Translate

сряда, 22 май 2019 г.

Направена жена

Това е трета част на история, продължаваща тази на друг автор - Никол. 


Първа част може да прочетете на адрес
http://stanikstory.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

Втора на адрес
http://stanikstory.blogspot.com/2019/05/2.html

Надявам се съвместното творчество да е показало два аспекта на една история по интересен начин.

Коста беше в началото на четиридесетте, здрав мъж, с масивно телосложение на борец и космат, като мечка. На младини се бе занимавал с джудо, но скъса менискус и спря да се състезава. Въпреки това не се запусна и макар тялото му да беше наедряло с годините и имаше някой и друг излишен килограм, все още изглеждаше внушително. Бизнесът му вървеше, децата му учеха в престижни колежи в чужбина и на пръв поглед всичко му вървеше по вода. Не така обаче изглеждаха нещата в интимен план, постепенно страстта в семейното ложе изтля и сексуалните контакти с иначе хубавата му съпруга се сведоха до казионни ебанета веднъж месечно. Тя предпочиташе да се занимава със социални дейности, да ходи на гости на децата, но не и да споделя леглото на Коста. Той опита да си намери любовница, но се отърва на косъм. Първо от една луда, после от друга, която тайно се опитваше да го накара да я заплоди. Накрая мъжът тегли една майна и се обърна към порното. Една вечер, както почесваше косматите си топки и масивния си хуй, докато търсеше подходящо клипче, погледът му попадна на видео с тийнейджърка, с пухкаво дупенце, обута в дълги до бедрата шарени чорапки. Изглеждаше невероятно невинна и това накара хуя на Коста да подскочи. А какъв хуй беше, дълъг почти двадесет сантиметра и с диаметър шест, истински грях, че го караше на чекии. Той цъкна клипчето и бавно задвижи ръка по масивния ствол на члена си, трябваше му известно време, за да усети, че с видеото нещо не е наред, момичето се въртеше така, че се виждаше дупето и, циците, сладката муцунка, но не показваше катеричката си. И тогава го видя, между краката и, вместо цепка имаше малко меко пишленце, което контрастираше ярко с меките, нежни извивки на тялото. Висеше там подигравателно, сякаш се присмиваше, че е изиграло зрителя. В този момент актрисата плъзна едно пръстче в ануса си и изохка толкова неподправено, че членът в ръката на Коста в миг се изду и на мощни тласъци изхвърли рекордно количество гъсто бяло семе. Мъжът ядно затвори страницата, та той не беше педераст!

Следващият път, когато седна пред компютъра, обикаля секцията с транс порно, като котарак около гърне с мляко и накрая, уж съвсем случайно я отвори. Нежните тела го привличаха, а пенисите им само засилваха възбудата му, но само ако бяха меки и отпуснати. Видеше ли ерекция, губеше собствената си възбуда, откри, че усещането за превъзходство на големия мъж, над тези създания е най-мощният афродизиак. Изгледа и изчете много по темата за сиси, транс, фембой, шимейл и още каквито други имена си измисляха тези момичета, с несъразмерни клиторчета и фантазията му често рисуваше картина, в която той притежава една такава жива играчка.


Всичко това си оставаше просто мечта, докато един горещ летен ден, докато обикаляше по гащи на терасата, не видя в апартамента на съседа момче и момиче в интимна обстановка. Не, това, което беше помислил за момиче, беше момче с пухкаво дупе и малко пенисче! После всичко се случи главоломно, Коста нахлу в стаята, без да мисли за последствията. Отначало просто се развика, ядосан на собствената си възбуда и неудовлетвореност, а после просто награби тийнейджърите. Оргията завърши в неговия апартамент, съседското момче избяга, разяждано от срам, но другото не само остана, но и посрещна със страст почти насилствения акт, отдавайки се на мъжа, като девица, копнееща за любимия си в първата брачна нощ. Когато останаха само двамата, той се обърна към него в женски род. Към нея... Тя видимо потръпна при думите му и двамата се сляха в интимен момент във ваната.


Коста взе твърдо решение, щеше да превърне това момче в момиче, щеше да го феминизира и трансформира в проекция на фантазиите си. Още на следващия трябваше да отидат двамата и да напазаруват нужното. Срещнаха се тайно, защото той... тя се страхуваше, какво би станало ако научат родителите и. В колата Коста постави няколко правила.


- Първо, ти си Никол. – изброяваше мъжът. – Когато сме заедно, си момиче и нищо друго. Второ, трябва да се погрижа за възпитанието ти. Вчера си позволи да ми отговаряш и ако това се случи отново, ще си понесеш последствията. Трето, отпусни се и се наслаждавай.


Той се усмихна и Никол, стресната от първоначалния рязък тон, му отвърна, като ъгълчетата на устните и плахо се надигнаха в усмивка. Уплахът и накара члена на Коста да набъбне в панталона му. Той протегна голямата си длан и погали нежно Никол по бузата, тя притисна лице в горещата му ръка и очите и се премрежиха. Отърка се, като коте и мъжът опипа леко отворените и устни с палеца си. Никол лакомо налапа дебелия пръст и го засмука с тихо скимтене. Коста беше паркирал закътано и като се озърна набързо, разкопча панталона си и източи почти надървения си член на свобода.


- Хайде, моето момиче. – с покровителствен тон, той придърпа главата на Никол в скута си и тя послушно отвори уста. – А, така, как знаеш вече. М-м-мхм, ох-х!


Топлата уста обгръщаше едрата главичка на члена му и го смучеше все по-настървено. Коста погали Никол по гърба, като плъзна пръсти по тила, надолу, следвайки гръбнака и тялото и се изви, а кожата настръхна. Мъжът пъхна ръка в панталонките на момичето и потърси с дебелия си пръст тръпнещата дупка на дупето и. Още като я докосна, халката на ануса се отпусна нетърпелива да бъде проникната. Коста нарочно не натисна навътре, а започна да обикаля пулсиращия пръстен с върха на пръста си, карайки Никол да стене, движейки устни по ствола на члена му все по-яростно. Мъжът извади ръка от панталонките и, изплю се в шепата си и бръкна отново, този път пръстът му натисна и потъна бавно, но сигурно в дупето и. Никол извади члена от устата си и от гърлото и се откъсна дълбок стон, а пръстенчето на ануса и започна да конвулсира около дебелия нашественик. Тя го погледна умолително и той завъртя пръста си в дупето и, карайки я да се сгърчи. От полуотворената и уста се стичаше слюнка и тя задърпа панталонките си надолу, докато накрая ги изрита и се покатери в скута на мъжа. Коста бутна седалката си назад, хвана могъщия си член в основата и го намести на пулсиращия отвор на дупето, а Никол прехапа устни и се отпусна отгоре му. Тлъстата главичка на кура му напъна халката и след кратка борба си проправи път навътре, момичето се спусна, нанизвайки се на дебелия ствол, усещаше как вътрешностите и се разместват, за да направят път на превземащия тялото и чеп. Коста хвана крачетата и и ги вдигна на раменете си, така че Никол напълно загуби опора и се набучи на члена му до топките. Остави я да привикне, подхвана я под сочното дупе и като го замачка, започна да я вдига и спуска. Тя хвана лицето му с две и доближи устни до неговите, за момент плахо се поколеба, но после го целуна и тялото и направо се разтопи, когато езикът му се плъзна в устата и. Беше проникнал в дупето и, а сега и в устата, движеше се в нея плавно, уверено, карайки я да събира болезнено напрежение в слабините си. Коста усети нещо твърдо да го притиска в корема. Малката твърда пишка на момчето. Той направи гримаса, трябваше да вземе мерки, това да не се повтаря. Протегна ръка и зашепи малкото органче, заедно с миниатюрните, като орехчета, топки. Стисна ги силно и Никол изписка от неочакваната болка, пенисът на момчето омекна мигновено, но Коста продължи да мачка топките му между силните си пръсти. Усети как аналната халка около дебелия му кур се сви спазматично, после пак и от увисналата пишка потече тънка белезникава струйка. Никол почувства през пожара на удоволствието си, как дебелият ствол набъбна още в задника и и на мощни тласъци започна да изригва гъста гореща сперма в червата и. Двамата останаха вплетени един в друг, докато се успокоят и той и помогна, докато Никол се изнизваше с нежелание от чепа му. Коста отвори жабката на колата, както очакваше там имаше вещи на жена му. Извади пакет дамски превръзки и ги подаде на задъханото момиче.


- Ето, сложи си една, че да не се стича сперма от дупето ти, докато пазаруваме.


Никол взе дамската превръзка и непохватно я прикрепи към бельото си, пръстите и трепереха от вълнение, че върши нещо толкова женско. Обу си гащите и се отпусна на седалката, усещайки как от разширения и анус започна да изтича гъстото мъжко семе и да попива в превръзката.


Коста намести седалката си и подкара към МОЛ-а. Там първо седнаха да хапнат, мъжът поръча за себе си телешка пържола с картофи, а за Никол салата, като и каза, че трябва да се приема храни богати на фибри, за да прочиства по-лесно половия си орган. На Коста му харесваше да говори с момчето... момичето, беше интелигентно, с буден ум, дори смело. Отбеляза си на ум да и препоръча няколко интересни за възрастта и тома от библиотеката си. Когато приключиха с обяда си се впуснаха в пазаруване, което се превърна в, колкото смущаващо, толкова и вълнуващо приключение.


Първо минаха през козметичния салон. Там една дама, с асистент момче, с предвзети обноски, много професионално си зае със задачата да епилира и без това оскъдното окосмяване на Никол. След процедурите, кожата му беше гладка, като коприна навсякъде. Освен това я чувстваше мека и нежна от скъпия крем, с който го намазаха.


В магазина за бельо на Victoria Secret, младите продавачки едва потиснаха напушилия ги смях и Никол се изчерви, като домат от срам. Коста обаче се свъси и момичетата защъкаха чевръсто под застрашителния поглед на големия мъж. Избираха корсети и бодита, които да подчертаят сочното дупе и да създадат илюзия за бюст, както и да пристегнат кръста, за да се получи изкусителната форма на пясъчен часовник. Докато обуваше дългите чорапи, залепващи за бедрата със силиконови ленти, Никол се разтрепера от възбуда, щом скъпата материя прегърна прясно епилирания крак и се плъзна нагоре. Коста хвърляше по едно око и издутината отпред на панталона му определено растеше. От друг магазин добавиха шарени чорапки над коляното, както и бели до глезена, с дантелка. Дрехите се трупаха в багажника на колата, полички, потничета, обувки на токчета, сатенена нощничка. Никол напусна МОЛ-а облечена с прилепнала тениска и плисирана пола, пет пръста над коляното. Тялото и беше стегнато в белия сатенен корсет, а от пениса и течеше непрекъснато слуз и правеше петно отпред на прашките. Момчето носеше и перука с фантастични букли, а лицето му беше гримирано фино, но с вкус и едва ли някой би разпознал в негово лице същия човек, който влезе преди няколко часа в МОЛ-а. На излизане Коста и каза, че има още един магазин, през който е необходимо да минат. По пътя Никол не можеше да спре да поглажда бедра и за неудоволствие на Коста пенисчето и издуваше поличката отпред. Той заканително поклати глава, обещавайки си това да е за последно. Последният магазин беше с артикули за възрастни. Коста размени няколко думи с момичето зад щанда и то, с нетърпящ възражение тон, извика Никол да влезе отзад.


- Така, дай да видим размера! – Никол я погледна неразбиращо. – Вдигай полата и събувай гащите!


Никол се озърна безпомощно и като не намери подкрепа, свали прашките си и те паднаха около глезените и. Хвана ръба на поличката си и я повдигна нагоре. Продавачката, докато ровеше някакви кутии, погледна през рамо и сви презрително устни. От притеснение, и без друго малката пишка, се беше свила още повече. Никол се изчерви от унижение и зачака със събути гащи и вдигната поличка. Жената носеше някакъв розов цилиндър и няколко скоби. Без да се впуска в обяснения започна да мери скобите, около пениса и тестисите на Никол. Замърмори недоволно, че с такива малки топки, може и да не намери нужния размер, но накрая откри един пръстен, който се сключваше плътно и колкото и да дърпаше, не можеше да изтегли тестисите или члена от него. После нахлузи пишката на Никол в розовия цилиндър и го закопча с малко катинарче за скобата! Хванат в розовия си затвор, пенисът по никакъв начин не можеше да еректира.


- Когато ти се пишка, ще трябва да сядаш, освен ако не искаш да се опикаеш. – ехидно обясни продавачката.


През това време в стаичката се намъкна и Коста, с няколко кутии. Беше взел лубриканти, дилдо, а един артикул вече беше разопаковал. В ръката си държеше черна силиконова отливка, с капковидна форма, остра в началото, разширяваше се до диаметър от седем сантиметра и после рязко преминаваше в тясно столче, за да завърши с широка основа. Никол се досети, къде се поставяше и устата и пресъхна, само като си представи, как ще и го набутат в дупенцето. Играчката изглеждаше внушително дебела, дори в масивната ръка на мъжа.


- Това ще го отнесем без опаковка. – захили се той. – Хайде, моето момиче.


- Навеждай се, малката. – безцеремонно я завъртя продавачката и накара Никол да се подпре на масата, за да се вирне дупето и.


Жената разтвори дебеличките бузки на задника и оголен анусът и потръпна от хладния въздух. Продавачката задържа така, докато Никол покорно чакаше, с гащички около глезените. Усети как в халката и се втри нещо хладно и мазно, а после се леко проникна в ануса и започна да пълни червата и.


- Не слагайте твърде много смазка. – посъветва продавачката и Коста изръмжа в съгласие.


Мъжът опря върха на аналната тапа и натисна. Върхът влезе лесно, хлъзгайки се по добре смазания анален пръстен, но когато стигна до най-дебелата част, Никол изпъшка от болка и се опита да се отпусне. Коста завъртя плъга и натисна отново, насилвайки пътя навътре, момчето изхлипа, прорязано от остра болка и играчката хлътна в дупето, което веднага се стегна около тънкото столче. Коста плесна доволно дебелото дупе, каза на Никол да се обува и отиде на касата. Там плати, а продавачката му даде три ключета от пенис клетката. Обратно в колата Никол седна внимателно, усещайки приятната тежест в дупето си. Дразнеше я през цялото време по пътя на обратно, но заради клетката пенисът и не можеше да се втвърди и това влудяващо отдалечаваше удоволствието.


Качиха се в апартамента и Коста изпрати Никол да се приготви в банята. Там тя клекна и задърпа тапата с две ръце, докато напъваше, все едно ходи по нужда. Накрая с пъшкане я извади, остана клекнала за момент, докато успокои дишането си. На момчето му се допика и застана пред чинията, но осъзна, че няма как де изпикае така. Седна и отпусна мехура си, изчака урината да изтече и взе накрайника, за да се измие отвътре. Направи го няколко пъти, докато от нея изтече само чиста вода, подсуши се и обу чифт копринени чорапи, допирът до кожата беше много нежен и ако пенисът на момчето беше свободен, сигурно щеше да е щръкнал, сега само болезнено се напъна в клетката. Никол обу с мъка чифт обувки със средно високи токчета и балансирайки с мъка тръгна към спалнята, при мъжа си. Коста се беше разположил господарски на голямото легло, разсеяно си мислеше, че им трябва любовно гнездо. Може би вилата в Банкя? Бързо забрави за това, когато Никол влезе, изглеждаше дяволски съблазнителна! Никой не би предположил, че това тяло с чувствени извивки принадлежи на момче, ако не беше малката розова клетка, леко издуваща прашките отпред. Никол го погледна, очаквайки реакцията му и сърцето и затупка радостно, когато дебелият член на мъжа се опъна величествено. Тя се наведе и пролази по леглото, гледаше мъжа в очите, докато стигна чатала му и наведе глава, търсейки органа на удоволствието с жадни устни. Опитваше да го налапа целия, но беше прекалено голям и Никол се давеше, сълзи избиха на очите и, но не се предаваше. Коста сумтеше доволно и от време на време отпиваше от чашата с бърбан на нощното шкафче. Усещането на горещата, жадна уста и пъргавия език карах големите му космати топки да се свиват в предчувствано удоволствие. Никол хвана в шепи тестисите му и нежно ги замачка, докато с върха на езика си проникваше в отворчето на члена. Коста изръмжа и се надигна, карайки леглото да проскърца, притегли Никол в прегръдките си нетърпеливо впи устни в нейните. Имаха вкус на балсам и Коста ги захапа хищно, а после вкара езика си в устата и. Тя го засмука със същата страст, с която до преди малко смучеше хуя му. Големите му ръце се плъзгаха по гърба и, пръскайки сладостни тръпки по цялото и тяло. Мъжът я завъртя и постави на колене с гръб към себе си и властно я натисна с длан, да легне на лакти. Никол вирна дупе, поклащаше го с нетърпение и чакаше сладката болка от първото проникване, онова туптящо разпъване на аналния пръстен. Коста и свали прашките, дупето беше добре подготвено от тапата и горещият член потъна, като по масло, изтръгвайки дълбока въздишка от Никол. Дебелият ствол се набутваше бавно и неумолимо навътре, опъвайки ануса около себе си, премина през втория пръстен и момчето затвори очи, наслаждавайки се на тежкото усещане в корема, когато дългият член го наниза до край. Мъжът го чукаше с бавни, дълбоки тласъци, без да бърза. Наведе се над Никол и нежно я целена по врата, устните му я пареха по гърба, по гръбнака, езикът му я докосна по ушенцето и тя изскимтя мъченически. Клетката стягаше пениса на момчето и не му позволяваше да се възбуди и да получи така желаното облекчение, вместо това напрежението се събираше непоносимо мъчително, превръщаше се във физическа болка в слабините и корема. Навън беше започнало да притъмнява, сигурно Коста я чукаше вече поне час, халката на ануса и издаваше шумно мляскане при всяко движение навътре или навън. Мъжът започна да ускорява темпото, при всеки тласък дебеличкото дупе, което пронизваше, потръпваше и мъжът вдигна ръка и го плесна. Шамарът беше повече шумен, отколкото болезнен, но Никол изохка стреснато. Това се хареса на Коста и един по-силен шамар изплющя, карайки другата бузка да затрепери. Никол глухо изпъшкваше при всеки удар, освен болката, се зараждаше и друго чувство, то беше удовлетворението, от мъжкия авторитет и надмощие. Тя усети как членът в нея набъбва още, Коста започна да я чука с отсечени, дълбоки удари, докато просто не легна отгоре и, смазвайки я под мечешката си тежест. Тялото му я покри изцяло, а твърдият му член я прониза дълбоко, Никол усети могъщите пулсации чак в корема си, прималя и от силното усещане и цялото и тяло се усука, когато слабините и буквално се взривиха, от розовата клетка меката пишка пръскаше тънки струйки белезникава сперма в унисон с могъщите талази, които пълнеха червата и с гъсто бяло семе. Двамата останаха така дълго след като бяха свършили, членът в дупето и бавно омекваше, позволявайки на разпънатия анус да се облекчи от напрежението. Накрая Коста бавно се надигна, издърпвайки хуя си с мазен звук. Никол протегна ръка и опипа с пръстче халката на ануса си, тя още зееше отворена, неспособна да се свие след всичко, което трябваше да изтърпи днес. Колкото и да не им се искаше, Никол трябваше да се прибира, преди да са се появили подозрения. С огромно съжаление остави новите си дрехи, чак и се доплака и след като изми грима си постави нова дамска превръзка на гащите си и ги обу. Анусът и още беше неспособен да се стегне и спермата изтичаше свободно навън. Поиска от Коста да махнат клетката, но той беше категоричен. Клетката оставаше, никакви ерекции, никаква мастурбация. Никол усети нов прилив на възбуда, от опасността майка му или не дай боже баща му да разберат. Коста го откара, спря в тъмното и след дълга целувка младата му любовница забърза към къщи със смешно разкрачена походка.


5 коментара:

  1. Трябва да се изповядам, че имам супелр перверзна фантазия, как приятеля ми чука такова момче, а то през това време ме лиже. Вчера четах разказа и споделих с приятеля ми и той направо полудя, скъса ме от секс!!!
    Криси

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Криси, фантазията ти не е толкова рядко срещана. Аз имах гадже, което искаше нещо подобно, но никога не стигнахме по-далече от фантазиите. Доколкото си споделяла, ти си субмисивна с мъжете, но очевидно имаш и доминантна страна. Точно сега работя над едно тегаво интервю, превеждам го от английски, за жена, която е "суич".

      Изтриване
  2. Ммммм, след като прочетох и трите части съм готовА да пробвам :) Харесвам женски дрешки и даже сега съм с плътни чорапки, почти до дупенцето, прашки, поличка и ризка тип корсет ...... а от вчера сутринта съм заключил пенисчето с клетка, а в дупенцето имам неголям анален разширител.
    Старая се да получавам удоволствие от дупенцето, но ми трябват още доста тренировки, защото доста ме боли на моменти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Калпазанке, да си довършиш "Хотел Афродита", че.. само дразниш :). Ето ти предизвикателство, напиши го докрай и аз ще на иша нещо ново, кой знае може да има и заключени пенисчета.

      Изтриване
  3. Ммммммм Лора, звучи брутално ! особено след като ги прочетох и аз ! свърших веднъж, но преди това се престраших да използвам и аз анален разширител. Не ми беше така хубаво както без това в дупето ми, но усещам че пак се възбуждам след всичко прочетено и в главата ми са само сцени в които лапам или ме чукат без да ми дават да се пипна по пенисчето

    ОтговорИзтриване