Translate

сряда, 26 юни 2019 г.

Две сестри 6





!!!ВНИМАНИЕ!!! Тази част има елементи, които могат да шокират и предизвикат погнуса.


Галя излезе от олющената къща, като замаяна. Беше дошла, като осъдена, а не искаше да си тръгне. И сега, краката и пак трепереха, но не от страх, а соковете и буквално се стичаха от наквасеното боди надолу по бедрата. „Другия път“, беше и обещал да го види! Как ли изглеждаше? Сигурно беше красив! И висок, и много мъжествен! Дали не беше някъде наоколо?! Сега я следи, както ловецът наблюдава плячката си и си играе с нея! Галя се заозърта параноично в здрача, беше минало много време, за да притъмнее така през лятото. Прибра се под добре познатите и подсвирквания и вулгарни подмятания по улиците и си представи какъв шок и ужас биха изпитали гамените, ако наистина им предложеше да се пробват. Когато затвори вратата зад себе си, часовникът показваше десет и половина.
- О-о-о, мадам, много рано! – посрещна я чуруликането на сестра и. – Нямаше ли достоен кавалер?
- Катя! – строго я смъмри майка и. – Какви са тези приказки?!
- Е-е, бъзикаме се, какво толкова!
- Гале, внимавай, като се прибираш така по тъмно. Поне те изпращат, нали? – не обърна внимание на малката си дъщеря майка им.
- Дойдох си с такси. – автоматично излъга Галя и се нахвърли на изстиналата вечеря.
Тази вечер с Катя не правиха нищо, хем искаше да разкаже на сестра си всичко, хем не можеше. Спираха я, както срамът, така и удоволствието да знае само тя такава пикантна тайна. Изниза се цяла седмица, после започна втора, а тайнствения похитител така и не се обаждаше. Настроенията на Галя се сменяха толкова рязко и често, че беше станала непоносима. Облекчение, че всичко е останало в миналото, ужас, че ей сега ще цъфнат с Катя и зейналия и анус в интернет, очакване, да го срещне отново. Освен това и дойде, което си беше облекчение, предвид рисковия секс, но настроението и стана още по-раздразнително.
Галя беше сама в къщи, когато звънецът избръмча. На вратата имаше куриер с пакет за нея. Галя подписа и едва затворила, разкъса опаковката. Бял сатенен корсет, жартиери и дълги бели чорапи, лятна рокля в черно и бяло, както и едно писмо, беше съдържанието на пакета. „Довечера в 19.00, в Хоризонт, маса номер 10.“, Галя стоеше пред огледалото с роклята. Ретро стил, стегната и подчертаваща тънкия кръст на момичето и широка надолу. Оставяше раменете и голи и откриваше наполовина гърдите и. „Вдигни косата си високо, за да оголиш шията и раменете си, те са прозорецът към женската душа.“, Галя хвана коси и ги вдигна, прав беше, делничното момиче веднага се превърна в изкусителна дама. „Не ти пращам прашки или бикини, защото няма да ти трябват.“, само като го прочете и текна между краката. В писмото имаше и банкнота. „Нещо, което нито един мъж не може, а и не бива да избира за една дама, са обувките. Имаш достатъчно време да си избереш.“.
Ресторант „Хоризонт“ беше реновиран и от соц заведението стоеше само името. Обстановката беше семпло-селска, но с онзи типичен изчистен вид, който безапелационно заявяваше „лукс“. Галя беше въведена в просторен салон в ослепително бяло и странични дискретни сепарета. Маса номер 10 беше на балкон, така разположена, че да не се виждат гостите, седнали там. Галя разтвори завесите, докато сърцето и блъскаше в луд ритъм. Насреща и седеше, сардонично усмихнат, мургав мъж, с къса брада и буйна, къдрава коса. Беше събрал ръце пред лицето си и на едната блестеше масивен златен пръстен с надпис на арабски. Той кимна, едновременно учтиво и насмешливо и Галя подскочи, от познатия глас зад гърба си.
- Ослепителна сте, както винаги. Моля – той дръпна стола, за да може тя да седне.  – Виждам, че сте ме послушала за раменете, прав бях, нали?
Галя се вторачи в него през рамо. Бивш атлет, някъде около тридесетте, строен със съвсем леко натежало от годините тяло. Две зелени очи задържаха погледа и в плен за момент, издавайки възхита и триумф.
- Галя, позволете да Ви се представя, колкото и неловко да е това. – мъжът беше вече седнал. – Казвам се Пламен, а това е мой приятел и бизнес партньор, Саид.
Галя кимна нервно, а брадатият сведе глава в ироничен поклон. За да прикрие смущението си, момичето отвори менюто и едва не се задави. Дори най-простите ястия струваха повече отколкото тя изхарчваше за седмица. Галя поръча водка за аперитив и се опита да се държи непринудено. Мъжете я обсипваха с комплименти и с интерес слушаха за следването и. Саид беше вносител на медицинска апаратура и с лекота обсъждаше професионалната материя. Пламен пък я разсмиваше непрекъснато, с непочтителни истории, включващи нейни преподаватели. След втората водка главата и се замая и на Галя и се видя съвсем естествено, да приеме чаша вино. Беше студено, със свеж и тръпчив вкус, а храната превъзходна.  Смехът и стана по-силен, а думите трябваше да изговаря с прекомерно старание, за да не ги завалва. Вече беше изгубила броя на чашите, когато усети мъжката длан на бедрото си. Опипа я, плъзгайки се по гладкия чорап и докосна нежната гола кожа. Погледът на момичето се премрежи тутакси, усещаше и допир на метал, а, да, пръстенът на Саид.
- Пламен ми каза, че сте много тясна отзад, вярно ли е?
Въпросът беше толкова неочакван, колкото и непринудено зададен.
- Да. Аз... нямам опит. – беше единственото, което тя можа да отговори.
- Срамота! Трябва да поправим единствения Ви дефект.
- Вече съм помислил по въпроса, даже ще се заемем още тази вечер. – тонът му беше самата загриженост. – Виждате ли Галя, тесният Ви анус е само бреме, което ви пречи да се наслаждавате на тялото си! Обещавам Ви, че още днес ще коригираме това малко неудобство.
Галя слушаше, как Пламен най-сериозно и обяснява, че ще я разшири отзад, докато анусът и остане да зее постоянно отворен, за да е по-удобен и въпреки това се задъхваше от възбуда. Ръката на Саид вече беше стигнала слабините и, а мисълта за това, което Пламен искаше да и направи смесваше похотта със страх, който превръщаше напрежението в слабините и във физическа болка. Пръстът на Саид влезе в нея с лекота, даже по-скоро тя го всмука в себе си, ахвайки, когато твърдият пръстен притисна нежната плът. Пламен не закъсня и ръката му се навря под полата и и ловко намери подутия от желание клитор, докато той не спираше да и шепне мръсотии в ухото. „Ще ме ебът двама!“, беше единствената свързана мисъл, в съзнанието на Галя. Алкохолът беше свалил всяка преграда и дори пред себе си момичето не се залъгваше, че го прави заради близките си. Искаше да я изчукат, да я използват и насилят, освобождавайки от задължението да бъде примерната по-голяма сестра, отличничка и модел за подражание. „Какъв парадокс, можеш да си свободна, само насила.“, констатира гласчето в главата и, с нотка на злорадство. Саид навря език в устата и и още един пръст във влагалището. Галя разтвори широко крака и предостави пулсиращата си от желание путка на двамата мъже. Докато смучеше езика на Саид, Пламен не спираше да шепне в ухото и:
- Да се надяваме, че анусът ти ще се отпусне сам и няма да се налага да го късаме или срязваме. – страхът заля Галя, само като си го помисли. – Ако се представиш добре, може да има нещо обезболяващо. Постарай се!
Галя измуча в опит да протестира, но Саид я заглуши, впивайки устни в нейните. Захапа я хищно и момичето усети металическия вкус на кръвта в устата си. Пламен избута назад чашите и чиниите и арабинът, вкарал вече три пръста в нея, я повдигна за путката и я сложи на масата. Набра полите и нагоре, клекна и като качи обутите в дълги бели чорапи крака на раменете си, засмука лакомо бликащите от момичето сокове. Езикът му се мушкаше в нея настървено, а космите на брадата му я бучкаха, раздразвайки я допълнително. „Боже, сигурно е цяла педя дълъг!“, помисли си възторжено Галя и притисна главата му между сочните си бедра. Пламен я освободи от красивата черно бяла рокля и хвана горния ръб на корсета, дръпна го надолу умишлено бавно, за да проточи онзи момент, когато гърдите и преливат навън, но още се държат отчаяно вътре. Накрая не издържа, опъна по-силно и циците и величествено се разклатиха на свобода. Саид беше захапал клитора и и го стискаше със зъби и едновременно с това го шибаше с върха на езика си, а Пламен лакомо засмука едно от големите и, подути от възбуда, зърна. Галя се носеше в състояние на постоянно удоволствие, затворила очи, когато устните на мъжа се отлепиха от гърдите и и зърното и изпищя от болка. Пламен Беше взел кубче лед и го търкаше във вкамененото от възбуда зърно, пръскайки тръпки по цялото тяло на момичето и то изригна в устата на Саид, почти удавяйки го със соковете си. Още докато беше омаломощена от оргазма, арабинът се изправи, стиснал коравия си кур в ръка и с едно движение влезе в нея до топките. Рязаният кур заработи в нежната вагина със скоростта на шевна машина и Галя се подпря на масата, за да не я избута с тласъците си. Пламен застана зад нея и я хвана за циците, мачкаше ги алчно и гледаше как приятелят му чука Галя. Тя беше негова и той по прищявка я даваше на някой друг, да се позабавлява с играчката му. Рязаният кур беше силно извит нагоре и удряше право в Г-точката на момичето. Галя захапа дланта си, за да не вика, отдолу се чуваше музика и сигурно почтените хора в ресторанта се хранеха, неподозиращи как на метри от тях една студентка по медицина я скъсват от ебане двама непознати. Галя имаше сочно влагалище, което можеше да поеме ръката на сестра и и Саид след известно време се задъха от бясната езда, без да може да свърши, да разлика от Галя, която вече за трети път се качваше на вълната на оргазма тази вечер. С няколко последни злобни тласъка мъжът отстъпи запъхтян назад, а покритите му с къдрави косъмчета гърди блестяха от пот.
- Дай на мен! – енергично се намести между краката и Пламен. – Гледай сега как се прави!
Значително по-дебелият и дълъг хуй нахлу в зачервеното влагалище, разпъвайки го около себе си и мъжът я заклати с дълбоки, мощни тласъци. Сега усещането беше за изпълване, а центърът на удоволствието се премести от Г-точката и, дълбоко навътре, където надутата до пръсване глава на дебелия орган напираше към матката и. Арабинът започна да я налага с шамари по циците, карайки ги да пламнат. Беше свършила три пъти със Саид, но сега удоволствието се надигна по-бавно, но и много по-дълбоко. Започна ниско в слабините и се разля в корема, топло, изпълващо чувство, което накара влагалището и да прегърне любовно члена на... на господаря и. Само като си го помисли и устата и се отвори да изкрещи, но Пламен притисна устни в нейните и тя жадно го зацелува. Пиеше дъха му, увила крака около кръста му и го тласкаше още и още навътре, въпреки болката от дълбокото проникване. Накрая Галя се отпусна изцедена и Пламен излезе от нея, бедрата и бяха оплескани със соковете и, чак до ръба на белите копринени чорапи, а влагалището и зееше отворено и пулсираше с алената си вътрешност. Саид изръмжа и се намести между краката и отново, горящ от желание да се докаже, като ебач. Чукаше я по-бързо, по-злобно, членът му беше по-тънък и по-къс, но твърд, като камък. Можеше да влезе до топките, без Галя да има чувството, че са я набучили на кол, а и извитата му форма докосваше онова вълшебно място над входа и неуморно. Мъжете се сменяха, въртейки я безцеремонно, играчка в ръцете им, поле, на което да си премерят силите. Момичето изгуби представа за времето, краката и се мятаха безпомощно ту на раменете на Саид, ту около кръста на Пламен, а путката и гореше претрита и пръскаше вълни на опаковано в болка удоволствие. Мъжете трепереха от напрежение, телата им бяха оросени от пот и Саид седна на масата и дръпна Галя отгоре си. Намести коравия кур на ануса и, хвана я за кръста и я натисна надолу. Преряза я рязка болка, когато коравият член насили ануса и, но всичко беше толкова влажно, а той толкова корав и силен, че съпротивата би била безсмислена. А и алкохолът и помагаше да се отпусне и скоро Галя стъпи на масата, подпря се назад и бавно се задвижи, плъзгайки нежелания нашественик през аналния си пръстен. Зениците на Пламен се разшириха, когато Саид си я сложи на кура, а страданието изписано на лицето и, накара члена му да се вкамени до пръсване. Намести се между краката поклащащите се тела и влезе във влагалището и, въпреки че беше дебел и хуят в дупето и допълнително я притискаше, Галя го пое в себе си. Пробиваше си път навътре трудно, търкайки се през тънката стена от плът в члена на Саид. Галя се замята между тях в сладка агония, но силните мъжки ръце я сграбчиха и укротиха обречения и опит да се отскубне. Покореното момиче стисна очи, отметна назад глава и устата и се разтвори в безгласен писък. Двата члена ръгаха тялото и, все едно принасяйки го в жертва, като в някакъв древен езически ритуал. Разпъната около издутите до пръсване членове, Галя усети че пропада в тъмна бездна на болка, а после се издига лека, като перце и в този момент се освободи. Мускулите и се гърчеха конвулсивно, като в епилептичен припадък, пикочният и мехур се освободи и гореща струя заплиска по голите тела, а самата тя изгуби свяст. Мъжете я държаха, докато френетично я ръгаха, а членовете в нея я пълнеха с гъсти потоци сперма.
Галя дойде бавно на себе си, погледът и блуждаеше, но в съзнанието и имаше една ясна мисъл. Треперейки тя се свлече на колене и устата и потърси един от членовете. Трябваше да ги почисти. Първо налапа пишката на Саид и я засмука, изцеждайки последните капки семе от нея. Освен мъжкия аромат, изваденият от дупето и член имаше остра миризма и горчив вкус. Без значение момичето старателно го осмука и облиза, преди да премине към чепа на Пламен. Макар увиснал, пак беше величествен, дебел и венест, като заспал доволен звяр. Мъжът я хвана и нежно насочи главата и към топките си, бяха потни и наквасени със собствената и урина, но Галя извади език и го заплъзга по големите кожени кесии. По ствола му, налапа голямата главичка и затворила очи започна да си играе с нея с езика си. Беше забравила всичко, паренето във възпаленото си влагалище, болката в коленете от твърдия под, насинените си от стискане цици, пулсиращият и насилен анус. Мъжете я вдигнаха внимателно на крака, Пламен и подаде чаша вино, а Саид с благоговеещ поглед и целуна ръка, в неспиращ поток от възхищение. Арабинът си тръгна, покланяйки се на Галя, очите му искряха трескаво... от ревност, че тя беше притежание на друг. Пламен издърпа покривката от масата и зави момичето с нея.
- Запазил съм стая горе, ела да се освежиш и да починем.
Галя се изкъпа, отпусна се в горещата вана с мехурчета, а Пламен и поднесе силен коктейл. Докосна я с пръст по бузата.
- Искаш ли да продължим?
Момичето кимна. Когато след час най-сетне се измъкна от ваната, я чакаше широко легло, на масивната дървена табла висяха на хромирани вериги два чифта кожени белезници. А на белия чаршаф лежеше черната превръзка за очи. Галя се остави да бъде завързана на леглото с разпънати настрани ръце, а после Пламен завърза и очите и. Усетила  как я прекрачват и се приближават към лицето и, Галя отвори уста, готова да поеме члена на господаря си. Вместо това ноздрите и се изпълниха с аромат на женски слабини, а в лицето и се притиснаха срамни устни.

Следва

Дядо Торбалан

6 коментара:

  1. И после...? :)

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, заборавихте дяда си хаджия! Би казал хаджи Генчо, любим мой образ. Липсата на ентусиазъм у читателите,(четат, генерират трафик, а зъб не обелват) както и някои други фактори, ме накараха да поизоставя писането. Но, щом има интерес... :))

      Изтриване
  2. Интерес има. Има такива като мене, които не са много по писането и коментарите, но пък обичаме да четем ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбирам, плиятелю, но коментарите и отношението са важна мотивация. Освен това е полезно да знам кое се харесва и кое не, ето, един чешит в sexkupon ми каза, че разказите ми не струват, защото са прекалено дълги и има твърде много текст без ебане. Не ми е в стила да пиша без поне малко фабула, но взех критика му пред вид.

      Изтриване
  3. Аз пък там като чета и започвам да си мисля, че някой се опитва да запази голяма част от материалите от един друг сайт (sex-razkazite). Което не е лошо де :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пичът, който притежава sexkupon, е вложил невероятен труд в компилация и преводи. Аз съм твърдо "за" събирането на българската еротика под един покрив.

      Изтриване