Translate

неделя, 1 септември 2019 г.

Усамотение в балкана, част 2

Гошо продължаваше инвазията си в устата на Емилия, но за нея по-силно беше усещането на дилдото, забито до матката в путката и. Противно на здравия разум движението му пораждаше онова първично удоволствие, което започваше с леко гъделичкане в основата на гръбнака, пролазваше по целия и гръб и избухваше в главата и с настъпването на оргазма. Предусещайки насладата, тялото и започна да се намества и движи върху дилдото, давайки му възможност да проникне още по-дълбоко в нея и да я изстреля в блаженството.
Я гледай, Асене, на курвата май и харесва.- с прегракнал от възбудата глас каза Гошо.
Асен нервно се засмя, докато едната му ръка нетърпеливо разкопчаваше панталоните му, за да извади на показ надървения му хуй. Другата все още беше опряла острието на ножа в гърлото на Митко, който отчаяно се опитваше да освободи ръцете си от белезниците и продължаваше да крещи:
Оставете жена ми, копелета! Като сте такива големи мъже, защо не ме развържете, пък да видим! Аааааа!
Емилия чуваше всичко като далечен шум отдадена на връхлитащия оргазъм. Удоволствието и бе грубо прекъснато от ръцете на Гошо, които стиснаха здраво косата и забързаха ритъма на движещия се в устата и дебел ствол. Хуят му проникваше чак до гърлото и и на Емилия и се догади. В този момент тя усети мощната струя, която нахлу в устата и и я задави. Гошо направи още няколко финални тласъка и извади леко омекналия член. С огромна погнуса Емилия падна на колене, дилдото се изхлу мазно от путката и, а тя започна да плюе мазната сперма.
Що плюеш, ма? Не ти ли харесва? - смееше се Гошо. Асен само простенваше леко, а Митко мълчеше.
Емилия надигна леко глава и видя мъжа си надървен, както никога досега. Той няколко пъти колебливо беше подхвърлял да се изпразни в устата и, но тя отвратено отказваше. Знаеше, че това е от любимите му фантазии, но просто не можеше да се пребори с вътрешната си неприязън  към идеята за сперма в устата и. Но сега, гледайки как спермата на друг мъж тече от устата на жена му, Митко потреперваше леко от обзелата го възбуда. Емилия простена тихо, разбирайки че няма да получи помощ от мъжа си и съжалявайки, че тялото и няма да може да се възползва от набъбналия му член.
Бате, сега е мой ред, нали? - чу с ужас Емилия пресипналия глас на Асен.
Моля ви, оставете ме! Престанете! - започна да ги умолява тя. - Митко!
Но мъжът и просто стоеше на стола и я гледаше с обожание, което не се бе появявало в очите му от онзи излязъл от всякакви релси купон в Мария преди 6 години. Тогава под въздействието на тревата и незнайно количество алкохол я бе награбил пред погледите на също толкова неадекватните им приятели, бе скъсал копчетата на блузата, извадил сочните и гърди на показ, за да се похвали и звучно беше започнал да ги смуче. „Как е възможно това?, питаше се Емилия, - Нима ще ме остави на тези изверги да се гаврят с мен? И даже му харесва?“
Беше изтръгната от спомените си, в които отчаяно се опитваше да избяга от кошмара на настоящето, от тънките и дълги пръсти на Асен, които се впиха в косата и и я обърнаха към хуя му. Той беше седнал на стола, на който допреди малко тя се поклащаше върху дилдото.
Лапай сега моя!
Моля ви! - простена тя отново и се опита да затвори устата си пред дългия, макар и не толкова дебел хуй на Асен.
Бате, тая ми се дърпа нещо – оплака се Асен.
Гошо, който тъкмо си сваляше изцяло панталоните, дойде до Емилия и я хвана за гърлото. Дебелите му пръсти се впиха в бялата шия и я повдигнаха леко нагоре.
Виж какво, курво, никой няма да ти помогне и те съветвам да с дърпаш по-малко, защото аз много се кефя да бия и да еба едновременно! Ти може и да си омъжена за путьо и да трябва да се задоволяваш с разни гумени играчки, но сега ще ти покажем, какво са истински мъже! Я истинските мъже правят, каквото си искат с жените! Ясно? - и хватката около шията му се затегна още повече. По лицето на Емилия се стичаха сълзи и грим и се сливаха със слюнката и спермата около устата и. - И още нещо, да не съм те видял да плюеш още един път! Ще гълташ, иначе ще резна малката пишка на мъжа ти, ясно!
Той завъртя лицето и към стърчащия хуй на Асен и натисна главата и върху него. Емилия отвори уста, а устните и още потрепваха от напрежение. Асен пое главата и, намести се по-удобно на стола и започна да я движи. Дългият му, миришещ на урина член проникваше дълбоко в устата на Емилия и напъните да повърне се върнаха отново, но тя си спомни за заплахата на Гошо и само заплака.
Стоеше на колене пред Асен и дупето и щедро разкриваше сластна гледка пред очите на мъжа и. Заоблените му извивки потрепваха в унисон с влизащия в устата и хуй, а по кракат и бавно се процеждаше мъзга от останалат и празна путка.
 През това време другият насилник вече беше започнал да се възбужда отново и също видя, накъде е фокусирано вниманието на Митко. Ръката му звучно изплющя по вирнатия задник на Емилия, която само леко изхълца. Бузките примамливо се разтресоха. Пръстите му хищно се впиха в напращялата плът и я стиснаха похотливо. Другата му ръка хвана другата буза и ги разтвори, разкривайки потрепващата червена точка.
Ааа, много ти стегната в дупето. Аз не обичам така. Ще трябва да поработя върху него. - и грозният му смях изпрати ледено студена тръпка по гръбнака на Емилия.
Гошо звучно се изплю в шепата и и размаза плюнката върху ануса и. Двата му показалеца проникнаха в ануса въпреки противодействието на халката и и алчно я разтвориха. Отворът поддаде съвсем малко. Дупето на Емилия не беше девствено, но двамата съпрузи практикуваха анален секс само по специални поводи. А и Митко винаги стимулираше клитора и, за да я отпусне и предразположи. Тя се опита да протестира, но Асен заби хуя си още по надълбоко и от устата и се чу само гърлен стон.
Майка ти да еба, много си стегната, ма! Ще ми трябват помощни средства, май. -
Гошо извади пръстите си от ануса и и посегна към падналото на пода дилдо. - Това ще свърши работа. Засега...
Той натисна главичката на дебелата играчка в ануса на Емилия и натисна. Халката поддаваше бавно и болката от насилственото проникване изтласка мисълта за хуя в устата и. Тя отново се опита да протестира и по дупето и изплющя нов мощен шамар, който остави червен отпечатък. Дилдото бавно и устремено си проправяше път в тясната и дупка. Гошо се изплю още един път върху дупето и, давайки възможност на играчката да се овлажни и да напредне още повече. Емилия се опита да се дръпне от нея, но това само разяри насилника и той грубо натисна докрай, така че дилдото проникна до масивните черни топки вътре. Въпреки пълната си уста, жената успя да извика. Имаше чувството, че я разкъсват отвътре, а дилдото ще изскочи през корема и. Пренебрегвайки напълно протестите и, Гошо започна да го движи навътре  и навън. Мощните му тласъци извикваха сладка болка в корема на Емилия и тя усети, как клиторът и бавно набъбва. Мозъкът и свързваше аналното проникване с клиторен оргазъм и тялото и се подготвяше за него.
Ето, така! Така ще ти разширя дупето, че и ръката ми ще влезе накрая. - говореше с дрезгав глас Гошо, а Митко само простена. - Ама, ти си едно истинско курве, а?
Гошо хвана с дебелите си пръсти клитора и и стисна. Ток премина през слабините и чак до главата на Емилия, отвеждайки тялото и на съвсем друго място. Мъжът стискаше, въртеше и дърпаше клиторът и и доволно мучеше. Удоволствието и болката се сливаха в една странна и леко отблъскваща какафония в главата на Емилия и тя не разбираше, какво става. Нима и харесваше да я насилват?! В същото време дилдото продължаваше атаката си, улеснено от отпускащата се все повече и повече халка. Гошо пусна клитора и и нов силен шамар се стовари върху пулсиращата издатина.
Тук си за наше удоволствие, курво! Не за твое!
Бате, тая лапа по-хубаво и от оная проститутка, дето си я купихме заедно миналия месец! - включи се Асен пъшкайки. - Няма да издържа още много. Оооох!
Асен започна да движи главата и още по-бързо и нов откос от топла сперма се изстреля в гърлото на Емилия. Гаденето се върна отново, но ужасена, че те може и да изпълнят заканите спрямо мъжа и, тя започна с усилие да преглъща. Отвращението и стоеше като буца на гърлото и и извика нови сълзи в очите и.
До капка да го изгълташ, путко, че ножът ми е под ръка! - прогърмя гласът на Гошо.
Ааааах, ооооох! - пъшкаше и тласкаше още сперма Асен.
В този момент Емилия чу приглушените стонове на мъжа си. Ужасена, че ножът вече го обезобразява, тя изплю с мъка омекващия хуй и се обърна. Само за да види, как мъжът и потрепваше на стола, а от члена му на тласъци излизаше сперма. Очите му бяха леко притворени, но не напълно, за да могат все още да се наслаждават на издевателствата над дупето и и преглъщането на чуждата сперма от жена му. Очите и се разшириха от това очевидно пренебрегване на нейната болка и унижение. Това ли искаше той наистина?! Да я вижда наранена и насилена, физически и психически?! Къде беше любовта във всичко това?!
Гошо извади дилдото от наранения и анус и доволно се захили на отпуснатата халка. Прокара бавно потни пръсти по кръга и настървено вкара четири пръста вътре. Емилия извика отново и нови сълзи потекоха по лицето и.
Моля ви, не мога повече! Недейте! Оставете ме! - изхлипа тя, но молбите и само ентусиазираха повече насилника и той натика пръстите до дланта си. Другата му ръка се пресегна и сграбчи лявата и гърда. Пръстите му хищно замачкаха меката плът. После се спуснаха към зърното и почнаха да го дърпат и въртят, опъвайки до крайност гърдата и. Той се наведе към ухото и и дрезгавият му глас и разкри ужасяващото бъдеще:
Аз едва сега започвам...


P.S. Втора част е писана от Кукундрела, която само доказва, че жените пишат по-добри еротични истории от мъжете.


7 коментара:

  1. Не забравяйте да напишете впечатленията си на дебютиращата авторка. Вашите коментари отразяват отношението ви ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Добре изглежда разказчето. Не знам твоята намеса в първата част до каква степен е, но се усеща. И пак казвам - разказа е хубав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, първата част е изцяло моя, втората, изцяло нейна.

      Изтриване
  3. Ако не беше написал, че е друг автора на тази част, нямаше да разбера. Добра симбиоза се е получила. Тази част е толкова сурово реалистична, че чак ми спря дъха. Мнооого добре е написана.

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Друго си е да пипне женска ръка. Сега е мой ред с трета част, да видим дали ще мога да се задържа на ниво или си сложих таралеж в гащите с такава конкуренция :)

      Изтриване
  4. А може би Кукундрела е жена ти и затова се усеща и твоят маниер. Но пък винаги е интересно да се погледне и от другата страна...Хубаво е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тържествено обещавам да кажа малко повече за Кукундрела, като завършим тази страшничка история :)

      Изтриване