Translate

петък, 24 януари 2020 г.

Усамотение в балкана 4





Имам изключителната чест и удоволоствие, да ви представя дългоочакваната четвърта част. Приятно четене!

Митко гледаше в опиянение жена си и доброволното и отдаване на насилниците. Сякаш бяха участници в порнофилм и той бе наказаният да гледа гаврите с жена му куколд. Противоречиви чувства и мисли се блъскаха в него, но изненадващо и за самия него, той искаше още.
Гошо сграбчи треперещите от вълнение и умора бузи на дупето на Емилия и се изхлузи тромаво от леглото, лягайки на пода. След това грубо я наниза отново върху себе си. Острото пробождане в корема и и показа, че този път той е влязъл до място, където никой друг не е бил преди. Мисълта за това, как хуят му се движи в нея и прониква до самата и сърцевина, извика сладострастна тръпка в нея, която се плъзна по гръбнака и и стигна до главата. Там споменът за всичко, които се беше случило днес, избухна и я накара да се чувства точно като курвата, както я наричаха двамата насилници. Жена, с която те могат да правят, каквото си искат; която няма контрол над живота си и е само играчка за задоволяване на страстите им. Те щяха да я чукат, унижават, насилват и тя не можеше да направи нищо за това. Освен да им се отдаде покорно. Сега тръпката се върна обратно по гръбнака и и сладък екстаз се разля в слабините и. Емилия забърза движенията си по ствола на гошовия хуй, а мъжът започна да пъшка тежко. Тя се наведе над него и пищните и гърди се заклатиха над лицето му.  Същевременно, дупето и се надигна и още отпуснатата халка се разтвори примамливо.
Мъжът и беше точно в позицията да гледа тази приканваща дупка и как членът на Гошо проникваше отново и отново в жена му. И това и харесваше! Дали някога е успявал да и достави толкова удоволствие и да я развълнува сексуално до такава степен?
Асен през това време пресушаваше втората бутилка, мазно се смееше на реакцията на Митко и подръпваше омекналия си хуй. Той се премести до ебящата се двойка, хищно впи ръце в двете полукълба и ги разтвори. Аналната халка на Емилия се разтвори още повече и мъжът и простена.
Иска ти се да я ебеш и ти отзад, нали? - захили се Асен. - Като свършим с нея, няма да усеща малката ти пишка. Ще трябва да я чукаш с юмрук.
Възхитен от остроумието си, Асен се надърви.
Аз мога да те заместя – довърши той гаврата си над Митко и приклекна над Емилия, насочвайки хуя си към задника и.
Не, не и двамата заедно! Моля ви! Няма да мога и двамата! - извика Емилия, разбирайки, какво ще се случи.
Мълчи, курво! - изграчи Гошо и удари звучен шамар на Емилия. Устните и се разтрепериха и сълзи потекоха от очите и. - Я не се пра'и! Такова чукане не си и мечтала да получиш.
Асен не чакаше повече покана и проникна в отпуснатата халка. Проникваше трудно, защото Гошовия го избутваше обратно и заемаше цялото място. Емилия изохка и се опита да се изхлузи, но двамата мъже я затиснаха помежду си. Чувстваше се изпълнена докрай и почти усещаше, как двата члена се търкаха заедно си в нея. Те напъваха и натискаха, за да влязат едновременно и тя си помисли, че ще я разкъсат. Противно на това, спазми на удоволствие се разляха в цялото и тяло и тя започна дори да им помага. Гошо засмука силно зърното на гърдата и Емилия започна да стене и вика от удоволствие. Митко се дивеше на гледката на двата члена, които издевателстват над жена му и се движат едновременно в нея. Топките им се удряха в тънкото разстояние между путката и ануса и, а дупето и потрепваше в екстаз. Първи свърши Гошо, изръмжавайки през зъби като мечка и забивайки нокти в задника и. Последва го Емилия, която изкрещя силно и се наниза докрай на гошовия, отпускайки се върху него. Асен продължи още известно време, но без участието на другите двама, хуят му омекна и той го извади със съжаление. Когато се изправи, пред Митко се откри гледката на пулсращия зеещ анус, от който все още изтичаше спермата на Гошо. Последният грубо избута Емилия от себе си:
Ненаситна путка си ти. Но бай ти Гошо не е на 20 и има нужда от сън.
Какво ще ги правим тези двамата, докато спим, бате? - попита Асен.
Намери въже и ще я вържем за полилея. - избухна в смях Гошо.
Моля ви, недейте, няма да избягам  - замоли се Емилия, представяйки си, как ще виси цяла нощ с вдигнати ръце.
Никой не те пита. - отсече Гошо и и удари нов шамар.
Асен отиде до гаража на къщата и след малко се върна с дълго въже.
Мно'о хубаво! Утре може и малко садо-мазо да ти покажем – алчно гледайки Емилия, каза Гошо.
Въпреки протестите и стенанията на омаломощената Емилия, двамата я хванаха, завързаха ръцете и и преметнаха въжето през полюлея. Завързаха го там, но го оставиха достатъчно хлабаво, аз да може да седне на пода, макар и с вдигнати ръце. Митко беше на около метър от нея и мълчеше виновно. Двамата насилници си заподхвърляха вулгарни забележки за отминалата вечер и се насочиха към спалнята. Скоро от там се чу мощно хъркане.
Двамата съпрузи стояха в смълчаната стая, доскоро сцена на толкова и такъв секс, за какъвто и двамата не са си мислели, че ще им се случи някога. Емилия стоеше с наведена глава от страх, че ако я вдигне ще види укор и отвращение в очите на мъжа си. Та тя се бе държала като искинска курва. И и хареса!
Емилия – тихо я извика Митко. Тя не помръдна. - Моля те, обърни се към мен!
Нежността в гласа му я накара да го погледне и за нейна изненада в очите му видя само възхищение.
Обичам те! Добре ли си? - попита той с искрена загриженост. Когато не получи отговор, хвана стола с две ръце и внимателно, за да не разбуди двамата в спалнята, се премести до нея. - Моля те, говори с мен! Прости ми, че не те защитих!
Ооо, Митко, какво би могъл да направиш?! Щяха да ни убият! - прошепна през сълзи Емилия и отпусна глава на коленете му.
Тишината отново ги обгърна, макар в нея да имаше толкова неизречени думи.
Боли ли те?
Емилия надигна глава.
Малко.
Може ли да погледна – с прегракнал глас каза той.
Тя се надигна с усилие, а всяка част на тялото и крещеше от болка и преумора. Обърна се с гръб към него и се наведе. Това, което видя, не бяха познатите и обичани интимни части на жена му. Срамните устни бяха подути и зачервени, анусът и още стоеше открехнат и пулсиращ. Беше силно зачервен и леко подут. Митко почувства прилив на вина, задето се беше наслаждавал и свършвал, наблюдавайки гаврите над съпругата му, докато тя е била подложена на такова насилие. Той се наведе и я целуна между краката. Емилия възкликна изненадано, едновременно от лекото щипене по разранената и путка, и от нежността, която беше забравила, че може да съществува след днешната оргия. Митко се отдръпна за миг, уплашен, че може да я боли, но след като тя не се помръдна, той долепи отново устни до клитора и. Макар и изтощена и наранена, тя усети прилив на удоволствие да се разлива в корема и. Мъжът и бавно и много нежно прокара език от клитора по разранените срамни устни и обратно. Добре познатият вкус на жена му се смесваше с вкуса на чужда сперма, но той игнорира това и продължи да движи езика си. Емилия разтвори краката си в очакване и той засмука жадно клитора и. Стон на удоволствие се изтръгна от нея, но Митко продължи само още малко това. След което езикът му отново облиза устните и се насочи към отворения анус. Върхът му обходи разширения и изнурен кръг и бавно проникна вътре. Емилия отново възкликна, но този път от изненада. Никога не е знаела, че мъжът и би искал да направи това, макар че многократно и е предлагал анален секс. Но и тя никога не си е мислила, че ще и харесва да я насилват по този начин. Езикът му обходи отново халката и пак влезе вътре, сякаш за да провери, колко отпусната е наистина. След това се върна обратно към клитора и връхчето му забързано се задвижи по набъбналата точка.
Емилия видя между краката си, че членът му се надигаше отново. Клиторът и също реагираше на настоятелните му движения и мощната вълна от удоволствие я погълна. Чувстваше, че всяка фибра в тялото и завибрира. Краката и се разтрепериха и тя се спусна на пода изнемощяла. Погледна мъжа си, но пред очите и се изправи надървеният му член с размери, каквито не беше виждала преди. Явно всичко това му харесваше повече, отколкото тя можеше да си представи. Или той да си признае. Емилия се надигна леко и бавно пое главата на члена му в устата си. Митко изстена и леко се надигна, за да го поеме тя по-дълбоко. Но Емилия не искаше да бърза, а да се наслади на мощната му ерекция. Затова продължи с бавните движения по главичката, а езикът и правеше кръгове по нея. Усещаше, как Митко се извива и потрепва от движенията и, и се опитва да проникне в устата и. Тя вдигна глава, погледна го, а после се наведе и устните и се плъзнаха по цялата дължина на члена му, поглъщайки го целия. Мъжът и леко извика и тя се уплаши да не събудят насилниците. Това определено нямаше да им хареса. Затова тя стана, прекрачи го, впи устни в неговите и насочи с ръка члена му към путката си. Добре овлажнена от клиторния оргазъм, тя пое гостоприемно надървеното мъжество на Митко и то проникна вътре в нея, сякаш за пръв път. Движенията им бяха добре познати, но усещанията и чувствата, които изпълваха и двамата, правеха този секс нещо съвсем различно и ново.Емилия се отдаваше на мъжа си, както никога преди – той бе нейния любим, но и повелител, и тя беше покорна и укротена. За Митко жена му беше секс богиня, надминаваща всичките му фантазии. Движенията им станаха по-бързи и блажената тръпка на върховното удоволствие премина почти едновременно през двамата. Мисълта, че спермата му се смесва са тази на други двама мъже вътре в жена му, изстреля Митко в една съвсем неподозирана за него плоскост на оргазма. Макар че това му беше третото изпразване за днес, тласъците продължиха много по-дълго от обичайното.
Двамата съпрузи останаха вкопчени един в друг известно време, неспособни да изразят с думи това, което се случваше вътре в тях. А и нямаше нужда.
След малко Емилия стана и седна в краката му, облягайки се на тях. Преди сънят да я обори, страх от неизвестното бъдеще премина през тялото и.

Кукундрела

14 коментара:

  1. Отговори
    1. Каквато читателската ангажираност, такава и честотата ;). За да има функционираща еротична култура, процесът трябва да е двустранен. Няма ли диалог, от време на време някой ще изригва в словесна полюция и като олаби ще се появи пак след половин година.

      Изтриване
  2. Наистина ли това е причина за рядкото "включване"?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До голяма степен. Представи си театър, пиесата свършва, актьорите се покланят, а в залата гробовна тишина. Нито овации, нито освирквания и летящи гнили плодове.
      Моите разкази винаги са имали мисия, мечта за българско общество на еротичната литература. Със споделяне, идеи, наша, родна literotica. Колкото повече хора се престрашат да пишат, толкова по-богат и пъстър ще става светът на еротичните фантазии.

      Изтриване
  3. Зареждам се тогава с комплименти и чакам следващата история :)

    ОтговорИзтриване
  4. След като преди няколко месеца попаднах на блога, изчетох почти всички разкази с огромен интерес. Някои ми допаднаха повече от други, но със сигурност може да се каже, че и аз очаквам следващите истории с нетърпение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! За мен обаче е по-важно да знам кои разкази се харесват повече от други и защо ;).

      Изтриване
    2. Тази серия конкретно, макар и много добре написана, ми идва малко в повече - фантазията цигани да оправят жена ми ми е малко далечна. По някаква причина Съдбовна фотосесия я възприех по-добре: може би заради това, че знам, че историята е уж реална, заради атмосферата (на открито, езеро наблизо и т.н.), заради това, че героинята или мъжът й не са завързани, заради придружаващия снимков материал :)

      Но това е лично мое мнение, разбира се.

      Изтриване
  5. Всеки читател има различни предпочитания...

    ОтговорИзтриване
  6. Интересно, че междурасовият секс в сруги разкази, не е срещал неодобрение. Но с циганите очевидно има проблем. Още в началото имаше две изказвания против, а и Кукундрела също не искаше цигани, така че ги промених. Ето колко е важно мнението на читателите!
    Докато се радвам на щедрото ви внимание, ви въздействат разкази, като "Среднощно кафе"? Транс еротиката отблъсква ли ви?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз лично не съм фен и съответно не дочетох този разказ. Но, отново, 1 мнение не е достатъчно представителна извадка.

      Изтриване
  7. Най- после продължението:). Дано скоро прочетем продълженията и на другите серии разкази. Това не е моята любима поредица, но не мога да не призная,че е написана увлекателно и точно тази част е доста възбуждаща.

    Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно тази част била доста възбуждаща :D, ах, тази женска солидарност!

      Изтриване
  8. А на мен ми харесва разказа. И то много! Трябваше да прочета първите части преди това, че ги бях забравил вече. И какво като са цигани!? Автора много умело изгражда образите им, като дори с диалекта им придава достоверност на случващото се. Не съм сигурен дали щях да се чувствам добре, ако бях на мястото на Митко! Но това все пак е разказ и затова сега и "малкия" одобрително е навирил глава!

    ОтговорИзтриване