Translate

четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Криза по време на сесия

Студентските неволи на момиче от провинцията и нейната приятелка.

Мая отчаяно се опитваше да мине още веднъж по конспекта на проклетата микроикономика. Легнала на една страна в голямото легло, безмълвно мърдаше устни, повтаряйки си на ум скучните термини. Поне Жоро я беше оставил на спокойствие. Излезе някъде и сега тя можеше наистина да седне да учи. Когато той беше в къщи и се качваше по пет-шест пъти на ден, все едно беше петел. Не, че сексът с него не беше хубав, но той просто не знаеше мярка, а и либидото му беше до небето. Сутринта я заклещи в банята, докато си миеше зъбите. Награби я още сънена, смъкна и бикините до коленете и както си беше с четката за зъби в уста и го отмаха целия.  Гепи я за кръста и залашка бързо, спортно, вместо сутрешна гимнастика. Отгоре на всичко и се хилеше през цялото време в огледалото, дори накрая и направи “зайче” с два пръста. Два часа по-късно си изпроси свирка. В интерес на истината беше истинско удоволствие да му духа. Мая обичаше да прави орална любов, а пенисът на Жоро си беше един път! Деветнадесет сантиметра и пет милиметра, беше го измерила от основата до главата. Закривен в плавна дъга, широк почти пет сантиметра. На  момчето му правеше кеф, когато тя го възбуждаше до крайност, за да му го измери. Бяха закусили и тъкмо се канеше да сяда да учи, когато гаджето и се заумилква и след няма две минути устните и жадно смучеха твърдия му ятаган. Ръката и се спусна между краката и загали настървено катеричката си. Езикът и се въртеше, като миксер, около едрата главичка в устата и, спирайки само от време на време, за да подразни с връхчето си отвора, през който щеше да се изстреля вкусния му бял крем. Нейният оргазъм започна да се събира ниско долу в корема и, наелектризирайки кожата и с шумни стенания тя завъртя члена в устата си, след което се надигна и го плъзна дълбоко в гърлото си. Собственото и удоволствие избухна, гърлото и се стегна и буквално издои семето му направо в хранопровода и. Докато Мая дишаше тежко, омазана по лицето от последните му откоси, той се захили тъпо, обърса си го в покривката на масата надве-натри и го прибра в гащите си. После излезе да се видел с някакъв свой колега, който щял да му даде записките си. По-вероятно щеше да седне някъде да пие бира. За Мая обаче това бе добре дошло, защото щеше да учи на спокойствие. Момичето постоя на масата, питайки се тъжно, какво прави с него. Въпросът беше риторичен, имаше две причини да са гаджета и първата допреди минута беше в устата и. Просто не можеше да му откаже. Понякога се ненавиждаше, как му пуска, въпреки че разумът и крещеше противното. Тялото и само реагираше и му се отдаваше. Другата причина беше бабата на Жоро. Старата госпожа притежаваше апартамент в центъра на София, но самата тя предпочиташе спокойния живот в едно михайловградско село. В апартамента от сто квадрата се ширеше внука и. Да му е спокойно по време на следването. Мая никога не би могла да си позволи да учи в столицата, ако трябваше да плаща за квартира и това беше много силен мотив да не къса с безпреспективния хаймана.
Чу го да се прибира и се помъчи да си придаде възможно най-нееротичен вид. Напразно. Жоро влезе в спалнята ухилен до уши и я подхвана от вратата.
- Ох, зайче! Мен ли чакаш? – Мая завъртя отчаяно очи.- Каква си изкусителка!
Мая беше облечена с развлечена тениска и стар широк анцуг. Въпреки това момчето я запрегръща и върхът на езика му затанцува по раковината на ухото и. Сластни тръпки полазиха кожата и, но тя продължи с опитите си да учи.
- Жоре, недей сега, бе! Нищо не знам, ще ме скъсат. – напразно се мъчеше да се отскубне от похотливите му ръце Мая. – Гледай го! Бе, не ми сваляй гащите, бе!
Момчето я събу, с вещината на фокусник. Тя притисна сочните си бедра и сложи длан на цепката на дупето  си, за да се предпази от напористия твърд пенис, който вече я побутваше закачливо по бузките на дупето. Съпротивата и само разпали още повече нагона на момчето. Облечена само с развлечена тениска, която се беше смъкнала и оголила рамото и чифт памучни бели чорапки, Мая изглеждаше едновременно развратна и уязвима. Пухкавите и форми нежно потрепваха докато двамата се боричкаха.
- Дивак, ще скъсаш конспекта! Ох, леко, бе! Не ми дърпай така фланелката! – момичето се извиваше отчаяно, а Жоро беше успял да опъне деколтето и надолу и да извади на свобода едната и гърда. – М-мхм, недей, ох, по-нежничко със зърното ми!
- Дай само мъничко да го потъркам! Моля ти си, Майче! Виж, - пъхтеше запенен отгоре и младият нерез. – виж, как се е напрегнал. Са-а-амо мъ-ъничко. Само главичката!
- Да-да, ти и вчера така каза! – противеше се все по-учестено дишащата Мая. – Обеща само главичката, пък ми го нахлузи целия!
- Ми... главичката до... раменете... дай я тая ръчичка настрани...
- Ох. М. Ама... обещаваш само да го, ох, потъркаш. - момичето беше премрежило поглед и върхът на езика и често навлажняваше устните.
Без да губи излишно време в повече приказки, Жоро грабна кутийка с вазелин от нощното шкафче, отвъртя капачката и гребна от мазната субстанция. Хвана надървения си член и с няколко фрикции размаза хубаво смазката по ствола и главата му. Гребна пак и пръстите му се заровиха между още стиснатите  дебели бузки на дупето и. Безпогрешно откри ануса и и започна да го разтрива с мазния вазелин. Мая се укроти, вече не се въртеше, в напразни опити да се отскубне. Затворила очи дишаше тежко и изохкваше тихичко, когато той натискаше халката на дупето и пръстът му хлътваше вътре. С другата си ръка нежно галеше скромното и пубисно окосмяване, спускайки се все по-надолу и търсейки чувствената пъпка на клитора. Намери го и започна да го масажира с възглавничката на средния си пръст с леки, едва докосващи кръгови движения. Възнагради го едно по-силно и дълбоко стенание и пръстенът на дупето и веднага се отпусна, давайки предимство на друго по-силно усещане. Кожата на момичето настръхна и Жоро премина към по-смели движения. Започна да плъзга пръста си между срамните и устни, вземайки и разнасяйки изтичащата между краката и влага. Мая лежеше на дясната си страна, затворила очи и отпуснала глава на забравената микроикономика. Вече не стискаше бедрата си, вместо това сви левия си крак и даде на момчето по-голям достъп до интимните си части. Той не чака втора покана и се смъкна надолу, заравяйки глава между бедрата и. Мая изохка високо, езикът му беше безкрайно по приятен от пръста му! Върхът на езика му се впусна в кръгове около и върху подалия се от шапчицата си клитор. Стенанията на Мая вече бяха преминали във викове и тя се извъртя по гръб, запретна тениската си и обхвана в шепи гърдите си. Галеше ги с настоятелни кръгови движения, приближавайки се все повече към болезнено очакващите благоволението и зърна. Момчето налапа в уста срамните и устни наедно с клитора и ги засмука, докато езикът му се завъртя, като миксер около чувствителната пъпка. Мая писна и се вкопчи в циците си, хващайки зърната с два пръста и ги заизвива болезнено. Анусът и се беше отпуснал достатъчно и момчето вече дълбаеше нежния и заден вход с два пръста. Той изплези широко език и го притисна силно в клитора и. Задвижи глава, така че малкото свръхчувствително топче се затърка в грапаво-нежната повърхност, детонирайки оргазма и и разпръсквайки изгарящата му вълна по зялото и тяло. Тя се разтресе, стисна зърната на гърдите си и ги задърпа нагоре, а виковете и огласиха просторния апартамент. Точно сега аналните и мускули бяха напълно забравени от тялото и и Жоро опря върха на омазания си с вазелин пенис на кафявото отворче. Гъбестата му глава хлътна вътре без да среща съпротива и момчето задвижи таза си, набирайки скорост. Докато Мая дойде на себе си, топките му вече я пляскаха по омазаното с вазелин дупе.
- О! Ох! Оле-ле, к-к-какво... нали каза... само... главичката... А-а-а, леко, бе!
- Ми хлъзна се, зайче! Изгубих равновесие. – пъхтеше хитрецът. – Инцидент. Трудова злополука.
- О-у-у, боли така! Спри! Извади го!
- Ей сега, спирам! – излъга той без да му мигне окото и започна да помпа с удвоена енергия.
Опитите и да го отблъсне засилиха възбудата му и с няколко дълбоки тласъка и го наби в дупето до корен и заизпомпва сперма в нея, ознаменувайки събитието с животински рев и мучене. Мая използва момента да то изрита от себе си. Гледаше го гневно с ръка на дупето. Ето, пак се възползва! Момичето тръгна да става от голямото легло.
- Голям си идиот! – зачервена го нареждаше тя. – Всеки път ти казвам, само главичката!
Ухилената му щастлива физиономия я вбеси още повече.
- Виж какво ме направи! Натъпкал си половин кутия с вазелин в мен! – Мая тръгна към банята, все още с ръка на пухкавото дупе. – Сега пак един час от мен ще тече сперма и вазелин!
Погледът му проблесна с предупредителна възбуда и тя благоразумно се шмугна в банята. Бави се там достатъчно дълго и като излезе Жоро къртеше праведен сън, точно както тя очакваше. Тихо събра лекциите и ги натъпка в раницата си. Щеше да отиде да учи при Ралица, своя колежка, която живееше близо. Докато се обличаше от все още разхлабения анален пръстен се проточи мазна бяла струйка. Ама, че досада! Трябваше сега цял ден да сяда на една страна и да си сложи дамска превръзка на дупето, ако не искаше да омаже бельото си със сместа, с която я напълни оня малоумник!
След половин час позвъни на вратата на Ралица и влетя вътре, още с отварянето и.
- Ралче, дойдох да учим заедно. Онова говедо става непоносимо! Шибан нерез! – нещо в приятелката и я накара да спре тирадата си. – Ралче, какво има, мило?
- Нищо. – насили се да се усмихне дребничката Ралица.
Застанала до Мая щеше да прилича на малката и сестричка, ако не бяха огромните и гърди.
- Просто... не знам от какво се оплакваш. Моя... – Мая знаеше за какво говори момичето.
Гаджето на Ралица имаше сексуални проблеми. Не стига, че пенисът му не надвишаваше десет сантиметра, дори в най-славната си ерекция, но и свършваше за максимум минута.
- Просто ей сега си тръгна. Пак се скарахме! Помолих го поне да ме довърши с пръсти! – в очите и вече пробляснаха сълзи. – С език го е гнус. Каза ми... каза ми, че съм била ненаситна курва!
- О, мило! Недей! – Мая я притисна съчувствено. Жоро беше нерез, но поне оргазмите бяха гарантирани. – Не те заслужава!
Малко по-късно двете вместо да учат, ентусиазирано обсъждаха, колко тъпи животни са мъжете. Всяко момиче, докато кимаше в съгласие с приятелката си, гребеше от купа със сладолед, обилно полят с шоколадов топинг.

Следва

Тази история е истинска. Имената и някои детайли са променени.

Дядо Торбалан


Няма коментари:

Публикуване на коментар