Translate

вторник, 14 май 2019 г.

Гларус последна част

ДТ: Ти наистина ли не знаеше, че Панко обра белгийците? Никога ли не си се занимавал с другите гларуски дейности?

В: Дойде ми, като гръм от ясно небе. Аз бях младо момче, целият ми акъл, колкото го имах, беше в ебането оная нощ. Такава красива жена и да я чукаш пред мъжа и, сетивата ми бяха така претоварени от емоции, че даже не ми пукаше, дали ще ми платят. Панко беше друга работа, за него това си беше рутина. Беше се заканил да ми види сметката, защото мислеше, че аз съм го издал, ама си остана само с приказките. Аз се уплаших, де.
Обаче с кражби никога не съм се занимавал, не съм такова момче. Мога да се сбия, ако ми кипне, но не и да планирам обир. На два-три пъти продавах синджирчета за един приятел, но гледах да отказвам такива неща. Първо, не знаеш от къде са  второ, просто не съм търговец. Опитните стари гларуси правеха по няколко хиляди марки на месец. Това бяха страшно много мангизи на ония времена, обаче принципът им беше „ден година храни“. Пък и лесно харчеха, повечето играеха хазарт, моето си беше келешлък.

ДТ: А родителите ти не подозираха ли?

В: Или не подозираха, или се правеха. Те бяха израснали по друго време, даже не можеха да си представят, какво става там. Сигурно са си мислили, че чукам, а парите в повече са от бакшиши. Аз по онова време си хванах и гадже. Една петнадесет годишна девойка, обаче с нея само ходихме. Натискахме се, целувахме се и толкова. Някак си, ми беше съвестно да я обезчестя, а сексът си вървеше иначе и не ми липсваше.

ДТ: Какво стана с Джули, обеща пикантна история?

В: Ще ти разкажа, изведе ме на вечеря, обясняваше ми в коя ръка се държи вилица, в коя лъжица. Научи ме да взимам връхната дреха на дамата, да и държа стола, беше много сюрреалистична ситуация. Тя ви беше едновременно клиент, учителка, приятел... По едно време си бях въобразил, че ще ме вземе в Англия, виж ми акъла! Обаче от нея научих, че човек трябва да умее да отделя забавленията от реалния живот.

ДТ: Е, де! В „реалния“ живот не се ли забавляваш?

В: Забавлявам се, естествено! Говоря за разни по-екстремни форми, с които иначе бих скандализирал обществото. Ето, Джули беше някаква шефка, не върви в Лондон да я видят със седемнадесет годишен тъпкач. Тя беше предизвикателство и ме караше да надскоча себе си, за да я впечатля. Последната вечер и бях купил цвете, с картичка, на която бях написал някаква безумно лоша поезия, обаче жената се трогна, за първи път не ме погледна с леко насмешливо превъзходство.
Вечеряхме, разходихме ме се покрай морето прегърнати, целувахме се. Устните и бяха много влажни, а езикът и потръпваше от нетърпение. Не можех да се наситя на тялото и, сочна плът, която ту мачках грубо, ту се сепвах от собствената си необузданост и милвах нежно. Хуят ми се беше надървил и по панталона ми изби прееякулат. Тя го усети, засмя се и каза, че трябва да освободя напрежението, за да съм във форма в апартамента. Дръпна ме в тъмното и коленичи пред мен на пясъка, докато опитно ми разкопчаваше дюкяна. Пусна питона ми на свобода, хвана го в основата и игриво го разклати пред лицето си, хем ме дразнеше, хем поемаше аромата на похотта. Облиза му главата с нескрито наслаждение, направо мъркаше, завря си езика под главичката, там е супер чувствително и го завъртя. Курът ми затрепери, тя бързо го налапа и в този момент я сграбчих за косата и забълвах в устата и. Беше опитна, но дори тя не очакваше такъв потоп. Не можа да преглътне всичко и се закашля, а спермата потече по лицето и. Помогнах и да се избърше и вече по-спокойно се качихме в стаята. Там я съблякох, формите и бяха възхитителни, очертан, изпъкнал корем, като на бременна в първите месеци, голямо дупе, с месести полукълба. Би изглеждала тлъста лелка, но кожата и беше опъната и блестеше, направо излъчваше женственост. Огромните и цици едва не спраскваха сутиена и тя блажено изпъшка, когато я освободих от него. Целувах я по шията, надолу по гърдите, налапах едно от грамадните зърна и нетърпеливо го засмуках, докато се смъквах надолу, за да и събуя гащите. Те направо се бяха изгубили между мощните бузи на задника и, едвам ги изхлузих. Тя ме остави още малко, но когато впих устни в клитора и, ме бутна със смях и ми каза да почакам. Влезе в банята и се бави там поне половин час, аз през това време бях пуснал MTV, ние в къщи нямахме такива екстри и се бях разположил пред телевизора гол. Джули излезе, свали хавлията и я захвърли на пода, хуят ми се изправи за две секунди, само като я погледнах. Тя измърка доволно, прекрачи ме, хвана го и се спусна отгоре му, като си го насочваше с ръка. Беше поразително гореща и нежна вътре, по цялото ми тяло плъзнаха иглички, като започна да се нанизва на чепа ми. Опря ръце на раменете ми и постепенно се заспуска, два сантиметра навътре, един навън, направо танго! Добре, че ме беше изпразнила предварително, щото сто на сто щях да свърша още в началото.

ДТ: Презервативи не ползвахте ли?

В: С Джули, не. С останалите задължително. Нали ти казвам, с нея си вярвахме.
Постепенно се отпусна докрай и топите ми опряха в дупето и. Не са много жените, които могат да поемат във вагината 20 сантиметра без болка. Всъщност може и да имало болка, тя обичаше да я боли по определен начин. Както се поклащаше на хуя ми, хвана едната си гърда и властно я поднесе към устата ми. Отворих устни и поех голямото кафяво зърно, засмуках го, все едно ми даваха нафора.

ДТ: Нафората не се смуче, то изсушено хлебче...

В: Все едно, беше религиозно чувство, направо я боготворях в този момент. Смучех зърното и, а тя ме хвана за косата и задърпа. Разбрах я и стиснах грамадната кафява пъпка със зъби, а Джули простена и притвори очи. Постепенно усилвах натиска със зъбите си и видях, как кожата и настръхва, а зърното в устата ми се втвърдява, налапах другата и гърда, ареолите и бяха се сбръчкали в по-малки кръгове, а зърната стърчаха месести, големи колкото маслини. В гърлото и се надигна едно ниско стенание, което прерасна в рев и тя се хвана здраво за раменете ми и започна да ме язди грубо. Със сила се набиваше на хуя ми, с едно „Ъ-ъх!“, аз я награбих за дупето и го замачках със сила, имаше хем дебел, хем корав гъз! Тя свърши няколко пъти, а аз едва се удържах, като ми идваше, почвах да мисля за разни глупости. Исках да я изкефя максимално. Накрая тя плувна в пот и с нежелание се изниза от мен, сочната и путка издаде един много силен мляскащ звук, аз направо плувах в мъзга.
Джули легна по гръб и протегна ръце нагоре, тялото и се изви в дъга, точно като котка, която се протяга доволно. Покатерих се отгоре и и я обладах. Беше бавно, спокойно, тя си сви краката в коленете, аз легнах отгоре и и Джули ме прегърна. Движех се в нея монотонно, разтягах времето, колкото можех, а дланите и ме галеха по гърба. Накрая ми удоволствието се събра, набъбна и аз притиснах в нея, гениталиите ни потрепваха в общи конвулсии, докато се изливах в нея. Абсурдно ми се прииска да и направя бебе. Останах в нея, докато чепът ми омекна и легнахме един до друг. Тя извади от хладилника студена вода и пихме, говорихме си общи приказки, та разсеяно ме поглаждаше по хуя. Като се възбудих отново, я обърнах с гръб към мен, вкарах и го без загрявки, тя си беше влажна и я подкарах отново. До два през нощта я осеменявах още три пъти. Накрая хуят ме болеше, а тя беше така протрита, че вагината и направо блестеше алено-морава. Джули извади кутия с някакъв много мазен крем, каза ми, да я подготвя отзад с пръсти. Застана на колене, подложи си възглавници и легна на тях, а с ръце си отвори широко дупето. Анусът и стоеше леко отворен, набъбнал пръстен, можех да вкарам един пръст вътре, без да опира в него. Намазах я хубаво с кремчето, мажех и халката и я натисках, разтривах я, а Джули пъшкаше доволно, докато анусът и не започна да лъщи и сякаш се разтвори още. Без съпротивление вкарвах два пръста в нея, опипвах я отвътре, колкото дълбоко можех, удивлявах се, колко е нежна и гореща. Завъртях пръстите си и докоснах гръбнака и, тялото и потрепера, а тя задиша тежко. Напипах края на опашната и кост през червата и и бавно я разтрих. Джули, без да отваря очи, ви каза да добавя още едно пръстче. Три пръста влязоха лесно, този път усетих дебелата халка на ануса и около тях, не ги стискаше, просто ги обгръщаше. Въртях ги в нея, изследвах я, колкото и както си исках. Следях дишането и и усещах, къде и е най-приятно. Вътре напипах втори отвор, с малко страх минах през него. Жената се беше отдала напълно на усещането, вече не ми даваше съвети. Реших да добавя още един пръст. Излязох внимателно и загребах още от крема, размазах го със свободната си ръка, треперех от възбуда и сложих крем и по палеца и дланта си. Аз знаех, какво е фистинг, от една твоя образователна видеокасета с немско порно.

ДТ: Тя, тая касета беше легендарна. Колко сме я въртяли...

В: Да, ама там се фистваха едни момичета с малки ръчички. А с моите лапи, дори не бях и помислял. Джули опъваше бузите на дупето настрани и аз събрах четири пръста заедно и натиснах в нея. Отначалото преминаха лесно, после анусът и се опъна по последните кокалчета. Инстинктивно бях събрал пръсти и натиснах, усетих, как пръстенът на дупето и се разтегна, тя изохка, но не ме спря, а още повече се разтвори. Леко завъртях китката си и четирите ми пръста хлътнаха в голямото и дупе, отвън остана само палеца. Забелязах, че клиторът и се беше надул до пръсване, а между срамните и устни се стичаше сок. Знаех, колко е претрита и докоснах клитора и много нежно, тя изпусна едно дълбоко стенание, анусът и първо се стегна, а после отпусна още повече. Свих пръсти в нея и я опипах отвътре. Имаше изумително много място, дланта ми мазно се отъркваше по разпънатия около нея анус, докато бавно въртях ръка. Внимателно я изтеглих и сърцето ми щеше да се пръсне от възбуда, направо се тресях от напрежение. Халката и остана да зее отворена пред очите ми, можех да вкарам члена си в нея и нямаше да опре. Загребах още от крема и го размазах по дланта си. Пак събрах пръсти и натиснах, лесно проникнах до палеца. Отново внимателно я замилвах по клитора и зачаках анусът да се отпусне. Като го усетих свих палец, колкото можах повече, в дланта си и натиснах напред. Джули изохка, но не можах да вляза. Започнах лико да въртя ръка, тя изпискваше, когато някои от кокалчетата на пръстите ми опъваше аналния и пръстен, завъртях отново, палецът ми беше в нея, само последното му кокалче стоеше отвън. С върховете на пръстите си проникнах през второто отверстие, от докосването там тялото и трепна и когато отново завъртях ръка тя просто потъна в дупето и! Когато премина най-широката част, ръката ми се плъзна мак до китката. Джули измуча и пусна бузите на дупето си, отваряйки длани, застинах така. Тя дишаше тежко и по тялото и пробягваха тръпки. След малко сама съвсем леко се заклати напред-назад. Месестият и анален пръстен сега се беше опънал в тънка гривна около китката ми, при движение навътре сякаш съвсем изчезваше, а навън се удебеляваше. Стимулирах клитора и, а върховете на пръстите ми изследваха и галеха недрата на жената. Тазът и се затресе,  тя завика, закрещя, пусна едната си ръка и сграбчи и клитора, и срамните си устни и яростно ги замачка. Тялото и се замята така, че се уплаших, да не ми счупи ръката. Ознаменуваше всяка вълна на оргазма си с дълбок гърлен рев и мощен гърч на тялото, горещата и вътрешност обвиваше ръката ми, като копринена ръкавица. Бях се надървил и от хуя ми захвърча сперма, без дори да се докосвам. Накрая Джули замря и ми даде знак да я освободя, бавно издърпах ръка, със съжаление, усещайки за последно опъването на ануса и по дланта си. Гледката беше зашеметяваща, отворът на задника и беше по-голям от този на вагината и! Аналният и пръстен зееше в месест овал, отваряйки дупето и и разкривайки алена вътрешност. Останах да а съзерцавам така, докато Джули мъчително се обърна и легна по гръб.
Останах до сутринта в апартамента, нямахме сили за нищо повече. Тя си тръгна, почти както и дойде, весела, заливайки всички около себе си с жизненост, единствено походката и беше малко разкрачена, но може и аз да съм си въобразявал.

ДТ: Плати ли ти за последната нощ.

В: Да, обаче не на ръка. Остави ми плик с картичка. И три банкноти по сто паунда. Само още един съм чувал да е взимал толкова за една нощ.

ДТ: Видяхте ли се нея отново?

В: Не. Аз изкарах още само едно лято, като гларус и то в друг комплекс. Накрая баща ми реши, че трябва да ме вкара в пътя, което за него значеше Морско училище. След това тръгнах по корабите и така. Обаче друга, като Джули не съм срещал.

Благодаря на Васко за откровенията. Постарах се да не променям разказа му много, само последната сцена, по негова молба, предадох по-художествено.

Дядо Торбалан

5 коментара:

  1. Много хубава поредица!!! В третата част си в изцяло свои води....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, втора част не се стана, както исках, но в трета получих карт бланш за малко по-свободни съчинения и се радвам, че ви харесва!

      Изтриване
  2. А защо анусът на Джули е бил все отворен така и не разбрах.

    ОтговорИзтриване