Translate

вторник, 29 юни 2021 г.

Чичо Ахмед

Този разказ е уникален в много отношения. Като за начало е базиран на преживяване, което ми е представено, като истинска история. Освен това е в първо лице. Смятам, че историята е по-възбуждаща от гледна точка на ебания. Като няма история, каквато човек иска, му остава сам да си я напише. Най-необичайното в тази история ще намерите в края на страницата. Историята е трансджендър или ако предпочитате педерастка, ако такива неща не ви кефят – пропуснете. Приятно четене!

Бях на 16, когато нашите ме оставиха сам и заминаха на почивка в Гърция за три седмици. Бях разумно момче и ми имаха доверие, а и баба ми живееше наблизо, та можеше да ме наглежда. Освен това ми поставиха задача, да надзиравам ремонта на апартамента. По-скоро да помагам на майстора, пък и да гледам да не реши да отмъкне нещо. Той беше едър циганин, добър майстор, препоръчан ни от колега на татко и се казваше Ахмед. Гледаше си работата, а аз цъках на телефона и само от време на време ме пращаше до магазина, ако му притрябва нещо. Чаках го да си замине за да седна пред компа да играя, но най-вече да се отдам на едно тайно хоби, което бях открил преди близо година. Обличах бельото на майка ми и мастурбирах до припадък, меката, нежна дантела на дамските дрехи ме галеше така нежно, че свършвах по пет-шест пъти без почивка, пръскайки бледи капки от твърде скромната си по размери пишка. Нямах никакво окосмяване, освен няколко косъма под мишниците и по малките тестиси.

На третия ден от ремонта, когато майсторът си тръгна, обух едни черни дантелени бикини на майка ми, извадих и чифт дълги чорапи, които се залепяха за бедрото със силикон. Само докато ги обувах щях да свърша, нежната, ефирна материя така приятно се плъзгаше по краката ми, че цял настръхнах. Опънах чорапа по крака си и нагласих силикона, после прокарах ръка по чудно гладката повърхност и десет сантиметровото ми пишле затрепера в хватката на бикините на мама и без дори да го пипам изцърка една порция от бледата ми сперма. Пишлето ми си остана твърдо, а аз се донагласих със сутиен натъпкан с чорапи и една перука, останала у нас след някаква нова година. Пуснах си порно и започнах да мастурбирам. Не хващах члена си в ръка, едно че беше малък и второ ми беше приятно да е в дантелата на бикините. Вместо това го притисках с длан и търках нагоре-надолу, както се пипат момичетата, а с другата си ръка се галех по обутите в копринени чорапи крака. Бях затворил очи и тихичко пъшках от удоволствие, когато кръвта ми направо изстина

- А! Какво правиш, бе... ти туй ли си, Георги?! – дебелият глас на чичо Ахмед избоботи в притихналата стая, като топовен гръм.

Аз се смръзнах и не смеех да шукна, само усетих, как страните ми пламнаха от срам и ужас, едва събрах смелост да погледна изправилия се в рамката на вратата мъж. Той ме разглеждаше с интерес и изглежда се забавляваше, защото на устните му имаше полу-подигравателна усмивка. Беше си забравил някакви инструменти и се върнал да ги вземе, аз от бързане да облека бельото на мама явно не бях заключил и той направо влязъл. Той се приближи и ме огледа, като определено на лицето изразяваше и още нещо, освен забавление в погледът му се четеше и похот.

- Какво правиш, бе? Какво е това, а?! – дебелият му като кебапче пръст се подпъхна под презрамката на сутиена и го дръпна закачливо. – Майка ти и баща ти знаят ли? Смяташ ли, какво ще кажат, като разберат?

- Моля ти се, чичо Ахмеде! – от ужас гласчето ми беше изтъняло. -Моля ти се, не им казвай!

Очите ми се напълниха със сълзи и едрият мъж продължи с по-мек глас.

- Е! Е, айде де, няма сега да плачеш! Спокойно, спокойно моето момче! – нежно ме погали по рамото с грубата си мазолеста ръка. – Аз може и да не им кажа, де. А? Да си остане наша тайна, искаш ли?

Заля ме сладка вълна на облекчение и като не можах да събера сили да проговоря, още хлипайки закимах умолително.

- Ха, така, ха сега спри да плачеш! Ти си съвсем, като момиче, бре! Ха-ха, май не си Георги, ами Гергана, а? Така ли ще се окаже? Измий си очите и ела в хола да поговорим, да се разберем.

Без да дочака отговор, Ахмед излезе от стаята, с широка и уверена стъпка. Аз набързо смъкнах дамското бельо, навлякох тениска и шорти и като си наплисках лицето се присъединих към майстора в хола. Още ме беше страх, мислех, че ще ме изнудва за пари. Той се беше разположил господарски в средата на дивана, удобно облегнат и с разперени по облегалката ръце и широко разтворени крака. На чатала му имаше внушителна издутина и сигурно дори да искаше, нямаше да може да седне с прибрани крака.

- А! Герганче, ти що си се преоблякла, ма? – изгледа ме той от главата до петите.

С ужас усетих, че съм забравил да махна перуката. Руменината отново плъзна по бузите ми. Стърчах в средата на хола, без да знам какво да правя, а чичо Ахмед видимо се забавляваше с притеснението ми. След цяла вечност мъжът весело се обади:

- Герганче, я иди да се преоблечеш, сложи си пак чорапките, намери и някоя летна рокличка. Нарежи ми една салата, домати и краставици и дай от хладилника оная ледена бутилка ракия. Айде, мойто момиче, по-чевръсто! – и той полу-шеговито, полу-строго плесна нетърпеливо с ръце, като султан повеляващ на придворните си.

Поколебах се за момент, представяйки си срама да му се появя както беше пожелал, но като го видях да се смръщва и всякаква мисъл да не се подчиня се изпари. Върнах се в стаята си и обух обратно дългите копринени чорапи. Прегръдката на нежната материя ми подейства успокоително и в мен дори се прокрадна едно мъничко, палаво чувство, едва надзъртащо иззад обърканите ми и изплашени мисли. Закопчах отново сутиена и нагласих чорапите в чашките. От стаята на мама и татко избрах от гардероба една лека лятна рокля, която майка ми със съжаление беше оставила, защото и беше станала тясна. На мен ми прилепна идеално и аз се завъртях пред голямото огледало и по тялото ми се разля приятна възбуда. Под нежната дантела на бикините членът ми се размърда и аз се уплаших да не щръкне и бързо изтичах в кухнята да изпълня желанието на чичо Ахмед. Нарязах му салата, омесих я със зехтин и заедно със запотеното от студ шише ракия му я занесох в хола. Едрият циганин, удобно изтегнат на дивана, си беше пуснал телевизия и гледаше някакъв спортен канал. Сервирах му чинията, дадох му чашка и му налях ракия. Беше ми приятно да му прислужвам, в корема ми се оформи едно гъделичкащо чувство на задоволство. Останах прав, без да знам, какво да правя после. Той ме погледна, кимна доволен, с уста пълна със салата и като преглътна рече:

- Браво, Герганче! Браво, я, каква домакиня си била! Земи си чашка и седни до чичо си. – и тупна с едрата си длан дивана до себе си.

Никога не бях пил твърд алкохол и притеснено поех чашката, след като той щедро ми я напълни и я чукна със своята за наздраве. Отпих и се закашлях, а той се засмя и ме накара да пия още. Силната ракия моментално ми завъртя главата. Усетих, че ми е трудно да се съсредоточа, а мислите ми потекоха блажено бавно. Алкохолът ме отпусна и се облегнах назад, кръстосвайки крака, като момиче. Ахмед съвсем естествено сложи голямата си, топла длан на коляното ми, докато коментираше предаването и сладко пийваше и мезеше. Доля ми чашата и аз отново отпих, този път без да кашлям и ракията не изгори така гърлото ми, като първия път. За сметка на това ме замая окончателно и едва успявах да водя смислен разговор. По някое време Ахмед взе да сменя каналите, докато не стигна до някакво порно. На екрана младо момиче лапаше, с видимо удоволствие, огромния член на ухилен негър. 

- А, на тоз му и колкот‘ моя! – подвикна мъжът до мен и леко ме плесна по бедрото.

Аз вече бях започнал да се възбуждам и гледах сцената, дишайки тежко с отворена уста. През пелената на алкохолните пари си дадох сметка, че ме възбужда не голото момиче, а чудовищният член на негъра. Устата ми се напълни със слюнка, като гледах как страстно актрисата го смуче и се опитва да го поеме чак в гърлото си. Ахмед внимателно бутна единия ми крак настрани и ме накара да се разкрача. Едва дишах от възбуда и погледът ми се премрежи, размазвайки всичко около мен. Голямата длан на мъжа ме галеше по бедрото, все по-нагоре и по-нагоре. Мъчително бавно стигна до дантелата на чорапа и сърцето ми щеше да се пръсне от напрежение, докато умирах в очакване да докосне настръхналата ми гола кожа. Мъжът бръкна под полата ми и уверено напипа изпускащата секрет пишка. Чувствах адска възбуда, непоносима до лудост, но от алкохола членът ми оставаше мек. Коравата му лапа замачка нежно гениталиите ми, през нежната тъкан на бикините и аз отпуснах глава назад, затворила очи и дишайки тежко през устата. Тялото ми трепереше и се извиваше, а аз започнах тихичко да стена. Някъде много отдалече чух как се разкопчава цип и след малко Ахмед взе ръката ми и я сложи в скута си. Малката ми длан легна върху масивно, пулсиращо и изгарящо горещо тяло. Погледнах го с разфокусирания си от възбуда и алкохол поглед и ми се стори, че е  фантастично създание. Членът му беше грамаден, съвсем не преувеличаваше, като се похвали, че му е, колкото на актьора от екрана. Все едно беше някакво отделно същество, излегнало се лениво и наслаждаващо се на ласките на малката ми ръка. Милвах го по целия ствол, следвах с пръст изпъкналите морави вени, чак до тъмната главичка, с размер и цвят на голяма зряла слива. Ахмед изпъшка доволно, отпи голяма глътка ракия и наведе главата ми в скута си. Едва не припаднах от възбуда и жадно изплезих езиче и заблизах грамадния член. Опитах да го налапам, но с мъка побрах в уста само все повече наедряващата главичка. Смучех я, все едно от нея щеше да излезе амброзия на боговете. Носът ми усещаше тежкия мъжки аромат и буквално ме опиваше. Под любовните ми ласки членът се втвърди и изправи бавно и величествено. Милвах го с две ръчички, мъжът се повдигна за да се събуе и ми даде достъп до големите си тежки тестиси. Нямаха нищо общо с моите миниатюрни орехчета и аз ги награбих и започнах да ги разтривам. Ахмед измърмори нещо неразбрано на цигански, запретна полата ми, така че да ми се оголи дупето и пъхна ръка под бикините. Едрият му пръст уверено се спусна в цепката между бузите ми и намери девствения ми отвор. Бавно започна да го масажира и по тялото ми плъзнаха рояк сладостни тръпки. Без да маха пръста си от ануса ми, ме хвана под брадичката с другата си ръка и ме накара да повдигна лице и да го погледна. Задържа погледа ми и след малко се наведе и ме целуна. Отначало само с устни и аз затворих очи. После усетих езика му как уверено влезе в устата ми и започна да я изследва. Аз го засмуках жадно, както преди малко смучех члена му. Мачках грамадните тестиси, а пръстът му все по-настоятелно ме разтриваше по аналната халка. Ахмед извади езика си от устата ми, и ми поднесе пръста, който допреди миг беше на дупето ми. Разбрах веднага какво иска и го налапах и засмуках. Гледах го в очите, търсейки одобрение. Духах, все едно бях налапал член. Като го олигавих хубаво, той го извади от устата ми и пак го намести на входа на дупето ми. Приближи лице и като ме целуна, едновременно вкара език в устата ми и притисна пръста си в тръпнещата ми халка. Усетих голямо напрежение отзад, но възбудата и изпития алкохол ми помогнаха да се отпусна и върхът на пръста му премина през ануса ми. Смучех езика му в делириум, хванах члена му с две ръце и ги задвижих по ствола. Нашественикът в дупето ми напредваше навътре милиметър по милиметър, докато аз му се нагласях. Не знаех, колко е влязъл, но се чувствах разтегнат и изпълнен до краен предел. Тогава той напипа някаква точка вътре в мен, която ме удари като ток. Коремът ми се стегна ниско долу, а по гръбнака ми тръгнаха нагоре горещи импулси. Анусът ми стисна проникналия го дебел пръст и аз започнах да се празня безконтролно и дълго, беше толкова много, че се уплаших да не съм се напишкал. Когато накрая свърших имах чувството, че ще се свлека в безсилна купчина, но Ахмед усети, подхвана ме нежно и ме остави да се облегна на дивана, докато се борех да си поема дъх. Полата се беше набрала до кръста ми, оголвайки обутите в черни копринени чорапи крака, а предницата на дантелените бикини беше оплескана със соковете ми.

- Герганче, айде мойто момиче, оправи спалнята на ваш‘ти и да си лягаме, чи работа мъ чака. Трябва да тъ отворя тая вечер! – нежно ми прошепна Ахмед. 


Тук имам малка изненада, любезни и търпеливи читателю. Неприятна изненада. Публикуването на продължението зависи само и изцяло от теб! Искам да ме убедиш, че писането ми има смисъл. Ако аз мога да отделя време и старание да напиша пет страници разказ, ти трябва да можеш да направиш усилие за два реда смислен коментар. Когато преценя, че разказът е събудил достатъчно емоции, ще пусна продължението му. Предварително предупреждавам, че коментари от рода на „Яко“, „Дай още“, „Тъпо“ и други двусрични неандерталщини ще се правя, че не съм ги забелязал. Спестете ми и граматическия анализ, спелчекърът хич не му пука, на мен още по-малко.

Следва... може би
Дядо Торбалан

7 коментара:

  1. Ехее, НОВ РАЗ-КАЗ! НОВ РАЗ-КАЗ! :)
    Ами, усмихна ме, това е :) /няма да споря има или няма такава дума в речника, не ми пука, на мен пък си ми харесва/. Честно казано дори още не съм го прочела, но така се ентусиазирах, че отново публикува нещо ... и те го те, не можах да устоя :)
    Тъжно е да виждаш как някой спира да прави нещо, в което е добър и това е негова страст, защото повече не вижда смисъл :( Сякаш си огорчен, неразбран ...
    Сега, аз не знам дали други ще се включат в играта и до колко то ще бъде задоволително за теб, но ... Искам само да кажа, просто продължавай, не спирай :) Прави го заради себе си, мамка му! /без извинение :)/

    Ая

    П.П. Не съм наясно, дали е възможно в блог като този, да има панел /или каквото там :)/, показващ последно коментираните теми, в случая разкази.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хареса ми тази почти повелителна форма на глагола - "усмихна ме". Най-страшното за който и да е творец, е да се сблъска с нищото. Да види, че произведението му не предизвиква никаква емоция. Когато започнах системно да публикувам разкази, имах една мечта. Да видя българска literotica, с коментари и дискусии. И безплатна. За жалост читателите в по-голямата си част остават безсловесни, а от това боли. Важно е да споделате, какво желаете да видите и прочетете.
      Аз виждам последно коментирали в административния панел, но така и не можах да открия инструмент, който да ги показва на потребителите. Гугъл блог пратформата смуче маймунски тестиси, факт! Само мързелът и пословичният ми консерватизъм ме спират да премина на wordpress.

      Изтриване
    2. Мисля, че този път най-накрая те разбрах. Спирам, или поне ще се постарая да се огранича с гръмките лозунги.
      Размаза ме, човек! Останах бъзмълвна и същевременно нямаше как да подмина нещо такова като "Имах една мечта", в минало време ... :(
      Така, че бъди сигурен, както съм и аз, предизвикваш емоции. Съвсем по друг начин стои въпросът доколко са склконни повечето читатели да споделят тези емоции. Аз не мисля, че проблемът е, че не си правят труда или не оценят. За да не излезе, че соча с пръст, ще кажа, че и аз съм в кюпа. И аз по принцип съм от типа, който само чете. След толкова писане сега, излиза, че си противореча, но какво да кажа, просто така се завъртяха нещата. И като тръгна, че сега няма спиране :) Та, по себе си съдя (а може би не трябва, защото всеки си е отделен индивид, със своите си чувства, възприятия, размисли и страсти), наистина не си давах сметка, че би могло да бъде от такова значение за автора един отзив. Как разсъждавах от позицията на консуматор? Имал е потребност да го извади от себе си и да го покаже на света. Намерил си е поле за изява. Радвам се за него. И до там се приключва. Хъх :( А важното е ти като творец как чувстваш и приемаш всичко това.
      Сблъсък с нищото.
      Звучи ако не друго, най-малкото обезсърчително :( Не знам, може още да не сме узрели за този тип култура. Съжалявам, че те разочаровахме и не оправдахме очакванията ти като читатели. Сега ще се намери някой да каже или поне да си помисли, ти пък коя си и кой те опълномощи да се изказвш от името на всички :) И сигурно ще бъде прав, най-вероятно ще бъде прав! За това приемаме, че е само от мое име :) Аз съм решена да продължа поетата линия, но колко ли ще те задоволи това се питам :) Може пък да скочи някой от клона на четящите и да се присъедини. Ако ли не, нейсе, ще си хортуваме двамцата докато ни омръзне :) Би било жалко, но ... клишето е клише, защото е клише хаха а именно, такъв е животът :)
      Приемане и напред към следващия проект :) Но аз още не съм го отписала този и държа на него :)

      Ая

      п.п. Както стана традиция :) Бях малко по-емоционална този път, надявам се да не съм досадила. Замислих се и дори бях на път да изтрия всичко и да започна отначало, но ... нали пък в крайна сметка всичко това по-горе беше именно за споделянето на емоции :) Така, че го оставям както си е :)

      Изтриване
    3. Ая, Ая! Каква комуникативна читателка съм имал, а тя да не се покаже до сега :))
      Миналото време на мечтата нека не те заблуждава, dum spiro spero! Но от висотата на събрания опит виждам колко пречки има. Първо, читателският манталитет на българина е оформен, като по-воайорски и както сама си усетила предпочита мълчаливо да приеме творбата. Знам ли, може би е следствие от дълговековния инстинкт да си затваряш устата. А може и да е просто балканския мързел и изчакване и побутване, някой друг да свърши работата.
      Второ, подобни опити в България се крепят на крехкия ентусиазъм на неколцина достатъчно хамави индивида. И в един момент "горивото" ентусиазъм свършва, читателите не доливат още и... край! Така например си отиде в небитието страницата с най-много еротични истории sexsluchki. Просто на някой му писна и бастиса хиляди разкази, мечти, истории, дискусии. В това отношение всички почитатели напжанра дължим благодарност на създателя на sexkupon, където аз изпълнявам административни задължения, за положения неимоверен труд да компилира, превежда и да плаща домейн, без да е чул и една дума в знак на признателност. Кой знае, кога и на него ще му писне. Друг пример е storybg, приятно и грамотно направена в техническо отношение, имат вероятно най-добрия активен автор на българска еротика - Звезда, но изпадат в кататония за по месец... за сега, после може да стане и година.
      Има още много примери, и със страници, и с автори, да не те отегчавам. Що не опиташ да скочиш от клона и да напишеш нещо? Писането не хапе ;) И ако позволиш два въпроса, кой е любимият ти мой разказ? Кой е любимият ти еротичен разказ изобщо?

      Изтриване
    4. Ами, какво да кажа, явно в точния момент ми натисна точното копче :)
      Да добавя, може би все още еротичната литертура и темата за секса като предмет на обсъждне си е табу в по-голямата си част. Тук дори и анонимно, все пак е публично. И малко или много споделянето отваря вратата към вътрешния ни свят, което поне за мен си е сериозна работа. Щото или ще правя нещо както трябва по моите си разбирания или изобщо няма да се захващам. И затова съм си и мълчала, не съм си мислила, че имам какво да споделя по въпроса, едва ли не с целия свят. Защото то би било нещо дълбоко интимно и съкровенно. А и ако бъда до болка откровена, колкото и да се опитвам да избягам, не мисля, че успявам напълно да се отърся от онова насаждано "Какво ще си кажат хората", не и за това :) И какво сега, ти продължаваш да ми ръчкаш бутоните с това аз да се опитам да напиша нещо. Хах Кой? Аз? Звучи ми като нещо от сферата на фантазиите :) Макар, че да бъда честна, минавало ми е през ума след разочароващо четиво "Какво, това ли беше? Мамка му, ше взема да напиша аз нещо накрая". :) Но предвид, че открих твоите разкази, които изцяло покриват моите критерии, всичко това ми е сякаш излишно. Знам, знам, наготово, по-лесно, чисто консуматорски, само взимам без да давам. :) Добре де, започнах да давам, не слязох ли от клона,
      не долях ли малко гориво :) То сигурно пишман стана де хаха Но направих първата крачка и най-същественото за мен, излязох от зоната си на комфорт. Опитах нещо различно. То пък взе, че ми се услади, ще излъжа ако го отрека. То е и очевадно. Та, мисълта ми беше, поисках, получих, но и дадох :) Мисля, че вървим добре в преговорите :) И сега, да се пробвам и аз в следващото ниво :) Вдигаме залога, така ли :) С риск да прозвуча пораженчески, ми как изобщо да дръзна да изтипосам нещо мое редом до нещо твое. Не става въпрос дали ще е поне толкова добро, а изобщо ще се доближи ли поне. Нещо като, че ли не се виждам в тази роля. Обаче пък, брой мисията за изпълнена, замисли ме :) Така, че ще си помисля :) Толкова по тази тема засега :)
      Относно последните два въпроса, първо, нямаш нужда от позволение, дори и само от учтивост. Блогът си е твой, ше си пишеш и питаш каквото ти душа сака :)
      Дали и как точно ще ти отговоря е друга бира хаха Да пиша ли, че се шегувам или е излишно :) Ще го кажа така, ако ти отговоря директно, ще разваля изненадата, която планувах. Нали обещах, че ще се разпиша под всеки твой разказ, в ред, в който са ми харесали. И в момента, в който го пишех, вече знаех точно с кой ще започна. Там няма дилема, лидерската позиция е затвърдена :) Поне до този момент, може междувременно да изкараш нещо по-добро ;) Потърпи още малко и ще разбереш :) Малко се увлякох в лирични отклонения да те ръчкам и аз и другото остана малко на заден план:) А и истината е, че в момента настроението ми е по-скоро романтично, не толкова еротично, не че задължително едното изключва другото. Скоро :) За еротичен разказ изобщо, ще трябва да помисля. Изчела
      съм не малко мисля, но малко съм запомнила. Между другото, точно чрез sexkupon попаднах на твоя блог.
      Ей, тоя път минах всякакви граници, излиянията ми с всяко следващо прогресивно нарастват :) Мисля, че е време да се ориентирам към приключване :) Дано
      имаш достатъчно нерви и търпение да ме изчетеш :) Но аз бях предупредила още в началото :) Явно си ми липсва комуникация, от тези по-смислените, не от
      повърхностните. От известно време имам опасенията, че съм започнала да затъпявам. Тва компесаторния механизъм може да си играе с нас понякога както си
      иска. Особено ако решим да не му се опълчваме :) Но аз в случая не смятам, че правя нещо лошо и се поддадох на импулса. А защо ли пък не? Интересно и
      приятно ми е. :) Чувствам се все по-уютно и на точното място.

      Ая




      Изтриване
    5. "поисках, получих, но и дадох :)"
      Сигурно и без да ти казвам, знаеш, че подаръкът доставя по-голямо удоволствие на подаряващия :)
      Добре, въоръжавам се с търпение, тази най-трудна добродетел и спирам да "ръчкам"!
      Уверявам те, че страхът да "изтипосаш" нещо твое, до нещо мое е неоснователен. Жените винаги описвате еротичните сзени по-добре от мъжете. Читателят се интересува повече от гледната точка на ебания, също като в порно филмите, камерата се съсредоточава върху жената, а мъжът си остава един в много случаи безличен пенис. В разказите е същото, читателят иска да прочете, какво чувствате вие, а мъжът автор може само да се досеща, представя и преразказва чутото от други жени. :)

      Изтриване
    6. "подаръкът доставя по-голямо удоволствие на подаряващия" - Така си е, изобщо не си и помислям да споря по въпроса :)
      Търпението ти ще бъде възнаградено, когато отговоря на въпроса ти кой е любимият ми твой разказ. Моментът е съвсем близо, наднича зад ъгъла :)
      За ръчкането, имах предвид, че ми подпалваш фитилите и се замислям и правя неща, за които не съм и предполагала, че някога ще направя. Като, първо, да изливам (булвално) мисли под еротични разкази и сега, дори да обмислям идеята самата аз да напиша такъв :) Дам, като досадна муха се върти ли върти в главата ми. Мира ми не дава. Не знам дали да ти се сърдя или да ти благодаря :) Навлизам все по-надълбоко. Кара ме да се чудя, толкова ли съм податлива на чуждо влияние или всичко това е било дълбоко скрито някъде вътре в мен и е било нужно само малко подбутване от вън за да излезе.
      "Читателят се интересува повече от гледната точка на ебания". Да, сигурно, ако читателят е хетеросексуален мъж и ебаната е жена :) На мен обаче винаги ми е била по-интересна гледната точка на мъжа. Точно затова рядко попадам не клипче, което да ми задържи вниманието и да изгледам цялото. Порно индустрията в по-голямата си част е насочена към мъжката аудитория. Знаем защо е така, търсене и предлагане, повече проценти, повече пари, да не задълбавам в тази конкретна тема точно сега. Тва е разговор за друго време. Търсеща нещо
      по-различно се поразрових и открих еротичните
      разказчета. И там, о чудо, "В разказите е същото, читателят иска да прочете, какво чувствате вие" :) Читателят - хетеросексуален мъж - иска да прочете
      какво чувстват жените, докато ги чукат. Тва да го примем като насока към кого да е ориентиран един бъдещ мой разказ ли :))) Да уточним от сега таргет
      групата, викаш :) Шегувам се, чета си всякакъв вид, дори порно не съм се отказала напълно да гледам, когато ми се прииска. Препускам и превъртам напред
      из клипчетата в търсене на нещо по мой вкус :) Нещо със сюжет, не без история, от врата за краката и давай, пуцай :) Точно по тази причина твоите разкази ме докоснаха. Обаче! Тук е моментът да си посипя публично главата с пепел. Казали са, внимавай какво си пожелаваш :) Искаше коментари и споделени емоции, те ти ги, на хаха Ясно си давам сметка, че бълвам като изтървана и заливам с цели фермани блога, които не са подходящи за тук, поне не в този си вид. Вероятно би било по-подходящо да започна да се подписвам с Дървеният философ :) Осъзнавам, че често се отклонявам от темата и измествам фокусът на целенета дискусия. Измамното усещане, дължащо се на факта, че в крайна сметка още никой не се е намесил, ми приспа сетивата и започнах да се чувствам като в личен разговор и съответно все повече да се отпускам и отварям. А много добре знам, че се посещава, въпреки че почти не се коментира. Отпуших се сякаш и се изля голям обем. Изгубих се между желанието си да се раздвижат нещата и да споделя и аз емоции. Но достатъчно. Мисля, че е затормозяващо публиката и всъщност не помага, освен на мен разбира се :) Дори пречи, колко ли имат желание и време да четат такова разтягане на локуми, встрани от въпроса. Аз се увлякох. За добро или за лошо, винаги съм била обстоятелствена, твърде на моменти. Но не мога по друг начин, не мога, това е моят. Хъх :( Обичам да получавам цялостната картинка, и съответно такава се старая да предоставям. Но не всички са като мен, знам, нормално, и многото подробности им дотягат. Така че, смятам това да е последният чаршаф, който се отклонява безобразно и размива темата. Поне имам добрите намерения :) Благодаря за предоставената платформа, и че ме накара да се почувствам добре дошла. Време е да преминем по същество :)

      Ая

      Изтриване