Translate

сряда, 29 април 2020 г.

Заслуженото наказание 1

Силният удар по заголено и дупе, я накара да разтърси глава и да се опита да проясни съзнанието си.  Стоеше по корем на коленете му, зърната и болезнено стегнати висяха опънати от тежести и болката се прокрадваше нагоре. Вторият удар остави червена следа по бялата и кожа. Думите – наказание, непослушна се въртяха в безпорядък в главата и.  Докато болката отшумяваше картините от дена започнаха да се подреждат.

Събота – беше се събудила в палаво настроение и още със ставането знаеше, че днес ще 

„ счупи „ еднообразния ритъм на ежедневието си. От сутрин до вечер в офиса, ден след ден,  това ежедневие я смазваше, а искаше да опита толкова много неща. Огледа гардероба. Червената рокля примамливо се показа измежду скучните дънки и фанелки. Знаеше, че червеното и отива, харесваше и как контрастира на бялата и кожа и черната коса. Често се обличаше  в червено и дори в офиса на шега я наричаха Червената шапчица заради ниският и ръст и невинно детската и физиономия. Не се дразнеше от това, беше бунтарка, надсмиваше се над задръстените си колежки, обичаше да ги манипулира и ги провокираше да се включат в любимите и дистанционни публични игри, след което се смееше над непохватните им опити да се правят на целомъдрени.

Огледа любимите си играчки до леглото – аналното плъгче и намигна примамливо и тя без колебание го намести в тясното си дупе.  Дълго рови за любимите си щипки за зърна – дори им беше измислила прякор „ злобарките „ защото силните им челюсти се впиваха с неистова сила в зърната и и често я караха да скимти от болка. Къде ги беше забутала  по дяволите. Докато ровеше из играчките намери и вибрационните си топчета. Отдавна не ги беше ползвала, но днес наистина беше решила да мине границата. Включи ги и бързо ги мушна в леко подмокрената си пеперудка. Усети как започнаха леко да вибрират вътре в нея. Обичаше ги защото винаги я изненадваха – работеха на wi-fi  и започваха да вибрират винаги когато успяваха да засекат налична мрежа, а ако мрежата беше свободна просто се вързваха и вибрираха силно или слабо в зависимост от сигнала. Изненадата идваше от факта, че не знаеше кога ще открият мрежа – бяха я „ засичали „ в много интересни места и ситуации.  Най  накрая ги намери  - „ злобарките „ бяха  останали затрупани под всички останали играчки  -   май наистина отдавна не ги беше ползвала. Изскимтя леко когато щипките захапаха вече щръкналите и зърна. Готово – сложи любимия си сутиен и бързо метна червената рокля.

Времето навън беше разкошно – слънцето галеше кожата и докато се разхождаше. Топчетата весело вибрираха когато минеше покрай някое заведение, а плъгчето така добре се беше наместило в тясното и дупе , че почти не го усещаше. Беше почти обяд  и време да хапне. Мушна се в следващото заведение, което и се изпречи. Поръча си салатка Цезар – айсберг с  млечен сос и мръвка ( не можеше да заглуши хищника в себе си ), но отказа кротоните – не бяха в синхрон с нисковъгглехидратната и диета, която спазваше по скоро за спорта, отколкото да има нужда.

Докато чакаше салатата да дойде разбра първата си грешка. В заведението wi-fi сигнала беше силен и свободен. Топчетата вибрираха вътре в нея, възбудата и се увеличаваше и в опитите си да стисне крака и да ги намести, аналното плъгче я дразнеше все повече и повече. Замисли се дали да не ги извади, но дали някой нямаше да я види. Огледа заведението . Още една единствена маса беше заета , но точно срещу нея. Погледна го  и замръзна. Леденият му кафяв поглед я прикова. Плъзна се бавно по тялото и  като че ли улавяйки всяка вибрация на топчетата. Проникна в нея – бавно, спокойно, изучавайки я с интерес. Погледите им се преплетоха, но тя не издържа и бързо сведе очи. На какво и напомни този поглед – така студен, така хищен. Беше гледала наскоро някакъв филм ПО Нейшънал Географик  за дивите вълци, глудницата и суровият, но честен ред и йерархия в нея. Но  ТОй не беше от глудницата – по скоро Вълк – единак, търсейки своята алфа, която да подчини.  Моторджийската каска до него също беше сива, като че ли с ушенца и някак си съвсем без да искаше допълваше този образ. Ето го моят Вълк единак. В този момент топчетата извибрираха изключително силно и я накараха да потрепери и да се усмихне -  Червената шапчица и Вълка единак – или по скоро Червената шапчица и Големият лош вълк.

Опита се да дояде максимално бързо салатата, защото топчетата в нея я подлудяваха. Нямаше как да ги махне, без Той да забележи, затова трябваше да се разкара максимално бързо, да се прибере и да се отдаде на оргазма, за който копнееше.  Вълна след вълна на удоволствие я караха да потреперва, „ злобарките „ също си казваха своето.  Стана – метна някакви пари на масата, за да плати и тръгна да излиза. Но точно когато минаваше покрай него – поредната вибрация я накара да присвие крака и без да иска да се облегне на масата му.

-        Госпожице , добре ли сте ?

Плътният му тембър я накара да потрепери, като че ли прониква във всяка една фибра в тялото и и събуди нещо дълбоко в нея.  Вдигна глава и го погледна.

-        Цялата треперите  - го чу да казва – ще ви закарам до Вас имате нужда да се приберете.

Нямаше сила да му откаже, вибрациите в нея се засилваха, оргазма почти я беше завладял. Вече не искаше да си играе, а само да се прибере и да избухне. Кимна мълчаливо.

Някак без да иска осъзна втората си грешка. Та той беше с мотор. Как ще я закара ? Усети как силните му ръце я прегърнаха, пръстите му сръчно сложиха малката каска изникнала като от нищото.

Моторът голям и красив чопър стоеше на улицата. Той и помогна да се качи, правейки се че не забелязва красотата и. В момента, в който седна на седалката – аналното плъгче  се намести дълбоко в дупето и. Мотора запали и завибрира и тази вибрация я накара да полудее. Топчетата изчезнаха някъде , и сега остана само аналния плъг вибриращ дълбоко в нея. Прегърна го когато тръгнаха, вятърът развяваше косите и, оголваше белите и бедра, но не успяваше да заглуши вибрацията на плъга.

Стигнаха, а тя едвам си стоеше на краката – всеки момент щеше да се изпразни в най- мощния оргазъм, който беше имала в последните месеци.  Той и помогна да слезе от мотора, погледна я и разбра. Ръката му се плъзна  под роклята,  пръстите му проникнаха в нея и я накараха да експлодира. Оргазмът беше толкова силен, че за момент загуби съзнание и се отпусна в ръцете му.

И сега… стоеше на коленете му - зърната и болезнено стегнати висяха опънати от тежести.

Чу гласа му все така красив и плътен:

-        Трябва да те накажа !

Petrarca Pet

5 коментара:

  1. Ами търсеше си го сама ;)
    Интересно начало! Колко части са?

    ОтговорИзтриване
  2. Много обещаващо.Очаквам с нетърпение наказанието.

    ОтговорИзтриване
  3. Колко части са знае само Петрарка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подготвям втората част. За да разпаля любопитсвото ще издам, че ще е написана заедно с моята дама, за да дадем и друга гледна точка :)

      Изтриване
    2. Ей, това се казва новина! От опит казвам, писането в тандем е много приятно, а когато другият е и интимен партньор качеството е гарантирано!

      Изтриване