадния си юмрук. – А, така, давай, о-о-ох-а-а, Асенкааа, глей, глей!
Асен гледаше и още как. Беше извадил тънък нож, когато Митко започна да буйства и сега и двамата бяха неми зрители на насилствения минет. Гошо се надърви и Ема имаше чувството, че ъгълчетата на устата и ще се цепнат, заради грамадния хуй. Нямаше как да налапа повече от главичката му, но и никакви умения в оралната любов не и трябваха, маймуно подобният мъж просто я хвана за косата и започна да я движи по хуя си, повдигаше я и я спускаше, като всеки път тя се нанизваше на втъкнатото в тялото си дилдо. Противно на волята и, влагалището и реагира, като щедро изпусна още смазка и плъзгането на любимата и играчка извика познато напрежение в слабините.

Следва

Дядо Торбалан

7 коментара:

 1. Бах тоз сиган какъв момент развали :) 😂🤣

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хубава работа, ама циганска! Боя се, че до края още много ще има да разваля :D

   Изтриване
 2. Тц, тц, тц :)
  Ще го видим :) Интересно започва разказчето ...

  ОтговорИзтриване
 3. Започва страхотно и после този ром, който се появява, направо ме стресна. Аз съм малко расистка към този етнос извън работата си и... тъй. Ще чакам успокоителния секс накрая :)

  Лейди

  ОтговорИзтриване
 4. Vox populi, vox dei! Ще го редактирам, идеята беше изнасилването да е още по-унизително, защото аз съм още по-голям расист от Лейди :D. Обаче при такава реакция, а и още повече, VIP персоната, която ще пише следващата част, също не хареса конкретния етнос, ще редактирам.
  Обаче успокоителен секс не знам дале ще има :Р

  ОтговорИзтриване
 5. Харесва ми, още повече ,че е само началото!
  Липсваше ни, голяма ваканция или просто работа?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Историята е редактирана, така че Асен да пасва по-добре на вкуса на читателите и пишещите.
   Радвам се, че ви харесва, чакайте да видите втора част :). Да, ваканцията си я биваше, пък и жена ми не ми остави време за писане ;)

   Изтриване