Translate

понеделник, 5 ноември 2018 г.

Горещо лято 4

Част 4

Слънцето отдавна благославяше земята с топлата си ласка, когато майката на Антон отиде да го събуди най-сетне. Той се чувстваше друг човек. Още като наплиска лице със студената вода, сякаш отми и последните следи от вчерашния хлапак. Околните забелязаха промяната, но я отдадоха на действията на Любо Димов. Решиха, че Антон е размислир над делата си и се е покаял. Днес той беше по-сдържан, не се заяждаше с по-малките, на няколко пъти се включи в разговорите на възрастните с адекватни реплики. Сам предложи помощта си в досадните домакински задължения. А в главата му през целия ден кънтеше молитва, дано баща му се забавят още поне един ден.
Таня се събуди с усмивка. Чувстваше се натъртена, претрита и напълно задоволена. Протегна се и изви тяло в леглото, като котка. През няколко пролуки в завесите слънцето весело я закачаше и приканваше да излезе навън. Още преди да стане и беше ясно, че днес за долнище на бански или каквото и да е друго бельо и дума не може да става. Срамните и устни бяха претрити и я смъдяха при най-нежния допир, клиторът и пулсираше изтощено, а дупето и носеше белезите на снощния пердах. За качул анусът и още стоеше самодоволно открехнат и Таня имаше чувството, че ако си отвори широко устата, през нея ще мине въздушно течение от единия до другия край. И всичко това, напук на всякаква логика, я караше да се чувства безмерно щастлива. Отдаде се на сутрешния тоалет мързеливо, без да трябва да подканя дъщеря си или да помага на съпрута си да открие четката си за зъби, два еднакви чорапа или очилата си. Облече се със сари, така прикриваше охлузените си гърди и напердашеното си дупе, а отдолу нямаше нужда да носи бельо. Наложи и се да сяда на една страна, за да не изпитва чувството, че вътрешностите и ще се изсипят от нея. Целия ден дяволитата усмивка не слезе от лицето и, а самото и присъствие караше хората да се чувстват по-бодри и щастливи. За да избягва нъркането на ожулените си бедра, ходеше с изкусително връткане на дупе. Това привличаше завистливите женски погледи и одобрителните мъжки. Не за първи път мъжете в компанията си размениха реплики, как не биха проснили на жената на Любо, ех, само да им падне! Таня също се молеше заминалите на фотосафари да се забавят още един ден.
В кратките моменти, когато можеха да разменят реплики, които друго ухо да не чува, Антон и изръмжа, че в панталоните му гори пожар, който само тя може да потуши. Малко по-късно тя го издебна, дръпна ластика на шортите му и пусна отпред кубче лед. После чевръсто избяга с кръшен смях.
Молитвите бяха чути и нощта се спусна, обръщайки още един ден от безметежната ваканция, оставяйки паркомястото на Реното празно. Вратата на бунгалото на Таня отново беше отключена и Антон се вмъкна вътре с отработена вещина, повдигайки вратата, за да не скърца. Жената го чакаше в кревата, седнала на една страна. Без да продумат лицата им се приближиха и луната очерта силуетите на мъж и жена, слели устните си в бавна, чувствена целувка. Двамата я вкусваха с наслада, разпалена от очакването, езиците им ту се преплитаха, все едно се съвукупляваха, ту се разделяха, само за да се намерят пак. Антон плъзгаше длани по горещата и кожа, карайки жената да проскимтява от желание. Тази вечер тя го чакаше гола, това беше едновременно вулгарно и възбуждащо.  Нямаше го покривалото на лицемерния сатен, чувственото и тяло беше там за него. Голите им тела се впиха заедно, тя възхищавайки се на снегната му младост, той потапяйки се в делириум в чувствената и женственост. Момчето понечи да влезе в нея, изтарящ от нетърпение. Тя го отблъсна нежно.
- Ако знаеш, как си ме натъртил! – легна назад и едновременно бутна главата му между краката си. – Започни по-кротко.
Главата на Антон съвсем се замая от сластния женски аромат. Устните му намериха нейната изгаряща плът и започнаха да пият ненаситно от соковете и. Тя го насочваше, сложила длан на главата му и поднасяйки точно местата, които трябваше да бъдат целунати, засмукани или облизани. Антон имаше опит в тази игра и това приятно изненада Таня. Ръцете му мачкаха задника и, а езикът му безпогрешно намери клитора. Заредува бързи камшични удари с върха и плътни засмуквания с устни. Тя пусна главата му и загали гърдите си, пъшкайки в наслада, изкачвайки се сигурно към върха. Тръпките обляхя тялото и и то цяла минута се къпа в топлите вълни на оргазма си.
- На устния изпит ще ти пиша отличен. - тя се изправи на колене. – Легни по гръб.
Антон легна, а тя се покатери отгоре му. Хвана надървения му член в основата и го поднесе към устните си, като с широко разтворени ноздри поемаше тежкия мускусен аромат. Устните и обвиха моравата глава и Таня я засмука с властни, дълбоки движения. Изплюваше я и оставаше сгъсневата и от желание слюнка да се стече по треперещия в ръката и железен прът. Тя поднесе дупе надолу към лицето му и Антон без да има нужда да му се казва поднови оралните ди занимания. Таня хвана ръката му и я сложи на дупето си, което с въртеливо движение намести ануса на средния му пръст.
- Лекичко, че как си го натъртил...
Антон имаше чувството, че горещата лакома уста така ще го изсмуче че топките му че изскочат през върха на хуя. Той не и оставаше длъжен и тероризираше клитора и, карайки жената да измучава от болка или изпъшква от удоволствие. Пръстът му бързо намери път в ануса и. Тази вечер аналният и пръстен не беше стегната точка, а гостоприемно отворена врата и сега момчето чукаше разхлабената халка с дълги движения. Тялото на Таня започна да тръпне предоргазмено и жената източи шия, поемайки целуя член, отпускайси гърлото си. Сега той буквално я чукаше в гърлото. Липсата на въздух я довърши и тя започна да къпе лицето му в соковете си. Контракциите на гърлото и накараха младия пенис да започне да изстрелва откос след откос от гъсто семе в хранопровода и. Накрая тя го изплю, борейки се за глътка въздух. В нощта накъсаното им дишане в ритъма на песните на щурците бяха грубо прекъснати от автомобилен двигател. Двамата прелюбодейци застинаха, фаровете на колата блеснаха в стаята и Таня мълниеносно се просна на леглото. Антон позна двигателя на Реното и след миг парализа, тялото му го катапултира към вратата, като се забави само да грабне от земята дрехите си. Забърза към вратата на своето бунгало, но по пътеката се зададе Малина, следвана от баща си. В прилив на вдъхновение момчето се обърна с лизе към оградата, извади още полунадървения си пенис и отпусна мощно струя урина.
- Абе-е-е Тони-и-и! – зацвили от смях момичето. – Тоалетна нямате ли.
- А. Ъ, много е горещо, аз да двзема въздух.
- Ха-ха, няма по-хубаво от това да се източиш навън в такова временце! – дебелашки се изсмя другаря Димов. Леко заваляше думите и от него се носеше миризма на ракия. – Само внимавай, че тоя смок в гащите да не направи някоя беля, ха-ха. Все пак вече пак има обект за него!
- Тате! – почервеня Малина.
Антон събра карантиите си обратно в гащите тъкмо когато по пътеката се зададе и баща му.
- Що не спиш, бе? Утре ще дремеш на плажа!
Това сложи край на неловката ситуация и всички се прибраха по бунгалата.
Опитите на двамата любовници да останат сами в следващите дни бяха обречени на провал. Малина се беше залепила, като гербова марка за Антон. Таня, под благовидния предлог, че надзирава дъщеря си, се присъедини към детско-юношеската компания и искрено се наслаждаваше на възможността легално да върши детинщини. Измисляше най-различни игри. Криеница, при която съумяваше да открадне целувка от Антон. Игри с голяма плажна топка, при които вмъкваше ръка в банските му под водата и обарваше члена и топките му. Игри на карти, при които двамата си разменяха двусмислени реплики. Няколко дни след креватните им палувания, семействата се търкаляха по топлия пясък и сегиз-тогиз се разхлаждаха във водата.
- Малина! – извика я баща и. – Я,  изтичай до рецепцията, чакам едно важно служебно писмо.
Момичето направи жална физиономия. Трябваше да се катери по козята пътечка, която водеше от плажа до къмпинга, после да върви ча-а-ак до рецепцията.
- Тони, ще дойдеш ли с мен? – с надежда попита тя.
Антон размени светкавичен поглед с Таня.
- Линке, моля те! В тоя пек...
Ня помрънка малко, но баща и я скастри и момичето се затътри нагоре. Антон нехайно влезе във водата и заплува, завивайки зад скалите. След пет минути Таня обяви, че ще умре от жега и невинно попита дали някой ще поплува с нея маратонски един-два километра. Никой не се отзова и тя с привидно покрусен вид влезе сама в морето.
Скалите образуваха малко езерце, в което слънцето напичаше водата до тридесет градуса, а надвисналата скала оформяше полу-пещера. Антон я чакаше там, изправен във модата до гърди, кефейки се на топлата вода. Приличаше и на морско божество, показало се от дълбините. Бронзов загар и капчици, стичащи се по гладката кожа. Тя доплува до него и го прегърна. Той усети биенето на сързето, възбудено от бързотто плуване, а вероятно и от още нещо. Ръцете и се сключиха зад тила му, а неговити се обвиха около кръста и. Целувката беше мокра и страстна, със затворени очи и лъстиви стенания.  Тя обви крака около кръста му и увисна така с приятна тежест. Антон се протегна, извади от банските трънещия от желание пенис и отмести дъното на бикините и. Тя беше готова за него, щедро изпускаща соковете си, но морската вода направи проникването по-трудно. Мовчето хвана кожата на пениса и я издърпа колкото можа върху главата. Опря отново и сега органът му не се притърка в срамните устни, а се хлъзна направо във влагалището и, избягвайки неприятното сцепление на плът в плът с морска вода. Таня изстена гърлено и задвижи тяло, нанизвайки се нетърпеливо на ствола му. Той я прихвана за дупето и докато мачкаше сочните бузи и помагаше в движението нагоре-надолу. Около двамата любовници се оформиха вълнички и покоя на скритото от хорски очи езерце се наруши от сладострастните им пъшкания. Таня свърши бурно, нанизвайки се яростно до корен и на Антон му се наложи да заглуши с целувка невъздържаните и викове.
Тя се отпусна в прегръдките му, леко полюлявайки се на проболото я копие. Любиха се така известно време, без да се опитват да свършват, просто наслаждавайки се на телата си.
- Уморена съм. Ела на скалите.
Той излезе на скалите и тя го накара да седне накрая, потопил стъпала във водата. Таня застана между краката му, до гърди във водата и го погледна в очите.
- Какво искаш да направя?
- О-ох. Да го... да го лапнеш.
- Да лапна какво? – невинно се учуди жената.
- Хуя ми! – вулгаризмът и достави удоволствие.
- И какво да правя с него?
- Нищо, ще те чукам в гърлото. – разбра играта Антон. – Ще се изпразня в устата ти. Ще те нахраня със сперма.
Момчето продължи с мръсотиите, докато Таня се нахвърли стръвнишки и устните и засмукаха жадно члена на момчето. Пулсиращата в устата и плът караше вагината и да изпуска нови и нови потози сокове. Ръзете му я хванаха да косата и той започна буквално да чука гърлото и.  Тя обхвана топките му с длани и започна да ги меси в ръцете си, като опъваше надолу ту едната, ту другата.
Спасиха ги няколко ерозирали от времето камъчета. Върналата се от рецепцията Малина беше използвала отсъствието на майка си и сънното състояние на баща си и тръгна да търси Антон. Децата и казаха на къде е отплувал. Завивайки иззад скалата тя ритна камъчетат и те с предупредително потракване издадоха присъствието и. Тя видя момчето в гръб, но Таня успя да си поеме въздух и се гмурна под водата. С няколко бързи движения преплува до подводната пещера и се притаи вътре. Разговорът отвън кънтеше със свръхестествено ехо.
- Ха-ха-ха! За това ли си се скрил тука! Да лъскаш бастуна, а?
- Малино! К-к-какво правиш тука?!
- Да беше дошъл с мен, можех аз да ти помогна! – нахакано каза момичето.
- Бе, ти чуваш ли се? – Антон беше толкова ошашавен, че даже не се сещаше да прибере гордо стърчащия член в банските.
- Айде, де! Дай само да го пипна! Я!
- Ама, Малино! Не, бе... О-ох!
- Лелее, колко е твърд! Не те ли боли така?
- М-м-мнмне.
- Как го правиш? Така нагоре-надолу ли?
В пещерата Таня не знаеше да се ядоса ли или да се смее на абсурдната ситуация, че дъщеря и завършваше с чекия започнатото от нея. По грухтенето и стоновете на Антон, очевидно се справяше добре.
Следва пета, последна част.
Дядо Торбалан

Няма коментари:

Публикуване на коментар