Translate

понеделник, 2 март 2020 г.

Три след полунощ

Ръката на мъжа се плъзгаше по плътно обвитото в копринен чорап бедро. Дланта му беше гореща и силна,  докосваше властно, но нежно. Галеше коляното, пълзеше нагоре и се увиваше около крака и, карайки я да трепери. Пръстите му докосваха дантелата на чорапа, но едва почувствали голата кожа, се връщаха обратно, по нежната вътрешна част на бедрото. Жената се извиваше, тласкана от влудяваща страст, безнадеждно мъчейки се да поднесе към ръката му разлигавената си от сокове праскова, но той ловко я избягваше. Стенанията и се бяха превърнали в умоляващи хлипове и мъжът усети, че тя е на ръба. Едната му ръка извади твърдия, като стомана член, а другата отмести ефирната материя на прашките. Направи го виртуозно, почти без да докосва умоляващата плът и срамните устни се отвориха сами, набъбнали от възбуда и блестящи от любовен секрет. Тялото и се разтърси, като в маларична треска още с проникването.
- О-о-ухгхх-о-оу! – се откъсна от гърлото на жената, докато тръпките на кулминацията и я качваха в облаците.
Тя обви крака около кръста му и сключи глезени зад гърба му, тласкайки го все по-навътре. Членът му беше дълъг и дебел и удоволствието се сливаше с мазохистична нишка от болезненото усещане в утробата и. Тя потъна надолу, само за да се издигне на вълната на нов оргазъм. Стиснала очи, мяташе глава, борейки се да си поеме въздух. Мъжът изкара циците и навън през деколтето и грубо впи устни в зърната им. Жената вече крещеше несвързано. Курва! Такива бяха всичките, за един хуй си вдигаха краката и акълът им беше по-малко и от на разгонени кучки! Зъбите му стиснаха зърното и жената се затресе, като шибната от електрически удар, а хватката на краката и се стегна още по-здраво. Вътре в нея каменният член стана още по-корав и сякаш порасна двойно. Мъжът се поизправи, големите му длани хванаха гърдите и, замачкаха ги със собственическо чувство, а после любовно се плъзнаха нагоре, обвивайки изпънатата бяла шия. Когато членът му избухна и започна да я пълни с тлъсти, мазни откоси семе, ръцете му се сключиха в желязна хватка. Останала без въздух, жената се замята нанизана на члена му, като риба, пронизана от харпун. Липсата на въздух я захвърли в нирваната на съвсем ново усещане и докато виолетовите кръгове се уголемяваха и сливаха зад стиснатите и клепачи, тялото и се загърчи, а ръцете и краката и се замятаха, сякаш обладани от зъл дух.

Вики си гребна от Активията, захласната в едновременно скандалната, но и фантастична история на Вяра.
- Казвам ти, животът е един и трябва да си го живееш пълноценно! – заяви Вяра, наставнически размахвайки пръст, с уста, пълна с пържени картофки. – Виж ме мен! Активия ли?! Охо-о, пука ми, че не съм слаба! И за кого, моля ти се? За мъжете??? Първо, не заслужават и второ, и така се редят на опашка!
Беше вярно. Жизнерадостната млада жена имаше неизчерпаем избор от ухажори, на които гледаше с нещо средно между презрение и превъзходство. Употребяваше ги, както и когато и беше удобно, без никакви угризения. Висока метър и петдесет и пет, с голямо дупе, порядъчно количество тлъстинки около кръста и внушителен бюст, успяваше да заеме цялото пространство с присъствието си, ако ще и в концертна зала. Нещо в жаждата и за живот я караше да сияе, като аватар на хедонизма. Виктория беше пълна противоположност на, меко казано, открития характер на колежката си. Действията и бяха подчинени на скрупули, страхове и догми. Не трябва да си дебела! Ядеше основно неща, които не харесва и копнееше за пържено и сладко, ала дупето и все и се струваше твърде голямо. Внимавай, да не те помислят за леко момиче! За да не я помислят за леко момиче, за последно беше имала гадже преди година и три месеца и отблъскваше дори малкото ухажори, успели да се доберат до нея.
- И какво, няма ли да му се отвори парашута на твоя полицай? – с пакостливо пламъче в очите попита Вяра. – М-м-м, властен, красавец, сигурно знае, как се борави с белезници. Ако не то искаш...
Тя завъртя похотливо очи. Такава си беше.
- Моля ти се, ченге... кой го знае! Сигурно е станал такъв, защото не го бива за нищо друго. Пък и знаеш какво се говори, обикновено са насилници.
- О-о-о, нямам нищо против малко насилие! Господин полицай, защо ме оковахте, какво ще правите с мен? – с театрален ужас започна Вяра. – Ах, палката ви е толкова голяма...
Виктория избухна в смях:
- Не се ли насити снощи? Само не ми казвай, че си се прибрала сама от клуба.
- О, изборът беше труден! Двама кавалера се бориха за вниманието и благоволението ми. Все не можех да реша, високият рус, красив, като ангел или широкоплещестият здравеняк... – Вяра се загледа замечтано в тавана. – И понеже изборът беше толкова труден, просто ги поканих и двамата да ме изпратят.
- Не...
- Да!
- Верке! И... двамата... само те изпратиха? – Вяра пакостливо се наслаждаваше на смущението на приятелката си, нарочно карайки я да пита. -Ти покани ли ги? Нали не си... и двамата?!
- Знаеш откога искам да проверя слуховете за тройката! Е, трябва да призная, че са малко преувеличени. Двамата се бутаха около мен, неловко опитвайки се да се правят, че другия го няма. Трябваше да поема нещата в свои ръце, а и не само ръце, ха-ха!
Разказът и беше, като сценарии на порно филм. Вяра нарочно описваше детайлно вчерашната си вакханалия, извличайки удоволствие от шокираната Виктория.
- След като ги изпразних с по една свирка, нещата потръгнаха. Запомни, - тя погледна приятелката си напълно сериозно. – винаги ги издухвай в началото. Така, ако се е оказал с малка патка, можеш да го пратиш да си ходи по живо по здраво, ако става, ще издържи значително по-дълго и няма да е толкова себичен. Сложих ги на дивана, извадих им парчетата и коленичих пред тях. Те още не вярваха, че се случва наистина! Русият ангел имаше много красив пенис! М-м-м, същинска близалка... леко извит, около 15-16 санта и ей толкова дебел!
Вяра показа кръгче с палец и среден пръст. Вики не можеше да си спомни пениса на бившето си гадже. Не, че го и виждаше много често.
- А на якия му беше цяла педя, обаче тънък, направо комичен! Глътнах две порции белтъчини и дойде техния ред. Легнах на фотьойла с разтворени крака и главата на русия ангел между тях, а другия го оставих да смуче и мачка гърдите ми.
Сочното тяло на Вяра беше обслужвано от двамата замаяни младежи, истински пир на плътта. Путката и обливаше лицето на едното момче, буквално давейки го в оргазмените си изригвания, а другото с богоговение смучеше едрите зърна на големите и цици и забиваше пръсти в тлъстините на ханша и. Вяра беше заровила пръсти в къдрите на русокосия и притискаше лицето му в слабините си, огласяки кооперацията с невъздържаните си викове. Момчетата бяха млади и не им отне много време пак да опънат горди ерекции.
- Значи, прочутият сандвич е много надценяван. Сума ти време, докато се наместим! Русичкия щяхме без малко да го смачкаме! Другият, нали беше по-дълъг, го оставих за дупето.
На Вики не и беше нужно особено силно въображение, за да се досети, че пенис, устремил се към ануса на Вяра, трябва да се отличава с дължина, ако иска изобщо да достигне целта си, след като собственикът му опре бедра във внушителните полукълба на гъзището и. Здравенякът зад нея беше впил пръсти в мазния и задник и така бързо я работеше, че момчето отдолу даже и не успяваше да помръдне, а Вяра направо го задуши, като натика главата му между циците си и напъха едно набъбнало от похот зърно в устата му. За нейно раздразнение не можеше да свърши. Оргазмът и все бягаше, заради некоординираните движения, а и членът на здравеняка беше прекалено тънък за опитния и анус.
- И тогава реших, че е момента да опитам двойно!
- Двойно? Ма, ти нали вече... – неразбиращо попита Виктория, с лъжичка в устата. Неусетно беше започнала да я смуче.
- Двойно анално, глупаче! – Вяра тържествуваше от ококорените в неверие очи на Вики.
Вяра се овлажняваше толкова обилно, че не и трябваха никакви лубриканти. Членовете на момчетата лъщяха от соковете и, а и тя се изплю размаза слюнката предизвикателно по стволовете им. Ако и да имаха някакви резерви, че пенисите им ще се притиснат един в друг и така ще дружно ще си проправят път в червата и, двамата изгубиха всякаква воля за протести. Младата жена преднамерено бавно размаза слюнката си по членовете им, че те едва не се изпразниха в ръцете и. После накара дългокурестия да легне, тя се разкрачи с гръб към него и се спусна надолу, а той разтвори бузите на гъза и, намествайки члена си на вече разработения и анус. Вяра се отпусна назад и опря длани в мускулестите рамене на момчето, докато русокосият ангел, с треперещи ръце наместваше пениса си. Момчетата трябваше да долепят членове, а Вяра отпусна мускули и след няколко неуспешни опита главичките на двата члена се хлъзнаха едновременно в нея, опъвайки силно аналния и пръстен. Тя вече на няколко пъти беше близо до оргазма и болезненото проникване, съчетано с мисълта за случващото се, я тласнаха в бурята на удоволствието. Вяра затвори очи, сграбчи клитора си с една ръка и стиснала зъби го замачка грубо, докато гравитацията я набиваше на двата члена. Имаше чувството, че ще и сцепят задника, когато проникнаха до край и не беше далече от истината. След това имаше малко кръв от изтезания и анус. Обаче болката от екстремното разтягане си струваше умопомрачителния оргазъм!
- Та, за това днеска цял ден седя на една страна! – действително седеше ту на единия, ту на другия си бут, за да избягва смъденето в аналната си халка.
Виктория завъртя невярващо глава, светът на приятелката и беше едновременно ужасно непристоен и изкушаващ. Разказът я беше накарал да се зачерви и се изкушаваше да се обади на младия следовател и да приеме поканата му за едно питие след работа.

Капитан Николов плесна театрално с ръце, в жест на отчаяние.
- Само това ни липсваше! Сигурни ли сте, че е сериен убиец? – винаги, когато говореше за нещо лошо го правеше във второ лице, а за доброто – в първо.
- Е, сигурно няма, но почеркът е един и същ. – вдигна рамене Деянов. – Удушена, без следи от изнасилване, в нея е впръскан химикал, от който не можем да вземем проба от семенната течност.
Следва

Дядо Торбалан

4 коментара:

  1. Много интригуващо започва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, ще е чудекно ако все пак завърша една от започнатите поредици :D

      Изтриване
  2. С мъжа ми сме се разбрали, да внимава как ме чука. Заболи ли ме дупето, забравя за аналния секс. И се старае.

    ОтговорИзтриване