Translate

петък, 14 декември 2018 г.

Златната верига 9 и Епилог




ВНИМАНИЕ!!! Тази глава съдържа брутални сцени, не четете, ако са ви слаби нервите.

Двете черни девойки изчакаха Маргарита да спре да трепери от следоргазмени вълни и внимателно я хванаха под мишниците. Започнаха да я издърпват от натъпканото между краката и дебело парче месо и тя застена, щом металните импланти заораха в нежното и влагалище. Грамадната месеста главичка се запря на входа, законтрена от металните топчета. Маргарита пъшкаше, а момичетата я дърпаха известно време, докато накрая едното хвана дебелия пенис и го завъртя, буквално отвинтвайки го от сграбчилото го влагалище. Членът излезе от жената със силен, мокър звук и негърките помогнаха на Маргарита да се отпусне между две меки възглавници. Сложиха я с лице към мъжа и и широко разтворени крака. Разширеното и влагалище зееше предизвикателно, изложило вулгарно на показ червената плът вътре, срамните и устни лъщяха от сокове, възпалени и подути и докато жената дишаше тежко от нея започна да тече гъстото, бяло семе, с което беше пълна. Вагината още получаваше слаби контракции от оргазма и при всяка бялата локвичка между краката и се увеличаваше.
Иван гледаше жена си кръвнишки, яростно, идваше му да скочи и да я убие. Мръсна курва, кънтеше в главата му, ще я заколя! Приготви се да скочи върху нея и да въздаде възмездие, но беше забравил, че членът му е още в задника на Ясмин. И не само, че беше в нея, но въпреки свършването, изобщо не беше спаднал, а тъкмо напротив, беше още по-корав, ако това изобщо беше възможно. Да продължи ерекцията си непосредствено след свършване не му се беше случвало от студентските години. Вместо да се нахвърли върху прелюбодейката, той задвижи таза си, нанизвайки стегнатия анус на момичето под себе си. Ясмин простена и пръстите и се заровиха в дебелия килим. Мощните движения на мъжа в нея я бутаха по пода, като всеки тласък я доближаваше до Маргарита. Момичето стенеше от болка и екстаз, докато членът в задника и я возеше напред-назад, трамбовайки ануса и с жвакащи звуци, тя пъхна ръка между краката си и притисна клитора. Ясмин заквича и сви крака в коленете. Иван я сграбчи за глезените и използвайки ги за опора, започна да набива хуя си в деликатното и тяло с двойна ярост. В този момент мразеше Маргарита, но двойно повече мразеше себе си, заради възбудата, която изпитваше при всеки поглед, към омаломощената си от секс съпруга, с още набъбнали от смукането зърна на гърдите, зачервени от стискане и конвулсиращия отвор между краката и. От нея продължаваше да капе сперма, омазвайки бедрата и събирайки се на малка локва. Иван стисна зъби и от очите му бликнаха сълзи. От яд, унижение... и от страст. Ерекцията му беше болезнена и в безсилието си да избере емоция, той разчекваше от ебане ануса на Ясмин. Тя подбели очи, пръстите на краката и се свиха и от устата и се понесе писък, тялото и се разтресе в болезнен оргазъм и халката на ануса и безуспешно се опита да изхвърли мъчителя си, в серия от мощни контракции. Вместо това само достави по-голямо удоволствие на насилника.
Бадр Басем не пропусна да забележи, какъв ефект произвежда върху Иван тялото на брутално изчуканата му съпруга. Принцът беше обзет от желанието да види, колко още могат да понесат двамата, кой ще се пречупи пръв, колко може да понесе тялото на Маргарита. А тя гледаше мъжа си, как като разярен бик тъпче крехкото момиче. Този Иван, стиснал зъби, с кървясали очи и изпъкнали мускули, караше гърлото и да стегне в желание. Ревността я бодна, прииска и се да бъде на мястото на Ясмин и мъжът и да я накаже, да я притисне така и да я накара да изкупи греховете си.
Иван беше добутал с дивашките си тласъци момичето между краката на Маргарита. Лицето на Ясмин се омаза в локвата от сперма и тя отвори очи, опитвайки се да разбере къде е, с разфокусиран поглед. Точно пред нея беше разцъфналото влагалище на по-голямата жена, алено, като роза отворена под слънчевите лъчи. Ясмин отвори устни и ги впи в страстна целувка в подпухналите срамни устни пред нея. Целуваше ги със страст и упование, беше затворила очи и издаваше тихи, нежни звуци. Езикът и обикаляше разширения отвор и пиеше ненаситно всяка капка от стичащата се смес от мъжки и женски сокове. Напълно погълната, тя отпусна мускулите на ануса си и Иван се задвижи в нея без никакво съпротивление. Но и той не остана сляп за случващото се и запленен от новата гледка забави ритъма си, до съвсем бавно плъзгане на дебелия си твърд пенис през аналната халка на момичето. Движенията му бяха нежни, успокояващи, сякаш обзет от угризения за необузданото си поведение. Той протегна ръка и пръстите му помилваха косата на Ясмин, спуснаха се по гръбнака, едва докосвайки го с върховете. Това жегна Маргарита горчиво, да гледа как скъсва момичето от ебане в гъза беше едно, но да вижда нежното му отношение, беше болезнено. Иван, доловил трепването и, се пресегна и грижовно отметна кичур от косата на Ясмин, погалвайки раковината на ухото и, без да спира бавните си движения в задния и проход. Тя простена, отдръпна малко глава, езикът и се стрелва между устните върхът му докосна едва-едва подутият клитор на Маргарита. Докосваше го на границата на осезанието, почти недоловимо, все едно пеперуда пърхаше с крилца. Ревността стягаше гърлото на жената, но от слабините и се разливаше топлина, която сблъскваше двете емоции в непоносима амалгама.
Златната верига, до този момент отпусната, се опъна, извивайки лицето на Маргарита към принца. Очите им се срещнаха от десет сантиметра. Неговите бяха жестоки и безмилостни, нейните желаещи облекчение. Той придърпа лицето на жената милиметър по милиметър, докато устните им се допряха. Останаха така за миг, после от гърлото на Маргарита се откъсна стон и тя жадно отвори уста, пускайки езика му вътре в себе си. Той нахлу нахално, въртейки се навсякъде, а тя го засмука, със скимтене. Иван гледаше, как жена му, затворила очи, обвива сочните си чувствени устни около езика му, движи ги, ту всмуквайки го, ту избутвайки го навън. Ръцете и се вдигнаха бавно, като в транс и обхванаха едрите полукълба на гърдите и. Галеше ги сама, нежно потриваше зърната, дразнейки ги едва-едва, също както Ясмин изтезаваше клитора и.
Бадр Басем се пресегна, извади от сандъка кръгла кутийка. Отвори я и я подаде на Ясмин, казвайки нещо на фарси. Извади още нещо от кутията, дребно коренче и го постави между разтворените устни на Маргарита, тя го сдъвка и преглътна, без да отваря очи. Почти веднага главата и се завъртя, стана и непоносимо горещо, ушите и заглъхнаха и в тях остана да отеква само тежкото биене на сърцето и. Крайниците и изтръпнаха, тялото и се предаде и тя легна назад. Принцът подхвана единият и крак под бедрото, сви го в коляното и го вдигна до гърдите и. Погледна Иван и му кимна. Двамата мъже се разбраха без думи. Иван освободи ануса на Ясмин и застана от другата страна на жена си, вдигайки другия и крак. Момичето между бедрата и подпъхна възглавница под сочното дупе, гребна от гъстото мазило от кутийката, и втри между бузите на задника и. Масажираше халката на ануса и с плавни движения, със съвсем лек натиск. Маргарита усещаше ласките някъде много отдалече, мускулите и бяха отпуснати безпомощно и един пръст се плъзна в дупето и без съпротива. Галеше я отвътре, успокояващо докосваше копринено-нежната вътрешност, притисна края на гръбнака и и задвижи възглавничката на пръста си, разтърквайки костта през меката преграда. Маргарита простена от електрическата искра, която пробяга по гръбнака и. Протегна ръце с върховно усилие, хвана сочните бузи на дупето си и го разтвори, откривайки ануса си. Ясмин издърпа пръста си и гребна още от крема, омазвайки пръстите си. Притисна показалеца и средния и проникна в задника на жената. Задвижи ги в спокоен ритъм, без да бърза. От време на време ги вадеше, за да добави още от гъстия крем, набутваше го в аалния отвор и го мажеше по вече леко отпуснатата халка. Момичето събра четири пръста и ги притисна в тесния кафяв отвор, проникна без да го насилва, оставяйки пръстите и да се плъзнат в отпуснатия мускул. Маргарита само опъна бузите на дупето си още повече. Ясмин потърси, през тънката преграда, разделяща ануса и вагината, грапавата точка, която караше женското тяло да се гърчи от удоволствие. Беше вкарала четири пръста в Марго, до кокалчетата и с върховете им я опипваше. Жената изохка и изви гръб, когато момичето намери целта си. Ясмин притисна Г-точката през тънката преграда на ануса и започна да я масажира с кръгови движения.
- М-м-м, м-ъх, ъх! – Маргарита започна да върти таза си в синхрон с пръстите в себе си. – Ох! М-м-м, о, да! О-о-ох!
Тя изохка високо, когато Ясмин натисна още по силно и кокалчетата на юмрука и насилиха аналния пръстен. Халката на Маргарита се беше опънала болезнено, но в пелената на упоението си, жената дори изпитваше удоволствие от огромното напрежение. Момичето движеше пръстите си навътре и навън, а с другата ръка загреба още крем и го размаза по дланта си и около ануса на Маргарита. Събра пръстите си във фунийка и притисна палец вътре в дланта си, после ти опря във вече разширения анален отвор и натисна. Проникна съвсем лесно до кокалчетата и завъртя китката си, опитвайки се да премине аналния пръстен с цялата си длан. Маргарита простена дълбоко, когато момичето се опита да я насили, затворила очи, тя не знаеше, какво и правят. Само усещаше огромното напрежение в ануса си и за да го облекчи опъна бузите на дупето си настрани. От това халката и се отвори още малко и ръката на Ясмин потъна в дупето и. Маргарита почувства напрежение, болка и изведнъж блажено облекчение. Анусът и се беше сключил около китката на момичето, след като дланта и премина най-широката си част. Към това се прибави и усещането за пълнота, а когато Ясмин внимателно задвижи деликатните си пръсти, прониквайки в ректума, по тялото на Маргарита плъзнаха вълни от приятен гъдел. Момичето задвижи бавно ръка, карайки Маргарита да простене, всеки път, когато китката и преминаваше през ануса. Принцът пусна крака на жената и отново бръкна в сандъка. Сложи до себе си дървена кутия с красива резба и я отвори. Тя имаше десетки отсеци и той натопи пръст в помада с остър аромат. Намаза зърното на едната и гърда и то щръкна, а после и изтръпна, Маргарита си помисли, че са го допрели с кубче лед. После той извади от кутията две неща. Когато ги видя, Иван усети, че членът му ще експлодира. В ръката си принцът държеше златна халка, с огромна перла, грееща с мек, седефен блясък. В ръката му имаше и извита игла. Двамата мъже се погледнаха и Иван кимна, а после хвана гърдата на жена си и я стисна, за да я задържи неподвижна. Ясмин задвижи ръката си в ректума на Маргарита по-бързо и докосна клитора и с устни. Принцът допря върха на иглата до набъбналото зърно и натисна, пробождайки чувствената плът. Жената усети болката, но сякаш от много далече, изгаряха гърдата и, разпъваха ануса и, нежни устни докосваха клитора и и усещанията се преплитаха  така, че тя не можеше да отдели болката от удоволствието. Бадр Басем извади иглата и докато една капчица рубинено червена кръв се събираше на зърното, той бързо постави халката. Иван гледаше с възхищение контраста на тъмното зърно и млечно бялата перла. Без да чака покана, хвана другата гърда на съпругата си. Принцът намаза и това зърно, карайки го да изтръпне и да щръкне и заби иглата в него. Маргарита изплака, когато я прониза огненото усещане. След миг иглата излезе и на нейно място се затвори другата златна халка, с висяща от нея перла. Двамата мъже гледаха гърдите на Маргарита с възхищение, всеки път, когато Ясмин движеше ръката си, перлите на зърната и подскачаха. Момичето натискаше все по-навътре и анусът на Маргарита се разтягаше при всеки тласък, за да поеме още малко. Жената охкаше тежко и дъхът и хриптеше в гърлото, усещаше прясно пробитите зърна на гърдите си, все едно, че горяха, а аналната и халка всеки момент ще се скъса. Ръката на Ясмин беше потънала в дупето и десет сантиметра след китката и дланта и разчекваше ректума, бавно движещите се в Маргарита пръсти я опипваха нежно отвътре. Тялото и се извиваше, потопено в непоносимо равновесие между болката и удоволствието, замаяните и сетива не можеха да достигнат оргазъм, нито да закрещят от страдание и Маргарита извиваше чувствените си форми в ръцете на двамата мъже. Лицата им бяха размазани пред премрежения и поглед, разкъсвайки я на две. От едната страна беше мъжът, когото обичаше, а от другата, този когото желаеше. Противоречивите чувства я караха да иска да я наранят и накажат за неверността и, но и да я понесат до звездите, напук на морала и нормите на цивилизацията.
Величественият член на принца се беше изправил отново и се поклащаше застрашително пред него. Дебел, опасан с издути до пръсване вени и увенчан с невероятно масивната главичка, обрамчена със златни топчета. Приличаше повече на еднооко демонично създание, отколкото на човешки орган. Принцът докосна Ясмин по рамото и бавно издърпа ръка от тялото на Маргарита. Изтегляше я внимателно, давайки възможност на изтерзаните анални мускули да се облекчат от невъзможното напрежение. Когато дланта и достигна до аналната халка, жената изохка болезнено и се сви, а Ясмин излезе с въртеливо движение. Аналният и проход зееше отворен, пулсиращ с удари на сърцето. Освободената от напрежението халка донесе облекчения, но остави в Маргарита празнота. Бадр Басем избута Ясмин и се настани между разтворените бедра, поставяйки чудовищната глава на хуя си там, където до пред минута беше ръката на момичето. Маргарита усети раздвижването около себе си и се повдигна на лакти, разбра, какво ще и се случи и изтръпна от ужас. Щяха да я разкъсат!
- Не, не! – зарида тя. – Не искам! Пуснете ме!
Беше слаба да се бори, а Иван я бутна да легне обратно.
- Всичко ще е наред, Рити, успокой се. – той и шепнеше тихо, а тя хлипаше безпомощно. – Хайде. Знаеш, че трябва да го изпиташ. Ще съм до теб.
Той заглуши протестите и с нежна целувка и тя се отпусна, беше му длъжница и готова да направи всичко, което поиска, за да измие вината си. Горещата месеста глава на члена се притисна в отпуснатия и анус. Дори толкова подготвена, пак не можеше да го поеме в дупето си, напрежението в аналната и халка се увеличаваше, ставаше все по-силно и по-силно, докато той натискаше навътре, напразно опитвайки се да проникне в нея. Напрежението прерасна в болка, почти непоносима, дори в замаяното и съзнание. Тя стисна зъби и от очите и потекоха сълзи, мъчеше се да се отпусне още, но можеше да го поеме. Принцът се пресегна и хвана висящите от гърдите и перли. Дръпна ги бавно, карайки пронизалите зърната и златни халки да опънат чувствената плът. Маргарита извика задавено от неочакваната болка, под златото избиха капчици кръв и тя несъзнателно отпусна още мускулите си. Аналният и пръстен се предаде и грамадната морава глава премина през него, металните топчета се впиха в опънатата до скъсване халка и с още един тласък принцът насили пътя си в нея. Маргарита изплака и почувства, как дебелият член пое бавно надълбоко в нея. Твърдите метални импланти натискаха безмилостно нежната и вътрешност, приближавайки се неумолимо към втория пръстен. Той опря в ректума и и внимателно натисна, търсейки път навътре. Маргарита стенеше от непоносимото усещане, едновременно болка и някаква ужасно сладка тежест вътре в нея. Анусът и се плъзгаше, опънат до предела, по дебелия, релефен ствол на пениса. Той я превземаше, принуждавайки плътта и да му направи място, премина през втората преграда  и Маргарита изпусна въздишка на облекчение. Болката почти изчезна, остана само чувството за изпълване и големите му тестиси я шляпнаха по сочните бузи на дупето. Той остана за малко така, толкова дълбоко, че чак и беше трудно да си поеме въздух и тръгна назад. Тя усещаше движението на чудовището в правото си черво с всяка фибра на тялото си. Той се отдръпна бавно и златните топчета се впиха отвътре в ануса и. Маргарита измуча от болка и съпругът и стисна ръката и, в топлата си, успокояваща длан. Принцът дръпна още и излезе от дупето и. После се притисна обратно и след кратка борба преодоля съпротивата на разчекнатия и анален пръстен. Започна да вкарва и изкарва само огромната главичка, като при всяко движение навътре, дърпаше перлите на зърната и. Когато излезеше, анусът и оставаше зееща дупка, не се свиваше обратно, а само безпомощно „примигваше“. Ясмин се надвеси над корема и, пръстите и се спуснаха по месестите срамни устни, а езикът и намери подутия до неузнаваемост клитор. Това подейства магически на жената и тя издаде едно гърлено:
- О-о-О-у-угкх! Ъ-ъ-а-а-а! Да, да-а! – езикът зашиба клитора с фантастична бързина.
Маргарита отвори очи, и срещна жестокия поглед на принца. Свободната и ръка се стрелна, сграбчи веригата и я дръпна. Свари го неподготвен и я изтръгна от ръката му. Останаха така, сключили погледи и тя бавно подаде края на златната верига на съпруга си. После се обърна с лице към него, затвори очи и налапа надървения му пенис. Принцът изкриви лице от ярост и заби члена си в дупето и, прониквайки я с едно движение до топките. Тя само изстена приглушено и налапа пениса на мъжа си още по-дълбоко. Колкото по-грубо я чукаха в задника, толкова по-страстно тя смучеше съпруга си. Анусът и вече беше напълно отпуснат и се плъзгаше мазно по дебелия венест ствол, а голямата морава главичка я караше да тръпне от сладострастна болка, дълбоко вътре в нея. Ясмин масажираше влагалището и и смучеше топчето на клитора в диво настървение. Пенисът в устата и се напрегна и докато изхвърляше гъсти струи семе в гърлото и, нещо неестествено се надигна ниско в слабините и. Започна, като болезнено-дразнещ сърбеж, превърна се в непоносимо, нажежено до болка изгаряне в клитора и и се пръсна по цялото и тяло. Маргарита се сгърчи и замята, викайки с цяло гърло. Кожата и беше настръхнала, като от лют студ, а крайниците и се свиваха неконтролируемо, от влагалището и изригна сок и обля лицето на Ясмин. Светът се завъртя и Маргарита се предаде, губейки съзнание. Смътно усети, как измъкнаха от нея дебелия член и как някой разкопча нашийника и. После Иван я вдигна в прегръдките си и я понесе с широки крачки.
Епилог
Самолетът Кайро-София летеше над лазурното Средиземно море и повечето от пасажерите дремеха, изтощени от ваканцията и недоспали, за да се качат на ранния полет. Маргарита се беше отпуснала в седалката, вплела длан, в тази на съпруга си. Скъпата коприна на роклята и будеше завист у стюардесите и те ахкаха, гледайки обточения с перли плат. Роклята беше свободна, но ако човек се вгледаше, можеше да види, че на гърдите на жената има подозрително големи издутини. Маргарита не носеше долно бельо, откри, че то и причинява твърде силни усещания. Както, в перманентно отпуснатата анална халка, така и в стърчащия напред клитор. В последния момент на вплетените в оргията тела, Ясмин беше забила иглата под набъбналия клитор и поставила там златна халкичка, която го държеше постоянно оголен. Уловили мислите си, двамата съпрузи се спогледаха, ухилиха се хлапашки и се целунаха. В багажа им беше подаръка на принц шейх Бадр Басем, дълга златна верига с обкован с бисери нашйник.
Край
Дядо Торбалан

10 коментара:

  1. Това беше страхотен подарък за петък вечер! Не очаквах нова част толкова скоро, четохме я двамата с приятеля ми и после си направихме ролева игра... Аз бях Маргарита...
    Криси

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Криси! Това беше и идеята, да завърша историята за уикенда. Опасявам се, че се получи по-дълга от оптималното за сетивата, но нямаше как да я разделя.
      А ти няма ли да напишеш нещо ново?

      Изтриване
  2. С голямо благодаря от половинката!
    Ние четем,а те го "отнасят "...
    P.S. Твоята половинка чете ли ти ....желанията?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ваш покорен слуга!
      Съпругата ми предпочита действията, но от време на време добродушно се присмива на фантазиите ми. Виж, като и разказах, какво се случва с Маргарита в последната част, бързо се озовахме в спалнята.

      Изтриване
  3. Страхотна поредица беше! Марго дълго ще помни това пътешествие :)

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, твоята присъда беше изключително важна, нали посветих Маргарита на теб. Има си хас, да не го запомни, все пак се постарах да направя няколко перманентни промени в тялото и :).

      Изтриване
  4. Това е едно от най - милите неща, които някой е правил. Беше истинско удоволствие да си се представям в тази роля, макар и доста стряскащо на моменти... Семпло звучи да кажа, че имаш голям талант - еротичните ти истории са прекрасни и въпреки, че Марго и нейния екзотичен свят ще ми липсва, чакам с нетърпение следващите ти истории.

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лейди, караш ме да се чувствам пове десет години по-млад :)
      Всъщност историята трябваше, да е съвсем различна, cuckold история, каквато бяха пожелали читателите. Но, както често ми се случва, героите ми са недисциплинирани и решиха да правят, каквоти им скимне. Точно, както стана едно време с Пострадалата туристка. Аз не исках да изнасилят Маргарита, но се случи и направих, каквото можах, да не я нараня. Интимните бижута също не бяха предвидени, но за тях не съжалявам ни най-малко :). Мъжът и трябваше да бъде унизен и направен за смях, но те двамата откриха, че се обичат много повече, отколкото са предполагали.
      Следващата история ще е истинска, както Летен спомен, но ще е за моя първи досег с cuckold отношенията.
      И ние с нетърпение чакама да разберем, какво се случи между двамата лекари...

      Изтриване
  5. Да си призная, нямах никаква представа какво е cuckold, а се мислех за видяла това- онова :). Ще ми е интересно да видя ти как ще поднесеш такава история, защото в онази много дълга дискусия не намерих нищо съблазнително за себе си, но хора и вкусове всякакви...
    А лекарската история още я пиша, но ми е натоварено тия дни, а за тези неща трябва едно особено спокойствие и настроение :)

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, това е един от по-тъмните фетиши и рядко допада на дамите. Аз не мога да преценя пола на събеседника си в sexsluchki.
      Името на фетиша идва от думата cuckoo - куквица. Понеже рогоносецът е заплашен да отгледа чуждо дете, както кукувицата снася яйцето си в чуждо гнездо. На много дълбоко ниво, това е естествено желание, за да се запази генетичното разнообразие. За вида, като цяло, е добре поколението да е плод от различни партньори. Така, че не на подсъзнателно, а на генетично ниво, това е съвсем естествено. Разбира се, тук се сблъскват интересите на вида и на индивида. Защото индивидът иска точно неговия генетичен материал да продължи напред. Тук е въведен един термин, война на спермата. Ако един мъж знае, че някой друг преди него е осеменил жена му, той ще еректира повече от нормалното, за да проникне по-дълбоко и ще семеизпразни по-обилно, за да "пребори" съперника. Това, само при условие, че не е грабнал сопата и тръжнал да търси натрапника из пещерите.
      Като цяло, има сва типа рогоносци. Състезатели и Пораженци.
      Аз съм Състезател. Възбуждам се от мисълта, да премеря сили с някого. Не са в секса, аз се състезавам, където сваря, като млад обичах турнирите по бойни изкуства и съм излизал в абсолютна категория, срещу противник с близо 40 кг. по-тежък. Размаза ме, но... ми беше кеф, да премерим сили. Със съпругата ми сме говорили много и два пъти сме били на крачка да опитаме, но тя реши, че рискът да изгубим нещо градено с любов 20 години е твърде голям. Останахме си на ниво фантазия. То е едно горчиво-сладко чувство, амалгама от ревност и любов. И желание да си го премериш. Да си по-добър от другия. Да "отвоюваш" жена си. Няма какво да се лъжем, с времето чувствата стават по-слаби, любовта става делнична и една заплаха действа, като инжекция адреналин.
      Вторият тип, Пораженеца, знае, че няма шанс. И се упива от безпомощността си. Той е част от БДСМ фетиша и там сейф уърд е задължителен. Моето преживяване ме направи неволен участник в ситуация от втория тип.

      Изтриване