Translate

петък, 30 ноември 2018 г.

Златната верига 4 и 5

!!!ВНИМАНИЕ!!!! Тази част може да шокира със съдържанието си.


След закуската в леглото двамата съпрузи лениво се приготвиха да се гмурнат в екзотиката на ваканцията си. Иван закачаше жена си, като ученик. Щипваше я по дупето, прегръщаше я неочаквано и без да и позволява да мърда в здравата му прегръдка, я целуваше нежно зад ухото или по шията. Маргарита се кикотеше от удоволствие, чувстваше се десет години по-млада и нарочно го дразнеше, докато си избираше тоалет му позволяваше да зърне гърдата и за миг и веднага я прикриваше или пък нарочно въртеше дупе, докато ужким се колебаеше какво да облече. Чувстваше се толкова жива и изпълнена с желание, че ако не беше така натъртена между краката и разкъсана отзад, щеше да изнасили мъжа си на момента. Чувството за вина се опита да я гложди, но откри една задоволена жена и се принуди да развее бяло знаме. Преваляше пладне, когато двамата изскочиха от апартамента, тя подскочи и го захапа игриво за врата, а после побягна, превиваща се от смях. Иван я настигна с няколко скока, сграбчи я, завъртя я с лице към себе си и я притисна с гръб към стената. Маргарита изписка, но дъхът и секна щом мъжът и наведе лице към нея и след един безкраен миг устните и се допряха. Целуваха се едва докосвайки устните си, някак плахо, сякаш се бояха да не разрушат крехката магия на момента. Маргарита беше затворила очи, приемаща ласките, опиянена от тежкия аромат на цветната градина. Сърцето и заби учестено, когато върхът на езикът му нежно се вмъкна в устата и и докосна нейния. Изучаваха се, сякаш се целуваха за първи път, Иван имаше чувството, че не знае нищо за тази жена. В започналата да му доскучава съпруга имаше нещо ново, някаква тайна, която разпалваше страстта му и го предизвикваше да я разбули. Членът в панталоните му се втвърди и опъна болезнено плата, притискайки се в корема на Маргарита. Стояха на пътеката, сред високите стени на цветния лабиринт и тя внимателно прекъсна целувката им. Ако не го беше излъгала, че е и дошло, щеше да му се отдаде тук, независимо колко натъртена, претрита и разкъсана беше. Без значение, че всеки момент някой можеше да мине и да ги види. Вместо това тя спусна ръка надолу и пръстите и се заеха с копчетата на панталона му, докато тя го гледаше в очите. Иван откъсна едно цвете, и нежно го забоде в косите и. Маргарита извади коравия пенис на мъжа си и го докосна в основата с върховете на ноктите си, а после агонизиращо бавно задраска нагоре по ствола му. Мъжът и измуча, притворил очи. Тя повтори движението този път започвайки от главичката и спирайки в пубиса му.
- Какво си представяш сега? – дъхът и галеше ухото му. – М?
- А-ах. Пр-представям си... как... – на пресекулки говореше Иван.
- Какво? Кажи ми.
- Как... м-м-м... ти си с...
- Какво? Нещо срамно ли е, че не смееш да го кажеш? – отговори и стенание и тя продължи, едва докосвайки пениса му. – Да не си представяш, как вчера са ме изчукали, след като ти заспа?
Органът му подскочи и се плесна в корема му, а дишането му стана още по-тежко.
- Как вчера съм се отдала, като последна уличница, на някой друг? Или на двама? Искаш ли да чуеш, как съм ги молила да ме чукат в дупето? – тя бавно се завъртя около застиналия си мъж и го прегърна с една ръка откъм гърба, докато с другата продължаваше едва да го докосва по пениса. – За това ли си се надървил така? Това ли искаш? Ако не ми кажеш, няма да знам дали сега искаш да те хвана в дланта си.
- Агх. А-а-а. – той стенеше, в сладкото изтезание на така близкото, но отказвано удоволствие. – М-м-м, ах!
- Кажи ми, скъпи. Какво искаш.
- Искам... искам да го... да го направиш с друг мъж. А-а-а-ах! -извика той, когато Маргарита сграбчи тестисите му и ги стисна, а от пениса му се заистрелваха откоси от сперма и зашибаха стената пред него.
- А ме лъжеш, че не можеш два пъти един след друг, а? – подразни мъжа си Марго, докато обърсваше члена му с една от вездесъщите мокри кърпички.
Тя стисна за последно омекващия член и го прибра в панталона.
- Рита... ма, ти вчера... наистина ли? – започна да се запъва Иван.
- Ти изобщо знаеш ли какво искаш? – повдигна вежда жена му. – Да си измислям или да не си измислям мръсни историйки?
- А, не, не! Много... много беше хубаво... – с облекчение побърза да отговори той. – Просто, звучеше толкова... реално!
- Добре, - престори се, че се цупи тя. – следващия път ще го разкажа така, че да е нереално.
- Не, бе! Гледай сега! – мъчеше се да я прегърне той, а тя се дърпаше обидено. – Страхотна си! Ти си най- прекрасната жена на света... обичам те!
Маргарита се притисна в него и измърка любовно. Двамата продължиха прегърнати към мамещата прохлада на водата и коктейлите. За облекчение на Маргарита днес на смяна беше друг барман и двамата с Иван седнаха на сянка, под навеса в средата на басейна. На жената и се наложи да седне на една страна, заради натъртените си и охлузени гениталии и разранения анус. Още не се беше затворила напълно от екстремното проникване вчера и като сядаше, имаше чувството, че дупето и се разтваря широко.
Джанкарло се появи малко по-късно, но един поглед към хванатите за ръце съпрузи, го увери, че днес там няма смисъл да се пробва. Задоволи се да ги поздрави любезно, отказа опита на Иван да го почерпи, под претекст, че е на работа и се омете. Днес в лагуната се поклащаше лениво огромна луксозна яхта. Персоналът на комплекса щъкаше оживено и от откъслечните фрази стана ясно, че с яхтата е пристигнал важен гост. Шейх Бадр Басем бин Шахраман се появи със свита от придворни, които се суетяха около младия си господар. Той беше строен мъж на не повече от тридесет години, спортната му фигура се придвижваше с котешка грация, облечена в елегантен бял костюм. Платът на дрехите му контрастираше с тъмния цвят на кожата и го караше едновременно да сияе, но и да излъчва предупреждение за скрити страсти. Соколовите му очи не пропускаха нищо и за миг се срещнаха с погледа на зяпащата го Маргарита. За миг тя се почувства напълно разголена пред него. Все едно беше погледнал вътре в душата и и видял най-съкровените и тайни и въжделения. Обзе я паника, когато откри, че не може да отвърне поглед от него. После той я освободи, обръщайки глава и тя облекчено се притисна в съпруга си. До края на деня двамата предимно мързелуваха, а Маргарита преди вечеря отиде на масаж. Масажистката беше една нисичка, около метър и половина негърка, също толкова широка и с перманентно ухилена и не млъкваща уста. Силните, но много нежни ръце, замачкаха мускулите на Маргарита и тя блажено затвори очи, изхъмквайки от време на време в отговор на несекващия поток от полу-разбираем английски. Ръцете на масажистката чевръсто се спуснаха към дупето и Марго направи гримаса на болка.
- А-а-а! Тоз Джамал бил много лош! – осъдително занарежда тя. – Тоз има голям прът, а ни внимава! Аз, колко пъти му рекла... ама на!
С ужас, Маргарита схвана, че жената говори за снощното и приключение. Причерня и от срам.
- Аз го знам. Той не е за толко крехка жена. – захили се масажистката. – Но помогна, сега облекча!
Под масажния навес се разнесе свеж аромат на мента ловките, силни пръсти на масажистката започнаха да втриват между бедрата на Маргарита нещо, от което и стана приятно хладно и кожата и настръхна. За нейно облекчени, масажът не обхващаше интимните и области, но на тръгване масажистката и даде от маслото.
- Да намаже отдолу сама, - захили се тя съзаклятнически. – да намаже и дупе и утре пак сяда нормално!
Почервеняла от срам, Марго благодари и побърза да си тръгне. В апартамента все пак реши да пробва мазилото и то наистина и донесе невероятно облекчение, когато го нанесе по още възпалените срамни устни и смъдящото я дупе и на вечерята можеше да седи почти нормално. В чест на шейх Бадр Басем, ресторантът беше надминал себе си и се носеше слух, че ако гостът не хареса кухнята, главният готвач се е заклел да отреже, сготви и поднесе главата си. Маргарита, съдейки по вкусовите качества на вечерята, реши че главният готвач ще продължи да носи главата на раменете си. Мидите сен Жак бяха докарани с чартърен полет от Осло и младата жена имаше чувството, че крехкият деликатес се стапя в устата и в сладка експлозия. Беше решила да внимава с алкохола тази вечер, но все пак не можа да устои на чаша хладно бяло вино в душната тропическа нощ.  Въздухът беше застинал и дори лекият морски бриз не раздвижваше въздуха. Телата на танцьорите на сцената лъщяха от пот, докато се извиваха безспирно пред очарованата публика. Шест двойки мъже и жени създаваха впечатление за някакво гъвкаво създание с двадесет и четири крайника, в което се мяркаха ту стегнатите мъжки мускули, ту заоблените нежни женски форми. Маргарита и Иван гледаха хипнотизирани феерията от мургава плът и бляскащите неизменни усмивки на танцьорите. Шейх Бадр Басем наблюдаваше представлението с ленива благосклонност, а до него младо момиче, с фината красота на персийка, му вееше с ветрило. Маргарита си отбеляза, че утре непременно ще си купи едно и ще може да закрива енигматично лице и да стрелка изкусителни погледи над него, докато се разхлажда. Стройният шейх леко се наведе до седналата до него девойка и след като и каза нещо, тя покорно сгъна ветрилото, стана и се изгуби в мрака. Набиращата апетит похот в съзнанието на Маргарита си помисли, че младото момиче отива да приготви харема в яхтата, за пристигането на неуморния персийски жребец. Дали ще го настанят на затрупания от възглавници под и момичетата ще излизат една по една, сластно ще му представят едва прикритите си прелести, докато той избере щастливката за нощта? Или ще поиска всички да вкопчат в оргия на сластолюбието, с него самия в центъра, като в „Минотавъра“ на Пикасо? Или тази нощ пустинният принц с орлови черти ще пожелае някое от екзотичните създания с по- трудно определим пол? Маргарита потръпна и съжали за пореден път, че излъга Иван и сега трябваше да се преструва, че е в цикъл. Нежно, но настоятелно докосване по рамото я накара за се обърне. Бадемовите очи на компаньонката на шейх Басем я срещнаха.
- Моля да ми простите нахалството. – каза тя с мек шепот и красив музикален акцент. – Моят господар ви моли да приемете този недостоен дар.
Тя поднесе с две ръце ветрилото. Стъписаната Маргарита отвори уста да откаже, но преди да се усети момичето бутна красивата вещ в ръката и и с изящен реверанс се шмугна в нощта. Иван тъкмо се извърна и неразбиращо смръщи вежди.
- Внимавай! Тука бутат вещи в ръцете на туристите и после каква цена плащат за тях, не ти е работа! – авторитетно обясни той, като стар специалист по търговските нрави в близкия изток. Дори не подозираше, колко е прав в момента.
Маргарита не отвърна нищо, гледаше очарована скъпата вещ от резбована слонова кост. Отвори ветрилото внимателно, повя леко и лицето веднага усети облекчаващия хладен полъх. Реши да опита и един от онези погледи над ръба на ветрилото. Закри лице до линията на очите си и стрелна с поглед персийския принц. Имаше намерение да му кимне с царствена благодарност. Вместо това дъхът и спря, когато очите и срещнаха поразителния му поглед. Маргарита беше хипнотизирана, като жертва пред погледа на змия, нито можеше, нито и идваше на ум да извърне очи. Също, като през деня, мъжът я задържа, колкото пожела и чак тогава я освободи. Тя шумно си пое дъх, докато лицето и почервеняваше от срам, но между бедрата и тялото реагира по различен начин, стрелвайки силна тръпка и овлажнявайки бельото и. Маргарита замаха учестено с ветрилото, преструвайки се, че ефектът е от тропическата жега. Двамата с Иван приключиха вечерта малко по-късно, за да си починат добре и да са свежи за утрешното ходене в Луксор. Гушкаха се в кревата и Марго чак сега разгледа изящната резба по ветрилото. Красиви голи женски фигури оплитаха тела по ветрилото и тя с възхищение погали с пръст гладката повърхност. Мъжът до нея вече похъркваше щастливо след разточителната вечеря и тя с уморена въздишка се притисна в него и затвори очи.
За Луксор и Карнак потеглиха рано сутринта, докато все още беше достатъчно хладно да се пътува. Малкият автобус напусна Хургада и полетя по правия, като стрела път. Повечето туристи дремеха по седалките и Маргарита зачете от справочника за екзотичната царица Хатшепсут. Историята беше романтична и погълна вниманието и. Когато я завърши, яркото слънце вече се беше вдигнало и превръщаше заобикалящите ги пясъци в нажежен до червено ад. Пътят се заизвива между планини от дюни и шофьорът намали скоростта. Това ги спаси. Зад поредния завой, напряко на пътя, гореше преобърнат автомобил. Шофьорът отчаяно завъртя волана и автобусчето се завъртя, разминавайки се с горящата кола на косъм, но вече извън контрол се заби в една от дюните край пътя. Хората се разпищяха, някои се изтъркулиха от седалките, но нищо не можеше да заглуши гръмкото вайкане на шофьора и честите му призиви към всевишния. Никой не беше наранен сериозно и пътниците излязоха навън, заставайки в сянката на дюните. Още възбудено обсъждаха, до тях стигна шум от мотори и из зад завоя се появиха два тежки джипа. Воплите на шофьора секнаха внезапно, а лицето му посивя от ужас, докато от автомобилите се изсипваха въоръжени мъже. Един от тях вдигна автомата си и изстреля един  откос, току над главите на ужасените туристи. Грабежът започна с брутална ефективност, издаваща богат опит. Пръстени, бижута, портфейли и телефони биваха поглъщани от бездънна брезентова торба. Дръпнаха ветрилото от ръцете на Маргарита и тя, без да мисли, извика ядосано и блъсна бандита назад. Това го свари неподготвен и той преплете крака и се стовари тежко на земята, под подигравателния смях на другарите си. Той се изправи вбесен и зашлеви Маргарита през лицето. В ушите и звънеше и някъде отдалече тя чу гневния вик на Иван, последван от глух удар. Силни  ръце я сграбчиха и задърпаха, късайки дрехите и на парчета. Погледът и се избистри и видя мъжа си да седи н земята, хванал глава. Двама я бяха я хванали за ръцете и я държаха изправена, а бандитът с наранена гордост сграбчи предницата на роклята и и с един замах я съдра, заедно със сутиена. Големите гърди на Маргарита изскочиха от затвора си и се разлюляха в горещия въздух, извиквайки възхитени дюдюкания от разбойниците. Тя се бореше безнадеждно да се отскубне, задъхана от ужас. Завлякоха я до един от джиповете и я качиха на горещия капак, карайки я да се извива от болка, при съприкосновението с метала. Отвсякъде я гледаха жестоки, похотливи очи, които предвкусваха пиршеството с нежната и бяла плът. Разкъсаха дрехите и на парчета и четирима мъже я хванаха за ръцете и краката, разпъвайки я върху капака на колата. Други ръце се протягаха и стискаха гърдите и, щипеха зърната или грубо мачкаха сочното и дупе и бедрата и. Грубите им мазолести длани драскаха жестоко нежната и кожа, докато тя отчаяно се бореше да събере и стисне бедрата си. Смъкнаха я до края на капака и разтвориха широко краката и, за да може между тях да се намести блъснатия бандит. Той започна да разкопчава панталона си умишлено бавно, гледайки ужасената Маргарита в очите. Пенисът му беше вече твърд от нетърпение да пристъпи към предстоящото насилие. Въпреки това забавяше момента, желаейки да даде възможност на страха от неизбежното напълно да сграбчи душата на безпомощната жена. Тя въртеше глава, молеше им се да я пуснат, но думите и попадаха в глухи уши, а ръцете все така алчно мачкаха нежните и прелести. Мъжът между краката и хвана в ръка члена си и го постави върху тънката лентичка косми на пубиса и, хилейки се садистично. Изплю се в шепата си и размаза слюнката по обрязаната глава на пениса си, после го стисна и започна да го плъзга между гънките на срамните и устни. С всяко движение, главата му се отъркваше в клитора и, после той натискаше напред и нежната пъпка на удоволствието биваше премазана от ствола на надървеното парче. Омазаният със слюнка орган се плъзгаше по нея, разделяйки устните и, както плуга разравя рохката земя. Маргарита с нарастващ ужас почувства, че започва да се овлажнява. Тялото и реагираше само, без да се интересува от отчаяните вопли на съзнанието и между краката и потече предателска влага, която направи хлъзгането на пениса още по-лесно. Зърната на гърдите и набъбнаха и се втвърдиха и бяха приветствани от подигравателни възгласи и дюдюкане. Маргарита се мъчеше да заповяда на тялото си да спре, да се опълчи на насилниците си, да им покаже, колко ги мрази. Вместо това вагината и лъщеше, а изтичащите от нея сокове вече бяха омазали и сочното и дупе.  Мъжът се отдръпна леко и нагласи члена си на входа и. Ухилен я гледаше в очите, едва-едва натискайки напред. Марго искаше да стисне мускулите на влагалището си и да не го пусне в себе си, но той се плъзгаше в нея, превземайки я милиметър по милиметър. Маргарита заплака от унижение. Ако я беше разкъсал и насилил, нямаше да чувства толкова... толкова долна, мръсна. А сега му се отдаваше пряко волята си, той не насилваше пътя си в нея, по-скоро тя се свличаше и тялото и го поемаше без съпротива. Сълзите и само го възбудиха допълнително и когато проникна в нея натисна напред и потъна до дъно, с доволно ръмжене. Остана така притиснат, набил члена си дълбоко в нея за миг, а после се задвижи с дълбоки движения. Маргарита застена, стиснала устни и опитите и да се съпротивлява го накараха да зареве от удоволствие. Искаше да чука тази бяла курва дълго, да и покаже, колко нищожна е, но не можа да се овладее и членът му се втвърди още повече, разпъвайки нейната женственост и спазматично започна да се празни. Излезе от нея грубо, залепяйки силен шамар по задника и. Мястото му веднага зае друг мъж и без да губи време се гмурна в мократа и вагина.
Маргарита лежеше с разпънати ръце и разтворени крака върху капака на колата, безпомощна срещу насилниците си. Тялото и, без да се интересува от наранената и гордост, откликваше с все по-голяма готовност на изреждащите и се мъже. Някой се наведе и лакомо налапа зърното на едната и гърда, стисна го с устни и засмука жадно. От гърлото на Маргарита се откъсна неволен стон. Той премина в сладострастно изпъшкване, когато някой започна да прави същото и с другата и гърда. Поредният мъж, който влезе в нея, имаше невероятно дебел пенис и проникна с мъка, изтръгвайки от гърлото и вик на сладка агония. Тялото и беше спряло да се съпротивлява и сега само се извиваше под грубото, първобитно насилие. Смучещите зърната и устни се замениха със зъби, които хищно хапеха до кръв чувствителната плът. Стиснала очи, Маргарита се затресе в умопомрачителен оргазъм, не искаше да гледа, но не можеше да заповяда на тялото си и то се замята в здраво стисналите я ръце на насилниците. Бандитите завикаха възторжено и с нескрито възхищение. Не за първи път насилваха бяла жена, но никога до сега им се беше случвало подобно нещо. Продължаваха да се сменят и вторият и оргазъм почти се застъпи с първия. Мъжът между бедрата и я чукаше с яростни, джвакащи промушвания, но препълнената от мъжко семе и от собствените си сокове вагина не му позволяваше да свърши. Той извика яростно нещо на непознат език и похитителите, с весело оживление вдигнаха и завъртяха Маргарита по корем. Мъжът гребна от преливащото и влагалище и омаза ануса и. Нетърпеливи за зрелището, ръцете на бандитите разтваряха бузите на дупето и и възбудено коментираха. Аналният и пръстен още не се беше стегнал напълно от предишния си гостенин и сега поддаде лесно, с помощта на собствените и сокове и огромните количества семе, с което я бяха напълнили. Пенисът му не беше с особени размери и влезе в дупето и без болка, където той заръга копринено-нежната и вътрешност в бърз ритъм, в който не издържа и минута, преди да се изпразни. Следващият беше по-надарен, но или беше по-опитен, или се нареждаше за втори път, защото влезе във вече подготвения анус бавно, наслаждавайки се на плъзгането на аналния и пръстен по ствола си. Протегна ръце, сложи ги на раменете и затласка в бавен ритъм, карайки Маргарита да трие нахапаните зърна на гърдите си в горещия капак на колата. Бяха пуснали ръцете и и тя беше отпусната напред на лакти, със затворени очи, а от отворената и уста се точеше слюнка. Виковете и вече нямаха нищо общо с насилваната в началото жена, сега беше изключила съзнанието си, потопена в срама и позора на похотта. Когато и този мъж изля семето си в дупето и, на ред дойде отново бандита с неестествено дебелия пенис. Той напъна халката и, карайки я да измучи от напрежение, но не успя да проникне. Намести члена си във вагината и, омазвайки го със сокове и се нагласи отново на ануса и. Другарите му разпънаха още бузите на задника и, за да го улеснят и той занатиска със сумтене тлъстия с член в сочното бяло дупе. Аналната и халка се съпротивляваше да го поеме и той се покатери на бронята на джипа, лягайки върху Маргарита. От тежестта на тялото му членът най-сетне разпъна до предела съпротивляващия се мускул и проникна, проправяйки си път в нея с мъка. Марго изкрещя от болка и легна на капака на колата, премазана от мъжа. Клиторът и се опря в нагорещения метал и когато бандитът я заклати, малкото топче свръхчувствителна плът се затърка грубо в капака на колата. В тялото на жената избухна експлозия, която я накара да се затресе, като обладана от зъл дух.  Сетивата и се претовариха и във вихъра на мъчителния оргазъм, в съзнанието и падна мрак.
Маргарита дойде в съзнание на задната седалка на един от джиповете. Лежеше гола, а колата летеше през пустинята, незнайно накъде.
Следва

Дядо Торбалан

6 коментара:

  1. О, боже! Какво прочетох??? Това е толкова гадно, извратено и... толкова възбуждащо! Пълна лудост!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Във всеки от нас има останала частица от пещерния човек, която копнее да се отдаде на инстинктите си и да захвърли цивилизацията и ограниченията и. Най-важното е да правим разлика между фантазия и реалност.

      Изтриване
  2. Въпреки, че не е точно моя тип преживяване, е страшно въздействащо, просто изтръпнах... Шейха ще се появи, нали, не е там случайно :)?!
    И моята Марго е почитателка на изкуството, след като се отказа от рисуването преди много време...

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лейди, А. П. Чехов е постулирал, ако в първо действие на стената виси пушка, до края на пиесата тя трябва да гръмне! Щом има красив и властен персийски принц, няма начин да остане сляп за чара на Маргарита.
      Ти си една от малкото жени, които нямат фантазия с изнасилване :), боя се, че премеждията на Марго не са свършили.
      Човек не бива да се отказва от изкуството, та дори и да го твори заради самото изкуство. И аз си мислех, че съм се отказал да пиша, но ето, правя го :))

      Изтриване
  3. Нямам търпение да разбера, какво ще се случи с Маргарита!!! Преживявам всичко, което става с нея!
    Криси

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Някои от нещата, които ще се случват с Маргарита е най-добре да се преживяват само във фантазиите 😀.

      Изтриване