Translate

петък, 7 декември 2018 г.

Златната верига 7

Щом двамата съпрузи дойдоха на себе си, на вратата се почука и вътре пристъпиха две черни момичета. Пред себе си бутаха количка, отрупана с вкусотии. Изобилие от тропически плодове, вдигащ пара печен дивеч, стриди, огромни купи сладолед и бутилка вино бяха натрупани в ориенталска разточителност. Момичетата сервираха без да говорят и без да вдигат поглед от земята и деликатно застанаха в ъгъла да изчакат, кога пак ще има нужда от тях, с безропотното търпение на африканските жители. Маргарита се нахвърли върху храната с хищен апетит и Иван я зяпаше с обожание, по същия начин тя можеше да се нахвърли на всяко друго удоволствие, опитвайки го до изнемога. Е, напоследък това май не се случваше, погълнати от битовите проблеми и монотонното ежедневие, не им оставаше време за щури изживявания.
- Внимавай със стридите, че са афродизиак. – подкачи я той.
- Защо, оплакваш ли се? – с пълна уста едва успя да отвърне Маргарита.
- Има си хас! Хапни, хапни още! – оживи се мъжа и.
Към края на импровизирания пир Маргарита си даде сметка, с леко безпокойство, че спонтанния съпружески секс е бил забелязан и тактично изчакан да свърши. Когато привършиха тя поиска да се облече, но не откри анцуга, с който пътува. Едната девойка се досети и с реверанс изприпка навън, за да се върне с копринена рокля. Явно тук не предлагаха бельо, а деколтето на роклята показваше повече, отколкото скриваше, спускайки се почти до пъпа и. Към роклята вървяха и чифт меки пантофки и с това се изчерпваше облеклото.
- Докторът в двореца иска да те прегледа, щом се събудиш. – сети се Иван.
- Двореца?
- Ти къде мислиш, че сме? Любезният ни домакин има дворец насред приказен оазис в пустинята. – той а прегърна през кръста и любовно я погледна в очите. – Донесена тук от джин, докато спиш!
Тя са засмя. Беше жива, беше се любила с мъжа, който обичаше и последните няколко дена вече изглеждаха, като далечен лош сън. Докторът я прегледа и със задоволство отбеляза, че пациентката му е в прекрасно състояние. През останалата част от деня Маргарита се разхожда из оазиса и двореца, с Иван и неизменната мълчалива черна девойка. Мястото беше, като извадено от приказка хиляда и една нощ и по волята на могъщ чародей, пренесено в днешната модерна епоха. Когато поиска да поднесе благодарностите си на негово величество, за спасението си, любезно и отговориха, че шейх принц Бадр Басем, ще я приеме утре. Маргарита и Иван завършиха вечерта вплели тела, в бавен и успокояващ ритъм. Членът му се движеше в нея плавно, без да се стреми към кулминация, съпрузите се държаха в обятията си, затворили очи и допрели устни, лениво преплитайки езици. Така и заспаха, прегърнати, той влязъл в нея. Пенисът му я караше цяла нощ да сънува фантастични, разюздани сексуални сцени. Беше отвлечена от ефрит, който я беше сграбчил и забил дълбоко в нея огнения си член, летеше в нощта. Сънува, че е отвлечена от бедуини в пустинята и те и се изреждат безкрайно. Накрая сънува, че е принцеса от изтока, облечена с ефирни одеяния и обсипана със скъпоценни камъни, ала около врата и имаше закопчан нашийник, свързан със златна верига. Властен красив мъж, седнал на мек килим, сред меки възглавници, държеше другия край на веригата. Той леко дръпна надолу и свали Маргарита на колене, накара я да пропълзи към него и тя, покорно разтвори робата му, обвивайки устни около члена му. Задвижи глава нагоре-надолу, а мъжът от време навреме дърпаше веригата, натискайки твърдия си член в гърлото и. В съня си Маргарита поемаше органа му без да се дави, тръпнейки от удоволствие, че може да зарадва своя господар. Той изръмжа и извади члена от устата и и даде знак да се обърне. Тя се разтвори с желание и той проникна в нея с едно дълбоко движение. Маргарита се задъха, борейки се за въздух заради стегнатия нашийник и тялото и затрепери в очакване на кулминацията си. Оргазмът я връхлетя с пробуждането и, докато Иван се движеше ритмично в нея, с цялата мощ на сутрешната си ерекция. Тялото му се стегна и от напрегнатия орган дълбоко в нея се заизлива поток от семе. Двамата останаха още малко така, потръпвайки от време на време в някой сладък следоргазмен гърч, който плъзваше сладко и караше ту единия, ту другия да задвижи таза си. Разделиха се с нежелание и сластна целувка, след което Маргарита се протегна, извивайки гръб по котешки.
 Вратата на стаята им се отвори и двете момичета внесоха закуската. „Сигурно чакат пред вратата, докато свършим!“, помисли си Марго, докато нагъваше палачинка, от която по ръката и капеше мед. Тази идея и се стори, колкото стряскаща, толкова и възбуждаща. Когато приключиха със закуската и момичетата разчистиха, в стаята, с нисък реверанс влезе млада жена. Маргарита веднага позна красивата персийка, която и беше подарила ветрилото от слонова кост.
- Негово величество ви кани на обяд, ако се чувствате достатъчно укрепнала. – започна тя с леко дрезгавия си глас. – Ще го удостоите ли с присъствието си.
- За нас ще е височайша чест. – отговори в тон Иван, но бързо обърна въпросителен поглед към жена си. – Нали, Рити?
- Нищо няма да направи деня ми по-хубав, от възможността да изкажа сърдечните си благодарности, на повелителя на това райско кътче. – не остана по-назад в учтивостта Маргарита и изящно наведе глава, в лек благодарствен поклон.
- Когато сте готова, моля последвайте ме, банята е приготвена.
Маргарита стана и едно от черните момичета тутакси застана до нея с бял копринен халат в ръце. Помогна и да го облече, а персийката се представи, като Ясмин, покорна ваша слугиня. Човек можеше да изгуби най-хубавите години от живота си в търсене и пак да не открие на едно място две толкова поразително пленителни жени. Ясмин беше по-деликатна, Маргарита – по-пищна. Ясмин беше по-загадъчна, Маргарита – дръзко импулсивна. Ясмин беше млада, с нежността на пролетен цвят, Маргарита – сияеща с величествената красота на жена в своя зенит. Персийката хвана българката под ръка и я поведе към банята, отговаряйки на безбройните въпроси, а след тях, на почетно разстояние, ги следваха двете черни девойки. Ясмин разказа за древния род на шейх Бадр Басем, който според легендата, тръгваше от самия пророк.
Банята нямаше нищо общо с европейското значение на думата. Помещението беше просторно, с висок купол, в центъра имаше плитък басейн с приятно топла вода. Слънцето надничаше през високите прозорци, гмуркаше се в басейна и пръскаше лъчите си из помещението, карайки мрамора да сияе. Черните момичета поеха халата на Маргарита, а после и този на Ясмин и двете жени влязоха в басейна, отпускайки се във водата. Ясмин продължи разказа си, като при всеки жест слънчевите лъчи я караха да грее със свръхестествена светлина. Маргарита се наслаждаваше на чудната приказка за величествени воини, джинове, принцеси, отпусната в топлата прегръдка на водата. Негърките запалиха благовония, изпълвайки въздуха с тежък, упойващ аромат. Докато слушаше, Маргарита оглеждаше Ясмин така, както само една жена може да види красотата на друга жена. Всеки детайл беше подложен на стриктна проверка. И заключението беше, че... забележки не можеха да бъдат направени. Кожата на персийката беше безупречно гладка, мускулите и бяха стегнати, но с приятната плавна извивка на женското тяло. Маргарита с малко завист си помисли, че би искала стегнатото малко дупе и плоския корем на по-младата жена, вместо собственото си пищно дупе и заобленото си коремче. Но в действителност знаеше, че е по-женствена от Ясмин и сочните и форми и големи гърди привличат поне толкова мъжки погледи, колкото спортното тяло и малкия стегнат бюст на персийката.
Негърките минаха зад двете жени и започнаха да масажират раменете им. Силните им пръсти мачкаха нежно мускулите, оставяйки в Маргарита чувство за отпуснато доволство. Ясмин покани Маргарита да легнат по корем на меките хавлии край басейна и черните момичета продължиха масажа, плъзгайки в бавен ритъм намазаните си с ароматно масло ръце по женските тела. Дланите им започваха от плешките, слизаха надолу покрай гръбнака и с усилен натиск минаваха по изпъкналите полукълба на дупетата. Прибавяха по още капка масло и с нежно стискане обгръщаха бедрата и слизаха до глезените. Маргарита затвори очи наслаждавайки се на топлите тръпки, които се взривяваха под кожата и, под нежните момичешки ръце. Беше се унесла, когато черното момиче настойчиво и показа да се обърне. Ясмин чевръсто извъртя тяло и хвърли дяволита усмивка към Маргарита, която последва примера и. Негърката изсипа масажно масло в дланите си, разтри ги една в друга и обхвана с две ръце едната гърда на Марго, стискайки уверено и плъзвайки длани към вече подутото зърно. Жената дишаше все по-тежко, затворила очи, когато усети още един чифт ръце които легнаха на корема и. Дланите галеха тялото и отгоре до долу. На зърната на гърдите и капна нещо, което ги накара да пламнат и да се подуят. Щръкналите нагоре зърна веднага бяха обхванати от силни, нежни пръсти, които ги замачкаха и подръпваха нагоре. Маргарита застена и потърка бедра, чувствайки влагата да извира между краката и. Две длани легнаха на бедрата и и настойчиво разтвориха краката и. Маргарита отвори очи и надигна глава, борейки се с емоциите си. Това, което и се случваше, беше толкова нередно и все пак толкова неустоимо. Черните момичета я милваха с бавния си ритъм, а между краката и беше застанала Ясмин. Усмихваше се с четка в ръка.
- Хайде, миличка. Разтвори крака, сега ще те насапунисам.
- К-какво? – не разбра Марго.
- Насапунисам. Преди да те избръсна.
И без да дочака отговор, започна интензивно да сапунисва Маргарита по пубиса, между краката и около ануса.  Негърките застанаха от двете и страни и подхванаха краката и, свивайки ги в коленете и разтваряйки ги широко. Със свободните си ръце продължаваха да галят чувствените гърди. Маргарита гледаше, като хипнотизирана, как Ясмин взе бръснач и безкрайно внимателно го плъзна по кожата и. Допира на острия метал накара жената да настръхне и клиторът и се поду, показвайки се изпод шапчицата си. Ясмин я бръснеше с плавни, опитни движения и наточеният бръснач галеше нежната кожа, докарвайки Маргарита до полуда от напрежение в слабините. Когато приключи, персийката изплакна пубиса и с любовни докосвания изми срамните устни и ануса, изтръгвайки дълбоки стенания от Маргарита.
- Обърни се. – нежно прошепна Ясмин.
Марго се завъртя, като в транс, подпомогната от двете момичета. Поставиха я на лакти и колене и без да спрат да галят тялото и, разтвориха бузите на пищното и дупе. Ясмин изцеди щедра доза масло в цепката на задника и и заразтрива ануса и с плавни, настоятелни движения. Когато аналната халка на Маргарита се отпусна достатъчно, по-младата жена придърпа масичка на колела, върху която имаше съд пълен с ароматна топла течност. Тя свърза съда с мек гумен маркуч и започна внимателно да вкарва другия му край в отпуснатия анус на Маргарита, която простена шумно. Тънкият маркуч леко се плъзгаше в дупето и, все по-навътре и по-навътре, с приятно гъделичкане. Когато в жената влязоха поне двадесет сантиметра, Ясмин отвори кранчето и течността от съда започна бавно да тече в Маргарита. Топлата течност я изпълваше постепенно, разпъвайки я отвътре, прониквайки навсякъде в нежния и проход. Маргарита усети тежест в корема си и изохка леко. Двете момичета веднага хванаха гърдите и и ги замачкаха успокоително. Течността в съда намаляваше, карайки корема на жената да се подува и тя вече шумно стенеше от усещането за изпълване и тежест. Дупето и започна да се бунтува и конвулсивно се опита да изхвърли натрапника. Ясмин замърмори успокоително и докато галеше вътрешната част на бедрата, се наведе и докосна с устни набъбналите до неузнаваемост срамни устни на Маргарита. Езикът и се плъзна по олигавената в сокове цепка и персийката измърка от удоволствие, поглъщайки превъзходния елексир. Езикът и стана по-настоятелен, жаден за още. За да изстиска още от опияняващите сокове, се завъртя около клитора и Маргарита заскимтя, стиснала очи. Негърките защипаха зърната на гърдите и, а Ясмин плъзна един плъст във влагалището и. Уверено напипа малката грапава точка вътре и я притисна с дълбоки, кръгови движения. Марго завика, когато устните на персийката се сключиха здраво около клитора и тя засмука, едновременно шибайки нежното топче с върха на езика си. Вторият литър течност почти се беше влял в червата на Маргарита, когато тялото и се затресе в конвулсии и соковете и заляха обилно лицето на лижещата я жена. Без да прекъсва заниманията си, тя спря кранчето и заиздърпва маркуча. Когато го изкара, ловко запуши ануса с пръсти. Маргарита имаше чувството, че ще се пръсне, коремът и беше изпъкнал и когато и последните тръпки се отекоха от тялото и, двете момичета и помогнаха да стане и я поведоха, поддържайки я към малка ниша. Зад тях вървеше Ясмин, притискаща борещия се да се освободи от съдържанието си анус. С пъшкане Марго седна на тоалетната в нишата и облекчено отпусна мускулите си.

Следва
Дядо Торбалан

2 коментара:

  1. Много интересно пишеш и с нетърпение очаквам всичко ново от теб! Знам вече,че си и позитивно настроен към предложения нови сюжети Имам такова,но предпочитам да го направя по имейла !
    Мераклийски

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Формата за връзка е всъщност електронна поща :). Ако предлъжението ти е по силите ми, с удоволствие ще го изпълня.

      Изтриване