Translate

четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Приятел в нужда се познава

Кратка форма

Кольо и Сашо бяха неразделни приятели. Всякакви щуротии вършеха заедно. Цакаха карти на последния чин, напиваха се по ученически, бягаха от час и играеха електронни игри. Приятелството им леко пострада, когато Сашо си хвана гадже. Една въртиопашка от долния клас, която просто изпиваше цялото му време. Момчето изобщо не се оплакваше и със сексуалната енергия на 17 годишен чукаше Мария, колкото пъти на ден му се отвореше възможност. Вече не излизаха да се забавляват двама приятели, а двама приятели и гаджето на единия. Който е участвал в подобен триъгълник, знае колко е куцо. Положението се оправи, когато и Кольо най-сетне си намери момиче. В интерес на истината, намери го тя. На един купон съвсем безцеремонно го хвана за ръката и замъкна в една стая. Идилията беше пълна. Четиримата бяха заедно буквално всяка вечер. Играеха карти, пиянстваха и се чукаха с младежка необузданост. Когато всичко беше най-розово стана белята и Кольо беше изоставен. Вечерта, предвидена за весел белот, с много бира за четирима, се превърна в тягостно мъчение за трима. Сашо и Мария напразно се опитваха да утешат страдалеца, но уви. Той излезе на балкона да изпуши една цигара на тишина и спокойствие. Вътре Мария и Сашо използваха момента да интимничат, след като цяла вечер се бяха сдържали, за да не дразнят приятеля си.

-Много ми е тъжно за Колето, бяха такава хубава двойка. Така ме е яд на тая... -Мария остави изречението да увисне в тишината на топлата стая. - Само да имаше начин да го ободрим.

Сашо я беше прегърнал през кръста и ръката му разсеяно я галеше.

-Миме, -малко неуверено започна той. - можем, ако искаш де... то, нали само защото ни е приятел...

Мария сбърчи вежди, търсейки смисъл в бръщолевенето на гаджето си.

-Виж сега, при момчетата е тъй, ако се освободи сексуалното напрежение и всичко ти е наред.

-Забелязала съм, на теб за това винаги всичко ти е наред!

-Нали, с фурия, като теб! -момичето се изкикоти и игриво ощипа Сашо. -Миме, помогни на Колето, а?

-Какво точно искаш да направя? -гласът и беше станал по-дрезгав. - Да не предлагаш да ти изневеря с него? Да не съм някоя уличница?!

-Не, бе, Миме! Каква ти уличница? -успокоително шепнеше Сашо, а свободната му ръка полегна върху венериния хълм на момичето. -Само орална любов, то не е, като истински секс, значи няма изневяра!

Странна тръпка прониза Мария. Стомахът и се стегна на топка, хем се ужасяваше от предложението, хем някаква непозната страст се разгаряше в слабините и. От устните и се отрониха неясни стонове, искаше да изкрещи "НЕ", но нещо я спираше. Главата и се въртеше, скандалното предложение я възмущаваше, но ръката на приятеля и вече настъпателно разкопчаваше късите и панталонки. В този момент пушачът влезе в стаята.

-А-а-а, извинявайте! -сконфузи се той. -Аз май е най-добре да тръгвам, да не ви преча.

-Глупости, Коле. Моля те, седни, къде ще ходиш? -Кольо се остави да бъде убеден и се тръшна на дивана. -Мими ти е приготвила изненада, нали миличка? Хайде, зайче, нали се съгласи?

"Кога пък съм се съгласявала?", възмути се мислено момичето, но нямаше време да възрази. Сашо чевръсто хвана деколтето на ластичното и боди и дръпна надолу. Мария имаше гръдна обиколка 115 см. и пищните и цици сякаш по собствена воля изхвръкнаха напред. Кольо се пулеше втрещен, а панталонът му се изду застрашително, аха да скъса копчалъка! Лявата ръка на Сашо обиграно обхвана едната гърда на момичето и я замасажира, докато с един пръст внимателно дразнеше зърното. На Мария и се стори, че стаята се върти, в следващия момент просто спря да разсъждава и се свлече на колене пред Кольо.


-Отпусни се, дай на мен! -с пресипнал глас му нареди тя и трескаво разкопча панталоните му.


Пенисът му излетя и с плющене се залепи за корема му. Мария хвана колана на панталона му и рязко дръпна надолу. Под сащисания поглед на Кольо и под сладострастния на Сашо, момичето зарови лице в слабините му и лакомо заблиза ташаците. Жадно налапваше ту левия, ту десния и ги всмукваше. Изобщо не реагира, когато Сашо и събу късите панталонки и разкопча бодито отдолу. Мария налапа твърдия член с луда страст. Устните и се сключиха около главичката и тя завъртя глава на ляво, докато езикът и се завъртя около пениса надясно. Зад гърба си чу как гаджето и къса със зъби опаковка на презерватив и след секунди еректиралият му до невиждани размери член я прониза с един мощен тласък.

-О, боже! Какво ми вкарваш?! -изхълца Мария, изплюла парчето на Кольо.

Дебелият и твърд пенис я пореше с дълбоки, мощни движения. Бедрата на Сашо се пляскаха в бузите на дупето и, а при всяко проникване от путката и с жвакащ звук се изпръскваше мъзга. Мария закрещя в екстаз, оставяйки се на избухващия оргазъм. Кольо просто я сграбчи за косата и наби члена си в устата и. Тя се остави на тласъците им. През пелената на удоволствието усети как спермата на Кольо се изстреля директно в хранопровода и, а зад нея Сашо ревеше, като зубър и с всеки тласък буквално я качваше на дивана.






Историята е относително реална, имена и детайли са променени.






Дядо Торбалан

Няма коментари:

Публикуване на коментар