Translate

неделя, 16 декември 2018 г.

Анални игри 6

-Но първо трябва да заслужиш историята.
-Как?
-Искам мощен оргазъм.
Влизаме в спалнята и се просваме на леглото. Тя отваря лаптопа и ровичка в порно сайтовете. Попада на клип, в който трима чукат едновременно едно момиче в гъза. Реакцията на тялото и веднага дава сигнал – „Харесва ми”. Не бързам. Тя е легнала по корем, а аз масажирам задника и. Следващото клипче обаче засенчва тройната заварка. Момичето в него е на „четири крака” и двама негри буквално разрушават ануса и, първо чукайки я, а после и пъхайки вътре всевъзможни предмети, като накрая и навират бутилка от шампаско с дъното напред. Този път телесната реакция на жена ми е повече от еднозначна. Тя се повдига на колене и лакти и започва да върти задника си подканящо. Разтварям бузите и, тя започва да свива и отпуска ануса си. Засмива се тихо, като вижда мигновената ми ерекция. Веднага се присягам за гела и размазвам щедра доза по дупето и. Взимам и стария боен другар – Черния, смазвам го старателно, както са ме учили в казармата, грижи се за оръжието си и то ще се грижи за теб. Моравата глава се притиска до ануса на съпругата ми и тя го пропуска жадно. Стоновете и оповестяват инвазията на всеки сантиметър. Навеждам се напред и прошепвам в ухото и:
-Иската ли ти се да си на мястото на момичето от филма?
Отговаря ми само учестено дишане.
-Кажи ми, не желаеш ли да те хванат няколко души с дебели курове и да те чукат по всички дупки, без да им пука дали ти харесва.
-Аааъъ, ооо искам, дааа –  силиконовият воин ускорява оборотите, притворила е клепачи и отдавна не гледа филмчето, по-вероятно е да развихря сцената в главата си.
-Колко дебело нещо искаш да ти навра? Искаш ли да имаш усещането, че всеки момент аналният ти пръстен няма да издържи?
Вече не стене от възбуда. От устата и излиза нещо средно между ръмжене и викове.
-Аааррргхх, дааа, давай, оууооу, нгох ох!
-Не те разбирам, скъпа! – Черният отдавна потъва до топките в дупето и, което го поема с гладен мляскащ звук. Изкарвам го до половината, за да сипя по него лубрикант и пак го ръгам в ануса и. – Не те разбирам, какво казваш. Да не би нашият приятел вече да не е достатъчно дебел за дупето ти?
-Уууооо, шибай меее, чукай, скъсай го това дупе!
По-ранните оргазми и пречат да свърши. Вече вадя Черния изцяло и го втъквам обратно вътре. Анусът и е гладно разтворен, поглъщайки лакомо дебелото тяло.
-Искаш ли още? Още по-дебело нещо?
-Дааа, даааа искам още по-дебел! – тя вече крещи.
Вадя Черния. За момент го задържам до ануса и. Подканящо разтворената дупка кара този могъщ воин да изглежа победен. Изливам още лубрикант в жена си. Тя се е отпуснала на гърди и разтваря бузите си с ръце.
-Ммм, мммммм, не спирай! – дупето и подскача нетърпеливо.
Изсипвам лубрикант в шепите си и го разтърквам. С по четири пръста от всяка ръка масажирам безсрамно разтворената и халка.  Гледката е направо сюрреалистична – този страхотно очертан задник, разтворен широко от ръцете и, спада от билата на бузите и към един гладък отвор – едновременно плашещ и възбуждащ. Вкарвам в дупето и по четири пръста от всяка ръка, чак до кокалчетата и я чукам така. Тя ръмжи подканящо и върти дупето си, ясно заявявайки, че това не и е достатъчно. Вадя пръстите си. Правя дясната си ръка в акушерска форма и започвам да вкарвам и изкарвам ръката и до кокалчетата. Почти не усещам съпротива и натискам още.
-Аууу, ооооооооо мммммм! – стоновете и съпровождат мазното проникване на дланта ми в задника и.
Чукам я с цялата си ръка до китката. Издърпвам навън. Анусът и се плъзга по китката, разширява се, още, още, кокалчетата на ръката ми са вече вън. Вадя още няколко сантиметра и пак натискам навътре. Започвам да я чукам така. Тя вече не вика, само глухо изохква и разпъва още бузите си, когато най-дебелата част на ръката ми преминава през аналната и халка. От възбудената и путка хвърчи сок, стича се по бедрата и. Започвам да се плаша, че няма да може да свърши.  Вадя ръката си и гледам втрещен резултата от досегашната перверзия. Анусът и зее отворен, като гладна паст. Пръстенът и отворен с диаметър поне 10 сантиметра – логично, на края почти нямаше съпротива при преминаването на дланта ми.
-Трябва да усетиш това – едва чуто и казвам и разтварям бузите и, за да и дам възможност да опипа резултата от тази оргия. Тя се протяга и докосва с върховете на пръстите си границата на халката си. Пръстите и опипват и изучават този отвор, творение на ръката ми. Тя поставя по четири пръста от всяка ръка на аналната си халка и започва да ги движи леко навътре-навън. Ако сега и завра черния, ще го поеме до топките, без да опира в страни.
-Харесва ли ти? – свистят думите от пресипналото ми гърло.
-Оооо. Оооооо. Да-да. Ааах.
-Харесва ли ти да го усещаш така разтворено? Искаш ли да зее така.
-Ооооо дааа. – пръстите и започват да масажират ануса по силно – сипи смазка.
Изцеждам последната смазка от тубата. Тя я разнася нетърпеливо по зеещата халка с треперещите върхове на пръстите си.
-Влез, влеееез. Хайде, искам да ме изпълниш – затворила е очи, а чаршафът под главата и е мокър от стичащата се от устните и сластна слюнка.
Издава само тихи стенания и конвулсивно върти дупе. Свивам дясната си длан и бавно, но сигурно прониквам в аналното и отверстие. Когато китката ми преминава през ануса и свивам пръстите си внимателно в юмрук. Така ръката ми става още по-широка в нея, а същевременно навлизат още поне 5 сантиметра в задника и. Сега в дупето на съпругата ми има нашественик с дължина най-малко 20 сантиметра с дебелината на юмрук вътре. Започвам да помпам с дълбоки движения разширеното до неузнаваемост дупе. Тялото и се гърчи в конвулсии. Едната и ръка се протяга и хаотично затърсва да хване нещо. Подавам и лявата си ръка и тя я притиска болезнено до срамните си устни.
-Мммфххх, оооооуууу, мммм, ъъъгхгх.
Аналният и пръстен се плъзга мазно и уверено по китката ми. Мократа и путка се гали в дланта ми, като доволна котка. Изведнъж анусът и се свива, спирайки движението на ръката ми в нея. След това се отпуска още и пак се свива. Цялото и тяло се гърчи. Ръцете и са сграбчили чаршафа и го усукват. Тихите и стонове се заменят от рев:
-Ааааааааааахх, аааааааааа! Оооууоо ооаааааааа. Ааа Ъъаъъаааааааа!
Свършва дълго, застивайки на всеки 5-6 секунди и след кратка конвулсия пак се заизвива в чудовищен оргазъм. Това трае сигурно няколко минути, когато започва да затихва ректумът и се отпуска, освобождавайки ръката ми, признал поражението си. Гледам зашеметен навиреният и задник със зверски разчекнат анус. Затихващите осморки на дупето и накрая стихват. Полузашеметен грабвам една възглавница и я натъпквам под нея, така че да може да се отпусне и задникът и да остане все така вирнат. Вхарвам вкаменения си от възбуда хуй в дупето и. Блаженството е невероятно и мигове по-късно от кура ми се изстрелват струи сперма, като от пожарникарски маркуч в недрата и. Когато изцеждам и последната капка излизам от дупето и и уморено сядам до нея. Очите и са затворени, а тялото и се повдига от дълбоките и вдишвания – трябва да е адски изтощена, щом още не хукнла към банята. Възползвам се от временната и безпомощност, за да опипам още веднъж аналната и халка. Обзема ме чувството на победител, нахлул през вратата на непревземаема крепост, победител наслаждаващ се на покорно и без повече съпротива предал се противник. Жена ми, която не обича да я пипам след оргазъм, сега само лежи, вместо да отмести ръката ми с недоволно измърморване. Не мога да се наситя на възможността да рисувам с показалец новата зееща форма на аналната халка на съпругата си. Усещането е упиващо, плъзгането по тази гладка и най-нежна плът е неописуемо.
„Е – мисля си – този път ще и отнеме малко повече време дупето и да се затвори. Може би ще мога да се насладя на този отпуснат и покорен пръстен отново?”
Накрая тя събира сили да стане. На път за банята ми хвърля поглед през рамо. Очите и са притворени и в тях се чете доволното изражение на котка, получила точно, каквото иска.


Дядо Торбалан
2010

6 коментара:

  1. Прочетох два пъти този разказ! Харесвам и практикувам аналния секс.Не винаги са ми разрешавали да го направим от първия път! Гледал съм доста порноклипове ,но някакси странно ми е да се видя в такава роля. Ще се пробвам да гледам още нещо по темата !
    А думите ти в случая ми подействаха,може би и ако позволиш,защото е за скъп твой човек,а не за ..........
    Очаквам с нетърпение и мнението на Лейди !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно си прав, историята е искрено, интимно преживяване. Аналният фистинг е много висш пилотаж и въпреки честото благоволение на жена ми да ми отдава дупето си, пълно проникване с ръка сме постигали два пъти, за повече от двадесет години. Тук има много фактори, моите длани не са от най-малките, жената трябва да е в много специално настроение, без странични дразнители и най-важното, не става от един път. Фистингът е постижим и приятен, само ако двамата играят в отбор, колкото проникващият да чете знаците и да направлява акта, така и прониквания трябва да може да контролира мускулите си. Лично за мен това е най-интимната форма на секс, защото изисква напълно отдаване. Не може да се постигне, за да отбиеш номера или да симулираш. Чувството да държиш в дланта си пулсиращата вътрешност на човека, който обичаш и той да се разтвори буквално докрай за теб е неописуемо. Това изисква безпределно доверие. Впрочем в БГаматьор форума има една наша снимка след единия ни пълен фистинг ;).

      Изтриване
    2. Историята е страхотна, както винаги, оставя почти реално усещане... Иначе по темата- не съм опитвала фистинг, не ми се е искало досега, а и партньорът ми не е проявявал такива желания. Може би при подходящо настроение в бъдеще... По принцип съм склонна към експерименти :)

      Лейди

      Изтриване
    3. Лейди, казвал съм, че мъжът ти е за завиждане, нали?!
      Фистингът може да бъде просто анатомично невъзможен при някои двойки.Той се причислява към BDSM практиките, с което съм и не съм съгласен. При физическа болка, просто не бива да се прави, за това и постигането му е бавен процес, не става да ви хрумне и половин час по късно тя да е нанизана на ръката му и да се гъне в екстаз. Жената или реципиента, трябва да познава добре тялото си и да контролира мускулите на пенетрираното отверстие. Пенетриращият трябва да знае как точно да вкара ръката си. Двамата заедно трябава да се познават добре и да си имат пълно доверие. Именно за това съм съгласен, че фистингът може да се причисли към BDSM практиките. Проникваният се отдава напълно в ръцете (буквално :)) на партньора си. Двамата трябва да са наясно, че това е опасна техника. Оргазмът и изключително интензивен и след него, съпругата ми не иска да бъде прониквана или дори докосвана за известно време, защото е свръхчувствителна.
      Сега Дядо Мраз е приготвил играчка с внушителен диаметър от 9 см. Може следващата част на историята да е за нея и да се казва 10 години по-късно :D.

      Изтриване
  2. Очакваме продължението с интерес :) (и с надеждата да не се появи сле 10 години де) ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трябва да седна и да го довърша, то не остава много де. Последните две седмици не ми остава много време, пък и сега съм на друга вълна, но ще гледам да не е след 10 години :)

      Изтриване