Translate

четвъртък, 19 март 2020 г.

Сок от Ананас (преработена версия)


Повечето от вас може би вече са чели тази история, но по искане на автора я публикувам и тук. Благодаря му за това изключително детайлно описание на удоволствието, прекрачващо границите на общоприетото и опитващо от забраненото... с вкус на ананас! Приятно четене и очакваме продължението!



Историята в този разказ НЕ е реална. Плод е на фантазията ми и не кореспондира с реална случка и/или събития. Всички имена и персонажи в нея са измислени и не съответстват на реални личности. Приятно четене!




При едно от последните ни чукания с жена ми доста се развихряме и разгорещени започваме да си подхвърляме мръсотии, което някак логично ни доведе да си фантазираме на глас докато се ебем лудо, както ние си знаем.


От само себе си се завърта във фантазия за мърсуване в кино и двамата мощно се превъзбуждаме и аз експлодирам в нея, напоявайки я със себе си.

Толкова ми хареса, че й предлагам наистина да го опитаме. По-скоро сякаш на шега, но тя се съгласява преди още да съм завършил мисълта си.

Решаваме да пробваме. Искаме да го изживеем. Избираме си някой не толкова интересен и касов филм, за да няма много хора на една от последните му прожекции.

Сядаме на най-последния ред.

Залата е полупразна. Освен нас има още най-много петнайсетина човека пръснати из голямата зала.

Филма почва. Светлините угасват. Леко съм разочарован да установя, че идеята ми харесваше много повече докато просто си я фантазирахме вкъщи. На живо нещата не ми се струват толкова възможни. Дори започвам да си мисля, че едва ли ще съберем смелост да пробваме.

Не след дълго обаче, с изненада я виждам как с дяволит поглед започва старателно да оглежда обстановката. Поглежда ме и дори не ми се наложи да я питам, защото ми прошепва, че ако все още искам можем да помърсуваме. Едва ли някой ще ни усети.

Съгласявам се и започваме да се целуваме..

Бързо прераства в мляскане..

Обожавам..

Редуваме се да си налапваме устните, езиците..да си ги осмукваме по всевъзможни начини. Обичам да се мляскаме така сочно. С радост установявам, че започвам да се надървям и е някак..различно.

Не минава много и хуя ми е просто до пръсване твърд, и вече я желая като луд. Опасна перверзница.

Мачка ми го и разтрива през дънките докато ми осмуква устните. Просто е върха!

Обичам да е такава луда. Още не ми се вярва че извадих такъв късмет да ми се падне толкова сексуално-отключена жена.

В тъмното няма никакъв проблем и няма как някой да види, че вече ми го е извадила и ми го масажира на голо.

В проблясъци виждам желанието в очите й. Гледа ме така настоятелно в паузите между целувките.

Прошепвам й че искам да си навлажни дланта и отново да ми го награби.. Ммм..харесвам да гледам как просто източва слюнка в ръката си. Още на първия допир след това усещам колко яко и сочно ми се хлъзга в ръката й.

Вече ми прави ебаси яката чикия в киното, като все по-често си овлажнява дланта със слюнка. Умирам от щастие че я имам.

Докато се усетя вече я усещам как се свлича в скута ми и си усещам хуя на най якото, нежно, меко, топло и влажно място..надълбоко в устата й!

Получавам най-сладката свирка, правена някога в кино.

Не издържам и започвам да й насочвам и придръпвам с ръце главата по-бързо. Хубаво е мамка му! Много е хубаво!

Усещам как устата й се разтича и слюнката й започва да проблясва в тъмното в моментите когато е навън само, за да го набие обратно в устата си още по-надълбоко, чак до входа на гърлото й.

Идва ми да свърша. Тя ме усеща ме и се спира. Моля й се да ме източи, но тя дяволито и ехидно ми се усмихва в тъмното. Иска да си играем още.

Награбвам я и за нула време съм под роклята й.

Лелеее, колко е гореща! Путенцето й е супер овлажнено.

Вземам си с пръст от нея и го облизвам. Мммммм..искам още!

Започвам да й я масажирам с пръст, после с два, с три...

Разкрачена е на седалката до мен. Гащичките й са отместени встрани, а умът й вече е замъглен от възбуда до толкова, че вече трудно се контролира и започва да издава все по-шумни въздишки и стонове.

Оглеждам се скрито. Всичко изглежда наред. Никой не ни е усетил и всички си гледат филма. Продължаваме..

Налапвам цялата й уста докато изследвам с пръсти буквално течащата й путка. Полудяла е от възбуда. Казва ми че иска да я чукам..сега!

Невъзможно!

Дава ми да разбера, че е сериозно и няма да пропусне да ме усети в себе си точно сега. Отрезвявам я че това няма как да стане без някой да ни усети. Започва буквално да ми се моли.

Ох, как искам да я задоволя. Ще се побъркам от вълнение.

В този момент, с периферното си зрение виждам как някой от предните няколко реда се изправя и тръгва към задните редове. А на последните поне 3-4 реда няма никой освен нас.

Леко стъписани се отрезвяваме в благоприличие. Наблюдаваме силуета на някой, който очевидно не отива до тоалетната. Когато виждаме че мъжки силует тръгва по нашия ред се споглеждаме стреснати в изненада. Дали пък този не ни е видял? И може би идва да ни направи забележка?

С учудване установяваме, че не идва при нас. Просто сяда на нашият ред, но на достатъчно седалки разстояние от нас.

Жена ми подивява от яд, защото така шансовете да се изчукаме в киното падат на нула процента.

Минава известно време в спазване на благоприличие, но вътрешно и двамата горим. А тоя така нахално дойде на нашия ред. Сякаш наистина ни е видял и е дошъл именно, за да ни попари ентусиазма с присъствието си.

Тя полага глава на рамото ми и не след дълго си завъртаме главите един към друг, при което започваме нежно и сладко пак да си се целуваме. Седнали сме така, че само аз мога да наблюдавам натрапника дали не ни гледа. И ми прави впечатление, че дискретно сякаш наистина извръща поглед в тъмното. Оп! Вече съм сигурен че ни гледа, защото му срещам погледа измежду кратките проблясъци светлина от кадрите на екрана. Той също видя че го видях. Намигна ми и просто ми вдигна палец. Прошепвам й го, а тя се стъписва, и й става неудобно.

Любопитно ми е дали ще продължи и започвам да я мляскам малко по-свободно. Някак сякаш вече не ми е чак толкова неудобно.. особено след неговото "одобрение".

Колкото по-често отварям очи по време на сочното ни мляскане, все по-често го "хващам" че ни наблюдава.

Изненадан усещам как това странно защо, но сякаш не ме дразни. Дори сякаш някак ми засилва възбудата.

Решавам да й го споделя и тя с усмивка ми прошепва че наистина, да знаеш че някой скришно те наблюдава, определено доставя голяма доза различна възбуда. Чувствам се перфектно да науча че ситуацията вече не я стяга толкова.

Жена ми предлага да се правим, че го няма.

Дръпва отново копчетата на дънките ми и без притеснения ми го награбва вътре в тях. Поглеждам - нашия човек вече дори не се преструва, а почти направо си ни гледа..почти без да отделя поглед от нас.

Награбвам й циците докато ми мачка хуя в дънките и се мляскаме сякаш по-свободно дори от преди малко.

Вече съм сигурен че мисълта да ни наблюдават ме надървя, ама яко!

Възбудата в очите й ми говори, че и при нея нещата са много сериозни.

"Нашия" човек вече дори не се прави. Направо си ни гледа.

Изведнъж ми прави някакъв знак с ръка и сякаш се опитва нещо да ни каже. Поглеждаме го и двамата с недоумение, а той направо се изправя, идва и сяда на седалката до нас, бързайки да прекъсне сконфузната ситуация със “Здрасти и извинявайте че ви прекъсвам”.

Оставяме го да довърши.

Казва си името и още поне два пъти се извинява че ни прекъсва. Обяснява ни че още одеве ни е видял и много искал да се запознае с хора като нас, защото това в кино му била отколешна мечта и фетиш, ама приятелката му нямало шанс да се съгласи дори поне да опита. Та затова е дошъл на нашия ред - за да събере смелост да ни заговори. Прави ни комплименти и ни обяснява колко много ни се кефи на разкрепостеността, смелостта и желанието.

Преди да си отиде на мястото ни пита дали ще ни е проблем да ни гледа спокойно. Споглеждаме се и му даваме знак че няма проблем. Ухилен ни благодари и се отдалечава. Повече не отлепя очи от нас.

Чувството че изрично сме разрешили на непознат да ни наблюдава докато мърсуваме на обществено място ни дава някакво много различно, много интересно и много възбуждащо усещане. Сякаш вече го правим колкото за нас, толкова и за “публиката” ни.

Започваме да се натискаме съвсем открито и без задръжки. Хуя ми отново е изваден от дънките и отново лъщи от слюнката, с която тя навлажнява дланта си, докато ми го лъска. Буквално си изяждаме устните, докато й масажирам циците през роклята.

Изведнъж, тя спира целувката ни. Поглежда ме с палава усмивка и изведнъж се обръща към нашия наблюдател. Супер приятно изненадан съм от това й любопитство.

Супер яката картинка - лъска ми хуя докато е извърнала поглед към непознат мъж, който ни наблюдава.

Поглежда ме отново и веднага след това се спуска и ми го налапва.

Започва да ми точи върховната свирка. Отпускам назад глава със затворени очи и се старая да запомня всяка частица от усещането.

Сещам се за нашия човек. Обръщам се и го виждам … Изненада!

Правя й жест да го погледне - той мастурбира!?!

Извадил си е хуя навън, гледа ни, и си го разтрива. А тя през това време разтрива моя докато го гледа.

Връщам я към заниманието й, а тя с охота ми го налапва сякаш още по-жадно.

Чувството е супер яко. Той гледа нея и мастурбира, аз гледам към него, а тя редува да се мляска - ту с главичката на кура ми, ту с устата ми. Много харесвам, когато го прави - да усещам вкуса на устата й веднага след като ми е лапала кура. Тя го знае и също много се възбужда от това.

Нещата бързо добиват нужда да се развиват, пък и за да не свърша я спирам, за да си почине, давайки ми възможност да си поиграя с путенцето й.

Виждам че й харесва да гледа в посока към непознатия докато се свличам между широко разтворените й крака, за да й оближа красивата и сочно-набъбнала путка. Налапвам й я без много церемонии, а тя заравя пръсти в косата ми, придърпвайки ме към себе си, сякаш за да ме насочва да я лижа където най й харесва, както и да се подсигури, че няма да спра в най-неподходящия момент.

Вперила е очи и не отделя погледа си от непознатия, докато аз си я облизвам сладко-сладко. Той също гледа към нас с изкривено от възбуда изражение на лицето, и доста енергично мастурбира.

Издигам се за да я попитам дали й харесва. Прошепва ми че се чувства върховно:

- Начина, по който ни наблюдава тоя много ми харесва - ми казва тя. Сякаш сме имали нужда от точно такова изживяване и усещане.

Възбужда ме по много странен, непознат и неусещан досега начин - допълва тя.

Понечвам да се смъкна да си продължа там долу, когато тя ме пита дали успявам да му видя кура. Отговарям отрицателно. Казва ми че и тя не му го вижда.

Питам я щеше ли да й хареса повече ако му го виждаше.

- Иска ми се да можех да му го видя да - в отговор ми се усмихва и целува.

Питам я иска ли да му кажа да седне по-близо. Отново сочна целувка в отговор.

Правя му знак с ръка, а онзи сякаш само това е чакал.

Идва за секунди и сяда на седалката до нас, докато аз съм на колене пред нея в скута й. Вижда се само разкопчания му панталон. Вече се виждаме съвсем от близо и започваме тихичко да си говорим.

Разменяме няколко думи. Става ясно че е доста по-малък от нас.

Казва ни, че няма да пречи, за да не спираме и разсейваме.

Започваме да се целуваме..пред него. Буквално се усеща как ни изпива с поглед.

Навежда се, за да ни прошепне, че изглеждаме много яко докато се целуваме.

Мляскаме се все по-смело, като почти постоянно се гледаме с него.

Той гледа нас докато се изяждаме, а ние го гледаме как ни наблюдава. Много приятно усещане от неприличната близост на непознат, чиято възбуда личи все по-явно.

Пита дали ще ни притесни ако мастурбира докато ни гледа.

Не успявам дори да гъкна, защото я чувам:

- Ни най-малко - да му казва.

Поглеждам я с приятна изненада, докато ми посреща погледа с похот в очите. Блясъкът им е различен. Харесва ми да я виждам такава.

Онзи бързо си го изважда от и без това разкопчания панталон и започва да си го масажира лекичко.

Поглеждаме едновременно..не е зле!

Има прилично голям хуй младежа. Сякаш му е колкото моя, или много малко по-голям от моя, но с доста по-дебела, добре изразена и тумбеста главичка от тази на моя.

Спускам се да си я довърша там долу, а тя блажено се отпуска назад, наслаждавайки се отблизо на гледката си, а именно - чикията на младежа до нас, който я гледа с възможно най-възбудения поглед.

Нещата стават толкова горещи, че усещаме как всякакви задръжки се изпаряват все повече. Путката й вече е толкова мазна и лигава, че усещам как тънки струи от сосчето й се стича на няколко струи към дупето й. Все се е възбуждала, ама като сега, никога преди! Спирам за малко да видя какво става горе - гледат се втренчено един друг сякаш и двамата просто се изяждат с поглед. Спира ме и ми дава да разбера, че иска да се издигна. Доближавам се:

- Усещам го колко ме желае, което ме побърква - ми прошепва докато мръснишки го гледа ту в очите, ту в кура.

- Мислиш ли че ще си окей ако…

- Ако какво? - опитвам да я предразположа да се изрази докрай, докато я целувам навсякъде по лицето.

- Ами де да знам - глези ми се благоверната с нотки на свенливост

- Кажи де! - опитвам да я принудя да се преодолее притесненията си.

- Искам да го целуна - успява в крайна сметка тя. Мислиш ли че, че ще ти е проблем?

- Бейб, луда ли си? Дори вече си го представих и искам да го видя. Идеята много ми харесва, че без да я изчакам да каже каквото и да е, се навеждам към момчето и му прошепвам, че жена ми иска да се целува с него, докато я лижа. Очите му сякаш се пълнят със сълзи на секундата:

- Пич, ако направите това за мен, аз ще бъда най-щастливия нещастник на света - го чувам плахо да ни прошепва.

Намигам му окуражително, след което я поглеждам. Подразбрала накъде отиват нещата ми се залепва на устните. Намляскваме се подобаващо, след което й прошепвам да действа:

- Давай, искам да видя отблизо как започвате да се целувате.

Споглеждат се с лека усмивка на притеснение. Поглежда ме още веднъж. Кимвам й одобрително.

Тогава отново се споглеждат пред мен и сърцето ми започва да тупти по-учестено, когато ги виждам как започват да си приближават главите един към друг.

Жена ми е на път всеки момент да залепи устните си и да се целува с напълно непознат мъж, когото вижда за първи път...и то в мое присъствие...на сантиметри разстояние от мен. Толкова е вълнуващо.

И ето - допират устни и виждам как си правят леки първоначални и опознавателни целувки по устните. Харесва ми гледката. Определено много ми харесва. Чак не съм вярвал, че толкова би ми се усладила.

Още кратки целувки по устните. От време на време отварят очи, за да се гледат докато правят целувките си все по-смели.

Изведнъж тя спира, отделя се от него, гушва се в мен и прихва в тих смях от смайване.

Прошепва ми, че не може да повярва какво точно се случва:

- Целувам се с непознат пред теб...и ме е срам да си призная, че това адски много ме възбужда. Сигурен ли си, че наистина не ти става гадно, мило?

Насърчавам я, че на мен ми харесва дори още повече - и гледката, и мисълта, и всичко.

Отново се доближава към момчето и подновяват целувките си, този път по-уверено. Виждам я как първа тя започва да отваря леко устни за да "захапва" с тях ту горната, ту долната от неговите. Той също започва да й отговаря все по-отвержено. Ето че в тъмното проблясва и първият език. И това естествено е нейният! Лелеее.. Чувството е несравнимо яко! Езикът на жена ми току-що напусна пределите на устата й за да бъде в чужда мъжка уста!? И това се случва пред очите ми..с моето съгласие и одобрение.

Докато въртя това в главата си, кура ми просто заплашва да изригне, а целувките им вече наистина започват да приличат на двама, които не се целуват за пръв път. Устите им вече се отварят съвсем спокойно и широко, за да поемат езика и устните на другия. А целувките им стават все по-дълги. Вече не се усеща никакво притеснение и ги виждам как вече започват съвсем свободно да движат главите си един спрямо друг, за да си дават един на друг по-добър достъп на езиците. Устните им, олигавени със слюнка от сочните им целувки започват все повече да лъщят на проблясъците от филма, както и танцуващите им езици, на моментите в които устните им се отделят за кратко.

- Мило, как си? - пита ме любимата след като рязко се отделя от устата на младежа, извъртайки загрижено поглед към мен.

- Много добре бейб, защо? Давай, не спирай! Много ми харесва да ви гледам така - окуражавам жена си, усещайки прилив на мощна вълна от кеф, когато тя отново се обръща към него и нежно го прегръща през врата, заравяйки пръсти в косата на тила му, докато страстно и много мазно му се залепя на устните. Забелязвам как сякаш още по-напористо и широко започва да отваря устата си, за да поеме гостоприемно езика на младежа. Мога да ги гледам така с часове.

Решавам да се включа и се снижавам, за да й удвоя удоволствието.

Чувството да лижа путката на жена си докато чужд и непознат мъж обхожда с езика си устната й кухина на сантиметри от мен..неописуемо е!

Започва да отговаря на оралните ми ласки с леки движения с таза си, сякаш за да ми подсигури максимален достъп и на мен. Прави всичко възможно да даде перфектен достъп и на двамата мъже които я желаят.

Яко е да поглеждам нагоре и да виждам че и там нещата продължават да се развиват. Вече спокойно си се мляскат. Върха идва когато я чувам да му казва:

- Целуваш се страхотно, как ти беше името?

Жена ми дори не знае името на мъжът, от чиято слюнка в момента има в устата си, и чиито устни осмуква с такова желание.

Чувам я да му казва да си извади езика. Не мога да изпусна това и поглеждам нагоре - езика му вече е изплезен навън, а тя му го налапва целия и започва да прави моето любимо - свирка на език. Движи главата си точно както когато прави свирка. Досега това го е правила единствено и само на мен. Сега установявам, че да гледам как го прави на друг е не по-малко възбуждащо. Ох, леле...с устни е обвила езика му и страстно му го засмуква, като по този начин той буквално изчезва в устата й и се появява на всеки 1-2 секунди. Това е върховно.

Старая се да не прекъсвам сеанса си там долу, за да й е кеф. Установявам, че много ми допада мисълта да й доставям удоволствие, докато тя доставя удоволствие на друг.

Много е сладко да я усещам когато й идва да свършва.

Вече е тотално отпусната на облегалката, а младежа дори е леко върху нея, сякаш за да не я изпусне да му избяга, с длани обхванал лицето на жена ми, докато набива езика си все по-надълбоко в устата не жена ми. Усещам идващите и засилващи се конвулсии в тялото й. Дишането й се учестява и започва да губи контрол над благоприличието, което се опитваме да спазваме.

Младежа поглежда надолу към мен. Срещаме погледите си и за радост бързо се разбираме с очи - той бързо й налапва устните в сочна и страстна целувка, за да не изпусне тя някой по-силен стон, та да ни разконспирират.

Върха е да лижа и смуча путката й докато свършва. Усещам и изживявам всички конвулсии, всяка вълна, преминаваща през нея...всичко! Трепери и вибрира свършвайки толкова сладко, че ми се иска да продължа да я лижа, докато свърши още веднъж.

Укротява се, и лека полека идва на себе си. Блажено отваря очи със свенлива секси усмивка. Поглежда ни по отделно с одобрение и благодарност в погледа, който много бързо преминава в дяволит.

Бързо и тихо разменяме местата си и тя вече е на колене пред мен.

Изважда ми го и бързо ми го налапва с голяма наслада.

Нашия странник също се окопитва и бързо вече е с кура си в ръка и поглед в свирката й. Бързо усеща погледа му и ставам свидетел на истински виртуозно изкуство. Гледа го перверзно докато изсмуква и източва кура ми по начин, който не съм изпитвал досега. Сякаш просто иска да ми го изяде.Перфектна свирка! С радост установявам, че когато е възбудена на толкова високо ниво, хуят ми без почти никакви затруднения потъва с абсолютно целият си размер в устата й при всяко набиване. Усещам му главата в гърлото й. Тази жена е върховна! Неминуемо стигам до момента да се изпразня, но я спирам отново, за да не избухна. Не искам да свършвам все още. Изправя се и започваме отново да се целуваме, докато с ръка лекичко ми го масажира:

- Какво ще кажеш мило? - ехидно ми се залепя на устните с олигавената си муцунка.

- Хареса ли ти колко лесно ти го поех целия този път, а? - победоносно ме замлясква скъпата ми.

- Да мило, перфектна си! - й казвам. Явно публиката ти действа много поощряващо и превъзбуждащо.

- Да мило, сякаш наистина е така - признава жена ми.

А очите й ту в изкривената от възбуда физиономия на момчето, ту в надървения му до пръсване хуй.

Може би всякакъв вариант на притеснения и задръжки са се изпарили от похотливото съзнание на жена ми, защото я чувам да ми прошепва че го желае. Аз не съм сигурен дали не сънувам. Не съм сигурен в каква пропорция точно са смесените чувства, които се появяват, но съм убеден че ми харесва.

Докато си помисля, че нещата се случват сякаш прекалено бързо я чувам да му казва:

- Не искаш ли да те сменя? След което ме поглежда с виновно-закачливи нотки в погледа с изражение изкривено във възбуда.

Момчето втренчено ме поглежда сякаш за да се увери че правилно е чул. Намигам му окуражително. Той не смее да гъкне сякаш, за да не развали магията, и просто стои като препариран с невярващ поглед, който вперва ту в мен, ту в нея.

- Давай бейб - се чувам да й казвам!

Тя не чака втора покана и нежно отпуска ръка в посока към скута му.

Ръката й сякаш на забавен кадър се движи към кура му, а аз имам чувството, че сърцето ми ще изхвръкне.

Успявам да видя как вече с пръсти леко докосва чуждия член...момчето потреперва. Леко му го повдига подпъхвайки пръсти, докато му го обгръща с длан и изправя. Гледат се в очите, а аз не смея да помръдна в тишината. Прави няколко съвсем леки движения нагоре и надолу, и се усмихва докато ми прошепва, че усеща как започва да му се втвърдява. Услажда й се и съвсем леко забързва. Хуят на момчето светкавично щръква и перфектно изпълва шепата й. Много ми харесва да гледам как му го мастурбира. Жена ми прави чикия на друг в мое присъствие.

Питам я дали е твърд, а тя ми казва че го усеща като парче горещо желязо в ръката си. Младежа се е отпуснал назад в седалката си и просто е в нирвана. Тя не отделя очи от хуя му, докато му го лъска все по-смело и все по-бързо. Заглеждам се и ми прави впечатление, че нещо на върха на главичката на кура му проблясва в тъмното. Тя слага пръстче там и ми казва със самодоволна усмивка, че това е спермата му.

- Превъзбуден е и най-вероятно препълнен с материал - ми казва. Явно вече няма накъде и започва по малко да сълзи.

Учудва ме палавата й игра с главичката на пениса му. Харесва ми близостта и освободеността, с която я докосва и размазва от спермата му по останалата част на главичката.

Следващото което прави просто ме изумява и покорява напълно. Докато се усетя я виждам как слага в уста показалеца си...същия този, с който току-що разнесе и размаза спермата по главичката на чуждия хуй.

Обвива пръста си с устни и по вдлъбнатините по бузите й проличава, че си го осмуква докато ме поглежда с мръснишки поглед:

- Ти сериозно ли? - с недоумение я питам.

А тя виновно ми шепне, че не се е стърпяла да го опита. Това супер много ми харесва.

- Давай пак тогава! - поисквам.

А тя с охота отново намества пръстче на цепката на главичката на кура му. С въртеливи движения омазва пръста си с лепкавата течност и отново си го лапва.

- Явно ти хареса вкуса - отбелязвам аз.

- Как е? - питам излишно, а тя с плам в очите ми казва че вкуса му й допада, и че мисълта да опитва чужда сперма пред мен я влудява от удоволствие.

Започва все повече да ми харесва

Тъкмо си мисля как не спирам да се изненадвам от изпълненията й тази вечер, когато я виждам как започва да източва в ръката си всичката слюнка, която може да отдели, след което директно му обхваща пениса, размазвайки я по ствола и главичката му. Това досега го беше правила само за мен. Поглежда ме точно както знае че ще ми хареса..

Отмества погледа си от мен върху него и започва да му масажира олигавения от слюнката си кур докато в перверзна усмивка го гледа в очите. Навлажнява допълнително ръката си с още слюнка и в момента, в който му го обхваща с олигавената си длан, младежа подбелва очи в екстаз. Поглежда отново към мен засилвайки лекичко скоростта.

Със супер перверзна усмивка ме пита дали ми харесва да я гледам как лъска чикия на чужд мъж. Кимам й, а тя изненадващо ми се залепва на устните, осмуквайки ги страстно, и докато успея да се усетя, ми набутва цялата дължина на езика си в устата ми.

Странно е и съм изненадан да се "хвана", че ми е приятно да усещам в устата й остатъците от вкуса на чужд мъж. Което сякаш дори повече ме възбужда.

Тя ме усеща и не закъснява да ме пита дали съм усетил вкуса на чуждата сперма:

- Да, и не разбирам защо това не ме отврати - й казвам

Това я кара да ме целува още по-страстно, перверзно и настървено.

- Искам да му го олигавя още повече - ми прошепва.

- Давай! - изкефвам й се аз.

- Изплюй ми се в ръката - я чувам да ми шепне.

- Моля?! Това вече не е ли прекалено?

Започва да ми се моли, като ми обяснява колко яко я възбужда идеята да мастурбира кура на непознат чужд мъж със слюнката на нейния. Странно защо но се съгласявам и й източвам в шепата всичко което успявам да отделя от устата си. Изненадан се “хващам” че ми харесва да гледам как му го обхваща и навлажнява разнасяйки слюнката ми по хуя му. Целият лъсва олигавен докато дланта й се плъзга по цялата му дължина...от основата, чак до главичката. Изпитвам неистово желание да я мляскам и дръпвам главата й към себе си, за да й налапам курвенската устичка.

Нарочно държа очите си отворени докато се целуваме жадно, за да не изпускам от очи картинката как се целува с мен, а мастурбира кура на друг мъж. Отлепя се устните ми и източва още по сочна слюнка в шепата си, след което отново масажира пениса на младежа, а той толкова надървен, олигавен и лъщящ, сякаш изглежда дори по-голям. Гледам го - ебаси щастливото копеле. Вярвал ли е, че ще му се случи такова нещо? Гледа я настървено в очите, диша тежко и просто я изпива с очи. А това сякаш я окуражава и мотивира да го задоволява още повече.

Изведнъж, мисълта да я видя как налапва тази голяма мазна глава на кура на непознатото момче се прокрадва и нахлува в главата ми толкова натрапчиво, че чак съм изненадан от себе си. Сякаш някой контролира мислите, въображението и желанията ми.

Дръпвам я да се издигне, за да й прошепна идеята си. Дяволитата й усмивка издава съгласието й. Сякаш дори я улесних, затова не губи време и директно започва да се намества към съседа ми по седалка, при което той неочаквайки за малко да се издаде от изненада и да привлече внимание.

Жена ми се намества пред разкрачените му крака на колене и започват да се целуват. Не след дълго вече се награбват с ръце един друг. Тя е обвила врата му с ръце и заровила пръсти в косата му. Извила е глава, докато го целува толкова страстно, че чак да завидя. А той я награбил в обятията си и ръцете му са навсякъде по нея. Докато се усетя и виждам ръцете му да мачкат дупето й. А по движението на лакътя й разбирам че хуя му отново е в ръката й, а тя му го лъска здраво.

Трудно асимилирам толкова много нова информация и усещания за толкова кратко време и през такъв кратък интервал. Жена ми е на колене пред непознат мъж и му прави мазна и лигава чикия докато жадно му мляска устните и езика..Как звучи само, а?

Решава че достатъчно са привикнали с близостта си и ми прошепва:

- Мило, искам да му лапам.

- Сигурна ли си бейб - питам излишно, за да си дам време да асимилирам новата информация, както и да й свикна на бързите темпове, с които се отпуска и отключва към непознатия мъж в мое присъствие.

- Да мило, искам този хуй в устата си - абсолютно сериозно заявява жена ми. Искам да го усетя как ми я изпълва цялата.

- Давай тогава! Ти си! - окуражително й се усмихвам.

- Сигурен ли си, мило? Наистина ли мислиш, че ще си окей да ме видиш как лапам хуя на друг мъж...как правя свирка на чужд хуй?

Дори мозъка ми не може да мисли толкова бързо, колкото се чух да й потвърждавам, връщайки й жеста:

- Да, бейб! Дори вече започвам да си го представям и вече усещам, че искам да видя как му го налапваш. А ти, сигурна ли си че го искаш?

А тя в отговор ми шепне:

- Нали знаеш колко много искам да отидем на круизен лайнер в Щатите?

- Да - отговарям. Това пък какво общо има?

- Ами в момента по-силно от това искам единствено да се насладя на хуя на тоя малкия. Главичката му, наистина има много красива форма и ми се струва примамливо голяма.

Усмихвам й се на силния аргумент и й с поглед й посочвам желязното парче, което я очаква.

Дарява ме с благодарствена усмивка, след което я виждам как започва да се смъква към скута му докато ме гледа..

Имам чувството че ще ми се схванат всички възможни мускули и ще се свлека на пода в киното, защото усещам как вече дори трудно седя от вълнение. Чувам пулса си в ушите при мисълта какво ще се случи само след секунди.

Усеща ме и знае, че ще ми хареса. Затова се постарава да ми даде перфектна гледка към това което предстои да направи. Поглеждам го, а той е на ръба да припадне от възбуда и очакване. Виждам блясъка в очите й, и срещам погледа й докато устата й е вече просто на сантиметри от главичката на чуждия хуй.

Виждам първия допир на устните й с главичката на кура му. Аз съм на седемдесетнайстото небе...а собственика на кура още по-нависоко.

Прави нежни целувки по ствола на кура му. Подхваща си го с едната ръка, за да си го изправи, след което буквално му обсипва главичката с целувки. Свиква с новото усещане доста бързо и само след малко вече проблясва и езика й по нея. Навлажнява си я доста стабилно, и когато в един момент просто я поема в устата си...младежа се изпъва от удоволствие и хваща ръката ми, казвайки тихо:

- Пич, вие сте върха!

Картинката е неземна. За пореден път съм супер изненадан да установя, колко бързо жена ми се отпуска, и как за нула време започва да му се набира на хуя със завидна освободеност...сякаш не му прави свирка за първи път. Главата й се движи в тъмното нагоре и надолу по продължение на кура му, а аз леко си масажирам моя докато ги гледам.

Връщам си как само преди половин час или малко повече не съм подозирал за съществуването на тоя, а в момента жена ми му прави супер яката, мазна и лигава свирка. А част от вкуса на спермата му все още усещам в устата си. Ебаси якия парадокс. Жена ми вече е в екстаз и виждам как върти главата си доста енергично и се движи нагоре-надолу доста приятно, а по изражението на лицето му, личи че момчето в момента получава най-добрата свирка в живота си. Изпитвам лека благородна завист.

- Пич, благодаря ти. Жена ти е истински майстор..абсолютен виртуоз - го чувам да ми прошепва едва. Моята жена също е добра в свирките, но твоята е просто висш пилотаж.

Тя спира за малко, за да си поеме глътка въздух, но ми прави впечатление че поддържа темпото с ръка. Поглежда ме палаво докато му го мастурбира доста енергично.

Устата й, всъщност цялата й муцунка е супер олигавена.

Питам я дали й харесва, а тя “подминава” въпроса ми, налапвайки устните му, поддържайки възбудата му с енергична чикия. Той отривисто й отговаря, като умело й засмуква устните. Мляскат се супер мазно и много възбуждащо.

Леле колко си подхождат. Изглеждат толкова добре, налапват си един на друг устите с такава жажда и страст, че по нищо не личи че не го правят от години.

- Мило, приготви се да ми дадеш пак от слюнката си - ми казва без дори да ме поглежда защото е вперила очите си в неговите. Искам да източа този момък - ми казва докато го гледа може би от сантиметър разстояние с най-курвенската усмивка, като регулярно му намлясква устните.

- Чуваш ли мойто момче - му казва. Сочна целувка! Искам спермата ти.. Сочна целувка! Това харесва ли ти? Сочна целувка! Много приятна на вкус. Сочна целувка! Обилно ми сълзиш в устата и вече погълнах обилно от нея. А дори още не си свършил. Представям си колко много си насъбрал. Дано скоро не си се изпразвал - продължава да перверзничи мойта. Кога за последно всъщност свърши?

- Преди около две седмици - отговаря й малкия.

- Две седмици?!? - възкликва едва удържимо моята курветина. Чудя се колко ли сперма ще си насъбрал. Тая твойта жена луда ли е? Всъщност, благодаря й. Така сега ще имаш много за мен. Нямам търпение да ти я изгълтам цялата - продължава да го целува мазно на пресекулки. А горкичкия той от превъзбуда не може да сглоби нито дума, докато тя още по-енергично му лъска кура.

- Хайде сладък! Дай ми я. Изпразни ми се в устата! Колкото имаш. Всичката която можеш да произведеш. Ще ми я дадеш ли?

-Ако наистина искаш, и мъжът ти няма нищо против, да с огромно удоволствие бих се изпразнил в устата ти - отговаря й той. Дори вече имам огромна нужда да свърша - добавя дишайки тежко и в отчаян опит да не привлече вниманието на всички в залата.

Жена ми му лъска хуя супер енергично, докато си е доближила устата до неговата на по малко от сантиметър и му шепне перверзно, като отвреме-навреме му облизва устните.

-Точно така момко, искам да ми напълниш устата със сладката си сперма - перверзничи тя, а аз не вярвам на ушите си.

- Жена ти е късметлийка с такъв хуй в леглото си всяка вечер. Главичката му има много приятна и възбуждаща форма. Много ме кефи как ми изпълва устата. Запознахме се преди минути, а вече съм полудяла по хуя ти. Харесва ли ти че искам да ти изцедя спермата пред мъжа си, а?

Младежът едва успява да не припадне от възбудата:

-Да, много ми харесва. Адски възбуждащо е като ми говориш така - успява тихичко да прошепне той. Дори не мога да повярвам, че наистина се случва.

- Аз също - отговаря му жена ми, но в момента съм толкова възбудена, че не успявам да се замисля сериозно за това.

А аз през това време просто не знам къде съм и какво точно се случва. Озверяла е от превъзбуда и не успявам да си позная жената.

- Бейб?

А тя ме поглежда и ми казва колко силно е пожелала това момче. После добавя че вкуса на хуя му супер много й харесва. Напомня ми за слюнката ми.

Правя опит и събирам голямо количество слюнка, давам й знак. Тя ми подлага дланта си, в която изплювам всичко до последната капка. После я виждам да прави същото в другата си ръка. След което подхваща парчето на младежа с двете си ръце, и го прави супер лигав, хлъзгав и лъщящ със слюнката и на двама ни, а той сякаш щръква още по-голям и надървен.

Кефя се да го гледам как се гърчи в екстаз от действията й. Тя ме поглежда самодоволно и ми казва:

- Самата мисъл, че част от слюнката с която масажирам, разтривам и лъскам чуждия кур е твоя, ме кара да се чувствам сякаш ми помагаш да го задоволя. Не само че имам одобрението ти, не само че се случва пред очите ти, но ми и помагаш да задоволя един непознат когото съм пожелала така силно, и то на публично място, в присъствието на други хора. Това ме кара направо…да откача.

Отново му налапва хуя и му се задържа на едно супер добро темпо. Приятно ми е да чувам от онези сладки звуци от мляскане по време на свирка. Отново забързва и се настървява. Върти умело главата си още по-контрастно и забива никак не малкия кур все по- надълбоко до входа на гърлото си. Размерът на моя кур и този на момчето ми се струват идентични. Това което е видимо по-различно е размерът на главата му. Тъкмо успявам да си помисля дали ще му се пробва и на него, когато виждам как благоверната ми курветина забива чуждия хуй директно в гърлото си, а той буквално изчезва в устата й абсолютно целия.

Момчето едва успява да покаже че е жив от възбуда. Не смее да помръдне.

Жена ми изважда олигавения му хуй от устата си, след което отново просто му го глътва. Прави го безброй пъти, а аз съм изумен да видя как с все по-голяма лекота го прави всеки следващ път. Вече сякаш го предпочита в гърлото, отколкото в устата си. Изважда го за глътка въздух и леко задъхана промълвява:

-Леле колко яко му го поех и неговия, а мило?

-Бейб, гордея се с теб - хваля я аз. Малкия също официално те коронова в майстор на гълтането. Ти си злато бейб.

- Благодаря ти любов моя. Страхотен е! - радва се милото. Не очаквах така лесно да ми влезе в гърлото тази голяма глава. Много се кефя, че най-накрая се научих как да си го отпускам. Вече официално го мога. А сега просто ще му го изям, разбираш ли. Супер е мило!

- Бейб, имаш го в момента...полудяла си. Не мога да те позная - успявам да вметна.

А тя ехидно ми отвръща:

-Не, мило! Имах предвид искам го много. Не само сега, и не само тази вечер. Толкова много го искам и толкова много му се кефя, че усещам как няма да ми стигне и ще ми трябват още вечери, за да му се насладя и наситя истински и толкова, колкото усещам че ми се иска. Искам го не само заради мен. Искам го и заради нас.

Докато успея да кажа каквото и да е, ми е налапва цялата уста, а целият размер на езика й, ми е в устната кухина. Осмуква ми езика страстно, а на мен за втори път ми се наложи да усетя вкуса на чужд мъж в устата й. Незнайно защо това ми хареса дори повече от първия път.

Знам че го направи нарочно, но ми харесва й казвам, че тази вечер просто я преоткривам.

-Тази вечер вие двамата отключихте нова, непозната част от курвата в мен която вече обожавам.

- Чувствам се супер яко, много ебливо, перверзно и курвенско...и искам да му правя свирки на тоя..малкия с часове, и ти да си до мен.

- Как така?

- Да си до мен - ми отговаря и да ми даваш от слюнката си, за да си смазвам свирката. Пък и установих, че много ме възбужда идеята така сякаш участваш и заедно му правим свирка семейно. Дори сега установявам че много ме кефи и как звучи.

- Аз не съм сигурен че си с всичкия си. Мило, какви ги говориш? Подивяла си и не се чуваш - й казвам.

- Ще видиш жена си колко е луда тази вечер - ми казва. Искам да се чукам с този пред теб. Искам да ме гледаш как поемам в себе си, нанизвайки се на този хуй. Искам да ме преотстъпиш на малкия да ме наебе пред теб. Искам после да ме чукате едновременно. После по отделно, докато другият гледа. Леле превъзбудена съм и искам това усещане никога да не спира.

Всеки момент ще източа този хуй, а после вкъщи двамата искам да ми се редувате до сутринта. Искам да ме чукате всякак, чуваш ли мило - бавно и нежно, бързо и грубо и по животински диво и развратно. Искам да ме изчукате като курва. Точно така! И ще ми се изпразните в устата един след друг, след което ще я изгълтам смесена цялата.

Преди да успея да взема решение какво и дали въобще да кажа нещо, тя отново поема олигавеното парче на момчето надълбоко в устата си, а само след няколко секунди отново го поглъща целия. След което отново го изважда почти целия, като след това отново си го набива до сливиците. Не може да се нарадва на новото си умение и буквално му прави свирка не с устата, а с гърлото си.

-Лелеее...бейб, това не може да е истина...изумителна си.

-Млъкни и ми дай езика си - изкомандорва. Ще ти го лапам и смуча - отвръща.

Слушам и изпълнявам покорно. Приближавам се до лицето й изплезен, а тя ми налапва лакомо езика. Засмуква ми го силно докато с език ми го масажира в устата си.

-Усети ли какъв е вкусът в устата ми - ме пита тя.

Отговарям положително.

В това време налапва лакомо главичката на чуждия кур..след като го овъргалва стабилно из устата си, отново го поглъща целия, след което го изважда и налапва езика ми. Чувството е странно, но в никакъв случай неприятно. Дори всъщност обратното. Колкото и на себе си дори да не искам да призная - доста ми харесва.

-Искам да редувам езика ти с хуя му - ми казва тя - харесва ми идеята да ти давам да опитваш от вкуса. Искам да го споделям с теб. Сякаш от благодарност, че ми позволяваш да ми е толкова хубаво. Ела по-близо, за да мога по-бързо да прескачам от кура му, на езика ти.

Подлудява ме самата мисъл...идеята че не само мога да го правя на воля пред теб с твоето одобрение, но и да си до мен.

Необяснимо и за мен самия защо, безропотно изпълнявам прищявките на похотливата си жена, и се смъквам надолу.

-По-близо.

-Е колко още - възпротивявам й се

-Искам те опасно близо. Толкова близо, че да мога веднага да се прехвърлям между езика ти и главичката на хуя му.

Снижавам се още и с жена ми вече буквално сме в скута на непознатия. Тя му налапва хуя, а аз съм толкова близо до...свирката й, че буквално я подушвам и почти усещам.

Жена ми лакомо му лапа и на всеки няколко пъти го изважда за да го замести с езика и устните ми, след което се мляскаме. Повтаряме това безброй пъти. Харесва ми. Наистина ми харесва и жена ми усеща това. Тя буквално не успява да се насити

На сантиметри съм от устата на жена ми, в която енергично и лигаво се плъзга чужд кур.

Спира да поеме дъх, но продължава да му го лъска, докато езика й е на отвора на главичката му, откъдето вече се стича сериозно количество от спермата му. Обира я с език, веднага след което ми налапва лакомо устата и се мляскаме. Трябва да призная че никога не съм предполагал, че при условие, че съм строго хетеросексуален, би ми допаднало такова нещо. Никога!

-Скъпи, много ми харесва да ти "давам" да ме вкусиш след като съм лапала хуй. Искаш ли още? - ме пита и без да чака да отговоря, направо налапва главичката на чуждия член, след като я осмуква обилно се прехвърля пак на мен, налапвайки ми устните и предавайки ми от вкуса на спермата му.

-Какво ще кажеш мило, харесва ли ти? - радва се жена ми, докато размята хуя на младежа буквално на сантиметър-два от устите и на двама ни.

-Харесва ти, нали мило? - продължава да ме пробва тя.

-Ако кажа, че не ми харесва, ще те излъжа - старая се да съм максимално обран аз, докато вътрешно си признавам, че опасната близост на главичката на половия член не ме притеснява толкова, колкото очаквах първоначално.

-А на мен само ако знаеш колко ми харесва, да виждам хуя му близо до нас двамата. Просто е върха!

-Моля те мило, изкарай си езика - продължава с експериментите тя. Вече дори не правя и опити да се възпротивявам. Изваждам си езика, като се старая да е максимално близо до главичката на пениса, който гастролира из устата на жена ми, но все пак на безопасно разстояние, за да не се докосна до него.

Получава се супер добре, защото така тя буквално на момента прескача от мен, на него...безброй пъти, което я подлудява и превъзбужда.

Обезумяла е и почти не се контролира от кеф. Мастурбира ствола на пениса му, докато ми прави свирка на езика, след което си го изважда и веднага си набутва хуя му в гърлото си. Аз вече се усещам сякаш и аз му лапам, защото в устата си усещам вкуса на хуй и сперма толкова осезателно, че сякаш ми се е изпразнил в устата.

От спермата му имаме в устите си и двамата с жена ми. Отделно от това, от цепката на главичката му непрекъснато сълзи. В началото беше малко, но с течение на играта започва да се увеличава до толкова, че дори жена ми започва с върха на езика си да взема от спермата му и веднага след това да се заиграва с върха на моя език, като по този начин точи тънки нишки от лепкавата течност, която се провисва и разтяга между езиците ни. Доближаваме се до пениса му толкова близо, че с езика си докосва едновременно и главичката му, и моя език.

Жена ми вече не изпитва и грам притеснение. Толкова се е убедила, че не ми пречи, че дори започва докато си играем и върховете на езиците ни се докосват и танцувайки си играят със спермата на младежа, с ръката си да прави така че главичката на члена му да се докосва за много кратко и уж неволно до езиците и на двама ни докато са допрени.

Като оправдание на възражението ми, тя очаквано обясни, че е без да иска.

Това естествено бе по-скоро за да опита реакцията ми и да види докъде може да стигне с мен в това. Оказвам се прав още следващите минути, защото тези "неволни" докосвания не само че продължават, но и се случват все по-често. При което на мен започва все по-малко да ми пречи тъй като аз така или иначе вече бях принуден да докосна главичката на члена с върха на езика си вече доста пъти. Нещо което жена ми сигурен съм стори целенасочено, защото усещам й харесва.

Започва все по-безцеремонно да ме подлага на "неволните" допири толкова много пъти, че всеки следващ път е за по-дълго от предходния.

Достигаме до такава степен, че в един момент започва повече да прилича сякаш докато се целуваме и мляскаме, тя редовно просто му го прекарва измежду устните и на двама ни, за да разнася от спермата му навсякъде по устните и езиците ни, за да ни смазва целувките. След това го изважда от целувката ни до след няколко секунди, когато отново го набутва измежду езиците и устните ни, като ми прави впечатление, че е все за по-дълго.

Мляскаме се с жена ми така с чужд хуй между устите ни, и си мисля "ебаси ненормалната история". От поне 3-4 минути вече съвсем спокойно докосвам с уста, макар и за кратки интервали, мъжки полов орган. И то толкова много пъти, че вече го усещам като нещо нормално. И това при условие че за мен това въобще не е нормално! Или поне не до тази вечер. Абе, какво ми става бе?! Резбата ли обръщам? Обзема ме лека паника и понечвам да се отдръпна. Жена ми обаче веднага реагира на отстъплението ми:

-Моля те мило, не ми го разваляй! Това което усещам в момента е много хубаво и много, ама много искам да останеш докрай с мен в това.

-Мило докъде мислиш че мога да стигна с теб в свирката ти? - опитвам да разбера какво й се върти в главата.

-Искам да продължим да му мляскаме хуя заедно мило. Много, ама наистина адски много ме възбужда това. Много ми харесва да ми помагаш да облизвам този кур. Никога не съм предполагала че такова нещо ще ми хареса. Самата игра и възбудата ми ме доведе до това. Моля те, отдай ми се мило.

Не успявам да измисля какво да й кажа, затова просто склонявам да продължи.

Навежда се и отново набутва главичката му в устата си отново…Започва да засилва темпото на свирката, сякаш този път най-дълго без прекъсване.

Изважда го отново супер яко надървен, лъщящ от слюнката й, след което ми казва:

-Искам да си извадиш езика мило.

Изпълнявам. След което с много интересно изражение на лицето много бавно допира главичката на хуя в езика ми, като този път не го отдръпва, а започва леко да го търка и движи по него.

След това слага своя език от другата му страна и по този начин езиците и на двама ни са плътно прилепнали от двете страни на главичката на пениса на младежа.

Благоверната ми ме гледа в очите, докато се движи по ствола му с езика си, като по този начин го притиска към моя език.

С ръка и движение започва да ме насърчава да правя същото. И ето че и аз вече неволно движа езика си по главичката му, като така вече двамата му я лижем.

-Мило много ти благодаря - промълвява скъпата.

-Чудесен си. Започва всъщност вече само да ме гледа, докато ми го държи пред езика, докато аз движа езика си по главичката на хуя, когато изведнъж тя отново се присъединява и се замляскваме върху нея, като по този начин част от главичката му попада в устата ми, преди да отиде изцяло в нейната.

Напълно нетипично и странно, но никак не лошо, е да усещам главичката на пенис да разширява и изпълва частично устната ми кухина. Бих казал дори приятно и възбуждащо. Доста приятен на вкус.

-Мило, перфектно е да те гледам така - започва да ми шепне благоверната, докато услужливо ми подава в устата члена на непознатия.

А аз вече, освен да му я облизвам, съм започнал смело и да поемам цялата му глава в устата си, докато жена ми здраво му го е стиснала в основата.

-О да, мило! Супер се получава - хвали ме тя. Нямам думи да опиша колко ме възбужда да му лапаме заедно. Давай скъпи, налапай му я цялата. Ох, да...перфектна е, нали?

Странно, но интересно как докато съвсем съзнателно вече поемам в уста главичката на пениса, имам време и да осмислям какво всъщност се случва и какво точно правя в момента. И това странно защо, но не ме кара да се чувствам неприятно. Дори напротив! Изненадващо приятно и дори ме възбужда. Жена ми сякаш усети това, а и сякаш тя дори повече от мен се кефи и наслаждава на самия факт, че ме вижда да правя нещо което преди не си е и помисляла че бих.

Деликатно е сложила едната си ръка на главата ми, докато се мляскаме от двете страни на хуйовата главичка, като с другата си ръка, държейки го в основата, вече го насочва да влезе ту само в нейната, ту само в моята уста.

Супер щастлива и ухилена е в тъмното с олигавената си курвенска уста. Налапва смело и страстно хуя, олигавя го щателно, след което ми го подава за да му налапам главичката. Хубаво е да усещам как малкия се движи в таза, всеки път когато му поема хуя. Сякаш му харесва и му се иска да поема още от него в устата си.

-Мило, току-що ролите се размениха - ми прави прошепва скъпата, докато съм със заета уста.

- Ти ме отключи да пожелая да съм интимна с друг мъж в твое присъствие, а аз току-що те отключих към нещо, което току-що установих че е било скрит и досега неосъзнат фетиш и от днес нататък любима моя перверзия, а именно да помагам на мъжа си да лапа и облизва хуй пред мен докато му духаме семейно. Дори само като го изричам и се превъзбуждам. Става ми адски перверзно, курвенско и ебливо. Много ме кефи да гледам как правиш свирка мили. Наистина!

Да усещам поощрението и насладата на жена си, ме кара да се чувствам дори още по-приятно докато лапам.

Тя усети това и започва да ми дава главичката му за по-дълго преди да го премести в устата си.

-Преди малко ти ми даваше от слюнката си, за да си смазвам свирката, а сега сякаш аз смазвам твоята, а бейб? - ехидно ми се усмихва, докато устата й е свободна, защото главата на хуя на младежа е в моята уста.

-Нямаш представа колко много ми харесва да те гледам да го правиш миличък - глези ме тя, докато леко започвам да усещам как натиска главата ми, докато съм поел целият размер на главата.

Явно й скъпата иска да ме види да поемам повече, при което отпускам устата малко повече и позволявам на парчето да заеме значително по-голям обем от устната ми кухина.

-Лелее...супер - промълвява жена ми. Вече спокойно поемаш цялата главичка. Край! Ти си върхът мило мое момче. Давай, не спирай мило, моля те! Не искам да спираш скъпи! Харесва ти, нали? Само не спирай! Духай му мило, смучи му го! Ох да..лапай му го скъпи! Невероятен си!

-Мммм….изпъква в този момент непознатото момче.

- Как си малкия - пита го риторично тя, докато аз все по-свободно налапвам все по значителна част от размера на хуя му.

- Вие сте извънземни - успява да смотолеви младежа.

Жена ми на момента се изправя и му налапва устата страстно.

-Харесва ли ти, а малкия? Харесва ли ти двамата с мъжа ми да ти лапаме хуя семейно, а?

-Много! - задъхан отговаря той. Никога не съм предполагал, че би ми се случило мъж да ми духа редом с жена си, и това адски да ми харесва и възбужда.

-Спокойно, и на нас ни е за първи път - намлясква му тя устните, докато с едната ръка услужливо му придържа хуя, за да му го лапам, а с другата ми натиска главата по дължината му все по-често и все по-настъпателно. Преди малко дойде на нашия ред само да ни гледаш, а вече и двамата с мъжа ми ти се редуваме на хуя.

Снижава се отново при мен, за да ме смени. Лакомо му го налапва и жадно започва да си го набива в гърлото, сякаш хем да ми покаже уменията си, хем и за да навакса пропуснатото. Наблюдава ме с ехидно и курвенско изражение, докато буквално изяжда чуждия хуй. Продължава да държи ръката си на главата ми, за да не реша да се откажа случайно. Държи ме близо до свирката си.

-Искам още от слюнката ти в свирката ми бейб - хрумва й изведнъж отново. Изплюй се върху хуя му.

Идеята ми се струва нелоша. Издигам се леко, за да дам височина на слюнката си да се проточи от устата ми, директно върху главичката на хуя на момчето.

Тя с език обира абсолютно всичко и налапва лакомо кура, като започва енергично да го движи в устата си.

-Ммм..! - промълвява тя докато за пореден път го осмуква жадно. След това го изважда. Много добре си ми го навлажнил мило. Хайде сега аз на теб - предлага тя като ми "връща" жеста, изцеждайки от слюнката си от високо върху главичката на члена. След което го насочва към устата ми, а аз директно я отварям по-широко. С изненада установявам, че добре олигавен наистина доставя по-голям кеф когато нахлува по-навътре в устата ми. Мамка му, яко е! Няма две мнения.

-Скъпи, толкова ми е хубаво. Обещай ми, че това няма да е последният път да духаме семейно. Много те моля! Обещай ми любов моя! Искам да знам, че няма да ми е за последно да се насладя на усещането да те гледам отново как го правиш.

Харесва ми, си казвам осъзнавайки че това може би наистина няма да е последният път, когато правя това.

Жена ми се залепя с език по ствола на пениса, докато аз облизвам и поемам все повече от размера на члена. Оставя ме за по-дълго време, при което на мен сякаш ми се услажда и започвам инстинктивно да забързвам нагоре и надолу по протежението. Улисан забелязвам, че вече поемам повече от половината размер на хуя в устата си, а малкия се движи в таза все по-осезаемо, както и да диша по-тежко. Жена ми пърха от кеф, докато ми го държи, за да му духам, след което ми го отнема със закачливо изражение, и му се нахвърля жадно, докато аз леко не вярвам колко ми е харесало.

Продължаваме все по-свободно да се сменяме и редуваме, щателно облизвайки и осмуквайки добре олигавеното парче на момчето.

-Мило, наистина е много яко да те гледам - усмихва ми се отново тя. Просто не е истина колко яко се чувствам в момента.

Отново се сменяме и сочният член отново е надълбоко в устата на жена ми, която забързва сеанса.

В това време по реакциите на момчето ми става ясно, че е решила вече да го изцеди. Изражението на лицето му, очите, конвулсиите по тялото му, изкусните й въртеливи движения на главата с все по-забързано темпо, показват че края е близо.

Не минава още дълго и младежа започва да се гърчи в екстаз..

Горкия, направо ще припадне докато й се празни в устата…

Прави ми впечатление че нито капчица не се вижда да излиза изпод устните й, докато жадно осмуква източващия се в устата й кур.

Минава към минута преди момчето видимо да започне да идва на себе си, през което време тя усърдно и старателно му изцежда душичката в устата си. Докато го прави я следя да видя в кой точно момент ще глътне материала. С изненада установявам че преглъща на два пъти. Лелеее…

-Бейб, какво стана? - питам

-Толкова много сперма досега не бях поемала, наистина - казва. Този малкия буквално се изля в устата ми. Изцедих го до последната му капка - казва докато лакомо се облизва и обира с език каквото е останало из устата й.

-И как е? - питам.

-Знам че искаш да опиташ, ела тука и провери сам перверзнико, казва жена ми и директно ми набутва езика си.

Въпреки че му е глътнала спермата, все още се усещат остатъци, които се постара да обере и изцеди, прехвърляйки ги в устата ми, докато жадно и лакомо ме мляска. Никак не беше зле и дори се учудих на себе си, че нещо такова ми е допаднало без дори за момент въобще дори да ми мине през ума че е възможно.

Нацелува ме доволно продължавайки да масажира леко кура на момчето, навеждайки се и обирайки с език всяка допълнителна капка сперма, която излезе от главичката му, докато му омеква хуя. На може би последната капка сперма, която едва се подава от цепката се навеждам и облизвам с език.

-Какво ще кажеш, бейби?- пита тя. Много вкусен беше, нали?

-Трябва да призная, че наистина беше така. Нито за момент не изпитах погнуса или нещо подобно. Дори напротив.

- Не ти стигна май, а перверзнико? Продължава да се закача жена ми. Искаш още май?

- Още не съм сигурен, но наистина беше невероятно.

- Знам мило, на мен също много ми хареса. По-скоро обаче се кефя на мисълта, че ще има и още. Просто се побърквам от кеф, че отново ще правиш това за мен.

- Винаги ли ти е такава сладка - пита го жена ми.

-Почти - отговаря й той. Заради жена ми освен сок от ананас друго не пия.

- Охоо! - възкликва скъпата. Има ефект, да знаеш.

Започваме тихо да се оправяме за да си тръгваме. Филма все още върви, нямаме представа докъде е стигнал.

С младежа се загащваме в тъмното, а тя ни редува с целувки по устните - мляска се с него, а след това с мен. Прегръща ни и двамата през врата и ни доближава главите, за да може по-бързо да прескача от мойта уста на неговата и обратно.

Ставаме и тихомълком се измъкваме, докато отнякъде в залата се дочува “Най-накрая!”

Излизаме навън и прихваме в смях.

-Къде отиваме - пита малкия.

-Ще минем да си вземем за ядене и после вкъщи - отговаря му тя.

С мъжа ми ще ти лапаме и ще те източваме още много пъти, защото имаш ебаси вкусния и сладък кур. Искам да го усетя и в себе си. Ще ми се изреждате да ме чукате докато припаднем.

-Предупреди жена си, че тая вечер няма да се прибираш - му казва тя и ми се хвърля на врата целувайки ме и прошепвайки ми “Благодаря ти, бейби!”










Ганем бен Аюб (Роб на любовта)

Няма коментари:

Публикуване на коментар