Translate

понеделник, 5 ноември 2018 г.

Горещо лято

Леля Таня

На седемнадест години Антон имаше самочувствие на голям ебач. От три години вече чукаше и се къпеше в славата на училищния бик. Съучениците му го гледаха с възхищение и нескрита завист и жадно попиваха къде правдивине, къде невъзможно преувеличени истории за сексуални подвизи. Като всяко лято семейството на Антон замина за един месец на къмпинг. Правеха го от две десетилетия с други приятелски семейства и традицията изпълваше с весела суетня къмпинг “Оазис” или “Каваците”, в зависимост къде имаше места. Семейството на Антон предпочиташе “Оазис”, като по-аристократичен и център на знаменитата интернационална “Фотоваканция”. Баща му с ентусиазъм чакаше да излезе на двубой с други фотографи, въоръжен с купения от “Кореком” фотоапарат “Никонус”. Приятелските семейства ходеха заедно на полу-нудисткия плаж, където майките неиземенно оставаха по бански, децата пищяха, пръскаха се с вода и къпеха голите си тела в слънчеви лъчи, а татковците захвърляха цвилизацията заедно с дрехите и гордо се пъчеха по плажа. От три години Антон вече не чакаше тези ваканции с нетърпение. Напротив, когато наближеше юли, момчето ставаше раздразнително. Родителите обвиняваха за всичко пуберитета, но истината беше, че новопроизведения мъж трябваше да прекара едив месец с досадни лелки и чичовци и още по-досадните им деца, вместо да възхищава съученичката си Марияна с нечуваната си полова издържливост. Дори останалите направили сефтето негови връстници, цъкаха с език възхитено на слуха, че Антон можел да чука десет минути преди да свърши. Останалите момчета от семейната компания или бяха достатъчно големи и бяха в казармата, или бяха твърде малки, за да си струва да им обръщаш внимание. Двете близначки на възрастта на Антон тази година щяха да са на “Каваците”, техните не успяха да запазят места на по-тузарския къмпинг. И оставаше Малина, малкото досадно чудовище. Още от мъничка се лепваше за Антон и му тровеше живота, а възрастните само и се умиляваха.
“Малка пикла, изобщо няма да и цепя басма тая година! Сега е на 13 и ще е 13 пъти по-отвратителна!” – мрачно си мислеше Антон, на път за къмпинга. Цупи се през цялото време, докато семейната гордост, Булгаррено 10, се носеше весело по асфалта. Изтощени от пътя пристигнаха по обяд, регистрираха се на рецепцията и започнаха да се настаняват в луксозния апартамент-бунгало. Докато мъкнеше тежките сакове, Антон видя да се задава зеления трабант комби на сем. Димови. За негов ужас “сапунерката” спря до тяхната  кола, очевидно  за да могат Димови да се нанесат в съседния апартамент. Антон глухо изстена, когато вратата на Трабанта се отвори и от там, с пъргавината на жребче изскочи Малина. От изненада момчето изтърва чантата. В първия момент изобщо не можа да я познае. Мършавото момиченце, остри лакти и колене, се беше превърнало стройна девойка, тялото и се беше наляло и омекотило . Приличаше на току що разпъпила се роза, неустоима в своята свежест.
- Тонииииии! – изцвърча възторжено момичето и се хвърли отгоре ми. От изненада Антон изгуби равновесие и двамата се затъркаляха по тревата. Тя се се смееше звънко и бързо скочи на крака. – Нямах търпение да снигнем! Обаче татко спря на две места за почивка. Пи една бира, после половин час стояхме...
Гласът и заливаше зашеметения Антон с неспирен поток от безмислени думи. Каквото и да му беше казала, щеше да е без значение. Погледът му лакомо се плъзгаше по апетитните и дълги бедра и залепналата от пот тениска, под която ясно се очертаваха две твърди, необременени от сутиен гърди. От унеса му го изтръгна гласа на леля Таня, майката на Малина:
- Ама, че си, Лина! Помогни му да стане! Тони, удари ли се миличък? – загрижената жена забърза към него.
Чичо Любо се беше развел преди тринадесет години, за да се ожени за бременната си млада колежка. Любовният роман между преподавател и студентка беше иснински пир за любителите на сплетните и клюките. На него уволнението му се размина, благодарение на връзки в министерството и вече тринадесет години Таня носеше фамилията Димова. Тя беше и най-млада в семейната компания, в очите и все още танцуваха закачливи пламъчета и винаги беше инициаторка на забавления и смях. Тялото и се беше поналяло с годните, но формите и все още бяха съблазнителни. Гърдите и се люшнаха могъщо в лекия бански костюм, когато се наведе да подаде ръка на Антон. Таня беше пътувала по бански и тениска, нетърпелива да се гмурне в хладната морска прегръдка. Наведена над момчето, дупето и опъна бикините до пръсване. Кожата и носеше бледите следи на раждането и задника и определено имаше малко тлъстинки,  които безсрамно се разклатиха за радост на останалите къмпингуващи мъже. Остатъкът от деня премина в суетнята по настаняването и Антон не пропускаше случай да се пъчи пред Малина, като млад петел. Младото момиче чуруликаше възторжено от вниманието на бате Тони и на няколко пъти баща и тежко я стрелкаше с мрачен поглед. Накрая флиртът става толкова явен, че Таня се принуди да извика дъщеря си, под предлог, че и трябва помощ, за да предотврати надигащата се буря на бащиния гняв.
Следващите дни течаха весело на плажа. Антон и Малина бяха неразделни, събираха мидички, плуваха и тя с нямо обожание слушаше небивалиците, които момчето измисляше, за да я впечатли. Всеки път, когато двамата се отдалечаваха зад скалите, зевзекът на компанията започваше някаква солена история за изгубена девственост,  която караше чичо Любо да запухти, червен от ярост. Таня тръсваше някаква шега и скачаше на крака да последва децата. На края на седмицата в къмпинга имаше танцова забава. Антон покани Малина на един блус. Телата им се притиснаха, като бисквити слепени с шоколад. Едната му ръка крепко я държеше през тънкото кръстче, а другата бавно се плъзгаше по гръбнака и, карайки момичето да трепери в прегръдката му. На втория танц тя вече го беше прегърнала с две ръце и лицето и почиваше на гърдите му със затворени очи. Баща и беше готов да скочи, когато Антон ловко промуши бедро между краката и и лекичко я потърка в слабините. Таня скочи и грабна за ръката единадесет годишния син на друго приятелско семейство. Завлече съпротивляващото се хлапе на дансинга и след един кръг с него се озова до губещата свяст Малина.
- Смяна на дамите! – жизнерадостно извика жената и ловко се вмъкна между младите, хвърляйки в обятията на стресната си дъщеря малкото момче.
Таня сложи ръка на рамото на Антон и двамата се завъртяха, пазейки комсомолско разстояние. След първоначалната изненада момчето се ядоса на натрапването и завъртя новата си партноьорка по-агресивно, карайки я да завърти сочния си задник в съблазнителна осморка. Изненадана, Таня изгуби инициатива и това му позволи да я върти по дансинга. Останала на милостта на Антон, тя поруменяла не само от физическото напрежение от танца, но и от приятно гъделичкане, ниско в корема и, от крепката прегръдка на младите ръце.
- Важен е и визуалния контакт, Тони. – поучително му заговори тя, с покровителствен и леко насмешлив тон. – Ще откриеш, че с очи, можеш да кажеш много повече, отколкото с ръце.
Те приковаха погледи, въртейки се под сладникавия глас на Пол Анка. Антон беше изпил една бира и главата му леко се въртеше. Събрал дързост, той прихвана Таня през кръста и я дръпна към себе си.
- Аз мога да говоря не само с очи и ръце, лельо Таня! – с тези думи я притиснах с цялата си младежка сила.
От допира на женските тела, мъжествеността на Антон беше придобила приличен размер и сега опря с дръзката си младежка твърдост в пубиса на Таня. Зениците и мигновено се разшириха и тя ахна тихо. Не беше очаквала чак такова нахалство. Стрелна кос поглед към Любо, но след като опасността дъщеря му да бъде обезчестена на дансинга премина, той беше потъвал в оживен разговор с приятелите си. Таня изпита известно негодувание от явната липса на ревност спрямо нея, особено на тази по повод Малина. “Какво ли си мисли, кой ще тръгне да се занимава със стара чанта, като мен. Пък и не му досаждам с молбите си да ме покани да танцуваме.”. Всичко това подтикна Таня да вдигне залога. Леко присви очи, килна глава на една страна и с едва доловимо пренебрежение каза тихо:
- И какво можеш да ми кажеш с... това. Което да може да ме заинтересува?
Предизвикателството заби нова инжекция адреналин в Антон. Пухкавата плът на кръста и, съчетан с влудяващия аромат на кожата и и едва доловим парфюм, го караха да се самозабрави.
- Съученичките ми се впечатляват от това... което имам да кажа.
Таня я досмеша. Забавляваше се с хлапашкото му фукане, но и мъничко се наслаждаваше на явния му сексуален интерес. Петдесет годишният и мъж се сещаше, че тя е жена горе-долу веднъж месечно за около пет минути. Изкушението от този невинен флирт беше твърде голямо, а и какво би могло да се случи на дансинга?
- Е, сигурно е лесно да впечатляваш момиченца. Каква е тайната, купуваш им захарно петле?
Малина си беше седнала и ядосано гледаше танцуващите. Натрапничеството на майка и я беше изтръгнало от вълшебния унес и сега трябваше да търпи дрънканиците на единадесет годишния сашо за някакви нинджи. Момченцето не можеше да разбере, защо тази занимателна до преди година тема, сега не предизвиква емоции у Малина.
През това време Таня и Антон се бяха завъртели в далечния край на дансинга. Жената извъртя тяло с пъргавината на змиорка и изигра на Антон същия номер с бедро между краката, който той беше направил на Малина. Пенисът на момчето беше еректирал и болезнено притиснат в гащите, така че сочеше под 45 градуса надолу, въпреки желязната си твърдост. Сега, бутнат от бедрото на Таня, той се мушна между краката и. Главичката му я подпря мощно, задирайки памучните и гащички в нежните срамни устни. Сякаш електрически удар премина през тялото и. Без да съзнава, хълбоците и се задвижиха. Очите на момчето се разфокусираха, от гърлото му се откъсна дълбок стон. Притиснат в лепкавата жега между краката на партньорката му по танци, пенисът му се изду болезнено, затрепери и с мощни пулсации забълва семето си. Таня не беше очаквала игривото и движение да стигне толкова далеч. Искаше да го подразни и да  даде урок на самоувереността му, вместо това го накара да свърши с едно докосване. “Като да подсвирнеш за вятър, а да извикаш ураган.”, каза си тя. Благородно го остави да се успокои, наслаждавайки се на сладострастна бавна тръпка в собственото си тяло и на усещането да е желана.  Събрала мислите си, тя грабна забравено лятно яке от един стол и го даде на Антон да се прикрие. На края на танца, тя направи учтив и леко подигравателен реверанс и със събрани отпред ръце, прикривайки мокрото петно на роклята и се отправи към мястото си.
Тази нощ и двамата не можаха да заспят дълго време. Всеки в собственото си бунгало превърташе сцената и я преживяваше отново. Антон стиснал члена симислено мачкаше пухавата плът на на леля си Таня. Тя, след неуспешен опит да предизвика интерес у г-н Димов, лежеше по гръб в мрака и пръстите и се плъзгаха между краката и в познат до болка ритъм.
Следва

Дядо Торбалан

Няма коментари:

Публикуване на коментар