Translate

вторник, 6 ноември 2018 г.

Анални игри 1

Със съпругата ми се запознахме в университета. В първите месеци на връзката ни се чукахме като животни.
По 5-6 пъти на ден, будехме се през нощта и се нахвърляхме ненаситни един върху друг. Живеехме заедно и след половин година се оженихме, постепенно в рутината на ежедневието сексът започна да намалява честотата си, докато след три години вече се ебяхме по 2-3 пъти седмично. Работа, деца, скучното ежедневие – всичко това си казваше думата. Измисляхме си най-различни начини да разнообразим сексуалния си живот. Един от фетишите ми е да направим тройка с друг мъж. Сладко-горчивият коктейл от страст и ревност е невероятен афродизиак. Щом си представя жена си обладана от друг мъж в съзнанието ми се спуска пелена от ярост, но под кръста ефектът е коренно различен. Хуят ми се изправя, като таран, с болезнена, стоманена ерекция. Понякога си фантазираме, как има и друг или дори други и какво правят те с нея, но тя беше твърдо против осъществяването на подобна фантазия. В крайна сметка решихме, че не ни стиска за осъществяването на практика.
Но пък се сдобихме с играчки, първо анални топчета, анална тапа и един величествен черен колос. С естествена форма, доколкото 25 сантиметра могат да се приемат за естествени, а в основата дебел, колкото китка. Тя сама си го избра и купи и една вечер извади изненадата от гардероба. Очите на жена ми бяха полупритворени, а дишането накъсано. Обожавам, когато е в такова състояние! Тогава е готова да задоволи и най-тъмните и перверзни фантазии и при това да се кефи от извращенията с тялото и. Отиде да заключи вратата и мимоходом ми даде играчките, както и една солидна туба с лубрикант. Без да продума застана на колене и лакти на леглото, отвори си лаптопа и зарови из порно сайтовете за някое извратено клипче. Предчуствах, че тази нощ е по-различна, кръвта блъскаше в ушите ми, а ударите на сърцето ми сигурно са отеквали чак в съседния квартал. И как не! Надупена красавица, с тънка талия и разкошно дупе. Не някое от ония малките, дето са обект на почит сред любителите на миниатюрните форми, а дупе, което е по добре да не пипаш, ако не ти стиска да го задоволиш. Гледа жена ми някакво порно с брутален анален секс, а задникът и описва бавни, сластни осморки. Поставих ръце на бузите на дупето и и започнах леко да го мачкам, като все повече го разтварях и се наслаждавах на вече подгизналата путка, при поредното разтваряне на дупето и една едра капка мъзга се плъзна между срамните и устни, покори онзи редут – клитора, задържа се върху него за миг и после се откъсна и полетя към чаршафите. Това ме побърка, сърцето ми щеше да изхвръкне през гърлото, сграбчих я за кръста набих кура си до топките. От устата и се откъсна дълбок и доволен стон. Вече не гледаше филмчето, очите и бяха затворени, а дишането и се учестяваше все повече и повече. И тогава путката и започна да се стяга и отпуска, като могъща ръка, която беше сграбчила кура ми. Посрещна оргазма си с доволен стон. Остави ме да я чукам още малко, докато лежеше по лице и се съвземаше. После размърда дупето си с подканящо мъркане. Знаех, какво иска. О, колко добре знаех и как го исках и аз! Но стиснах зъби и продължих да клатя. Тя изръмжа с леко раздразнение и се изхлузи то хуя ми с мляскащ звук. Опитах се да и го вкарам отново, но тя завъртя дупе и съвсем тихо пророни:
-Не там.
Необяснимо е, как тази жена може да направи немислими неща в леглото, но я е срам да ги каже на глас.
-А къде?
Както беше на колене, опряла гърди на леглото протегна ръце назад, сложи длани на двете половини на задника си и бавно го разтвори. Анусът и се стегна леко, а после бавно се отпусна. Курът ми пулсираше, надървен до болка. Отворих тубичката с гел и изсипах щедра доза в ръката си. Започнах да масажирам ректума и с кръгови движения, наведох се и впих устни в нейните набъбнали срамни устни. Пиех сластта, която се лееше от нея, пиех ненаситно и жадно. Езикът ми се завъртя около клитора няколко пъти и накрая се заби в него. Започнах да го мачкам с език, грубо, настървено. Протегнах се и взех един бът плъг, намазах го с гел и го поставих на входа на дупето и. Натиснах и с едно дълбоко и сигурно движение потъна навътре до половината. Направих няколко движения с него, всеки път вкарвайки го малко по-навътре, докато и най-широката му част не премина и анусът и лакомо се затвори след него. Лизах я, плясках я по задника, започнах да вадя бът плъга и да го вкарвам обратно. Постепенно усетих, че съпротивата на ануса и отслабва и вече най-широката част минава без проблеми. Чуках я така още малко. Тя лежеше по гърди, затворила очи и разтворила задника си с две ръце.
-Искаш ли да пробваме нещо по-голямо в дупето ти? – прошепнах в ухото и.
-Да.
-Черния ли? – преглътнах шумно аз. Вече си представях как този колосален черен пенис безмилостно си пробива път в дебелто и черво.
-Даа – провлачи тя – чукай ме с него. Искам да ми скъсаш дупето тази вечер.
Ако някой може да издържи на подбона покана определено трябва да го обявят за мистър желязна воля. Издърпах тапата от ануса и, тя опъна още малко бузите на дупето си, за да мога да се насладя на гледката на разтворения и анус. Беше отворен, колкото монета от един лев и съвсем бавно се свиваше обратно. Наведох се и върхът на езика ми обиколи пръстена. Плътта там е толкова нежна! Ако кажа, че е копринена даже няма да опиша и наполовина усещането. Ръката ми намери опаковката на черния кур и трескаво я заразкъсвах. Леле! На пипане беше още по-внушителен!
-Дай си ръката – казах пресипнало.
Тя протегна ръка в очакване и аз сложих силиконовото чудовище в длантта и, така че да го хване в основата. Пръстите и едва се затвориха около ствола.
-Усещаш ли, колко ще ти разширя дупето?
Отговорът е нещо между тих смях и мъркане.
-Наистина ли го искаш?
-Да.
-Анусът ти ще остане да зее отворен доста широко за известно време – едва преглъщам аз.
-Точно така. Разшири го, колкото искаш.
-Колкото искам? Ммм, аз искам доста. Ти колко си съгласна да го отворя тази вечер.
Този път отговорът е без думи. Пуска черния на чаршафите, палецът и показалецът на едната и ръка образуват полукръг, също такъв полукръг образуват палецът и показалецът на другата ръка и тя бавно сдвоява двата полукръга. Без да кажа нищо повече започвам да мажа щедро с гел черното чудовище. Подготвеното и от бът плъга дупе също получава още една доза, определено ще му трябва още много тази вечер!
-Разтвори си дупето – глухо казвам аз.
Тя го прави и аз опирам моравата силиконова глава на входа. Натискам. Тя стене. Боли я, но започва да се набива на огромния ствол. Аз го въртя по малко и леко го движа напред-назад. Влиза до половината. Тя застива така. Тялото и лъщи от пот, дишането и е накъсано, от путката и буквално текат струи мъзга. Протягам ръка и започвам с цяла длан бавно да масажирам клитора и срамните и устни.
-Оооох, дааааа. Чукай меее.
Засилвам темпа, като всеки път черният гигант завоюва по още няколко милиметра, а анусът и, колкото и невероятно да е се разширява още и още.
-Оооо, сложи още смазка – простенва тя.
Бавно го вадя от дупето и. Този път то е доста по-разширено от играта с тапата. Направо зее, поне 3 сантиметра в диаметър. Гледката е фантастична, бързо намазвам черния нашественик с още гел, вдигам тубата и направо изцеждам една доза смазка в задника и. Той поглъща количеството и веднага добавям още по самата халка. Набивам и го доста по-брутално от първия път. Стенанията и са смесица на агония и екстаз.
-Разтвори си дупето, колкото можеш, с две ръце – пресипнало нареждам аз.
Тя опъва. Започвам да го вадя напълно, а посла да го набивам до половината. До сега анусът и бавно се затваряше, след като го освобождавах, сега спирам за момент. Дупето и зее отворено.
-Навътре… навътре – простенва тя.
Опирам длан на лявата буза на задника и, за да го задържа отворен вместо нея. Хващам ръката и и слагам показалеца и на ръба на ануса. Тя бавно плъзва пръст по разишрения си пръстен. Сама не може да повярва и шумно си поема дъх.
-Спокойно скъпа, още ще трябва да поработим, докато постигнем това, което поиска.
Отговорът и е да разтоври дупето си с две ръце, колкото може. Черният завоевател отново влиза във владенията си. Когато е наполовина вътре вкарвам хуя си в подгизналата и путка. Чукам я така известно време. Аз навътре – черният навън, аз навън – черният навътре. Постепенно силиконовият ни приятел потъва до онсовата.
-О, оо, ооо охх ооох – стене тя -извади го пак.
Вадя го. От гледката на зеещият и неестествено анус едва не се изпразвам. Сега халката и стои поне 6 сантиметра в диаметър и хабер си няма да се прибира.
-Как е гледката – измърква тя.
Нямам сили да отговоря. Вкарвам кура си в тази фантастична дупка, чувствам се, като астронафт открил нова вселена. Клатя я така около минута. Тя е затворила очи. Когато само главата на кура ми е в нея, обгърнат от вълшебната мекота, допирам и главата на черния си другар по оръжие до ануса и. Няклоко тласъка и двамата сме вътре. Мамка му, тясно е! Ще я разкъсам, трябва да спра!
-Не, не спирай – изпищява тя, сякаш отгатнала мислите ми, миг преди те да се оформят в главата ми.- Чукай ме, навътре, НАВЪТРЕ!
Двата хуя ритмично си проправят път навътре, разширявайки все повече и повече ануса до невъзможен диаметър. Тя крещи и ръката и се стрелва между краката и, жестоко започва да мачка путката и клитора си. От гърлото и се откъсват хриптене и рев на пантера. Оргазмът и е чутовен. Тялото и подскача в спазми, докато накрая обезсилено се срутва на леглото. Вадя куровете от задника и. Седя на колене задъхан, а сърцето ми заплашва да избие ребрата.

9 коментара:

  1. Как може да няма нито един коментар.....
    Страхотно описание. Сякаш съм до вас

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сигурно защото разказът е стар и го има публикуван още в https://www.bgsexstory.com/анални-игри-първа-част/

      Но съм съгласен, че коментарите са важна обратна връзка, най-малкото за да знае пишещият, какво се харесва и какво не.

      Изтриване
  2. Дам, това е моят все още ненадминат
    Номер Едно :) Ще поплагиатствам малко, но авторът го е казал толкова точно, че няма как да го избегна :) Най-големият ми фетиш е аналният секс :) И не просто чукането в задника, а ... тъй съществената и неделима от акта подготовка за него, и всичко това съпроводено с използването на арсенал от играчки. За първи път се натъкнах на този разказ преди може би около три години, не помня точно къде. И до сега си остава единственият, който конкретно търсех, за да прочета отново. Единственият, четен ... нямам идея колко пъти, но доста :) Пасна ми толкова добре. Описанието е така детайлно, че както са казали преди мен, все едно съм там. Едновременно наблюдаваща и участваща. Сливаща се с образа на героинята (естествено) :) Не знам как да го обясня, но фактът, че историята е написана от позицията на мъжа не пречеше за това, напротив, засили усещането. Както на мъжете е интересно да надникнат в нашите умове и сърца и да разберат какво мислим и чувстваме, така и ние за тях.
    А и самото отношение, което показва лирическият герой :) към неговата дама предразполага конкретната четяща да го хареса. Дори когато се чукат като животни и задоволяват порочни страсти, те правят любов. Еми, женски ми ти работи, как да ги обясня с две думи :) Изключително добър! Направо си е като Упътване за употреба :) Абе, каквото и да кажа ще е недостатъчно :) Определено възбуди ... сетивата ми :) Дотам, че да ми се прииска от същото :)

    Ая

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само да уточня, че на нас мъжете ни е интересно да надничаме не само във вашите умове и сърца, но и в широко разтворените ви дупета. И дори не само да надничаме, но и да се намъкнем там с члена си, език, играчки, пръсти, а в някои случаи и с цяла ръка :)).
      Благодаря и се радвам, че това е любимият ти разказ. Той е специален и за мен. Най-вече защото си е чиста истина. Аналният секс и аналният фистинг са най-интимния сексуален акт, до който съм стигал, заради нивото на доверие, любов и отговорност между двамата. Достигането на граници, докато любимата ти хапе устни в агония, но ръцете и разтварят до скъсване бузите на дупето и, а от влагалището и се точи тлъста капка животинска възбуда, която опровергава болката е върховен момент на интимност. С годините аналните ни приключения съвсем не спряха и като ми свърши отпуската ще взема да напиша още към тази поредица, нещо, като "Двадесет години по-късно".
      Забавен факт за този разказ, виждал съм го на поне три места, подписан с друго име :))
      Много благодаря, чувствата които съм предизвикал със скромните си литератулни възможности напълно оправдават годините чакане за реакция. Определено ме амбицира ;). А ти опитай да опишеш чувството от женска гледна точка. Обещавам, че ще се справиш блестящо и не един читател ще точи лиги... и не само, повече от веднъж!

      Изтриване
  3. Боже! Почти ме разплака. И това "почти" се дължи само и единствено на факта, че стиснах зъби и съумях да се овладея. Как го правиш!?! Точно с три изречения успяваш да ме накараш да излетя нависоко. Усещам, въпреки добрите си намерения, че ще последва един от онези, дългите :)
    Нима те изненадах?
    Добре, исках да изчакам да понапредна малко, но ти ме предизвикваш да си призная, че в крайна сметка започнах да пиша "нещо" :) И казвам "нещо", тъй като все още е далеч от мойте представи за това, което бих желала да се получи. Защото много е лесно да визуализирам в главата си стотици сценарии, но да ги извадя и да ги облека подобаващо в думи, се оказа трудната част. Сблъсквам се с някои чисто технически въпроси, разпилявам се, губя се в историята, мисълта ми прескача напред. А искам да успея да го опиша така, че читателят да види това, което виждам и аз. Дали е щото просто не ми е тва призванието? От всяка свирка дърво не ставало :) Да не заприличам и аз на жабата, дето вдигнала крак :) Ти например, създаваш впечатлението, че нямаш този проблем. Разказите ти са толкова органични, историята се лее така леко и естествено. Наистина е
    удоволствие да се четат. Сигурна съм, че е удоволствие за теб и да ги пишеш. Отдава ти се, недей да скромничиш :) Твоят подпис в края е като гаранция за качество!
    Но приех предизвикателството, няма да се откажа толкова бързо и лесно :) Леко лирично отклонение, тва ми напомня, как като бях на около 5-6 една люлка ми сцепи главата, щото момчетата, с които си играех ми казаха, че не мога да скоча от нея, докато тя се люлее максимално :)
    Е, скочих :) В резултат на което имаше доста кръв.
    И шевове :))) Поука така и не си извадих :))) Така че, желанието го има, сега остава да видим как стои въпросът с
    въжможностите :) Много ми се иска да оправдая вярата ти в моите творчески способности. Но с риск да те разочаровам, и повярвай ми, не повече от колкото съм аз самата, няма как да опиша какво е реалното чувство от нещо, което не съм преживяла. Всичко би било фантазия. Може би трябваше по-рано да направя уточнението, че ме подпалва да си представям, чета и гледам анален секс и всичко свързано с него. И не е като да искам да се огранича дотам, напротив.
    Но къде ги точно тез мъже, ще попитам аз. И аз съм чувала, че съществуват, но започвам да си мисля, че са като еднорозите, само мит :) Как пък все се разминавам с тях. Иска ми се да мога да изкрещя на тези, които съм позна(ва)ла, "Идиоти, ей така се прави! Четете и се образовайте, мама му стара", визирайки разказът от
    по-горе :) Само дето никога не бих могла да бъда толкова груба :) Но надеждата умира последна :) Продължавам да (ГО) търся :)
    Истина казваш, еми благородно завидях :) И бъди сигурен, че очаквам с нетърпение продължение на поредицата и много ще му се зарадвам.
    Така че, започвам насигурно. В игрите за напреднали тежка категория смятам да се пусна след поне малко тренировки :)

    Ая (Дървеният философ)

    ОтговорИзтриване
  4. Ая, ти... е, не ме разплака, но ме накара гневно да сключа вежди. Как така няма млади мъже, готови да изпълнят всяка анална фантазия на една жена? Не се притеснявай да насочваш мъжа, да му казваш, какво точно и как точно го искаш. Не само няма да ни обидиш, но и докато слушаме инструкциите, още повече се настървяваме ;)
    За писането ще ти препоръчам да следваш няколко правила:
    1. Пиши, когато си в настроение.
    2. Опитай се поне първите ти разкази да не надхвърлят 4 000 думи, за мен "златният" обем е 2 500
    3. Дяволът е в детаилите, какво е чувството, когато той лиже аналния ти пръстен? А какво е, когато езикът му проникне в дупчицата и зашава в червата? Какво става в главата ти, когато твърдият член те превзема?
    4. Следвай принципа на А. Азимов "Предпочитам невъзможното, което убеждава, пред възможното, което звучи неубедително.".
    Успех и чакам, а вероятно не само аз, твоята еротично-литературна дефлорация :)

    ОтговорИзтриване
  5. Млади ли? Или потвърждаваш подозрението ми, че начинът ми на изразяване и разсъждение е толкова инфантилен, че може така да те заблуди :) Заседнал някъде там, назад във времето :) Ше се успокоявам, че съм още млада по дух хаха
    Мъже всякакви, просто аз съм срещала до сега само такива, готови да задоволят единствено своите анални въжделения ;) На които, представата за анален секс е просто да преместят от едната дупка в другата и да натискат и насилват последната. Де да ги знам, многото филми с професионалистки може да са им изградили виждането, че е възможно по този начин. Па и не чуват много като им се говори. Те са истински мъже и сами знаят много добре
    какво и как да го правят хаха Вълнува ги да намъкнат члена си в нечие дупе, о да, определено! Но какви са тез глезотии пръсти, език и играчки :)
    Просто не са изследователи хората :) Или просто не им пука. Все пак ти говориш от позицията на щастливо обвързан, намерил точният човек и изграждал и надграждал с години тези отношения. Дори имах нещастието да познавам един екземпляр, който твърдеше възмутено, чакай как го беше казал точно ... а да, аналният секс е противоестествен, извратен и гнусен хахаха И аз се превърнах в живо потвърждение на максимата, който много говори, просто не го прави. Ти си явно изключение. И благодаря, че поддържаш вярата ми жива, че има и друг вид все пак. Но стига съм се оплаквала, обърнах го на "Лична драма", имаше преди години такъв вестник.
    А дядо ти Айзък хубаво го е казал, но той е описвал прекрасно невъзможното, което нито той, нито обаче някой друг е виждал изобщо. По принцип съм склонна на експерименти и може и да последвам светлият ти пример. А и предвид желанието на многобройните читатели ... :)

    Ая (Все така Дървеният философ)

    ОтговорИзтриване
  6. Никога не съм бил многословен, то и не е за всеки. „























    Никога не съм бил многословен, то и не е за всеки. Радва ме диалога ви. Дядо Торбалан е може би най-добрият в жанра, но като те чета Ая, надеждите ми са големи. А и аз не съм млад, харесвам с пръстче, езиче и носле дори....



    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира му Мераклийски, старият вол най-добре знае как да оре. Далеч не съм най-добрия в жанра, особено имайки предвид англоезичните автори. Пък и на българската сцена Звезда е класи над мен в много отношения, а потенциално всяка жена може да напише по-еротичен текст от който и да било мъж. Обаче много благодаря, че не си ме забравил :)

      Изтриване