Translate

понеделник, 5 ноември 2018 г.

Госпожа Георгиева 4

Част четвърта
Учителката имаше още какво да научи, особено за размера на презервативите. Беше купила от тези, които предпочиташе бившия и приятел. Сега разбра абсурдността Младен да успее да побере члена си в същия размер. След едноминутна борба латексът не  издържа и се пръсна.
- Ой! Май за този носител на удоволствия трябва по-голяма дреха. – каза глезено Антоанета, галейки го с показалец от главата до ствола.
- Ами, той е нудист. – момчето изпитваше хлапашка гордост, че скъса презерватива.
- Сега е опасно без, не пия хапчета, искаш ли да... – хвана я срам да каже „да ти го лапна“ или „да ти духам“. – да го поема в устата си.
Смущението на учителката му допълнително възбуди Младен. Когато дрехите паднеха той ставаше учител, а тя плаха и неопитна ученичка. Тази размяна на ролите изпълваше момчето с допълнителна дързост. Ръката му се намести между краката и и замасажира  подгизналата от сок цепка. Тялото на жената се изви страстно и тя присви крака и ги вдигна към гърдите си, за да му осигури по-лесен достъп. Пръстите му я галеха по цялото протежение нагоре-надолу, пращайки сладостен спазъм, когато докосваха клитора.
- Може и без презерватив, има място, където няма опасност. – средният му пръст се беше спуснал между бузите на дупето и разтриваше ануса и с бавни, настойчиви кръгове, докато палецът му продължаваше да дразни все по набъбващото топче на клитора.
- Ох, о-о-о! Ама, там не... там не може! – ужаси се Антоанета. Искаше да му каже, че това е нещо нередно, мръсно, че е чувала от приятелките си какво ли не за аналния секс, но клиторът и пулсираше в свой собствен живот и разбъркваше мислите и.
- Всичко ще е наред, Тони. Само трябва да се отпуснеш. – отново хипнотичният му глас, с нисък, пресипнал от желание тон, я обезсилваше. Силният му среден пръст обикаляше по стегнатото колелце на ануса, усилвайки натиска с всеки оборот.
- Антоанета затвори очи и задиша учестено. Усещането всъщност беше много приятно, а нарушаването на това чудовищно за нея табу, караше сърцето и да бие все по-бързо. Големите кафеви зърна на гърдите и се набръчкаха и щръкнаха предизвикателно. Това не остана незабелязано от Младен и по устните му се плъзна триумфална усмивка. Без да прекъсва заниманията си между краката и, нежно постави дланите и от двете страни на дупето и.
- Хайде. Разтвори се. – учителката беше готова да направи всичко, което той поиска. Ако беше казал разкъсай се на две, дори нямаше да се поколебае. Дланите и легнаха на сочните и бузи и тя ги опъна настрани. Успокоителният му тон и даваше сигурност. – Точно така. Ето, няма нищо страшно. Спокойно, спокойно-о-о.
Средният му пръст беше застанал на входа и сега натисна навътре. Олигавеното в мъзга дупе не оказа съпротива и Тони рязко си пое въздух при това ново усещане. Пръстът правеше кръгови движения, разшрявайки и отпускайки халката и. Докосването до нежната плът караше жената да се извива и проскимтява в смесица от желание и протест. Усещането беше много странно. Искаше да изхвърли от себе си нашественика, но той предизвикваше и някакъв сърбеж, който парадоксално само той можеше да почеше. Момчето забави стимулацията на клитора и, знаеше че ако тя свърши сега, желанието и рязко ще спадне. Вместо това отдръпна почти изцяло пръста си, допря върха на показалеца и натисна навътре. Антоанета изохка от болка при новото разтягане.
- Спри. Не искам. – задъхано мълвеше тя, но ръцете и продължаваха да разтварят задника и. – Моля те, ще ме боли!
- Сега боли ли те? – натискът върху клитора се усили.
- Ох, ам, да. Мъничко.
- Значи ще те заболи само мъничко.
Антоанета абсурдно искаше да я боли. Болката от разтягането на дупето, съчетана с екстаза от клитора и оформяха фантастичен коктейл, черешката беше мисълта, че върши нещо ужасно мръсно. Пръстите в нея вече се движеха свободно, пращайки горчиво-сладки спазми, при всяко преминаване на кокалчетата. Младен имаше опит, не беше пропилял двете години отпуск по болест и знаеше за женското тяло повече от учителката си. Добре му беше известна грапавата точка от горната страна на влагалището, която подлудяваше момичетата повече и от клиторите им. Сега внимателно я затърси през тънката преграда, разделяща двете отверстия. Масажът на Г-точката през ануса беше нещо уникално. Притъпен, защото не беше директен, удължаваше пътя към удоволствието. Превръщаше го в сладка агония, докарваща момичетата до лудост желаният край да е тъй близко и същевременно недостижим. По тежкото дишане и настръхналата кожа на любовницата си разбра, че е открил целта. Ръцете и се бяха впили в сочния задник, стискайки и опъвайки до болка. Със свободната си ръка обра щедро течащата мъзга и я омаза по болезнено еректиралия член. Антоанета изохка недоволно, когато пръстите му напуснаха тялото и, оставяйки я неудовлетворително празна. Раздразненият и анус стоеше нацупен, когато само секунда по-късно, в него се опря масивната глава на младеновия пенис. Без да му дава възможност да се стегне, момчето натисна напред , преодолявайки съпротивата на халката и. Въпреки подготовката, си беше стегната и плъзгането и по члена му причини болка, от която той още повече се вкамени.
- А-а-а-ай! – от гърлото на жената се извиси писък на болка. Сякаш нож разкъсваше вътрешностите и. Ръцете и пуснаха дупето и и дланите и се опряха в гърдите  на Младен. – Спри! Не! Моля те, излез, ще ме разкъсаш! – умоляваше го тя, напразно опитвайки се да го избута.
- Той беше над нея, овладявайки с върховно усилие нагона да я замушка дивашки. Вместо това я задържаше нанизана само на главата на члена му. Пулсиращия и анус конвулсивно го стискаше и  това, съчетано с факта, че ебе учителката си в дупето, го бутна от ръба и той заизстрелва струя след струя в нея. Това беше най-дългата еякулация в живота му. Стоеше над нея, дишайки тежко, все още с пенис в ануса и. Тя хлипаше тихо, от очите се отрониха сълзи и се търкулнаха по страните и. Младен усети бодване от чувстото за вина. Нежно сложи длан на едната и страна.
- Тони, миличка! – топлата му длан нежно я милваше. – Извинявай, не исках да те нараня.
Всъщност болката вече отшумяваше и омекващия в задника и член не се усещаше като уред за изтезания.
- Нищо, нали ти доставих удоволствие. – храбро се опита да усмихне тя. И наистина го мислеше, сякаш болката беше приношение, което тя поднасяше на някакво езическо божество. – Ще направя, каквото искаш, за да ти е приятно.
Ръцете и притеглиха главата му и устните им се сляха в страстна целувка.  От това полу-мекият пенис се приплъзна още няколко сантиметра в нея, този път обаче, без разкъсващото усещане. Ръцете му шареха по тялото и, галеха гърдите и дразнеха чувствителните и зърна. Тялото и се обади, настоявайки да получи грубо прекъснатото удовволствие. Младен усети как членът му се налива отново с кръв и внимателно се задвижи. С всяко плъзване завоюваше по още малко от нея. Този път болката беше заменена от изгарящо усещане за изпълване и Антоанета спусна ръце към дупето си, за да го разтвори по-широко. Соковете и се стичаха от катеричката и и смазваха разчекналото я парче месо.  Младен добре знаеше за втората преграда в червата на стенещата под него жена.  Твърдо решен да се реабилитира, той ловко на намери втория сфинктер и внимателно проникна през него.
- Н-г-х-о-о-о! Ъ-ъ-х! – гърлените стонове на учителката, бяха музика за ушите му. – О, какво ми правиш?! Къде влизаш?!
Когато целият двадесет сантиметров питон си проправи път в нея, размествайки органите и, за да си направи място, тя опъна глава назад, устните и оформиха едно безгласно „О“. Изпитваше великолепно чувство за изпълване, сякаш членът в нея беше опрял чак в гърлото и.  Младен започна да го издърпва и тя с недоволно ръмжене обви крака около него и петите и го притиснаха обратно. Искаше го целия в себе си. Не само члена му, а буквално цялото му тяло. Когато я нанизваше докрай  тя усещаше главата на органа му високо в корема си, излъчваща далечен отзвук на болка и могъща тръпка на удоволствие.  Нямаше я режещата болка в ануса, вместо това аналният и пръстен поглъщаше члена на момчето с лакомо мляскане. Той пъхна ръка между телата им и намери издутия до пръсване клитор. Още докато го докосна,  тялото на Антоанета се разтресе в първата вълна на оргазма.  Извиваше се на безмилостно пронизалото я копие, като змиорка. Съчетанието на целия спектър от усещания беше фантастичен. Дълбоко проникналият я член не и позволяваше да свърши до край, а вместо това безмилостно я връщаше към началото на оргазма и. Светът за Тони избухна, когато пенисът в нея започна да трепери в собствения си екстаз и да залива вътрешностите и с изгарящото семе. Младен много внимателно издърпа пениса си от изгубилата свяст жена.  Когато главичката най-накрая излезе от ануса и с шумно пльокване, той остана широко разтворена дупка. Разтегнатият до предела си анален пръстен ту се свиваше, ту отпускаше отново при всеки след оргазмен гърч, докато накрая остана отоврен в широко зееща шахта. Младен забеляза издайнически следи по члена си и побърза да ги забърше, преди Антоанета да ги е видяла и да е умряла от срам. Самата тя се съвземаше и би останала да си лежи, ако не беше непоносимото усещане, че ще се изпусне. Скочи на крака и забърза към банята, притиснала дупето си с ръка. По пътя с пръсти се опипа отзад и се ужаси от широкия отвор, но едновременно с това я бодна едно перверзно и палаво чувство. След като се оправи, за първи път двамата любовници взеха душ заедно. Сапунисваха телата си и се галеха, докато топлата вода свърши и студените струи ги прогониха навън. Антоанета приготви вечеря и двамата си говориха дълго. Тя се притесни, че родителите на ученика ще го търсят, но той с цинична усмивка я увери, че не за първи път не се прибира вечер. С напредването на вечерта тя му разказа много за себе си, за предишния си приятел, за детството си. Младен пък я забавляваше с истории за дръзките си лудории, разкривайки и кой всъщност пусна димка в кабинета на директорката миналата година. С него тя се чувстваше, като момиче, а той с нея, като мъж. На няколко пъти я подкачаше за преживяното и след преминаването на първоначалния срам тя събра смелост да заговори за прясно дефлорираното си дупе.
- Така си ме разширил, ужас! Сигурно никога няма да се затворя отново! – думите и погъделичкаха егото на момчето.
- До утре ще си, като преди.
- Да, бе! Сигурно заради теб от сега ще трябва да ходя с памперси!
- Ако беше така, знаеш ли колко момичета щяха да ходят с памперси? – разсмя се той.
- Охо, колко? – нацупи се Антоанета.
Вместо отговор той приближи лице към нейното и след, като тя се подърпа сърдито, отвърна на целувката му.
- Боли ли те още?
- Не. Мъничко. – беше не точно болка, а пулсиращо усещане.
Легнаха си заедно, преплели голи тела. Унасяйки се, Тони си даде сметка, че за всичките години с гадже, нито веднъж не е заспивала прегърната.

Дядо Торбалан
Следва

1 коментар:

  1. Страхотна серия! Бях я забравил, но сега с удоволствия я прочетох пак. Благодаря ти майсторе!

    ОтговорИзтриване