Translate

сряда, 18 март 2020 г.

Отвлечена

Това отново е история на Петрарка, от серията му за доминация и "насилствен" секс. Приятно четене!

Седмицата трябваше да бъде страхотна , но за пореден път всичко се обърка и единственото нещо, което и оставаше беше да се лута безцелно по улиците и да се ядосва на късмета си. 
Беше се запознала с него преди година и почти всеки ден той я караше да открива нови и невероятни страни на секса – див, необуздан и брутален. Секс , за който само беше чела и мечтала.  Предстоящата седмица трябваше да бъде нейната коледна награда – беше останала сама, пуснала 3 дена отпуска, за да може да се потопи изцяло в неговия свят на болка и оргазми, но вместо това – изненадващо се наложи той да лети за спешна среща в Италия и цялата подготовка беше пропаднала.
А тя определено се беше подготвила – обръсната и путка се търкаше в копринените гащички, мокри от възбуда. Късата, прилепнала пола очертаваше сочното и дупе, предизвикателно щръкнало сякаш молещо се да бъде напляскано. Русата и коса се спускаше по гърба пусната свободно, макар да знаеше, че той предпочита да е вързана. Това беше нейният бунт към него, единственото, което си позволяваше , макар да знаеше, че ще и донесе поредното наказание.   И въпреки че усещаше възхитените погледи на мъжете по улицата, които я следваха и биха накарали всяка жена да лети – тя беше тъжна. Единственият поглед, за който копнееше  - строг и леден – беше далеч от нея, някъде в Италия.
Вървейки от тротоар на тротоар изведнъж се оказа в малка тиха уличка. Шумът от булеварда изчезна, но унесена , тя не обърна внимание. Тъкмо се канеше да пресече, когато черен бус рязко спря пред нея.  Страничната врата се отвори и мъж с качулка рязко я дръпна. Отвори уста, за да извика за помощ, но силна мъжка ръка запуши устата, повдигна я като перце и я хвърли в буса. Бързо нахлупи тъмен чувал на главата и, ръцете и бяха завързани със свинки опашки и въпреки отчаяната и съпротива беше хвърлена на пода. Буса тръгна със свирещи гуми, тя се претърколи по пода, удари се в нещо твърдо, което изкара въздуха от гърдите и. Отчаяно се опита да си поеме въздух, но усети замайваща и упойваща миризма да се пропива в нея. Хлороформ  помисли си тя преди да загуби съзнание…….
Тъмнина…… тишина….. Главата и тежеше, но съзнанието и бавно се проясняваше. Какво се беше случило ? Спомняше си разходката, зяпането на витрините и след това всичко беше една мъглявина. Черен бус.... свистене на гуми… болка…. Болката леко се прокрадваше по тялото и. Опита се да помръдне и осъзна, че продължава да е завързана.
Лежеше на нещо като маса, усещаше студа на метала, който се просмукваше през дрехите и.  Ръцете и бяха вдигнати нагоре и настрани завързани за метални халки, по същия начин бяха завързани и краката и – разтворени. Свинските опашки бяха заменени от въжета, който обхващаха китките и глезените , стегнати – достатъчно, за да не и позволяват да се измъкне, но без да спират кръвообръщението.
Отвори очи, но не виждаше нищо. Тъмнината беше толкова плътна, че нямаше разлика дали ги държи отворени или затворени. Мислите и бясно препускаха и се опитваше да намери логично обяснение.
Тя – отвлечена. Често беше мечтала за това – тайно, докато мастурбираше в банята – тогава и се струваше възбуждащо, но сега… усещаше страха, който се събираше като топка в стомаха и . Извика – гласът и проряза тишината …. нищо.
Изминаха 30 минути, които и се сториха цяла вечност. Опита да се измъкне,но безуспешно. Очевидно този, който я беше завързал си разбираше от работата.  Въжето се впиваше в кожата и и с желязна хватка я държеше към масата. Коноп – помисли си тя – усещайки твърдите власинки, които я боцкаха. Откакто беше с Него – беше научила много за въжетата и материалите, които се използват за направата им – от памук , меко и нежно , от юта – с дъх на трева и природа, от коноп – грубо и примитивно  - беше и любимо. Затова и толкова бързо го разпозна. Знаеше обаче също така, че няма никакъв шанс да  се измъкне сама. 
Изведнъж студена стомана докосна кожата и я накара да настръхне. Острието пробяга по гърба и, разрязвайки без никакво усилие дрехите и, които се свлякоха и я оставиха гола. Отново извика и разбра, че е грешка. Колана се впи в кожата и. Плясъка разкъса тишината  и тялото и . В този момент осъзна, че всичко е реално. Този кошмар беше реален … Но защо да е кошмар…. Много пъти  беше мечтала именно за това – да бъде отвлечена, да бъде робиня, да задоволява и да бъде задоволявана. Ето че тази мечта можеше да се случи и това зависеше само от нея.  Усети как топката в стомаха и постепенно изчезва, тръпка на възбуда  пробяга по тялото и. Не усещаше студа на метала, а само въжетата, които се бяха впили в нея. Знаеше, че не трябва да вика, но вторият удар с колана я изненада. Беше неочаквано точен и силен. Проряза хубаво и стегнато дупе оставяйки червеникава следа. Стаята се изпълни от пляскането на колана и виковете на робинята. Ударите бяха силно точно колкото  да я накарат да усети сладката болка. Дупето и пламтеше, а възбудата и растеше. Усещаше как се подмокря и вече викаше  не от болка , а от удоволствие. Не виждаше кой я удря, но и не се интересуваше. Винаги беше харесвала пляскането  по дупето, но това беше нещо съвсем различно. Твърдата кожа на колана я възбуждаше, ритмичността на ударите я побъркваха и беше готова да свърши. Обикновено свършваше трудно, след дълго и продълцително чукане, а сега беше готова да се изпразни само след няколко удара. Клитора и пулсираше, оргазма я завладяваше и копнееше само за едно – да свърши. Ударите спряха също толкова внезапно, както и започнаха. Но сега тялото и гореше, а в ума и се блъскаше само едно желание. Устните и тихо промълвиха:
- Искам да свършва.
Никаква реакция.
Разтърси ръце и извика по силно:
- Искам да свърша.
Като че ли мъчителят и беше изчезнал. Болката във възбудено и тяло обаче беше абсолютно реална, клитора и болезнено стърчеше. Болеше я не от ударите, а от факта, че не успяваше да свърши.  Викаше и се молеше, макар да знаеше, че е безсмислено. Щеше да свърши когато Той пожелае.

Отвори плахо очи , няколко палави пламъчета от свещи се опитваха да  разкъсат тъмнината.  Стоеше пред голямо огледало с тежка позлатена рамка. Малки свещички горяха около него.  Толкова се беше съсредоточила да огледа помещението, че не усети кога Господаря отново се бе приближил. Рязко хвана завързаната и коса , бързо развърза въжетата, които стягаха тялото и , и я смъкна на пода. Колената и потънаха в мек килим. Започна да пълзи на колене,  Господаря я разхождаше като малко кученце, което се дърпа и не слуша. Надяваше се този път да стигне до края затова се включи с удоволствие в играта. Завъртя палаво дупе и леко се разкрачи, разкривайки подгизналата си путка.  Харесваше да я разхождат като разгонена кучка, на каишка, да бъде подчинена. Усети как пръстите му погалват срамните и устни, разварят ги и се плъзгат към клитора. Нещо студено я накара да настръхне, а след това силно извика. Студените метални щипки захапаха клитора и и накараха тялото и да се извие от болка. Верижката на щипките провисна надолу и започна да се влачи по килима. Вече го мразеше – толкова мек и приятен преди това, сега верижката се оплиташе във него и дърпаше възбудения и клитор. Всяка крачка беше болка и разходката се превърна в мъчение. Усети, че косата и започна леко да се отпуска. Вдигна глава и се видя в огледалото. Бялата и кожа меко светеше в тъмнината. Господаря я сложи в скута си и тя усети топлината на тялото му. Усещаше как ръцете му галеха гърба и,прокарваше пръсти по  него, а ноктите му оставяха розови ивици. Настръхнала цялата, възбудата я изгаряше и желаеше само едно – да усети как пръстите му проникват дълбоко в нея. Широката му длан я плясна по дупето. Не очакваше удара и неволно подскочи. Чу как той се разсмя, но продължи да я пляска. Удар след удар я караха да се извива в него, опитваше се да се отскубне и да се завърти, но Той знаеше как да я държи. Изведнъж ръката му рязко влезе в нея. Подмокрената и путка , отпусната от пляскането не оказа никаква съпротива. Ръката му потъна дълбоко в нея. Господи колко обичаше фиста. Преди година не вярваше, че това е възможно, а сега …. Усещането за пълнота я изпълваше цялата, усещаше как путката и се опъва, а пръстите му, които се движеха в нея просто я побъркваха. Знаеше всяка една точка вътре в нея, къде да докосне, така че да я побърка. В началото се опитваше да се контролира, но този контрол приключваше в първите  5 секунди. След това оргазма я завладяваше и се превръщаше във вулкан от страст и желание. Но този път беше различно.  Ръката на Господаря бавно се движеше в нея. Наслаждаваше се на тясната и опъната путка, въртеше се в нея, влизаше и излизаше, но свита в юмрук. Не си играеше с пръстите, а само я разпъваше. Металната щипка на клитора и блокираше  оргазма и тази омразна, тъпа болка от невъзможността да свърши се плъзгаше на вълни по тялото и. Не издържаше повече и отново започна да се моли:
- Искам да свърша ! Моля те, боли ме ! Искам да свърша !
Знаеше, че това му доставя огромно удоволствие – обичаше да я кара да му се моли, но този път беше непреклонен. Отвори отново очи и срещна погледа му. Студен, толкова студен , че неволно потрепери. Досега винаги беше успявала да го накара да се усмихне когато го погледне, да и позволи да свърши, когато се помоли, но не и този път. Нито сините и очи, нито молбите и успяваха да стоплят погледа му. Чу гласът му – режещ,  да и заповядва.
- Погледни се в огледалото !
Хвана я за косата и  бавно завъртя главата и, така че погледът и се плъзна по огледалното стъкло. Видя се – разкрачена, зачервената и путка обгръщаше ръката му, потънала дълбоко  в нея, гърдите и се движеха учестено, устните прехапани до кръв и леко отворени. Сините и очи разширени от болка и възбуда. Наистина беше перверзно красива.  Затвори очи, но гласът му все още толкова студен и чужд и заповяда:
- Искам да гледаш !
Подчини се и видя в огледалото как ръката му, свита в юмрук бавно започна да излиза от путката и. Усещаше колко се разтяга, болката се разтваряше в съзнанието и, в началото лека, но ставаща все по-силна когато ръката му почти излизаше от нея. За момент спираше, когато отново я вкарваше навътре. Да наблюдава  как я фиства беше ново за нея и да -  харесваше. Беше гледала видео  с фист, но да бъдеш главната героиня определено беше много по-възбуждащо. Путката и цялата плуваше, но освобождаващият оргазъм не идваше. Нарочно Господаря го правеше бавно, усещаше когато беше готова и със секундно спиране успяваше да отложи края, което я побъркваше. Искаше да се изпразни, но нямаше как да го предизвика. Цялото и тяло трепереше, мускулите и се свиваха в опит да задържат ръката му вътре в нея. Беше готова на всичко, само това мъчение да свърши. Лека усмивка отпусна устните и. Може би  наистина имаше нещо….. нещо, което да го накара да я изпразни.


Петрарка

Няма коментари:

Публикуване на коментар